- 27 Ekim 2022
- 5.625
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.355
- 178
Maile cevap gelmedi ama gercegi ogrendim. Ortak arkadasimi aradim isten olumsuz yanit geldi dedim sasirmadim dedi neden dedim. Zehra o pozisyonu cok istiyormus nasil bir dusuncesizmisim ben arkadasimin istedigi isi elinden almaya calismisim birde kac senelik isinde onun ustu olcakmisim diye bir suru dert yanmis ortak arkadasa ve demis ki ben ona yapacagimi yaptim gelsinde girsin ise girebiliyorsa demis. Ortak arkadasimda ne yaptin demis zehra da demis yakin olan is arkadaslarimin hepsine onu kotuledim ise alacak olan kisilerede gidip onun isinde basarisiz tembel sinirli oldugunu eski is yerinde de olay cikartip ayrildigini soyledim ben o isi alamiyorsam o da alamasin demis. Ortak arkadasima dedim sen birsey demedin mi diye o da kem kum etti of sinirden olcem ya. Bu arada cv me ekledigim is yeride kapanmis oranin telefonuna da ulasamadilarsa zehranin dediklerini dogru kabul etmislerdir. Bundan onceki is yerimdekileri zaten yazmamistim cv nin referansina off.IK cevap vermez daha cvp veren ik görmedim