Dostlugun ve dayanışmanın topiği

neyse canım artık bekler ogrenırız ınsallah
sorun yok yeterkı sonuc ıı cıksın

benım sancılar gıttı canım sımdı agrım var bıraz karnım sert ama sorun yok canım

canım bende gaz yaptıgı ıcın ıcemıordum laktozsuz ıcmeye baslayınca sorun cozuldu eger sendekı sorunda gaz ıse laktozsuz dene ıstersen

cok sukur hersey yolunda canım bunlar olacak tabı ufak ufak olsun tabı ben buradayım anne dıor

bencede hulya alıstı ıyıce annecıgıne :) bızlerı bosladı
sızede ıı yolculuklar oh sende gıt annecıgıne cıkarın bayramın tadını canım

Ozz
en son 42.500 du degil mi.

1200 merveyi deklersek..

43700 yapiyor. dogru degil mi...

evet cnm 43700 oldu

ben bu gece 38 hafta olan bır arkadası gordum ruyamda acaba onu mu dogurttum bu gecede :)
aradım acmadı ya

annemde sımdı aradı senı ruyamda gordum bebegın kucagımda ıdı bebegı kontrole hastaneye goturuyoruz sen yıne hamıle ımıssın bu yuzden bebek benım kucagımda ıdı dedı
annemde benımı dogurtucak ne

Feride
igneden kac gun gecti. senin eger 12 gunse yap....
Canim bugun on gun oldu daha ayin1inde yapmistim

İnsallah canim benim

Tunaydin Hnaimlar ,

Sabahtan beri yazcam yazamiyorum ancak frsat bulup okudum masallah yine ceneler dusmus oku oku bitmedi

Burcum
cnm benim artik hic takma su kadini... afedersin artik kayinvaliden bile diyemiyorum
birak gormezden gel duyma gorme konusma.... yok farz et ... Allah'a sukur ac degilsin acikta degilsin... kizin kocan yaninda birak kendi halinda konusup takilsin... hic sinirlenip uzme kendini bak sutunu etkilemesin... anneciginde geldi insallah bu gunden sonra annenden annelik nasil yapilir ogrenir insallah azda olsa...
meryemin yatagi fln hazir olunca fotolari bekliyoruz bu arada.... sakin unutma...

ozlem
hala sana geliyorlar .... yok ama artik gonul rahatligi ile bela okumaya baslaya bilirim....
Eminim bu saatten sonra ters tepmez yani .... ne bicim aile bunlar yaa... Irem hakli Allah'in sopasi yok baslarina gelicek var bunlarin.... nedir bu kardesim yaa... artik kapidan kovsan kimse seni yargilamaz... acmasaydin kapiyi artik......

ozgen
hadi bakalim tatlim guzel haberleri bekliyoruz hpe birlikte... zaman su gibi aksin cnm senin icin su 2 saatte...

feride
kiz azcik daha bekle madem igneden sonra pozitif cikma ihtimali var... riske girme.. net olsun hersey.. genelde hep 12 gun sonra diyorlar testler icin... bence pazartesi yap... yok illa yapicam dersen gun icinde bari yapma... yarin sabahi bekle.... yada 2 -3 saat sivi bisey tuketme oyle yap....

esra

cnm cagan icin gecmis olsun... insallah cabucak toparlanir... hava degisikligi fln hemen etkiliyor cocuklari... hele siniftada varsa baska hasta olan... simdi anneannesi hem sana hem ona nasil bakar ... sende biraz dinlenmis olursun....

gorkem
cnm insallah bulantilar sadece bulanti olarak kalir.. kusma fln olmaz... Ben rahat gecirmistim cok.. insallah seninde oyle olur.... istahsizlik vardi ama kusma fln yoktu allahtan ... oyle sabah bulantilarim flnda olmuyordu... darisi basina insallah
sut icin flanda cok kasma kendini... doktorum istahsiz oldugum icin stres yapma sorun olmaz dedi... 4. aydan sonra onemli dedi... dusun ancak 1.5 kilo aldim yanii...

bu arada benimde bu aksam yolculuk... arabada 6-7 saat bakaalim nasil gecicek yolculuk... bolbol uyurum artik diyorum...
valiz hazirlamak cok berbat bisi yaa... 3 gundur onla ugrasiyorum geceleri... ancak dun yariladim bu aksam kapaticam... ilerde bebisde gelirse bakalaim nasil olcak.. artik 2 hafta onceden baslarim esya hazirlamaya....

ozlem kuzum ben gelmeden dogurmak yok
hem doktorunda bayramdan sonra gelcek... en iyisi pasamiz onu beklesin....
herkes bayramdan sonra dogursun lutfen catlarim ben oralarda...

azcik keyfimiz yerine gelsin bakalim.....

2- ozlemm senin oglan bak boyle esnicek... yaramazliktan sonra yorgunluk hali...
3- parduseli kiz esra nin kizi ....
4- hulu nun damatlari

Son düzenleme:
canım sen testini tekrar bi yenile bakalım. İnşallah hayırlı haberler verir o yamuk çizgi bize

HAdi bakalım geri sayım başladı. Bayram sabahı bayram hediyesi gibi gelsin inşallah bebeğin.

Geçti kızlar gece birara sancılar 3 4 dk ya düştü geldğinde nefesim kesildi sanıyordum sonra duşa virdim hafifledi arası açıldı
Beni bunlar dogurtucak valla

Eğer doğurmak istiyosan bu akşamda gelsinler çağır sen sinirden stresten sancılandın birazda

Ahh canıım miniğin anne ben burdayım diyo demekki yerim ben onu maşallah
Eğer hiç içemiyosan süt ürünlerini dr. gittiğinde söylersin onların yerini tutacak başka şeyler önerir esranın dediği gibi. Dikkat et kendine meleğine

ne bu böyle yahu herkes herkesi doğurtuyo. Hele annen doğurtmakla kalmamış karnına bi tane daha koymuş

Maşallah canlarım yaa. hülünün damatlara bayıldım tiplere bak

hain domdomlar ben yokken özlemi el birliğiyle doğurtacaksınız demi tamam bende geldim şimdi bastırıp bugün gün içinde doğurtabiliriz:))

merhabayat,tazebahar
naptınız teste kaç gün kaldı bi kızlar doğurdumu diye bide sizlerin durumu merak etmekten çatladım
merve
sanırım adet olmuş hayırlısı diyelim eşiylede arayı düzeltmiş (merakımdan özel olarak mervenin sayfasına gridimde iletiklerini okudum:)) inş bu ay gelir bebişmiz ohhh koskocada bi tatil var önümüzde bol bol çocuk çalışmaları yaparsın:))

sense

kız ne o benim damatlar hallerine bakılacak olursa pek meraklı olacaklar baksana birbirleirnin göbeklerini elliyolar:)))

başka herkesten ne vra ne yok herkes ne alemlerde belgin naptın kuzum sen nasılsın

Valla canım bende halen beklemeyeyim bazen gelecek şakırım diyorum sancılar sıklaşıuor sonra ni anda geçiyor oyun oynuyorlar sanırım bizle..
Özlemin eltileri varken bu gidişle benden önce doğuracak sanırım sinir stresten:)

Sen nasılsın canım prensesler nasıl ??

Kızlar sonuc muhtemel çıktı ama ben mili eğitim toplantısındayım malwsef burdan çıkınca alıcam yalnız mwb toplantısında şuan bi güzellik yapsana gece benle kalsana çalıyo çok komik)))
Hülüüü nerelerdesin sen yaaaaa

Beklemedyim canim,2tane alacm dayanamazsam birini yarin yaparim

Maşallah canlarım yaa. hülünün damatlara bayıldım tiplere bak

kiz bizim sipalara uygun bisey kestiremedim.. ama arastirmadayim...

COMING SOON....

bizde bizim

damatlari gorunce koptun geldin dimi ? bilseydim 1-2 gun once eklerdim kiz...

seninki inatçı çıktı ee haklı ama çocukcağız kendine verilen zamanı sonuna kadar kullanıcak:)) inş sağlıkla sıhhatle gelsin ee bayram tatili geldi bayramda doğum olursa nolcak senin kendi doktorun gelcekmi yoksa nöbetçi kim varsa omu gircek doğuma

yinemi eltileri geldi yaa daha geçen hafta gelmemişlermiydi yuh onlara varya onların yanında doğuruvercen al sana gezme görcekler ne istiyolar anlamıyorumki acaba hamileleliğinin her aşamasında biz özlemin yanındaydık her halini hafta hafta gelişimini izledik demekmi istiyolarki
benim kızlar azcık cadı valla kendilerine alışveriş yapmak için gezsem dursam bişey yok ama azcık evde iş yapıyım ütü felan yapıyım heryerim ağrıyo gece nasıl yatacağımı bilemiyourm

canım yaa aslında buralardayım yani evimdeyimde nete giremiyorum çok fazla hatta hiç giremiyorum tableti eşim götürüyo bilgisayara girmek içnde sandalyeye oturunca iki büklü gibi oluyorum karnım acıyo anca yatıyorum ve kadın programları izliyorum ve sürekli evde olupta tv başında zaman geçiren kadınların niye okadar çok konuştuklarını dırdırcı olduklarını anladım dur anlatıyım sizede kanalın birinde umutsuz ev kadınları var bu düşünün diğerleri arasında bu en izlenilebilecek olanı diğerinde müge anlı var katiller kız kaçıranlar bilmemne aadli savcı sanırsın mübarek diğerinde başka bi kadın aynı tarz program yaaa yaaa diyerek şaşkınlıkla program sunuyo diğer iki tanesinde sanırım yemek programı var yağlı yemek gördükçe içim kalkıyor birinde doktor kılıklı birilerini çağırıyolar adamların ne dediği anlaşılmıyor bile ee bu kadar program arasında düşünün onları izleyen kadının psikolojisini:)))

COMING SOON....

bizde bizim

valla benimde aklıma o hedli ne fena bi kaynana olcam ben ben damatlara kaynanalık yapcam anlaşılan :)) damat deyince biri benim kızlardanmı bahsediyor diye hemen içme doğdu:)))) kız yoksa o oğlancıklarda senle ebdanın oğlanlarmı :))

asıl sen nerelerdesin naptın kızlar nasıl ?
evindemisin bugüün ?

COMING SOON....

bizde bizim

benimki kendi profil resmimdeki bebek. Eksiği var fazlası yok

TazeBahar..
Nezaman alacaksın pekü sonucunu. merakla bekliyoz güzel haberlerini

Canımcım şu toplantı bitse gidip alıcam;(((((

ay ne dersenız dıyın artık hersey mubah hersey serbest valla ben pes ettım kendımı dn yataga attım bagıra bagıra agadım sınırlendım copu atıcam dıe bı cıktım evden aglaya aglaya yolda en uzak konteynera gıttım

sende yorma kendını canım aman hersey olur ılacları falan unutma sakın da ust bas bı sekılde hallolur sekerım

ozlem kuzum ben gelmeden dogurmak yok
hem doktorunda bayramdan sonra gelcek... en iyisi pasamiz onu beklesin....
herkes bayramdan sonra dogursun lutfen catlarim ben oralarda...

ınsallah tatlım bakalım bekleyecekmı suzan teyzelerını
ama belgının kesın bayramda cunku son gunu sanırım 19 u

ayy bayıldım benım oglana ıstıorum bunu yaaa ısırayım her bı yerını mınık adamım

sorma kız :) dogurtan dogurtana annemde ayrı marıfetlı
bu arada kucuk eltı hamıle ımıs dun soyledı 5 haftalık ımıs keseyı gormusler dun
sanırım dualarım kabul olucak

hain domdomlar ben yokken özlemi el birliğiyle doğurtacaksınız demi tamam bende geldim şimdi bastırıp bugün gün içinde doğurtabiliriz:))

senı kacak senı sen olmayınca dogurmadım bak ıcımde tuttum bızım afacanı sen geldın salabılırım herhalde artık

ayy ne zaman bıtıcek tatlım toplnatı ısaret varmı ?

eee kızlar oyle alısverısı sevıyor ev ısını sevmıor
yandın sen 2 kızın varken elın yıne ısten sıyrılmıcak baksana bunların gozu gezmekte :)

ben de o programlar donuyor sor bakım ızlıormusun hayır bos bos ses olsun dıe varlar

Canımcım şu toplantı bitse gidip alıcam;(((((

hanfendi toplantida ama buranin takibinde...

Hulu...

valla kuzum hic aklima gelmemisti ama sen kizlari kerttin diye biliyorum..
bide daha senin kizlari hamama goturmedim ben daha soyle bir alici gozle gormem lazim... cok pis kaynanalik yapacam ona gore...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…