Dost kazigi

Savcılığa veririm seni diyin. Asla sizi sindirmesine izin vermeyin. Şantajla başka şeyler yaptırmaya kalkar falan sakın boyun eğmeyin.
Sanaldan kimseye güvenip resminizi vermeyin bir daha. Her türlüsü var orda. Kimin neyin nesi olduğu belli değil.
Okulda bulursunuz arkadaş.

Arkadaslarini fotomu atarmis kotulermis beni numarami yayarmis bilmemne

Galiba 17 yaşındasın henüz reşit değilsin. Henüz reşit olmadığın için seni böyle tehdit eden kişi daha ağır dereceden ceza alır eğer şikayetçi olursan. İftira, şantaj, tehdit böyle şeyler suça giriyor. Hiçbir şey yapmaz, yapamaz merak etme. öyle kolay değil o dediklerini yapması.

Kendine düzgün arkadaşlıklar bulman gerekiyor. Daha kaliteli zaman geçirmen gerekiyor. Mesela kendine bir instagram blog u açabilirsin. Yüzünü göstermeden hesabı rahatça kullanırsın. Gün içinde dinlediğin müziği paylaş, ders çalıştığın konuyu yaz. Kullandığın test kitabını paylaş. Kendi duygularını paylaş. Gün içimde hissettiklerini yaz. Kendini böyle gereksiz, beş para etmez yaratıklarla iletişim kurmaya zorlama. 1-2 yıl sonra bu salakların ne kadar önemsiz olduğunu fark edeceksin.

Galiba 17 yaşındasın henüz reşit değilsin. Henüz reşit olmadığın için seni böyle tehdit eden kişi daha ağır dereceden ceza alır eğer şikayetçi olursan. İftira, şantaj, tehdit böyle şeyler suça giriyor. Hiçbir şey yapmaz, yapamaz merak etme. öyle kolay değil o dediklerini yapması.

Kendine düzgün arkadaşlıklar bulman gerekiyor. Daha kaliteli zaman geçirmen gerekiyor. Mesela kendine bir instagram blog u açabilirsin. Yüzünü göstermeden hesabı rahatça kullanırsın. Gün içinde dinlediğin müziği paylaş, ders çalıştığın konuyu yaz. Kullandığın test kitabını paylaş. Kendi duygularını paylaş. Gün içimde hissettiklerini yaz. Kendini böyle gereksiz, beş para etmez yaratıklarla iletişim kurmaya zorlama. 1-2 yıl sonra bu salakların ne kadar önemsiz olduğunu fark edeceksin.

Çok haklısın ömrüm bu insanlarla geçti ama ne sanalda ne gerçek hayatta bulabildim gerçek bir dost umarım üniversitede bu değişir kazık yemekten kullanılmaktab biktim

Arkadaslarini fotomu atarmis kotulermis beni numarami yayarmis bilmemne
interneden tanidigin kisiye niye fotograflarini atiyorsun cokmu gerekliydi üstelik arkadaslarini nerden bulacakta bilecekte sen söylemediysen onlarin isimlerini vs nereye yollayacak lütfen yapacaginiz birseyi hic tanimdadiginiz kisilere cok mesafeli olun ve olabilecek kötü seylere yol acmayin bunu aklinizdanda hic cikartmayin seni bakin nasil korkutup sindirmis serefsiz adi pislik kisi aldanmayin uyanik olunki bu tacizcilere vs oyuncagi maskarasi hale gelmeyelim

Arkadaş merhaba ben sürekli dost kazığı yiyorum karşıma kötü insanlar çıkıyor son bir yıldır da arkadaş yapmıyorum böyle de hayat çok sıkıcı insan arkadaşı olsun istiyor sanaldan tanıştık biriyle mazallah birsuru tehtid etti adımı kötüye çıkardı travmam ne yapabilirim sizce arkadaş şart mı yalnızlık çok sıkıcı ve sınav senem aslında bunları düşünmekten sınava çalışamıyorum...
Sosyal medyadan arkadaş edinme.Git kurslara git ise gir.Kapi önüne cik komsunla muhabbet et.

Arkadaşlık ilişkilerini pek sevmem. 2 arkadaşım vardır onlara bile her şeyimi anlatmam hayatınıza her gelene tüm yaşamınızı döküyor gibisiniz. Arkadaşınız olmasına gerek yok. Gerekli dersleri aldıysanız doğru arkadaşlığı kurarsınız

Arkadaşlık ilişkilerini pek sevmem. 2 arkadaşım vardır onlara bile her şeyimi anlatmam hayatınıza her gelene tüm yaşamınızı döküyor gibisiniz. Arkadaşınız olmasına gerek yok. Gerekli dersleri aldıysanız doğru arkadaşlığı kurarsınız
Evet öyle yapıyorum maalesef neyim varsa anlatıyorum ezik görüyorlar ağızlarına geleni sayiyolar ne bu nefret öfke anlamıyorum

Back
X