sorma kız :) dogurtan dogurtana annemde ayrı marıfetlı
bu arada kucuk eltı hamıle ımıs dun soyledı 5 haftalık ımıs keseyı gormusler dun
sanırım dualarım kabul olucak
Ya millieğitimin işgüzarlığı işte mebbis anlatıyolar bitecek gibi değil yaa ben iki bucukta cıkıcam çünlü ilacım var ucte vajinafan alıyorum progestan belkide ihtiyacım yoktur bilmiyorum bakıcaz işte saat üçte bilgi bermiş olurum size canlarım
O kadar çektirdiler sana kabul olmaz olur mu hiç duan. Hadi bakalım zaten onun son aylarında Özserde baya bi toplamış olacak kendini kolaylıkla gidersin onun evine
bide nuranın tesbihlerine 3000de benden eklermisin. geç söyleyince bitiyo benimkiler girmiyo araya böle katayım azar azar :))
Ya millieğitimin işgüzarlığı işte mebbis anlatıyolar bitecek gibi değil yaa ben iki bucukta cıkıcam çünlü ilacım var ucte vajinafan alıyorum progestan belkide ihtiyacım yoktur bilmiyorum bakıcaz işte saat üçte bilgi bermiş olurum size canlarım
asıl sen nerelerdesin naptın kızlar nasıl ?
evindemisin bugüün ?
benimki kendi profil resmimdeki bebek. Eksiği var fazlası yok
TazeBahar..
Nezaman alacaksın pekü sonucunu. merakla bekliyoz güzel haberlerini
ay ne dersenız dıyın artık hersey mubah hersey serbest valla ben pes ettım kendımı dn yataga attım bagıra bagıra agadım sınırlendım copu atıcam dıe bı cıktım evden aglaya aglaya yolda en uzak konteynera gıttım
sende yorma kendını canım aman hersey olur ılacları falan unutma sakın da ust bas bı sekılde hallolur sekerım
ınsallah tatlım bakalım bekleyecekmı suzan teyzelerını
ama belgının kesın bayramda cunku son gunu sanırım 19 u
ayy bayıldım benım oglana ıstıorum bunu yaaa ısırayım her bı yerını mınık adamım
bu arada kucuk eltı hamıle ımıs dun soyledı 5 haftalık ımıs keseyı gormusler dun
senı kacak senı sen olmayınca dogurmadım bak ıcımde tuttum bızım afacanı sen geldın salabılırım herhalde artık
ayy ne zaman bıtıcek tatlım toplnatı ısaret varmı ?
eee kızlar oyle alısverısı sevıyor ev ısını sevmıor
yandın sen 2 kızın varken elın yıne ısten sıyrılmıcak baksana bunların gozu gezmekte :)
ben de o programlar donuyor sor bakım ızlıormusun hayır bos bos ses olsun dıe varlar
hanfendi toplantida ama buranin takibinde...
Hulu...
valla kuzum hic aklima gelmemisti ama sen kizlari kerttin diye biliyorum..
bide daha senin kizlari hamama goturmedim ben daha soyle bir alici gozle gormem lazim... cok pis kaynanalik yapacam ona gore...
ay ne dersenız dıyın artık hersey mubah hersey serbest valla ben pes ettım kendımı dn yataga attım bagıra bagıra agadım sınırlendım copu atıcam dıe bı cıktım evden aglaya aglaya yolda en uzak konteynera gıttım
sende yorma kendını canım aman hersey olur ılacları falan unutma sakın da ust bas bı sekılde hallolur sekerım
ınsallah tatlım bakalım bekleyecekmı suzan teyzelerını
ama belgının kesın bayramda cunku son gunu sanırım 19 u
ayy bayıldım benım oglana ıstıorum bunu yaaa ısırayım her bı yerını mınık adamım
senı kacak senı sen olmayınca dogurmadım bak ıcımde tuttum bızım afacanı sen geldın salabılırım herhalde artık
ayy ne zaman bıtıcek tatlım toplnatı ısaret varmı ?
eee kızlar oyle alısverısı sevıyor ev ısını sevmıor
yandın sen 2 kızın varken elın yıne ısten sıyrılmıcak baksana bunların gozu gezmekte :)
ben de o programlar donuyor sor bakım ızlıormusun hayır bos bos ses olsun dıe varlar
O kadar çektirdiler sana kabul olmaz olur mu hiç duan. Hadi bakalım zaten onun son aylarında Özserde baya bi toplamış olacak kendini kolaylıkla gidersin onun evine
bide nuranın tesbihlerine 3000de benden eklermisin. geç söyleyince bitiyo benimkiler girmiyo araya böle katayım azar azar :))
Kiz sen testi yinede yenile bakalim. gelir korun tasi vurur :)))))
Cagan da benim ilk atista oldu o ay iki kere olmustu ama yum. gunlerinde oluverdi...
kız sen tekrarla o testı bıde sabah yap bakalım nasıl cıkcak benımde ılk olanlar cok komıktı yamuktu sonradan cıkmıstı falan
canım bence bugun yapma sen ıgnenın etkısı yanıltması bızlerı derım
kız bınada koca gobeklıler dolu 6 hamıle vardı bırı dogum yaptı sımdı yenı hamıle varmıs yıne sayıyı 6 yaptık
ıstede muhasebe departmanı olarak dogurganlıgımız tuttu
dun ust kat komsu geldı aıdat vermeye 33 hafta ımıs yakınız dıe bılıordum ama oda baya az kalmıs
Allah kabul etsın canım katıcam bu sayıyıda bıdaha cekersen sıfırdan cek sekerım
:))))) bende bende
demı tatlım agrılarım var zaten bakalım arıfeyıde gecırırsek yanlız senın totemde esım gıbı fos cıkıcak
hadı canım beklıyoruz guzel haberlerı ınsallah
dualarımızdasın yanındayız
hain domdomlar ben yokken özlemi el birliğiyle doğurtacaksınız demi tamam bende geldim şimdi bastırıp bugün gün içinde doğurtabiliriz:))
merhabayat,tazebahar
naptınız teste kaç gün kaldı bi kızlar doğurdumu diye bide sizlerin durumu merak etmekten çatladım
merve
sanırım adet olmuş hayırlısı diyelim eşiylede arayı düzeltmiş (merakımdan özel olarak mervenin sayfasına gridimde iletiklerini okudum:)) inş bu ay gelir bebişmiz ohhh koskocada bi tatil var önümüzde bol bol çocuk çalışmaları yaparsın:))
sense
kız ne o benim damatlar hallerine bakılacak olursa pek meraklı olacaklar baksana birbirleirnin göbeklerini elliyolar:)))
başka herkesten ne vra ne yok herkes ne alemlerde belgin naptın kuzum sen nasılsın
Ay ben çok heyecan yaptım Tazebaharıma yaaaa, oooof zamanda geçmiyo:18:
Geçti kızlar gece birara sancılar 3 4 dk ya düştü geldğinde nefesim kesildi sanıyordum sonra duşa virdim hafifledi arası açıldı
Beni bunlar dogurtucak valla
Kizlar gunaydin aksam gelemedm neler olmus ozlemin sancilarimi tutmus,evrimcim sabahsabah sanada cok guldumgelelim bana bata 4gun bugun disari cikacam iki test aliyim diyorum birini bat gecince birinide bugun gun icinde yapiyim diyorum nasil olsa negatifi yemeye alistim ignemi yapali 10 gun oldu bugun
dimi yaaa.... soyle zamanlarda niye boyle zaman akmaz zaten...
sende ne var ne yok bakalim bu arada....
Ay ben çok heyecan yaptım Tazebaharıma yaaaa, oooof zamanda geçmiyo:18:
canım yaklasık 1 saat once adet oldum :) bayramdan sonra da yenı doktoruma gıdcegım bakalım muhtemelen degıl %100 hsg ve sperm ısteyecek bakalım Rabbım hayırlı zamanda benımde bebegımı verecek ben ınanıyorum :) sende yoksun bayadır dınlen bakalım sekerım
canım sen testini tekrar bi yenile bakalım. İnşallah hayırlı haberler verir o yamuk çizgi bize
HAdi bakalım geri sayım başladı. Bayram sabahı bayram hediyesi gibi gelsin inşallah bebeğin.
Eğer doğurmak istiyosan bu akşamda gelsinler çağırsen sinirden stresten sancılandın birazda
Ahh canıım miniğin anne ben burdayım diyo demekki yerim ben onu maşallah
Eğer hiç içemiyosan süt ürünlerini dr. gittiğinde söylersin onların yerini tutacak başka şeyler önerir esranın dediği gibi. Dikkat et kendine meleğine
ne bu böyle yahu herkes herkesi doğurtuyo. Hele annen doğurtmakla kalmamış karnına bi tane daha koymuş
Maşallah canlarım yaa. hülünün damatlara bayıldım tiplere bak
yelizzz ateşine baktım süpermiş inş sendende bi bomba geliyor gibi gibi
hsg'yi istermi bilmiyorumda sprem testini ister ben hsg yaptıralım diye ısrar etmeme rağmen çekmemişti doktor neymiş aynı doktorla 6ay sağlıklı yumurta yakalayıp onu çatlatacakmışız öyle demişti:)) inş hiiç bişeye gerek kalmaz gelir müjdeli haberin ben bol bol dinlendim ohhh bayram temizliği felanda yapmadım gelen olursa artık napcam bilmiyorum bide bize bayram için gelenler genelde eşimin arkadaşları olur onlarda bildiğin akşam oturmasına gelirler hakkımda hayırlısı bakalım yarında işe gitcem temizlik yatar yani:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?