Kiz yillardir o is yerinde calisiyor mail atmam bir ise yarar mi bilmiyorum acikcasi.çalıştığı iş yerine sekreterin size söylediği şekilde arkadaşınız sandığınız dallamanın yaptıklarını mail atın ve suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. cimere de yaz dicem de ne kadar etkili olur bilmem. bir avukatla konuş danış bir şeyler yapılabilir mi. linkedin varsa kızın adını ve şirketi etiketleyerek yaptığını yaz.
kıza da bunları yolla.
Tekrar gorusmek icin gideyim o zaman cok umutlanmistim.Kesinlikle yüzleşin. Hatta yapabilirseniz şirkete gidin hem görüşme yaptığınız kişilerle hemde o kişiyle görüşün nasılsa artık kaybedecek bişeyiniz yok orada.
Kesinlikle yüzleşirdim .Bir suredir is ariyordum. Arkadasimin calistigi is yerinde bir pozisyon icin basvurdum gorusmeye cagrildim. Gorusmem cok olumlu gecti. Beni tekrar gorusmeye cagirdilar. Ama arkadasimin ustu olacagim bir pozisyon icin dusunduklerini soylediler. Bu gorusmem de iyi gecti. Ben ise baslicam diye dusunurken olumsuz bir mail aldim. Gorusmelerde tanistigim sekreter ile baglanti kurdum neden olmadigi hakkinda bilgi aldim. Arkadasim dedigim kisi beni bayagi bir kotulemis hakkimda olumsuz bir cok sey soylemis. Mobbing yapan biri oldugum cok sinirli oldugum eski is yerimde de ortaligi karistirip ayrildigimi soylemis. Ben ne diyecegimi bilemedim ne yapacagimi da bilemiyorum su an. Yuzlesmek istiyorum arkadasimla ama vazgecip tamamen mi silsem hayatimdan birsey demeden bilmiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda?
yani kaybedecek bir şeyin yok.Kiz yillardir o is yerinde calisiyor mail atmam bir ise yarar mi bilmiyorum acikcasi.
kararları değişir mi bilemeyiz ama en azından içinizde kalmasın. Baktınız her türlü iş olumsuz yanındakilere "bugün beni harcadı yarın üstü olursanız sizi de harcar aman diyim" diye uyarı verin. İşe yaramasa bile bi rezil olsunTekrar gorusmek icin gideyim o zaman cok umutlanmistim.
Bende icimde tutamiyorum ama nasil yuzlessem direk is yerine gidip mi yuzlessem.ben yüzleşir, içimdekiler söylerdim. hiç içimde tutamam. nasıl içinizden geliyorsa öyle yapın.
Ben cok sinirlndigimde ne diyecegimi sasiriyorum o yuzden onceden soyliyecegim seyleri dusunup oyle yuzlesmem lazim.Çık karşısına söyle ya niye soylemeyesin. O yaparken utanmıyor da sen söylerken mi utanacaksin
Gercek hayattaki insanlar filmlerden daha kotu. Bu arkadasim liseden beri yakinimdi benim. Sirtimdan bicaklanmis hissediyorum.Yazıklar olsun
Bu ne kötü kalplilik ben filmlerde oluyor bunlar sanardim
Hiç üzülmeyinGercek hayattaki insanlar filmlerden daha kotu. Bu arkadasim liseden beri yakinimdi benim. Sirtimdan bicaklanmis hissediyorum.
Amin sagolun.Hiç üzülmeyin
Kapanır yağ küpü açılır bal küpü
Rabbim çok daha güzellerini nasip etsin amin
iş yerine gidip tansiyonu çok yükseltmeden içinizdekileri söyleyin. duygularınızı da yükseltmeyin, kendi kötülüğü ayağına dolanır elbet.Bende icimde tutamiyorum ama nasil yuzlessem direk is yerine gidip mi yuzlessem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?