- Konu Sahibi possibleornot
-
Ben onu hayatımda sıradan bir insanmış gibi hissettim maalesef kiMesajıniza cevap vermediğinizde aramış sonuçta. Belki de bu süreçte kendi halinizde kalmak istediginizi düsunuyordur
Olay benim kişisel çabamla çözülecek bir durum değil ve çözülmesi de belki çoook uzun sürecek. Dolayısıyla insan yanında dostları olsun istiyorBu kadar travmatik bir olay yaşarken kimleri sileceginizi düşünmeniz ne kadar doğru ? Önce olayınizi halledin sonrasına bakarsınız
Mesaj atmis aramış daha fazla ne yapabilir ki ? Bu kadar bitik durumdayken sağlıklı karar veremezsinizOlay benim kişisel çabamla çözülecek bir durum değil ve çözülmesi de belki çoook uzun sürecek. Dolayısıyla insan yanında dostları olsun istiyor
Benim dostluk anlayışım bundan daha fazlası.Mesaj atmis aramış daha fazla ne yapabilir ki ? Bu kadar bitik durumdayken sağlıklı karar veremezsiniz
Ailevi bir olay ise karismak istememis olabilir. Amlatmak istemeyeceginizi dusunerekHerkese merhaba
Sizden fikir almak istiyorum hanımlar. Detay vermek istemiyorum ama bundan 7-8 gün önce tüm ailemi etkileyen çok travmatik bir olay yaşadık resmen ölümden dönüldü ve bu durum sonrasında ailemden biri için hukuki bir süreç başlayacak. 2,5 ay sonra düğünüm vardı ve benim için şuan herşey allak bullak. İptal etsem mi yoksa etmesem mi diye kendimi yeyip bitiriyorum. Bu olay zaten psikolojimi derinden etkiledi
Bu süreçte yanımda olan geçmiş olsun dileklerinde bulunan çok kıymetli insanlar oldu. Henüz beni 5 gündür tanıyan biri bile her gün nasılsın nasıl oldun diye mesaj attı. Fakat durumu öğrenen neredeyse 15 yıllık samimi arkadaşım yalnızca 1 kez aradı 1 kez de mesaj attı. Aynı semtte olmamıza rağmen kapımı dahi çalmadı. Ve şimdiye kadar birbirimizin zor zamanlarında yanındaydık zannediyordum. Nasıl oldun dedi bir keresinde ondan 2 gün sonra da naptın diye mesaj attı, cevap vermeyince aradı fakat buz gibi konuştum. Şimdi ise 3 gündür hiç iletişime geçmedi.
Ben bu arkadaşım ile ilişkimi bitirmek istiyorum açıkçası. Çünkü yaşadığımız şey çok ama çok ağırdı ve maddi manevi dibe battığımız bir dönemdeyiz. Ve dostum dediğim insanın yaklaşımı bu oldu.
Siz olsanız bu koşullarda siler misiniz arkadaşlığınızı ? Düğünüme davet edip iyi günümde dahi yanımda olmasını istemiyorum
Evett ben de böyle bir durumda karşı taraf gel derse giderim yoksa yük gibi hissederim kendimiArkadaşınızı yapı olarak en iyi siz tanırsınız ama ben yapı olarak çekingen biriyim biraz acaba rahatsız eder miyim acaba kafası bozuksa bunaltır mıyım diye düşünür 1 2 kez iletişime geçer ne zaman istersen sen yaz ben yazıp arayıp seni boğmak istemem derim. Eğer böyle biriyse belki sizi düşündüğü için geri durmuştur
Ben olsam daha aramam niye mesaj filan atayım ki elbet kendisi atar ya da atmasa da benim onu umursamadigimi bu şekilde hissederYani bitirdim içimde de mesajla belirtsem mi yoksa arasa dahi açmasam mı ?
insanlara bir haller oldu son yıllardaİnanın maddi manevi tükendiğimiz bir olay oldu. Ölümden dönüldü.Ailemden biri hapise bile girebilir dava sonrası. Elimizdekinden de olacağımız bir döneme girdik. Ve psikolojik olarak dağılmış vaziyetteyiz. Bu dönemde yanımda olmayan insanları hayatımda istemediğimi farkettim. Ve gerçekten ben olsam ne yapardım diyorum da kesinlikle bu değil.
Evet. Bu durum absürt mü sizce ? Benim en yakınım yoğun bakımdaydı ve tabiki her gün aranmasını beklerim. Hatta sadece aramasını değil bizzat ziyaretini bekledim.Benim için 2 kere araması yeterli. Napacaktı her gün nasılsın naptın diye mi soracaktı ki.
Evet. Bu durum absürt mü sizce ? Benim en yakınım yoğun bakımdaydı ve tabiki her gün aranmasını beklerim. Hatta sadece aramasını değil bizzat ziyaretini bekledim.
Siz ikili ilişkilerinizi bu şekilde yaşıyor olabilirsiniz. Saygı duyarım
Belki ben hayal kırıklığı yaşadım ama kendisi de böyle zamanlarda kapısını çalacak sayılı insandan birini kaybetti. Bu olay benim için biraz turnusol oldu diyebilirim. Hangisinin gerçek dostluk olduğunu ayırt ettim.İnsanlardan çok beklentiye girmemek lazım en sonunda hayal kırıklığı yaşamamak için.
Geçmiş olsun..
Basit bir mesajla artık dost olmadığımızı ve ilişkimizi sonlandırdığımı söyleyecektim ama ondan bile vazgeçtim.insanlara bir haller oldu son yıllarda
neredeyse hiç kimse dert dinlemek istemiyor varsa yoksa muhabbet goygoy vs
konu sahibi bende silerdim.. düğünüme de çağırmazdım
içinizde kalacaksa yapın benceBasit bir mesajla artık dost olmadığımızı ve ilişkimizi sonlandırdığımı söyleyecektim ama ondan bile vazgeçtim.
Düğüne de davet etmeyeceğim
Banada sanırım bu iyi gelecekBana iyi gelecek sey her ne ise onu yapardım,muhtemelen silmek olurdu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?