Kızlat malesef nrgatif kısmet değilmiş hakkımızda hayırlısı inşallh saolun destekleriniz için
Kızlat malesef nrgatif kısmet değilmiş hakkımızda hayırlısı inşallh saolun destekleriniz için
yelizzz ateşine baktım süpermiş inş sendende bi bomba geliyor gibi gibi
hsg'yi istermi bilmiyorumda sprem testini ister ben hsg yaptıralım diye ısrar etmeme rağmen çekmemişti doktor neymiş aynı doktorla 6ay sağlıklı yumurta yakalayıp onu çatlatacakmışız öyle demişti:)) inş hiiç bişeye gerek kalmaz gelir müjdeli haberin ben bol bol dinlendim ohhh bayram temizliği felanda yapmadım gelen olursa artık napcam bilmiyorum bide bize bayram için gelenler genelde eşimin arkadaşları olur onlarda bildiğin akşam oturmasına gelirler hakkımda hayırlısı bakalım yarında işe gitcem temizlik yatar yani:)))
kız ben bayadır evdeyimde nete giremiyorum( iyiyiz çok şükür yuvarlanıyoruz buarada yarın iş başı ve yenni birini bulmuşlar amaaan nasıl biri acaba neyse az kaldı çok canı gönülden istemişim herale hep diyodum bayramdan sonra alın elemanı diye :))yarın gitcem bitek sonra bayram tatili gidiyimde bayram harçlığımı alayım geleyim:)))
kızızm ne ağlıyosunda ohh ohh eltim hamile bunların acısını çakartıcam diye oyanan oynaya gitseydin ohh gelinde hamile eltide hamile canlarına oku hepsinin özserede güzelce öğret tembihle nasıl yengelerinin evinin dağıtılacağını))
geldim kuzum geldim gönül rahatlığıyla doğurabilirsin artık yalnız senin paşa aman erken doğcak aman küçücük doğcak derken korkuttu korkuttu şimdi keyif çatıyo gelmem diyo çocukcağızda napsın gelininden önce doğmaya çalışıyodu baktı kız cadı çıktı erkenden çıktı geldi oda naıslsa iş işten geçti diye tadını çıkarıyo:))
ayy dün hele o programların birinde bi kadın çağırmışlar ay sinir oldum birileri biyerde konuşuyo oda sürekli yalan söylüyorsun diyip duruyo kendi kendine homurdanıp duruyo elimi tv ekranından sokup bi sus kadın diyesim geldi:))
anaaam korktum valla senden öyle şeyler deme şimdi benimkilerde kokrkar huysuzluk yapmaya başlarlar pek nazlılar maşallah:)) hem kuzu bizim veletlerin yapılış aşamalarını bile biliyoruz hamama gerek varmı hala:))ben kerttim birini çağana da birini kime kerttiydim onu unuttum anam nasıl kaynana olcam ben kızı kime verdiğimi bile unuttum:))
bu aradaaaa ayın 20sinde hamile pantolonu almıştım 40beden nasılsa daha büyüycek diye büyük beden almıştım geçen hafta annem paçasını katlasın ölçü alsın diye bi giydim oda ne aman allahım pantolon dar geldi valla gülüyorum ağlanacak halime:))) dünde lcw'ye gittim malum oranın normal bedenleri bile çok büyük oluyo ben normalde lcw'den bişey alınca xs alırdım hamile reyonundan bi badi alıyım dedim m beden denedim dar geldi:))
Geldiler yaa biZdeler ondan
Sensee..
Canım elevit dr. yazmadan da alınıyo eczaneden fiyatı aynı olduğu için etkilenmiyo. Ama Kan ilacında sadece yazdırılınca 3tl filan düşüyo. istersen onuda direk yazdırmadan alabilirsin yani ..
sen Sağlık Ocağını naptın bu arada. gidemedin mi daha
hadı gozun aydın canım bak benım ızın bıle sımdıden kısaldı kız hamıle kaldı
sen ohh yat evde ınsallah
kızz hamıle dıye aglarmıyım hıc ona sevındım aglamam benı arıyorar ben bısı buluorum esımı arayıpgelıyoruz dedıklerınde sınırlerım bozuldu agladım
kz ben kocaman oldum dıyordum kı epey kılo aldım ve genısledım ama tshırtlerı hala s kız sana nasıl m dar geldı bea
hamıle pantolunda 7 ay boyunca 36 gıydım sıkınca sonra buyuk beden aldım
kiz bisi srocaktim ii hatirlattin ...
benim elevitler ve demir ilaci tam tatil ortasi biticek... ee ben gene yurtdisinda olcam... donunce sali gunu randevu... bu durumda nerden baksan 1 hafta ilac yok..
bunlari recetesiz veriyorlar mi? alayim eczaneden ben onlari...
cnm o senin eltiler varya ne yere bakan yurek yakanmis...
msallah bir hamile kaldin pitir pitir dokulcekler yakinda...
Allah kucaklarina almayi nasip etsin...saglikla insallah...
ee bu durumda seninkine kim bakicak peki?
eltin calismiyordu galiba dimi ... annen illa onunki ile ilgilenmek zorunda kalmaz...
ozlem sen bari izleme su programlari yazik ogluna... azcik futbal belgesel fln takil tatlim....
ozlem benden de nuran icin 2500 ekle...
sonunda baslayabildim bende ...
olmaz diyemem ilk birliktelikte hamilen kalan çoook. ya hastahaneye gitçemde ayın 22. sine anca randvü aldım :) testi bi iki gün tekrarlarım yine inşallah vardır..
canım yaklasık 1 saat once adet oldum :) bayramdan sonra da yenı doktoruma gıdcegım bakalım muhtemelen degıl %100 hsg ve sperm ısteyecek bakalım Rabbım hayırlı zamanda benımde bebegımı verecek ben ınanıyorum :) sende yoksun bayadır dınlen bakalım sekerım
ay kıyamam ya sancılar mı gelmeye başladı. normal mi olcak sezeryanmı olcak..
Bat Bayram kuzum, ateş takibindeyim, tablom fena değil. Hayırlısıyla gelsin bebeğim inşallah bu sefer...
yelizzz ateşine baktım süpermiş inş sendende bi bomba geliyor gibi gibi
hsg'yi istermi bilmiyorumda sprem testini ister ben hsg yaptıralım diye ısrar etmeme rağmen çekmemişti doktor neymiş aynı doktorla 6ay sağlıklı yumurta yakalayıp onu çatlatacakmışız öyle demişti:)) inş hiiç bişeye gerek kalmaz gelir müjdeli haberin ben bol bol dinlendim ohhh bayram temizliği felanda yapmadım gelen olursa artık napcam bilmiyorum bide bize bayram için gelenler genelde eşimin arkadaşları olur onlarda bildiğin akşam oturmasına gelirler hakkımda hayırlısı bakalım yarında işe gitcem temizlik yatar yani:)))
özlemcim kaç elti var sende.. boşver alma eve mesafeni koru. valla ben evlendiğim ilk zamanlar nasıl olduklarını anladım mesafemi korudum şimdi gelmiyolar ben çağırmadığım sürece.bende gitmiyorum.. çünkü yüz verdiğin zaman astarını istiyolar.. aradıklarında annemlere gitçem diyorum..
ben hemen gidip alim ozman o ilaclari eczaneden... hic kasmim...
saglik ocagina hala gidemedim sorma yaa... gun icinde hic frisatim olmuyo cikmaya ofisten... ama bayram donusu artik mecbur.
20 haftalik olcam... tetenoz sartmis..
bu arada oyle boyle derken 18 hafta geci bile...
1- isteki kizdan sana ne... senin resmi izin hakkin var... sonrasinda rapor alirsan onlar dusunsun... saglik raporu isteselermis kizdan ozaman... dur daha hemen kasma iznim kisaldi diye... kolay kolay artik istende cikaramazlar... en olmasi yarim gun gidersin...
2- senin kozalak niye buyrun gelin diyor.. iki laf edememis mi ozlem musait degil diye... o da cok yumusak basliymis. sen arada onada cikis...
3- benim popo hala ayni... ustumde ayni... sadece ufak bir topum var onde... bu sebeple HM den aldim bir hamile kotu.. 34 beden super oluyor valla... LCW den bir hamile tayti aldim.. eski taytlariminda bel kismini kivirip giyiyorum gobegimin altina... ama hic mutlu degilim.. ne guzel millet ozel elbise tshirt fln bir suru sey aliyor. ben ayni tas ayni hamam...
neden ki aile bağından dolayı mıcanım 46700 ıdı 49200 oldu canım
canım alabılırsın bence sen gıtmeden al rıske atma kan ılacı onemlı mesela eksık kalınca bas agrıları falan baslıor valla
canım bende ıkı eltı var bırı hamıle sımdı 5 haftalık dun ogrendık dıgerı abımın esı ıdı oda 8 haftalık hamıle
annem abımın esıne bakar kesın cunku kızın dusuk ıhtımalı yuksek bır haftadır kanaması var
yarın kontrolu var bakalım doktor ne dıcek
valla ben yavrumu 2 yasına kadar kımseye bırakamam dıyordum
hatta ıse de gıremem dıordum ama sımdı sartlar dogumdan sonra ne olacak bılmıorum :S
zamanla ogrenıcez ben annemın benım cocuguma bakıcam dıor ama bakabılecegını hıc sanmıorum
sımdılık sozde ıkı gun sonra burada olmuyor gelıp gıdemıorum kendı evımde bakım dıcek oraya da esım musade etmıcek ısler karısıcak ama bakalım zaten bende ıstemem orayı cunku abımler bırlık zaten bıde bız gıdersek al sana cumburt cemaat :S
yap sen ıdrar testı yap 22 sıne cok var kız
ınsalah yenı ay cok daha bılınclı olucak ve cok daha guzel olucak canım
normal olucak canım
sezeryan ısteseydım bugun ıcın alıcaklardı ben kabul etmemıstım
bakalım ne zaman gelıcek afacan
tam gunu ne zaman sekerım bayramın kacıncı gunu
pazartesı evde degılmısın tatlım yorma ole bır cırpıda yapcam dıe supur sıl gec detaylara gırme sakın
canım ne dıyecegımı sasırdım rabbım hayırlısı nasıp etsın bu yola gırdınız bas koydunuz rabbım utandırmaz ınsallah bu ay olmadı belkı ama yenı ay sızın ıcın cok daha ıı olur ınsallah canım. uzulme demek bos bılıorum ama
ıkı eltım var
canım oyle seyler bızde pek mumkun degıl :S
ben hemen gidip alim ozman o ilaclari eczaneden... hic kasmim...
saglik ocagina hala gidemedim sorma yaa... gun icinde hic frisatim olmuyo cikmaya ofisten... ama bayram donusu artik mecbur.
20 haftalik olcam... tetenoz sartmis..
bu arada oyle boyle derken 18 hafta geci bile...
1- isteki kizdan sana ne... senin resmi izin hakkin var... sonrasinda rapor alirsan onlar dusunsun... saglik raporu isteselermis kizdan ozaman... dur daha hemen kasma iznim kisaldi diye... kolay kolay artik istende cikaramazlar... en olmasi yarim gun gidersin...
2- senin kozalak niye buyrun gelin diyor.. iki laf edememis mi ozlem musait degil diye... o da cok yumusak basliymis. sen arada onada cikis...
3- benim popo hala ayni... ustumde ayni... sadece ufak bir topum var onde... bu sebeple HM den aldim bir hamile kotu.. 34 beden super oluyor valla... LCW den bir hamile tayti aldim.. eski taytlariminda bel kismini kivirip giyiyorum gobegimin altina... ama hic mutlu degilim.. ne guzel millet ozel elbise tshirt fln bir suru sey aliyor. ben ayni tas ayni hamam...
neden ki aile bağından dolayı mı
seninki inatçı çıktı ee haklı ama çocukcağız kendine verilen zamanı sonuna kadar kullanıcak:)) inş sağlıkla sıhhatle gelsin ee bayram tatili geldi bayramda doğum olursa nolcak senin kendi doktorun gelcekmi yoksa nöbetçi kim varsa omu gircek doğuma
yinemi eltileri geldi yaa daha geçen hafta gelmemişlermiydi yuh onlara varya onların yanında doğuruvercen al sana gezme görcekler ne istiyolar anlamıyorumki acaba hamileleliğinin her aşamasında biz özlemin yanındaydık her halini hafta hafta gelişimini izledik demekmi istiyolarki
benim kızlar azcık cadı valla kendilerine alışveriş yapmak için gezsem dursam bişey yok ama azcık evde iş yapıyım ütü felan yapıyım heryerim ağrıyo gece nasıl yatacağımı bilemiyourm
canım yaa aslında buralardayım yani evimdeyimde nete giremiyorum çok fazla hatta hiç giremiyorum tableti eşim götürüyo bilgisayara girmek içnde sandalyeye oturunca iki büklü gibi oluyorum karnım acıyo anca yatıyorum ve kadın programları izliyorum ve sürekli evde olupta tv başında zaman geçiren kadınların niye okadar çok konuştuklarını dırdırcı olduklarını anladım dur anlatıyım sizede kanalın birinde umutsuz ev kadınları var bu düşünün diğerleri arasında bu en izlenilebilecek olanı diğerinde müge anlı var katiller kız kaçıranlar bilmemne aadli savcı sanırsın mübarek diğerinde başka bi kadın aynı tarz program yaaa yaaa diyerek şaşkınlıkla program sunuyo diğer iki tanesinde sanırım yemek programı var yağlı yemek gördükçe içim kalkıyor birinde doktor kılıklı birilerini çağırıyolar adamların ne dediği anlaşılmıyor bile ee bu kadar program arasında düşünün onları izleyen kadının psikolojisini:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?