- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
YOK canım yaa uyuz bi hastane güya özel hastane olacak iş yerimin hemen yanında oldugu ıcın oraya gittim hepsi surat beş karış valla kanı karıştırcaklar dıye aklım cıkıyobıraktım ınternetı telefonla bıle solemıyolar neyse bu kadar bekledik bı kaç saat bekleriz napalım
zaten hiçbişey hissetmiyorum ne adet belirtisi var ne başka bi belirti o kadar nötr ümki ne çıkarsa süpriz olcak bana
allahım yardımcım olsun,
sen naptın sancılarınmı vardı?????
Kizlaar nasilsinizzz :))ozlemcim valla soyleye soyleye getirticek arife gunu yeliz ozseri bana oyle geliyo :) ozgencim guzel dunurum benim heyecanla guzel haberlerini bekliyorum az kaldi :)) feride ben senden de cok umutluyum kuzum ya bence bekle azcik daha cikicak testte :)vee kizlar hepiniz iyisiniz insallah dunden beri takipteyim hep okuyorum ama yazamadim mide bulantilarim basladi sanirim agzimin tadi hic yok sutu zorlayarak icemiyorum artik cok tiksiniyorum zaten sevmezdim iyice tiksindim(agzimda heran yeni sut icmisim gibi bir tad var ama buna da sukur demekki bebegim saglikli diyorum :))bu arada hulya nerelerde yaaa :s
Hulyaaa annesinde herhalde. esi de yok ya. ama bugun duser eve
10 gunluk tatilde gelir kocasi eve..
oGen artik aksam geldigimde surpriz olsun canim..ilk isim bakmak olur
aksamda adana yolcusuyuz...
gorkem. bulantilar dedigin gibi iyiye isaret olsun. bende hic sut
icemedim..yogurttq yemedim. calsiyuma basladim o yuzden...
demir ilacini da ihmal etme...tabi kanin hmg. dusuk ciktiysa..
Ozz
en son 42.500 du degil mi.
1200 merveyi deklersek..
43700 yapiyor. dogru degil mi...
Canim bugun on gun oldu daha ayin1inde yapmistimFeride
igneden kac gun gecti. senin eger 12 gunse yap....
İnsallah canim benimKizlaar nasilsinizzz :))ozlemcim valla soyleye soyleye getirticek arife gunu yeliz ozseri bana oyle geliyo :) ozgencim guzel dunurum benim heyecanla guzel haberlerini bekliyorum az kaldi :)) feride ben senden de cok umutluyum kuzum ya bence bekle azcik daha cikicak testte :)vee kizlar hepiniz iyisiniz insallah dunden beri takipteyim hep okuyorum ama yazamadim mide bulantilarim basladi sanirim agzimin tadi hic yok sutu zorlayarak icemiyorum artik cok tiksiniyorum zaten sevmezdim iyice tiksindim(agzimda heran yeni sut icmisim gibi bir tad var ama buna da sukur demekki bebegim saglikli diyorum :))bu arada hulya nerelerde yaaa :s
ben bu gece 38 hafta olan bır arkadası gordum ruyamda acaba onu mu dogurttum bu gecede :)
aradım acmadı ya
annemde sımdı aradı senı ruyamda gordum bebegın kucagımda ıdı bebegı kontrole hastaneye goturuyoruz sen yıne hamıle ımıssın bu yuzden bebek benım kucagımda ıdı dedı
annemde benımı dogurtucak ne
canım sen testini tekrar bi yenile bakalım. İnşallah hayırlı haberler verir o yamuk çizgi bizekızlar adetim 2 hafta gecikti. bende pko oldugu için normal karşılıyorum.bide bu ay bi kere birlikte oldum kocişimle.hamile olmadıgımdan eminim. ama ısrarlar üzerine dün test yaptım. testte çok dikkatli bakarsan hayalet bi çizgi gözüküyo. bide sabah ne göreyim testte yamuk bi çizgi var ama nasıl güldümmeraktan çok gülme tuttu beni nasıl tuhaf bişidir ole anlatamam. hiç heveslenmedim ama hamileyimdir diye. bozuk testi vermişler bize. sanırım son kullanma tarihi geçti yamuk olduğuna göre
Kizlar gunaydin aksam gelemedm neler olmus ozlemin sancilarimi tutmus,evrimcim sabahsabah sanada cok guldumgelelim bana bata 4gun bugun disari cikacam iki test aliyim diyorum birini bat gecince birinide bugun gun icinde yapiyim diyorum nasil olsa negatifi yemeye alistim ignemi yapali 10 gun oldu bugun
Geçti kızlar gece birara sancılar 3 4 dk ya düştü geldğinde nefesim kesildi sanıyordum sonra duşa virdim hafifledi arası açıldı
Beni bunlar dogurtucak valla
Kizlaar nasilsinizzz :))ozlemcim valla soyleye soyleye getirticek arife gunu yeliz ozseri bana oyle geliyo :) ozgencim guzel dunurum benim heyecanla guzel haberlerini bekliyorum az kaldi :)) feride ben senden de cok umutluyum kuzum ya bence bekle azcik daha cikicak testte :)vee kizlar hepiniz iyisiniz insallah dunden beri takipteyim hep okuyorum ama yazamadim mide bulantilarim basladi sanirim agzimin tadi hic yok sutu zorlayarak icemiyorum artik cok tiksiniyorum zaten sevmezdim iyice tiksindim(agzimda heran yeni sut icmisim gibi bir tad var ama buna da sukur demekki bebegim saglikli diyorum :))bu arada hulya nerelerde yaaa :s
ben bu gece 38 hafta olan bır arkadası gordum ruyamda acaba onu mu dogurttum bu gecede :)
aradım acmadı ya
annemde sımdı aradı senı ruyamda gordum bebegın kucagımda ıdı bebegı kontrole hastaneye goturuyoruz sen yıne hamıle ımıssın bu yuzden bebek benım kucagımda ıdı dedı
annemde benımı dogurtucak ne
Eki Görüntüle 829049 Eki Görüntüle 829048 Eki Görüntüle 829047 Eki Görüntüle 829050
azcik keyfimiz yerine gelsin bakalim.....
2- ozlemm senin oglan bak boyle esnicek... yaramazliktan sonra yorgunluk hali...
3- parduseli kiz esra nin kizi ....
4- hulu nun damatlari
hain domdomlar ben yokken özlemi el birliğiyle doğurtacaksınız demi tamam bende geldim şimdi bastırıp bugün gün içinde doğurtabiliriz:))
merhabayat,tazebahar
naptınız teste kaç gün kaldı bi kızlar doğurdumu diye bide sizlerin durumu merak etmekten çatladım
merve
sanırım adet olmuş hayırlısı diyelim eşiylede arayı düzeltmiş (merakımdan özel olarak mervenin sayfasına gridimde iletiklerini okudum:)) inş bu ay gelir bebişmiz ohhh koskocada bi tatil var önümüzde bol bol çocuk çalışmaları yaparsın:))
sense
kız ne o benim damatlar hallerine bakılacak olursa pek meraklı olacaklar baksana birbirleirnin göbeklerini elliyolar:)))
başka herkesten ne vra ne yok herkes ne alemlerde belgin naptın kuzum sen nasılsın
Tunaydin Hnaimlar ,
Sabahtan beri yazcam yazamiyorum ancak frsat bulup okudum masallah yine ceneler dusmus oku oku bitmedi
Burcum
cnm benim artik hic takma su kadini... afedersin artik kayinvaliden bile diyemiyorum
birak gormezden gel duyma gorme konusma.... yok farz et ... Allah'a sukur ac degilsin acikta degilsin... kizin kocan yaninda birak kendi halinda konusup takilsin... hic sinirlenip uzme kendini bak sutunu etkilemesin... anneciginde geldi insallah bu gunden sonra annenden annelik nasil yapilir ogrenir insallah azda olsa...
meryemin yatagi fln hazir olunca fotolari bekliyoruz bu arada.... sakin unutma...
ozlem
hala sana geliyorlar .... yok ama artik gonul rahatligi ile bela okumaya baslaya bilirim....
Eminim bu saatten sonra ters tepmez yani ....ne bicim aile bunlar yaa... Irem hakli Allah'in sopasi yok baslarina gelicek var bunlarin.... nedir bu kardesim yaa... artik kapidan kovsan kimse seni yargilamaz... acmasaydin kapiyi artik......
ozgen
hadi bakalim tatlim guzel haberleri bekliyoruz hpe birlikte... zaman su gibi aksin cnm senin icin su 2 saatte...
feride
kiz azcik daha bekle madem igneden sonra pozitif cikma ihtimali var... riske girme.. net olsun hersey.. genelde hep 12 gun sonra diyorlar testler icin... bence pazartesi yap... yok illa yapicam dersen gun icinde bari yapma... yarin sabahi bekle.... yada 2 -3 saat sivi bisey tuketme oyle yap....
esra
cnm cagan icin gecmis olsun... insallah cabucak toparlanir... hava degisikligi fln hemen etkiliyor cocuklari... hele siniftada varsa baska hasta olan... simdi anneannesi hem sana hem ona nasil bakar ... sende biraz dinlenmis olursun....
gorkem
cnm insallah bulantilar sadece bulanti olarak kalir.. kusma fln olmaz... Ben rahat gecirmistim cok.. insallah seninde oyle olur.... istahsizlik vardi ama kusma fln yoktu allahtan ... oyle sabah bulantilarim flnda olmuyordu... darisi basina insallah
sut icin flanda cok kasma kendini... doktorum istahsiz oldugum icin stres yapma sorun olmaz dedi... 4. aydan sonra onemli dedi... dusun ancak 1.5 kilo aldim yanii...
bu arada benimde bu aksam yolculuk... arabada 6-7 saat bakaalim nasil gecicek yolculuk... bolbol uyurum artik diyorum...
valiz hazirlamak cok berbat bisi yaa... 3 gundur onla ugrasiyorum geceleri... ancak dun yariladim bu aksam kapaticam... ilerde bebisde gelirse bakalaim nasil olcak.. artik 2 hafta onceden baslarim esya hazirlamaya....
Maşallah canlarım yaa. hülünün damatlara bayıldım tiplere bak
hain domdomlar ben yokken özlemi el birliğiyle doğurtacaksınız demi tamam bende geldim şimdi bastırıp bugün gün içinde doğurtabiliriz:))
sense
kız ne o benim damatlar hallerine bakılacak olursa pek meraklı olacaklar baksana birbirleirnin göbeklerini elliyolar:)))
seninki inatçı çıktı ee haklı ama çocukcağız kendine verilen zamanı sonuna kadar kullanıcak:)) inş sağlıkla sıhhatle gelsin ee bayram tatili geldi bayramda doğum olursa nolcak senin kendi doktorun gelcekmi yoksa nöbetçi kim varsa omu gircek doğumaValla canım bende halen beklemeyeyim bazen gelecek şakırım diyorum sancılar sıklaşıuor sonra ni anda geçiyor oyun oynuyorlar sanırım bizle..
Özlemin eltileri varken bu gidişle benden önce doğuracak sanırım sinir stresten:)
Sen nasılsın canım prensesler nasıl ??
Kızlar sonuc muhtemel çıktı ama ben mili eğitim toplantısındayım malwsef burdan çıkınca alıcam yalnız mwb toplantısında şuan bi güzellik yapsana gece benle kalsana çalıyo çok komik)))
Hülüüü nerelerdesin sen yaaaaa
kiz bizim sipalara uygun bisey kestiremedim.. ama arastirmadayim...
COMING SOON....
bizde bizim
damatlari gorunce koptun geldin dimi ? bilseydim 1-2 gun once eklerdim kiz...
merhabayat,tazebahar
naptınız teste kaç gün kaldı bi kızlar doğurdumu diye bide sizlerin durumu merak etmekten çatladım
merve
sanırım adet olmuş hayırlısı diyelim eşiylede arayı düzeltmiş (merakımdan özel olarak mervenin sayfasına gridimde iletiklerini okudum:)) inş bu ay gelir bebişmiz ohhh koskocada bi tatil var önümüzde bol bol çocuk çalışmaları yaparsın:))
sense
başka herkesten ne vra ne yok herkes ne alemlerde belgin naptın kuzum sen nasılsın
kiz bizim sipalara uygun bisey kestiremedim.. ama arastirmadayim...
COMING SOON....
bizde bizim
damatlari gorunce koptun geldin dimi ? bilseydim 1-2 gun once eklerdim kiz...
asıl sen nerelerdesin naptın kızlar nasıl ?
evindemisin bugüün ?
benimki kendi profil resmimdeki bebek. Eksiği var fazlası yok
TazeBahar..
Nezaman alacaksın pekü sonucunu. merakla bekliyoz güzel haberlerini
Tunaydin Hnaimlar ,
Sabahtan beri yazcam yazamiyorum ancak frsat bulup okudum masallah yine ceneler dusmus oku oku bitmedi
ozlem
hala sana geliyorlar .... yok ama artik gonul rahatligi ile bela okumaya baslaya bilirim....
Eminim bu saatten sonra ters tepmez yani ....ne bicim aile bunlar yaa... Irem hakli Allah'in sopasi yok baslarina gelicek var bunlarin.... nedir bu kardesim yaa... artik kapidan kovsan kimse seni yargilamaz... acmasaydin kapiyi artik......
bu arada benimde bu aksam yolculuk... arabada 6-7 saat bakaalim nasil gecicek yolculuk... bolbol uyurum artik diyorum...
valiz hazirlamak cok berbat bisi yaa... 3 gundur onla ugrasiyorum geceleri... ancak dun yariladim bu aksam kapaticam... ilerde bebisde gelirse bakalaim nasil olcak.. artik 2 hafta onceden baslarim esya hazirlamaya....
ozlem kuzum ben gelmeden dogurmak yok
hem doktorunda bayramdan sonra gelcek... en iyisi pasamiz onu beklesin....
herkes bayramdan sonra dogursun lutfen catlarim ben oralarda...
Eki Görüntüle 829049 Eki Görüntüle 829048 Eki Görüntüle 829047 Eki Görüntüle 829050
azcik keyfimiz yerine gelsin bakalim.....
2- ozlemm senin oglan bak boyle esnicek... yaramazliktan sonra yorgunluk hali...
3- parduseli kiz esra nin kizi ....
4- hulu nun damatlari
Eğer doğurmak istiyosan bu akşamda gelsinler çağırsen sinirden stresten sancılandın birazda
ne bu böyle yahu herkes herkesi doğurtuyo. Hele annen doğurtmakla kalmamış karnına bi tane daha koymuş
Maşallah canlarım yaa. hülünün damatlara bayıldım tiplere bak
Kızlar sonuc muhtemel çıktı ama ben mili eğitim toplantısındayım malwsef burdan çıkınca alıcam yalnız mwb toplantısında şuan bi güzellik yapsana gece benle kalsana çalıyo çok komik)))
Hülüüü nerelerdesin sen yaaaaa
seninki inatçı çıktı ee haklı ama çocukcağız kendine verilen zamanı sonuna kadar kullanıcak:)) inş sağlıkla sıhhatle gelsin ee bayram tatili geldi bayramda doğum olursa nolcak senin kendi doktorun gelcekmi yoksa nöbetçi kim varsa omu gircek doğuma
yinemi eltileri geldi yaa daha geçen hafta gelmemişlermiydi yuh onlara varya onların yanında doğuruvercen al sana gezme görcekler ne istiyolar anlamıyorumki acaba hamileleliğinin her aşamasında biz özlemin yanındaydık her halini hafta hafta gelişimini izledik demekmi istiyolarki
benim kızlar azcık cadı valla kendilerine alışveriş yapmak için gezsem dursam bişey yok ama azcık evde iş yapıyım ütü felan yapıyım heryerim ağrıyo gece nasıl yatacağımı bilemiyourm
canım yaa aslında buralardayım yani evimdeyimde nete giremiyorum çok fazla hatta hiç giremiyorum tableti eşim götürüyo bilgisayara girmek içnde sandalyeye oturunca iki büklü gibi oluyorum karnım acıyo anca yatıyorum ve kadın programları izliyorum ve sürekli evde olupta tv başında zaman geçiren kadınların niye okadar çok konuştuklarını dırdırcı olduklarını anladım dur anlatıyım sizede kanalın birinde umutsuz ev kadınları var bu düşünün diğerleri arasında bu en izlenilebilecek olanı diğerinde müge anlı var katiller kız kaçıranlar bilmemne aadli savcı sanırsın mübarek diğerinde başka bi kadın aynı tarz program yaaa yaaa diyerek şaşkınlıkla program sunuyo diğer iki tanesinde sanırım yemek programı var yağlı yemek gördükçe içim kalkıyor birinde doktor kılıklı birilerini çağırıyolar adamların ne dediği anlaşılmıyor bile ee bu kadar program arasında düşünün onları izleyen kadının psikolojisini:)))
Canımcım şu toplantı bitse gidip alıcam;(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?