Durumu o kadar güzel özetlemişsinki...hatta konu sahibinden daha iyi ifade etmişsin...Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Yabancılaşan dostluk ifadesi cuk diye oturmuş.Orda ilk durumu belirtmis zaten yani uni bitince o evlendi ben okumaya devam ettim diyor. Bunu belirtmesinden dogal ne var.
Ben kiskancliga dair elle tutulur birsey goremedim.
Burda aslinda konu sahibinin derdi zaman icinde yitip giden yabancilasan bir dostluk durumu.
Diyelim ki kiskanmis olsun arkadasini konusmalari neden evlilik cocuk koca minvalinde olsun.
Konu sahibinin dertlendigi bu biri derdini anlatiyor karsi taraf soyle mutluyum boyle mutluyum.
Sunlar da boyle iyi boyle mutlu diye baska orneklerle susluyor.
Yani sen istedigin kadar kariyer yap bizim kadar mutlu olamadin cimrilere denk geldin vs.
Yana hic de dost gibi gelmez bunlari soyleyen.
Yani tabiki sevinclerimizi uzuntulerimizi paylasiriz sevdiklerimizle dogal birsey de burada hep konu sahibine alttan alta kariyerine ragmen yenildin sen mesaji veriyor gibi.
Ben oyle algiladim canim ne yapayim.
Ben de okulu evliligi işi idare ediyorum biz nispetin kralini yapariz istesek
Ama demekki rahatsiz edici sekilde anlatmis ki kendi icinde isyan etmis konu sahibi. Ben oyle algiladim.
Konu sahibinin arkadasi o yuzden bana samimi gelmedi hic derdi yokmus masallah hep mutlu.
Aslinda konu cok açık. Kiskanclik temasina sıkıstırıldıgı icin genel resim gozardi ediliyor.Durumu o kadar güzel özetlemişsinki...hatta konu sahibinden daha iyi ifade etmişsin...Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Yabancılaşan dostluk ifadesi cuk diye oturmuş.
Vallahi bıkmadınız şu forumda her gün çalışan çalışmayan kadın kavgası çıkartmaktan. Dışarıdaki erkek terörü bitti bir de kadının kadına uyguladığı aşağılamayla uğraşıyoruz.
Şu ülkede yaşamasak, iş hayatını hiç görmemiş olsak gerçekten inanacağız da... Çalışan tüm kadınlardan sanki kültür ve asalet akıyor. Kocişim diyen, kendini geliştirmeyen hiç çalışan kadın yok zannedersin. Zannedersin tüm ev hanımları tv karşısında toto büyütüyor. Kezbanlar havada uçuşmuş yine. Kezban ne demek bir kere? Bir insana şu hakaret kelimesini kullanan çok mu farklı Allah aşkına.
Bu sorunun çözümü de çok basit, samimiyetinden şüphe ettiğiniz biri varsa görüşmezsiniz olur biter.
Sanki tüm çalışan ve çalışmayan kadınları tanıyormuş gibi genellemeler yapılmasına hastayım şu forumda. Ovvv koca parası yiyör, ovvvv kezban. Bilmesem inanacağım ama tam inanacağım bir gülme geliyor.
Öyle birsey demedimBu da ayrı bir kompleks örnegi... Evlenenler ve eşleri hep egitimsiz, mesleksizzz, kotu karakterli, çirkin zaten. Bir siz mukemmelsiniz ve dunyada kalan son mukemmel erkegi ararken biraz zaman kaybediyorsunuz haliyle ama olcak kadar
Gece gece
Konu sahibi seni rahatsiz ediyorsa cikar hayatindan. Biz tanimiyoruz o kisiyi, siz taniyorsunuz. Amaci sizi üzmek veya nispetse çok gerekli bir insan değildir. :)
Mutlulugumuzu bizde paylastik. Ama böyle değil. Biseyde sakiz gibi uzatmanin manasi yok. Ayni muhabbetler ayni muhabbetler...
Hamile diye hava atan mı görmedin?Yıllar önce buna benzer bir olay başıma geldi. Bekarken en sevdiğim,en değer verdiğim arkadaşım ben evlendiklten sonra krizler geçirmeye başladı. Benimle ilgili herşeyi sorun etmeye başladı. Her lafımfan bir anlam çıkartmak,her mutlu anıma gölge düşürmeye çalışmak,herşeye olumsuz yönden bakmak gibi. En son bundan 7 sene evvel saçma bir telefon kılıfı mevzusu yüzünden olay çıkardı. Sorunlarımızın asıl sebebini kocama,çocuğuma,hayatıma bağladı. Geçirdiği sinir krizi eşliğinde bana ‘ kezbansın sen,koca buldun diye adam mı oldun ‘diye bir sürü hakaret saydı. Şok oldum ama o zaman anladım asıl mevzunun ne olduğunu. Demekki benim onunla paylaştığım her mutlu anı onda mutsuzluk yaratmışarkadaşlığımız bitti o gün. 1 sene sonra o dönem görüşmediğim kayınvalidemle kanki olduklarını öğrendim :) konuşacak çok ortak noktaları var demekki dedim ve yoluma devam ettim. Diyeceğim o ki olur bazen böyle. Eğer gerçekten kıskanıp olayları yanlış yorumlumıyorsanız arkadaşlığınıza devam etmek zorunda değilsiniz ama bence mutlaka gerçekten içinize dönüp kendinizi de bir sorgulayın. Acaba onjektif olabiliyor muyum? Acaba onu kıskanıyor muyum diye bir sorun. En gerçek cevap kendinizde saklı.
Öyle birsey demedim
Ama üstüne alındıysan sende öylesindir
Nedense üstüne alınan alınana
Evet mükkemmeli aradım ve buldum ayrıca
İykidw öyle yapmışım yoksa tv karşısında meyve soyucaktım her akşam bana göre değildi üzgünüm
Herkesin kültür seviyesi farklı eğitim demiyorum o farklı birsey.h
Ne diyorsun sen beMillet üstüne alınmıyor. Bu neyin kafası diye merak ediyor.
Muhtemelen 30 veya 30lu yaşlarindasindir ve evli değilsin . Bu yüzden neredeyse senden önce evlenenlere hakaret edecek duruma gelmişsin, bu normal bir davraniş degil. Gerek yok bu kadar kasmana.
(Kendimden bahsetmiyorum)
Senden genç olup, senin arayipta bulamadiğini çoktan bulup, evlenen de var. Akşamları da meyve soymuyorlar. Rüyanda göremeyeceğin hayatları yaşıyorlar.En mükemmel sen olamazsin, ben olamam. Hep daha iyileri var. Bunu kabul etsen hayat senin için daha kolay olur.
Bazi insanlara bende imreniyorum evet lakin imrendiğim bazi seyler elimde yok diye kiskancliktan kendimi yiyip, duygusal tatmin için sahip olmadigim seylerin sahiplerine nefret beslemiyorum, senin yaşadığın kafaya erişemiyorum. :) Ne sen mükemmelsin, ne hayatın, ne sevgilin... Baştan ayağa komplekssin. Her yorumda kendini savunmaya, yükseltmeye çalışıyorsun. Bunu devamli bir kesimi genelleyerek yapamazsın. :)
Bunları bana beden yazdığınız anlamadım. Bu şekilde atarlanmanız hiç hoş olmamışHamile diye hava atan mı görmedin?
Siz nerde yaşıyorsunuz?
Adam sırf kendini kanıtlamak için on tane çocuk yapıyor
Çocuk seven bir millet.tabiji hava atıcak ..
Bende kocasından değer görmeyen zerre kadar aman boşandı demesinler diye gurursuz gurursuz evde oturanı evde kaldı demesinler diye 2 ayda apar topar evleneni gördüm .
Dışarıya facebooklarda hava atıp kocalarının başka kadınların koynunda olduğunu bilerek yaşayanlarını gördüm.
Daha sayayım mı?
Bu hayatlara özendik evet kıskandık buraya yazıyoruz..
Ne diyorsun sen be
Kompleksli sensin
Ben eğitimli kültürlü üniverste mezunu bütün dünyayı gezmiş bir insanım.
Sen evinden çık önce.tabi evinden çıkamadığun için hayatın sana göre çok çekici olabilir.bana göre vasat hatta altı
Hemen atlayıp alıntı yapıp nefret kustuğun için kimin ezik olduğu anlaşılıyor
Ban yiyecem biliyorum ama şu hadsize haddini bildiricem üzgünüm
Bu kadar insan varken sen neden üstüne alındın kezban pardon?
Ben 30 yaşında genç güzel bşr kadınım.hiç bir zaman evlilik delisi olmadım kişi kendinden bilir işi demişler işte .sen öyle olduğun için koca bulup aklınca diğerlerini ezmeye çalışıyorsun ama yemezler.kendi küçük dünyanda önemli biri olabilirsin ama bir çoğu için komiksin emin ol..
Evet mükemmel bir erkek.ne oldu?zoruna mı gitti?senin gibilerin ulaşamayacağı biri .benim sevgikimden sanane?bana kıskanç diyene bak
Ben bütün güzelliklerini yaşadım hayatın sen evinde görümcene eltine haset ederken
Şöle baktım konularına ne olduğun belli.
Kıskanç haset kompleksli olan kim çok açık .problemlisin ki her dakka konu açıp bburdakilerin ilgisini çekme derdine düşmüşsün..
Ben bütn evliler için söylememiştim.tam da senin gibi cahiller için konuşmuştum bak cuk oturmuş içine kıyamam..
Ağlıyorum şu an ..ezik bence sen ağlıyorsun ki bana içindeki pislipi akıtmaya çalıştın ama olmadıAzcik daha konuşsam aglayacaksin.
Dığru düzgün yazda cevap vereyimAzcik daha konuşsam aglayacaksin. Burasi konu acmak icin var zaten. Konu acarak dikkat cekemezsin, en azindan siradan konular.
Konu açmayanlarin hayatinin mukemmel oldugunu sanmiyoruz. :))) Aksine kendin milletin eskilerini karistirip laf vurmaya calisan zavalli biri oldugun icin konu acmiyorsun belkide aynisi sanada olmasin diye.
Benim hangi mesajimda koca buldum diye milleti asagiladigimi gordun?
Milleti asagilayan sensin. Sana haddini bildirende benim. Kimin zoruna gittigi cok belli. D
Dığru düzgün yazda cevap vereyim
Yazıp yazıp silme
Benim yorumuma ilk atlayan sensin
Nedense üstüne alındın ki ben genel bir yorum yaptım tüm evliler için yapmadım.
Senin hayatın benim zoruma neden gitsin
Ki.
Tanımam etmem
Foruma her dakka konu açıp ilgi toplamaya çalışmışsın buda ilgi açlığın olduğunu gösteriyor zaten.
Haddimi bildirenezsin sen .çünkü aynı seviyede değiliz
Ben forumda çok eski değilim zaten
Şimdi uzaklaş benden Hadi
Bak senin zoruna gitti ki hemen atladın.burda evli bir sürü insan var üstlerine alınmadı kimseYazip yazip silmedim. Yazdigim tamamlanmadan gitti, diger yazacaklarimi sonradan ekledim.
Benim bazi seylere ses cikartmam icin ustume alinmis olmam gerekmiyor. Bekar biri olsaydim bile sana ayni tepkiyi verirdim. Genellemenin suyunu cikarip bazi kesimi durduk yere yerden yere vurma olayina konu evlilik degil baska birsey olsaydi da benden ayni tepkiyi alabilirdin. Genellemeyi bircok kişi yapiyor ama sizinki bir garipti.
Bu forum konu acip cevap almak icin var ve herkes açıyor. Aklina her takilani, dert ettigi seyleri isteyen herkes acabilir. Özel ilgi gormuyorsun :)))
Evet benim hayatim senin zoruna gitmez, tanimiyorsun etmiyorsun sayfalardir "ben şöyleyim, şunu yaşadım, ben böyleyim" diye kendimi yirtmiyorum. :) zoruna giden kisim sözler.
Bak senin zoruna gitti ki hemen atladın.burda evli bir sürü insan var üstlerine alınmadı kimse
Kimsenin avukatlığını yapmana gerek yok .ben kötü giden evliliklerini sürdürürken dışarıya ona buna hasetlenip insanları kırmaya çalışan tiplerden bahsettim
Sen tuttun evlilere hakaret ettin dedin
Yalan yanlış yorumlayıp aklınca yaşım gereği bekar olmamım beni üzdüğünü düşünüp beni o noktadan vurmaya çalıştın ama ben o tip bir kadın değilim
Evlenmek isteyen çok oldu hayatımda.ama ben istemedim .çünkü eğitimli kendi parasını kazanan fizikende çevremce güzel bulunan bir kadınım çok şükür.bunları övünmek için anlatmıyorum kıskanıyorsun bekarsın diye dediğin için anlattım..
Üstüne alınan sen
Yorumuma sinirlenen sen
Ağrına giden sen
Kıskanan ben??
Hadi ordan
Artık yazma cevap vermicem
Bitir şu çekişmeyi
Konuyu nerelere cektiniz ,kadinin düsmani yine kadin hervzamanki gibi....Biri ev hanimina laf eder meyve soyuyor diye,kendisi soyulmuşu aliyor sanki,digeri eziklendin bu yasa ev de niye kaldin komplekslisin....konu bekar kadin,ev hanimi kavgasina donustu sayenizde...@Mune bir el atsan...
Yoo tam evlilik yaşındayımEvlilikleri kotu gidenlerin disari hasetlenip kirici olmasi veya evliligi iyi gidenlerin nispet yapmasi hoş birsey degil. Ama bunu böyle demek farkli, "bende evlenirdim ama sizin kocalariniz gibilere bakmadim, zaten mukemmeli bulmak icin oyle zaman gecmeli boyle zaman gecmeli" diyerek aslinda evlilik yaşının ustunde duruyorsunuz. Doğal olarak 30 un altinda evlenenlerin hepsi leş, kakaymiş gibi degisik bir yorum cikiyor meydana. Boyle yorum yaparsan kiskaniyorsun da denir.
Yazip yazmamak bana kalmiş, senden emir almiyorum. Cevap yazmamak senin kararin. Iyi gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?