Dostinex Kullananlar yardımm

Siz evli misiniz peki soğan kuru falan denediniz mi aslında ben bitkilere de çok inanıyorum sizin prolaktin kacti
evet iki cocugum var en son 50 lerdeydi simdi ne durumda bilmiyorum uzun zaman oldu olctureli evet sogan kuru ve bitki kurleri felan var bebek isteyen komsum hepsini denedi onunki 90 lara cikiyordu bir donem cokda faydasini gordu ama dedigim gibi en ufak bir streste yine yukseliyor belkide baska sebebi vardir detayli bir baktirmak lazim ama simdilik beklemedeyim sizinkide buyuk ihtimal strese dayalidir merak etme yukseldigi gibi cok cabukta dusuyor insallh bebegini kucagina alinca duzelir seninki cok gecmis olsun allah herkeze sifa versin

Komşumuzun bebeği oldu mu Allah herkesin yardımcısı olsun

İnsan stresi yaşamından çıkaramıyor elinde değil kendi yaşantısın da olmasa üzülecek bisi tvden ondan bundan uzak kalamıyorsun şu çevrede stres yapmamak mümkün degil

amin canim is sebebiyle tasindilar bir sure once suan gorusemiyoruz insallh olmustur allah herkezin gonlune gore versin sizin gibi anne olmak isteyen herkeze rabbim evlatlar nasip etsin insallh

Evet canım bebek istediğim için kullandım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o yüzden bıraktım ama yine yükselmiştir tekrar kullanmam lazim
Kimyasal gebelik nasıl oluyor insanırım tekrar sağlıklı şekilde elde ederiz gebeligi.1 ay mı kullandın peki ilacı kaçtı prolaktin

Kimyasal gebelik nasıl oluyor insanırım tekrar sağlıklı şekilde elde ederiz gebeligi.1 ay mı kullandın peki ilacı kaçtı prolaktin
Yani kanda gebelik çıkıyor ama kese ve bebek oluşmadan düşüyor.3hafta kullanmistim fazla kullanmak istemedim kullandığım ay değil ondan sonraki ay kimyasal gebelik oldu.o zamandan beri de icmedim Ama doktor bu ay tekrar çağırmıştı prolaktin için henüz gitmedim

Anladim Rabbim inş bizede nasip edecek üzücü bir durum yasamissin inş tekrar alırsın güzel haberi inş burdan lütfen bana da haberdar et

Anladim Rabbim inş bizede nasip edecek üzücü bir durum yasamissin inş tekrar alırsın güzel haberi inş burdan lütfen bana da haberdar et
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.bu arada prolaktin en yüksek olduğu 48di.Senin kac

Geçen yıl Şubat ayında başladım 2 ay kullandım ben de. Üstüne pko'lu olduğumu öğrendim. O sıralar düşünmüyorduk Haziran sonları gibi olsa mı demeye başladık, tek sorun prolaktin olmadığı için olmadı, Kasım ayında klomen ile hamile kaldım.

Darısı tüm isteyenlere.

İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.bu arada prolaktin en yüksek olduğu 48di.Senin kac
İki kere hormon testi yaptırdım ilk 34du ilaç kullanmamistim 2.sı 64 tu dostinex kullandim şuan adet oldum bu ay tekrar başladm bugün dostinex e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…