Dostluğumu bitirmeli miyim

possibleornot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
832
1.660
113
Ankara
Herkese merhaba
Sizden fikir almak istiyorum hanımlar. Detay vermek istemiyorum ama bundan 7-8 gün önce tüm ailemi etkileyen çok travmatik bir olay yaşadık resmen ölümden dönüldü ve bu durum sonrasında ailemden biri için hukuki bir süreç başlayacak. 2,5 ay sonra düğünüm vardı ve benim için şuan herşey allak bullak. İptal etsem mi yoksa etmesem mi diye kendimi yeyip bitiriyorum. Bu olay zaten psikolojimi derinden etkiledi
Bu süreçte yanımda olan geçmiş olsun dileklerinde bulunan çok kıymetli insanlar oldu. Henüz beni 5 gündür tanıyan biri bile her gün nasılsın nasıl oldun diye mesaj attı. Fakat durumu öğrenen neredeyse 15 yıllık samimi arkadaşım yalnızca 1 kez aradı 1 kez de mesaj attı. Aynı semtte olmamıza rağmen kapımı dahi çalmadı. Ve şimdiye kadar birbirimizin zor zamanlarında yanındaydık zannediyordum. Nasıl oldun dedi bir keresinde ondan 2 gün sonra da naptın diye mesaj attı, cevap vermeyince aradı fakat buz gibi konuştum. Şimdi ise 3 gündür hiç iletişime geçmedi.
Ben bu arkadaşım ile ilişkimi bitirmek istiyorum açıkçası. Çünkü yaşadığımız şey çok ama çok ağırdı ve maddi manevi dibe battığımız bir dönemdeyiz. Ve dostum dediğim insanın yaklaşımı bu oldu.
Siz olsanız bu koşullarda siler misiniz arkadaşlığınızı ? Düğünüme davet edip iyi günümde dahi yanımda olmasını istemiyorum

Düşündüğünüz yerinde bir karar,bende olsam öyle yapardım.

Silerdim ben de olsaydım. İyi gününde herkes yanında oluyor da kötü gününde kapını çalan çok az kişi oluyor maalesef.

düşünüp üstüne zaman harcamana bile gerek yok. kötü günde yanında yoksa iyi gününde hiç olmasın. böyle insanlar zaman kaybı.

İnanın maddi manevi tükendiğimiz bir olay oldu. Ölümden dönüldü.Ailemden biri hapise bile girebilir dava sonrası. Elimizdekinden de olacağımız bir döneme girdik. Ve psikolojik olarak dağılmış vaziyetteyiz. Bu dönemde yanımda olmayan insanları hayatımda istemediğimi farkettim. Ve gerçekten ben olsam ne yapardım diyorum da kesinlikle bu değil.

Kötü günümde yanımda olmayanları iyi günümde de istemem ben. Ha ben yalnız kalmak istiyorum derim o ayrı ama insan en yakınını yanında ister bilmiyorum soğurdum zaten.

Tam olarak öyle bir durum. Ama bir dost olarak yanımda olması gerekmez miydi. Henüz 5 günlük iş arkadaşım dahi her gün aradı,yazdı
Peki önceden nasıldı? Daha önce kötü bir durumda yanınızda oldu mu?

Düşününce aslında siz ona soğuk yapınca en azından biraz daha araması yazması en azından siz soğuk yaptıktan sonra hatasını anlamasını gerekirdi.

Daha önce bu kadar travmatik bir olay yaşamadım. İlk kez bu kadar ağır bir durum oldu. Önceden basit dertlerimde yanımdaydı. Üzerine 2 gün geçti yazmadı bile. Sürekli story attığını görüyorum.

Öncelikle geçmiş olsun hatırladım sizi. hızlı karar vermeyin. Belki cekinmistir belki yaranizi desmek istememiştir..belki gelip dedikodu arıyor diye gözükmek istememistir. arkadaşınızı en iyi siz tanıyorsunuz..kötü gününüzde yanınızda olup olmadığını bilirsiniz diye düşünüyorum. Bu arada daha çok yeni bir olay bu...durun bakalım biraz zaman gecsin..nasıl davranacak.
Düğüne gelince ertelemeyin boşuna..hukuki süreç uzun sürebilir...siz dugununuzu yapın kötü günleri birlikte atlatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…