- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
Benim oglum onun kizi vardi erkek cocugu biraz daha vurmali oldugu icin arada onun kiza vururdu ona bile gönlu olmazdi kocasinin kendinin. Misafirlige fln gittigimizde oglum vuracakta gönulleri olmayacak diye diken ustunde otururdum. Cocuguma kizardim bagirirdim yapma diye . Sen kucuk bi cocugun vurduguna tahammul edemiyosunda ben senin vurdugunu nasil kaldiriyim nasil cocuguma degilde sana inaniyim degilmi.
Amaaan sttiret.
Yaptığı savunmanın tekerrüründen belli, hakaretle üste çıkmaya çalışmalar falan.
Ekmek teknesi tadında "3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer vermişsiniz" durumu olmuş.
Kesinlikle haklısınız lütfen kimse için çocuğunuzu azarlayip vurmayın yanlış olduğunu öğretin. Kimsenin vurmasinada izin vermeyin.herkesin kendi çocuğu kıymetli bunu unutmayın. Zaten Size değer verse çocuğunuza vurmazdi. Hirslanmis demekki çocuğunuzun kızına vurmasinadan. Bir nevi acısını çıkarmış yani kendi çocuğu için vurmuştur bnce
Aynen insanlara fazla deger veriririm kaybetmekten korkarim bazen pisman oluyorum o bana bu kadar agir msjlar atarken ben niye ona kötu bi söz söylemedim bende ona her turlu hakaret edeydim diye hem cocuguma vurdu hem hakaret etti msjlarla beni taviz ettu yemin ederim 2 3 ay ösikoljim bozuldu kaldiramadim vurdugunu agir konustugu laflari nasil bi anda silip atti diye
Kesinlikle haklısınız lütfen kimse için çocuğunuzu azarlayip vurmayın yanlış olduğunu öğretin. Kimsenin vurmasinada izin vermeyin.herkesin kendi çocuğu kıymetli bunu unutmayın. Zaten Size değer verse çocuğunuza vurmazdi. Hirslanmis demekki çocuğunuzun kızına vurmasinadan. Bir nevi acısını çıkarmış yani kendi çocuğu için vurmuştur bnce
Çocuğunuzu en iyi siz bilirsiniz yalanı varmı yok mu yoksa vurmuştur durduk yerde söylemez heralde iki yaşındaki yavrucak yerinizde olsam görüşmem kesinlikle benim evladıma kimse el süremez kimsenin öyle bir hakkı yok sizde inanmamissiniz zaten bundan sonrada normal bir arkadaşlık olmaz gerek yok benceBenmi arkadaslarimi secemiyorum banami böyle denk geliyor bilmiyorum. ben ayseyim fatmayla cok iyi anlasiyoduk geliyoduk gidiyoduk cok iyi anlasiyoduk arkadasdik diyim artik eger arkdslik buysa. Ikimizin cocuklari kucuktu birbirine vurma aglama cocuk kavgalari ve ben birgun cocugumun aglamasiyla kosarak salona gittim arkdsm da salondaydi ve oglum agliyodu noldu dedim bana x vurdu dedi arkdsm vurmus. Beynimden vurulmusa döndum sen nasil benim cocuguma vurabilirsin diye o an hic bisi demedi bende demedim.2 3 hafta gecti icim icimi yiyor ne aradi ne sordu. 2 yillik gecmisimiz var bi arada yedik ictik diye dayanamadim aradim.
O zmn cok canim sikildi ogluma vurdugunu duyunca ama dostlugumuz var hepsini bi anda silip atamam vurmadim cocuk yanlis anladi dedi bende 2 yasindaki cocuk yalani bilmez ne görduyse onu diyor niye baska zmn söylemedide simdi diyor fln dedim sarji bitti kapandi. Hemen msj yazmis 2 yasindaki cocugun lafina bakiyon bana inanmiyonda senin arkdsligin bumuyduda fln filan daha neler neler ne insanligim kaldi ne arkadasligim.o gun yazdikkarindan sonra sabaha kadar agladim oglumun arkadasindan ayrilisini artik bir araya gelemeyecegimizi dusundum sanki bulunmadik hint kumasi.gel zmn git zmn hic konusmadik o konustugu agir cumlelerle kaldim yemin ediyorum hicbir sekilde bende ona sende böle kötusun demedim hep kirici o konustu bende salak salak ya cvp yazmadim yada iyi niyetle msj yazdim. Acaba cocuktur yalan konusmustur arkadasima haksizlikmi ediyorum diye. Ona inanmadigimi sölemis zoruna gidiyomus ona inanmayan bi arkadasla nasil arkadaslik edebilecekmis hep bunu söyledi. Allah yukarda hic birgun vurmadigini dusunmedim vurmustur eminim ama bizde arkadaslik öyle kolay bitmez hatir gönul vardir genede herseye ragmen konusmak istedim bidaha yapmaz diye dusunerekten sizce arkadasima inanmamakla kötumu yapmisim yoksa cocuguma inanip öle bi arkadasla yolumu auirmakla dogrumu etmisim. Bizimki vurmayi gecti bana attigi msjlar hakaretler faceden göndermeler yazilar yenilir yutulur cinsten degildi o yaptiklarindan sonra aslinda cokta iyi bi arkadas degilmis yol yakinken ayrilmisiz diye dusunuyorum. Siz ne dusunursunuz giden arkadasa uzulurmusunuz yoksa sevinirmisiniz
Aynen gece gece tepem attikesinlikle öyle..
En uyuz olduğum insan modelleri ya !!
Bende hep onu getirdim aklina hirslanmis o an icin artik oglum kizinami ne vurdu ben görmedim allah biliyor tuttu oda benim kuzuma vurmus kapidan baktim noldu annem dedim kafasini koltugun basina koymus yanindada hic kimse yon ici dolmus ama aglayamamis yavrum beni görunce aglayarak geldi anne bana x vurdu diye kucucuk kuzuma elleri kirilasica nasil vurduysa kendim bagiriyim vuruyum uyuduktan sonra basucuna gecer aglarim öper koklarim kendime kizarim sen nasil vurursun benim yavruma inanin gözlerim doluyor o halu hala gözumun önunde
Çoçuklar çoğu şeyi yalan demez özellikle 2 yaş çoçuğu bana vurdu x diye kafadan uydurmax zaten bende arkadaşlıkda çok cıvıklığı sevmem öyle çoçuğuma karışsın evliliğime burnunu soksun hiç sevmem benim hatta geçen karşılaşdığım bi olayı anlatayım her ikisiyle görüştüğüm çok samimi arkadaş var birinin kızı annesine sormadan partiden çekmiş gitmiş kız daha 12 yaşında anne arayıp buldu tabiki korktuğu için sesinide yükseltti ve ceza uyguluyo benim yanımdan ayrılmıyacaksın diye diğer arkadaş müdale ediyor git kıxım ben izinveriyom diye annenin verdiği cezayı ortadan kaldırmaya çalışıyo sırf samimiyetten bu yaptıkları en gıcık olduğum bir günde oğlum 3 yaşında yaramazlık yapma dedim oda sende yapma yaparsan çamakla ellerini yakarım dedi bunuda benim hergün bir arada yiyip içtiğim insan benim çoçuklarıma diyormuş ben görmeden sorduğumdada aldığım cvp ben kendi çoçuklarıma yapıyorum en az 1 hafta kafa dinliyorum o anda dedim bu arkadaşlık burda bitti ben kabul edemem böyle şeyleri dedim çoçuklarım söz konusuysa annem dahil cahilce hareket ediyorsa inan annemi sınırlarımı koyarım ben taşıdım tek başıma 8 ay ben doğurdum tek başıma ağladığında güldüğünde ben vardım ben olacam yanlarında ölene kadar inşaallah önce rabbim sonra evlatlarım
Bende hep onu getirdim aklina hirslanmis o an icin artik oglum kizinami ne vurdu ben görmedim allah biliyor tuttu oda benim kuzuma vurmus kapidan baktim noldu annem dedim kafasini koltugun basina koymus yanindada hic kimse yon ici dolmus ama aglayamamis yavrum beni görunce aglayarak geldi anne bana x vurdu diye kucucuk kuzuma elleri kirilasica nasil vurduysa kendim bagiriyim vuruyum uyuduktan sonra basucuna gecer aglarim öper koklarim kendime kizarim sen nasil vurursun benim yavruma inanin gözlerim doluyor o halu hala gözumun önunde
Ahhhh Annelik Ahhh...Valla gece gece benide duygulandırdın ha..Allahım cani, vicdandan yoksun insanların tümünü uzak etsin çocuklarımızdan,çocuklardan. Üzülme sen geçti gitti.. Öpüyorum yavrunu.
Çocuk korkudan aglayamistir kuzucugum. Sizi görünce güvende hissetti demek ki. Kadına bak ya küçücük çocuk yapma desin yanlış desin vurmak ne yani. Çok rahatsızsa çocuğunuzun vurmasindan gelmesin yani inanın kendi çocuğuma yapılmış kadar sinir oldum.tamam bnde çocuğuma arkadaşı vurduğu zaman çok sinirleniyorm ama çocuğa yapmaması gerektiğini söylüyorum annesini uyarıyorum oda olmazsa geldikleri zaman başında bekliyorum ama asla sesimi yukseltmisligim dahi olmamıştır.
Ben bunu kendime sordum hayir madem benim cocugum ona vuruyor gönulleri olmuyor ben nediye arkadasligimi bitirmedim 2 yasindaki cocuguma yeri geldi bagirdim uyardim. gelmesin gitmeyim ne gerek vardiki diyorum ama kavga ettikden sonra. Insnlari kaybetmekten korkuyorum heleki gidip geldigim samimi arkadasimsa bu benim icin daha zor benim gibilere salak derler o kadar agir konussun karsinda cocuga vurmayida gecti bizimki onun konustugu 2 tlflar msjlar faceden göndermeler resmen 2 3 ay beni tlfla taciZ etti sinirlerimi bozdu ben hala arkadasimi kaybettim diye uzuluyum yok yok ben adam olmam
bosver 2yil gecmis sen hala bunun derdinde misin icin icini yemesin bosuna copila iyi olmus benim de oglum var bazen totosa pastak atsam aksama dek nasil unutmayip babasina kapida geldiginde beni sikayet eder ben ogluna inaniyorum elalemin arkadasligini umursama oyle ince dusunen biri olsaydi onca lafi zaten etmezdi uste cikmaua calismis aklinca milletin ne dedigini de bosver sen
Nasil basardinizki bende böyle yamuk yapan arkadas cok onlara uygulayim sakinligimi. Bi diger arkadasimda biz x le kavga edince oda hep xi kötuledi söylede böylede ayy birak ondan arkadas olmazda fln filan simdi bakiyorum göruyorumki benim kavga ettigim arkadasimla can ciger olmus eee madem o kadar bana kötuledin simdi sen niye arkadaslik ediyon durust olsana dogru olsana ikiside laf acildimi birbirinin arkasindan atar tutardi ben xle kavga edince digerine kapi gözuktu heral onla pek samimi oldu nedir arkadasim derdiniz nedir yanar dönermisiniz neyseniz o olun bir gun gelio sövuyorsunuz arkadan konusuyosunuz sonra unutup hoooppp arkadas olmussunuz gelmeler gitmeler acaba benmi hataliyimki diyorum ben kaybediyorum hata bende diyorum ama onlar gibi olamiyorum yalanla dolanla isime geldigi gibi sahte arkadaslik kuramiyorumÜzülmeyin kaybedilmek istenen kaybedilir bende önceden sizin gibiydim ama artık takmıyorum inanın daha huzurluyum
Çocuğunuzu en iyi siz bilirsiniz yalanı varmı yok mu yoksa vurmuştur durduk yerde söylemez heralde iki yaşındaki yavrucak yerinizde olsam görüşmem kesinlikle benim evladıma kimse el süremez kimsenin öyle bir hakkı yok sizde inanmamissiniz zaten bundan sonrada normal bir arkadaşlık olmaz gerek yok bence
Katil olmak için sebebin ne olurdu diye sorsalar bu anlattığın olay olabilir derdim .
Çocuğun yanlış anlamış veya doğru söylemiş bunu hiç bir zaman bilemeyeceksin .
O yüzden hiç üzülme , görüşme ayrıca da.
Sahte arkadasliklarinizin bitmesi sizi kötü yapmaz aksine çabuk kurtulduğunu için sevinin onlarda birbirlerinin arkasından atıp yüzüne gülmeye devam etsinler. Takmayın zaten emin olun arkadaşının arkasından konuşan sizinde aranızda ona konuşuyordur olmak isteyen yanınızda olur ben arkadaşımı bilirim der ne olursa olsun vazgeçmez. Olmak istNasil basardinizki bende böyle yamuk yapan arkadas cok onlara uygulayim sakinligimi. Bi diger arkadasimda biz x le kavga edince oda hep xi kötuledi söylede böylede ayy birak ondan arkadas olmazda fln filan simdi bakiyorum göruyorumki benim kavga ettigim arkadasimla can ciger olmus eee madem o kadar bana kötuledin simdi sen niye arkadaslik ediyon durust olsana dogru olsana ikiside laf acildimi birbirinin arkasindan atar tutardi ben xle kavga edince digerine kapi gözuktu heral onla pek samimi oldu nedir arkadasim derdiniz nedir yanar dönermisiniz neyseniz o olun bir gun gelio sövuyorsunuz arkadan konusuyosunuz sonra unutup hoooppp arkadas olmussunuz gelmeler gitmeler acaba benmi hataliyimki diyorum ben kaybediyorum hata bende diyorum ama onlar gibi olamiyorum yalanla dolanla isime geldigi gibi sahte arkadaslik kuramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?