Dostinex kullanırken hamile kalanlar ya da kalamayanlar

Kızlar bügün doktora gitmem geriliyordu, fakat gidemedim doktor yumurtan çatlayıp çatlamamasına bakıcam dedi geçen hafta ama gidemedim sizce Pazartesi gitsem sorun olurum 6-7 gün sonra adet günüm, fakat benim ara ara kasıtlarım da batma galan oluyor bazen bı hareketlik oluyor ama anlamadım yani , sizce ben yapmalıyımPazartesi gitsem sorun olurmu ??
 
Prolaktinim 33 dü bu ay kalamadım. Tekrar ölçüm yapıldı 30 çıktı. Doktor bu seviyeler sıkıntı çıkaracak seviyeler değil dedi. Ve yükselmediği için tedavi uygulamayacağını söyledi.
 
Kızlar benim prolaktinim ilk 58,9 çıkmıştı sonra 5 ay sonra gittim 18 çıktı düşmüş sizce hamile kalabilirmiyim , yumurta takibi yapıyorum ama bundan 2 ay önce 12 ml çatlamam oldu ama hamile kalamadım sizce bu gün geçtikçe büyüyor mu lütfen yardım
 
Merhaba kızlar forumdaki prolaktinlr ilgili bütün başlıkları okudum sanıyorum. Ben de bekarken tesadüf öğrendim prolaktinimin yüksek olduğunu. Evlendikten sonra da çocuk düşünmediğim için dikkate almadım. Şubatta korunmayı bırakınca ölçtürdüm 19 çıktı. Ama hamile kalamayınca bu ay tekrar gittim ve 41 çıktı. Dostinex 2li tablet kullandm yarım yarım bir de testere dişli aslan pençesi içtim günde 2 kez. Yumurta rezervlerini geliştiriyormş ve prolaktini düşürüyormuş. İnşallah işe yarar da bu ay hamile kalırım. 17 temmuzu bat.
 
Bbende dostinex kullanmıştım 3 yıl önce 2 tablet kırıp içmiştim. Prolaktin güncel seviyem 23-24 ken hamile kaldım. bu seviyeler gebe kalmayı engelleyen seviyeler değil. İnşallah sizde sağlıklı bir şekilde hamile kalırsınız.
 
İnşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. İlaç kullanırken mi hamile kaldın yoksa kullanmadığın dönemde mi.
 
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün kucağına almayı nasip etsin ,, ya benim de ilk 58,9 du sonra 18 düştü ama hala hamile kalamadım geçen aylarda 12 ml çatlama oluştu siz bilirsiniz belki sizde 12 ml le hamile kalınırmı yada gittikçe büyüyor mu
 
İnşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. İlaç kullanırken mi hamile kaldın yoksa kullanmadığın dönemde mi.
teşekkür ederim :) 3 yıl önce ilacı kullanmıştım adet düzenszliği ve göğüslerden sıvı gelmesi şikayetlerim vardı, değerim düştü , bebek düşünmeye başladıktan sonra yeniden testler yaptım tabiki değerim hep 23-24 civarlarıydı. tekrar kullanmadım doktorda anlamlı bulmadı.
 
teşekkür ederim Allah isteyen herkese de nasip etsin hayırlısıyla , adet günlerin düzenliyse ve gebe kalmanla ilgili başka bir sıkıntın yoksa eşinde bir kendine baktırsın. Ben yumurtlama günümü takip etmiştim ovülasyon testi ile tavsiye ederim.
 
Anladım canım adet günlerimde bi sıkıntı yokmuş doktor düzenli dedi sürekli yumurta takibi için doktora gidip geliyordum ama para kalmadı resmen napıcam bilmiyorum ovulasyon testini nasıl yaptın peki ?
 
Anladım canım adet günlerimde bi sıkıntı yokmuş doktor düzenli dedi sürekli yumurta takibi için doktora gidip geliyordum ama para kalmadı resmen napıcam bilmiyorum ovulasyon testini nasıl yaptın peki ?
internetten satın aldım strip test 22 tane var içinde ve 15 lira gibi bir fiyatı vardı gebelik testi gibi uygulanıyor yani çift çizgi çıkınca o gün yumurtladığın anlamına geliyor (genelde adetin bitiminden itibaren 13-14 günler) çok kolay uygulayabilirsin. adet takibini kendine bir takvim oluşturup yapabilirsin , boşuna bunlar için doktora gidip gelme, eşin de keçi boynuzu kürü ve doğal e vitamini kullansın (hareketli sperm hızlandırıcı) tamamen doğal olanlarından
 
Benimm eşim hiç birşey kullanmaz canım ona sormuyorum bile,, :) peki adetimin kaçıncı günün de kılmamaya başlayayım ?
 
Benimm eşim hiç birşey kullanmaz canım ona sormuyorum bile,, :) peki adetimin kaçıncı günün de kılmamaya başlayayım ?
Ah bu erkekler kendilerine de toz kondurmazlar Canım adetin bittikten 1 hafta sonra yapmaya başlayabilirsin ovülasyon testini çift çizgiyi görmeye başladığın günler yumurtlama günlerin olduğu anlamını taşıyo o dönemlerde ilişkiye girmeniz gerekiyo.
 
Anladım kuzum çok teşekkürlerrrr, bende alayım yapayım bare inşallah bu sefer tutar yaa geçen aylarda 12 ml çatlama olucaktı ama herkes o yeterli değil diyor anlamıyorum bende sence buda önemlimi ? Yoksa yumurtlama gününe denk gelmediği için mi böyle oluyor
 
Merhaba arkadaşlar 34 gün geçti hala hasta olmadım ne gebelik belirtisi var ne adet belirtisi var sadece gögüslerim çok şiş ve arada kasıklarım ağrıyor, sizce olurmuyum adet çok istiyoruz bebeğimiz olsun o yüzden korkuyorum çıkmayacak diye, lütfen yardımcı olun yine umutlanmak istemiyorum ama neden bu kadar geçikti anlamıyorum takvimden hesaplıyorum 34 gün geçikmiş ?? Şimdiden Teşekkürler,,,
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…