Dost kazığı yiyip ,yalnızlığı secen var mi ?

İş ve üniversite hayatında çıkarlar işin içine girebiliyor. Dostum diyenden kazık yemişliğim var. Mesafe koydum. Neyse ki akraba, lise arkadaşlarım ve çıkarın olmayacağı kişiler duruyor. Bunlar bana yeter. Yalnızlık zor ama. İlkin oh kafam rahat dese de kişi, sonra yokluk göze batmaya başlıyor.

Mesafeli de olsa arkadaşlarınız olsun. Kazık yediniz diye keskin sınır çizmeyin. Ben ne kazıklar yedim...

Ben butün kaziklarimi zor gününde yanında olduğum, her seye rağmen arkasinda durduğum insanlardan yedim ama insanlar sosyal varliklar eskisi kadar saf niyetle yaklasip dostum demesemde oturup kalktigim insanlar var en güzeli sınır cizmek ozelinide kendine saklamak.

Arkadaşlık kavramına inanmıyorum. Dostluk zaten bu devirde zümrüd-ü Anka kuşu gibi... Geçen bir kitapta mı okudum?
"Yol uzunsa ve kendi kendine çok uzun dersen yol daha da uzar." Aynısı bence yalnızlık için de geçerli. Evet yalnızız ve bunu kendimize çok fazla hatırlatmak işleri daha da zorlaştırmaktan başka bir işe yaramayacak.

Hayatımda zamanında dost kazığı yedim birkaç kez ve artık yalnız olmayı seçtim,daha a zyakan daha az stres misali.Dost kazığı yiyip ,yalnızlığı secen var mi ?
Var ben
Bosanma asamasından tut cocuklarının ber anına kadar uanında olduğum kadın, eski görüstügüm kisi ile beraber olmustu, benim inadıma aak yasayacağını söyledi. Nice kötülemeler vs
Acıkcası cok takmadım, annem eskiyen oyuncaklarını arkadaslarınla paulas demisti bende öyle yaptım dedim gectim.
Bu sadece kazıklardan 1 tanesi bu arada
Şimdi kısıtlı cevre ve sadece is yasamım var benim icin.
Böylesi cook güzel.
Nerde cokluk, orada sıkıntı
Bazen hatta is fln olmasa dag basında yasasam meyve yetistirsem fln gibi hayallerim olmuyor da değil.
Bu kadar erken yasa nasıl bu kadar yoruldum ben ya.

Kafa dengi insanlara denk gelmemişsiniz demek. İleride karşınıza çıkar belki.

Benim için de tanımlar sıkıntılı. Sınırı, kişiye sevgi ne kadar olursa dosttur yoksa sadece arkadaş mıdır?..

Kafa dengi insanlara denk gelmemişsiniz demek. İleride karşınıza çıkar belki.

Benim için de tanımlar sıkıntılı. Sınırı, kişiye sevgi ne kadar olursa dosttur yoksa sadece arkadaş mıdır?..
Benim kafada var bir sıkıntı sanırım. :) Öyle birisini bulamıyorum. Çıkarcı ve samimiyetsiz ilişkilere de tahammül edemiyorum. Belli ortamlarda arkadaş olanların o ortamlar kaybolunca kaybolduklarını gördükçe arkadaşlığa inanmamaya başladım.

Bence arkadaş genel olarak yüzeysel ilişki kurduğun insandır. Çay, kahve, muhabbet. Dostluk yüreğini yüreğine akıttığın, derin ilişki kurduğundur. Benim tanımım bu :)

Sizin tanıma göre benim dostlarım arkadaşlardan daha fazla sanki Azıcık insan sevmiyorum da

Hayatımda zamanında dost kazığı yedim birkaç kez ve artık yalnız olmayı seçtim,daha a zyakan daha az stres misali.Dost kazığı yiyip ,yalnızlığı secen var mi ?
Arkadaşlarım var ama dostum yok. Bende verdim mehteri zamanında

Yalnız değilim tek başımayım herkesle merhaba merhaba zaten işim gücüm var evin. İşi böylesi daha iyi kafa rahat

Ergenlikte yedim ama sonradan dost kazığı yemedim. Çünkü hem seçici davrandım hem mesafemi ayarladım.

Hayatımda hiç dostum dediğim kişilerden kazık yemedim ama evliliklerimde kocam sayesinde hayatıma girmiş kişilerden çok yedim Artık kimse için birşey yapmama kararı aldım,kimseyle tartışmadan direk yok saydım kafam rahat.Yanlızlığı hiçbir zaman seçmem bu yüzden…

Valla yıllardır yiyorum ama yalnızlıkta kötü birşey görüştüğüm 1 2 arkadaş var sadece yalnızlıkta insana kafayı yedirtiyor bir süre sonra yalnızlığı seçemiyorum o yüzden pek. Bu kazık yediğim dost dediklerimde hergünümün beraber geçtiği insanlar kötü günlerinde hep yanında olduğum insanlar ama kalpleri pismiş ne diyeyim hiçbirine hakkımı helalde etmiyorum yaşattiklarini yaşasınlar öteki tarafta da attığı kazıklar onlara girsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…