Dost kazığı yiyip ,yalnızlığı secen var mi ?

Hayatımda zamanında dost kazığı yedim birkaç kez ve artık yalnız olmayı seçtim,daha a zyakan daha az stres misali.Dost kazığı yiyip ,yalnızlığı secen var mi ?
Yalnızlığı seçmek değil de, eski ve çok yakın 2-3 arkadaşımı seçtim ben.
Yeni arkadaşlar edinmek belli bir yaştan sonra hem zor, hem de bana gereksiz geliyor.

Dost kazığı değil de
Akraba kazığı yediğimden akrabasızım artık şükürler olsun nasıl rahat nasıl güzel anlatamam yani

Bir tane dostum var , onun dışındakilere o kadar anlam yüklemediğim için hayal kırıklığına da uğramam.

Bende de aynısı. Yani tam bir kazık yemek mi denir bilemiyorum ama ben artık iki kadın arkadaş olarak yan yana gelince birinin bir süre sonra çekememezliğe girmesini, bazen açık bazense masum görünüp sürekli imalarıyla rekabet hissettirmesinden bıktım. Bir iki tane eski arkadaşım kaldı, onlarla da kendi meşguliyetleri nedeniyle çok sık görüşemiyoruz ama yine iyiliğimi isteyecek onlardır herhalde. Belirli bir yaştan sonra hele de iş/okul/akademik kariyer gibi çevrelerde sahi bir dost bulmak bana göre imkansız hâle geldi. Yalnızlık da çok boğuyor ama...

Ben de dost kazığı yediğim günden beri birdaha kimseye güvenemedim. Ve sonuç hiç arkadaşım yok. Yapayalnızım. Şu an evliyim ama insan bazen arkadaşa ihtiyaç duyuyo kahve içip sohbet edebilceğı. Ama yok işte cidden yalnizliktan kafada kuruyorumhep. Çevremde de yaşıtım kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…