Dostlugun ve dayanışmanın topiği

galıba sancılarım var duzenlı mı anlayamadım henuz :S

Özlemcim sancılarım var demişsin iyi misin ne durumdasın ?? Dur ama sırada ben varım hani önce bin doğurtacaktın:) şaka yana Rabbim hayırlı kolay doğum nasip tesin hadi inşallah belki de Özer paşa gelmiştir habersiz bırakma bizi lütfen ...

Gunaydin kizlar,ozlem simdi nasilsin? Bu arada foruma baktim ignenin etkisi 10gunmus yinede ben iyice ararstiririm bugun testi alir bayramin ilk gunu sabah yaparim dua edin bana 3gun daha sabrediyim

Bugün günlerden Tazebahar...
Hadi gülüm ii haberler ver bizee....
İnan çok heyecanlıyım...

Geçti kızlar gece birara sancılar 3 4 dk ya düştü geldğinde nefesim kesildi sanıyordum sonra duşa virdim hafifledi arası açıldı
Beni bunlar dogurtucak valla

Gunaydin kizlar,ozlem simdi nasilsin? Bu arada foruma baktim ignenin etkisi 10gunmus yinede ben iyice ararstiririm bugun testi alir bayramin ilk gunu sabah yaparim dua edin bana 3gun daha sabrediyim

Yap ma test Feridecim yanıltır seni. Benimde BAT bayram... Beklicezzzz

Geçti kızlar gece birara sancılar 3 4 dk ya düştü geldğinde nefesim kesildi sanıyordum sonra duşa virdim hafifledi arası açıldı
Beni bunlar dogurtucak valla

Arifeye az kaldıııııııııııııııı, son haftasonun hee ona göre ii değerlendir. Tekmeleri özlicen anacımmmmm

Son düzenleme:

kız sen tekrarla o testı bıde sabah yap bakalım nasıl cıkcak benımde ılk olanlar cok komıktı yamuktu sonradan cıkmıstı falan

canım bence bugun yapma sen ıgnenın etkısı yanıltması bızlerı derım

kız bınada koca gobeklıler dolu 6 hamıle vardı bırı dogum yaptı sımdı yenı hamıle varmıs yıne sayıyı 6 yaptık
ıstede muhasebe departmanı olarak dogurganlıgımız tuttu
dun ust kat komsu geldı aıdat vermeye 33 hafta ımıs yakınız dıe bılıordum ama oda baya az kalmıs

Allah kabul etsın canım katıcam bu sayıyıda bıdaha cekersen sıfırdan cek sekerım

Bugün günlerden Tazebahar...
Hadi gülüm ii haberler ver bizee....
İnan çok heyecanlıyım...

:))))) bende bende

Arifeye az kaldıııııııııııııııı, son haftasonun hee ona göre ii değerlendir. Tekmeleri özlicen anacımmmmm

demı tatlım agrılarım var zaten bakalım arıfeyıde gecırırsek yanlız senın totemde esım gıbı fos cıkıcak

Kızlaaaar şuan otobüs bekliyorum muhtemelen yarım saat sonra kan vermiş olurum çok heycanlıyım korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin

hadı canım beklıyoruz guzel haberlerı ınsallah
dualarımızdasın yanındayız

Tamam kizlar bayram sabahini beklerim zaman cbuk gecsinn,
tazebahar
Canim hadi guzel haberlerle gel insallah, bak bugunde cuma hayirlisiyla guzel haberler alalim insallah

Cumamiz hayirli olsun

kızlarrr canım kkızlar

kanımı verdim 2 bucuk 3 saate çıkar dedıler gecen sefer iki saatte çıkmıştı neyse zaten almaya gidemicem toplantıya gitmem lazım allah izin verirse öğleden sonra 2 bucuk 3 gibi öğrenmiş olurum ,

alahım dualarımızı kabul etsin yumurtalarımda cuma günü toplanmıştı öğrenmekte cuma günü nasip olacak inşallah
destekleriniz için çok saolun her iki sonuca da hazır gibiyim,
cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahım herkesin ne beklentisi varsa güzelliklerle hayatına dahil etsin inşallah..dualarımız kabul olsun hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı etsin allahım...

netten bakamıyormuyuz canım ıllla gıdıp mı alman lazım netten bakarsn olmadı
hadı bakalım son saatler :)

netten bakamıyormuyuz canım ıllla gıdıp mı alman lazım netten bakarsn olmadı
hadı bakalım son saatler :)

YOK canım yaa uyuz bi hastane güya özel hastane olacak iş yerimin hemen yanında oldugu ıcın oraya gittim hepsi surat beş karış valla kanı karıştırcaklar dıye aklım cıkıyo bıraktım ınternetı telefonla bıle solemıyolar neyse bu kadar bekledik bı kaç saat bekleriz napalım
zaten hiçbişey hissetmiyorum ne adet belirtisi var ne başka bi belirti o kadar nötr ümki ne çıkarsa süpriz olcak bana
allahım yardımcım olsun,

sen naptın sancılarınmı vardı?????

Ayyy ozgennn

ben o saatte okulda olacammm. catlarim meraktannnnn..internetimde yok.....okulda...

aksama nasi beklicem kiz...

Ayyy ozgennn

ben o saatte okulda olacammm. catlarim meraktannnnn..internetimde yok.....okulda...

aksama nasi beklicem kiz...

esracım balım telefonun varsa birilerinde mesaj atabilir ya da özelden yaz ben atarım ne bileyim başka da nasıl haber verirlir inşallah guzel haber olruda mutlaka duyulur bu sefer lütfen iyi haber tez duyulsun

Kizlaar nasilsinizzz :))ozlemcim valla soyleye soyleye getirticek arife gunu yeliz ozseri bana oyle geliyo :) ozgencim guzel dunurum benim heyecanla guzel haberlerini bekliyorum az kaldi :)) feride ben senden de cok umutluyum kuzum ya bence bekle azcik daha cikicak testte :)vee kizlar hepiniz iyisiniz insallah dunden beri takipteyim hep okuyorum ama yazamadim mide bulantilarim basladi sanirim agzimin tadi hic yok sutu zorlayarak icemiyorum artik cok tiksiniyorum zaten sevmezdim iyice tiksindim (agzimda heran yeni sut icmisim gibi bir tad var ama buna da sukur demekki bebegim saglikli diyorum :))bu arada hulya nerelerde yaaa :s

Canim meryeminizle birlikte musmutlu olun insallah omrunuzun sonuna kadar :) kimseyi kafana takma esin yaninda sana destek annecigin geldi kizin saglikli mis gibi kokusunu icine cek kafana hicbisey takamazsin zaten :)tadini cikar guzel gunlerinin.tekrar aramizdasin cok sevindim toparlanmana meryemimizin bol bol fotografini cek bizde gorelim melegimizi:))

Hulyaaa annesinde herhalde. esi de yok ya. ama bugun duser eve
10 gunluk tatilde gelir kocasi eve..

oGen artik aksam geldigimde surpriz olsun canim..ilk isim bakmak olur
aksamda adana yolcusuyuz...

gorkem. bulantilar dedigin gibi iyiye isaret olsun. bende hic sut
icemedim..yogurttq yemedim. calsiyuma basladim o yuzden...
demir ilacini da ihmal etme...tabi kanin hmg. dusuk ciktiysa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…