Dost kazigi

Peeves

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
5.625
En iyi cevaplar
1
16.355
178
Bir suredir is ariyordum. Arkadasimin calistigi is yerinde bir pozisyon icin basvurdum gorusmeye cagrildim. Gorusmem cok olumlu gecti. Beni tekrar gorusmeye cagirdilar. Ama arkadasimin ustu olacagim bir pozisyon icin dusunduklerini soylediler. Bu gorusmem de iyi gecti. Ben ise baslicam diye dusunurken olumsuz bir mail aldim. Gorusmelerde tanistigim sekreter ile baglanti kurdum neden olmadigi hakkinda bilgi aldim. Arkadasim dedigim kisi beni bayagi bir kotulemis hakkimda olumsuz bir cok sey soylemis. Mobbing yapan biri oldugum cok sinirli oldugum eski is yerimde de ortaligi karistirip ayrildigimi soylemis. Ben ne diyecegimi bilemedim ne yapacagimi da bilemiyorum su an. Yuzlesmek istiyorum arkadasimla ama vazgecip tamamen mi silsem hayatimdan birsey demeden bilmiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda?

çalıştığı iş yerine sekreterin size söylediği şekilde arkadaşınız sandığınız dallamanın yaptıklarını mail atın ve suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. cimere de yaz dicem de ne kadar etkili olur bilmem. bir avukatla konuş danış bir şeyler yapılabilir mi. linkedin varsa kızın adını ve şirketi etiketleyerek yaptığını yaz.

kıza da bunları yolla.

Kiz yillardir o is yerinde calisiyor mail atmam bir ise yarar mi bilmiyorum acikcasi.

Kesinlikle yüzleşin. Hatta yapabilirseniz şirkete gidin hem görüşme yaptığınız kişilerle hemde o kişiyle görüşün nasılsa artık kaybedecek bişeyiniz yok orada.
Tekrar gorusmek icin gideyim o zaman cok umutlanmistim.

Kesinlikle yüzleşirdim .
Dost dediğin bu değildir ya çok üzüldüm sizin adınıza.

Tekrar gorusmek icin gideyim o zaman cok umutlanmistim.
kararları değişir mi bilemeyiz ama en azından içinizde kalmasın. Baktınız her türlü iş olumsuz yanındakilere "bugün beni harcadı yarın üstü olursanız sizi de harcar aman diyim" diye uyarı verin. İşe yaramasa bile bi rezil olsun

ben yüzleşir, içimdekiler söylerdim. hiç içimde tutamam. nasıl içinizden geliyorsa öyle yapın.
Bende icimde tutamiyorum ama nasil yuzlessem direk is yerine gidip mi yuzlessem.

Çık karşısına söyle ya niye soylemeyesin. O yaparken utanmıyor da sen söylerken mi utanacaksin
Ben cok sinirlndigimde ne diyecegimi sasiriyorum o yuzden onceden soyliyecegim seyleri dusunup oyle yuzlesmem lazim.

Yazıklar olsun
Bu ne kötü kalplilik ben filmlerde oluyor bunlar sanardim
Gercek hayattaki insanlar filmlerden daha kotu. Bu arkadasim liseden beri yakinimdi benim. Sirtimdan bicaklanmis hissediyorum.

İşyerine gidip birşeyler yaparsanız ,onu haklı cıkarma ıhtımalınız olusur , sinirlenebilirsiniz vs , onun ortamı nede olsa, sizi çok kale alan olmaz orda malesef. Ama arkadasınızı ya arayın ya mesaj atın , olanlardan haberdar oldugunuzu bilsin , benzeri başıma geldi . Arkadasımı referans yazmıstım; yazdıgım için iş olmadı . Meger onun geçiş yapmak istedıgı pozisyonmuş basvurdugum pozisyon, hersey çok aşırı olumlu giderken olmadı..benım için belki daha hayırlısıdır diye dusundum ama arkadas müsvettesine de yazdım rahatladım , ne mal oldugunu anladım . Hayat etme bulma dünyası , bekleyin ,kimse yaşattıgını yasamadan ölmez

arkadaşınıza bişey demeyin ne desenizde anlamayacak çünkü. onun yerine işyerine gidip görüştüğünüz kişilerle konuşun. gerçi bu sefer konuştuğunuz sekreter kız arada kalabilir mi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…