Dostlugun ve dayanışmanın topiği

pazartesi de benim dr kontrolum var. 32. hafta raporumu almaya gidicem.

burcu canım sagmadan ziyade memeni ver bebğe.. sütün daha da artar. benim sütüm 1 ay sonra tam anlamıyla gelmişti... sağmak zamanla azalmasına da neden oluyor.. eğer elektrikli pompa değilse..
hiç bişey minik kuzularımız gibi memeden sütü çekemiyor.

bol bol rezene çayı gazı alır hem. humana still tea var ondan iç... yeşil soğan sütü artırır. su süt..
emzirmek dünyanın en güzel şeyi.. duygusal bir bağ kuruluyor... anne bebek arasında.

ohh ohh n güselll bebişlere az kaldıııı:) bnde çok heycan yapıomm sağlıkla gelsnlerr inşallahhh
iyice kabardk hindi gbi oldukk hasretle bekliorz yavrularımızı...
ve tabyki dualarmz hepimizee.. tüm bebiş sahibi olmak isteyenlere...
saglıkla kucağına almak isteyenlerle....

Günaydın kızlar
sonunda tatilin son gününe ulaştık :) çalışanlar üzülüyordur ama evde insan sıkılıyor ya anca tekken yine birşeyler yapıyordum eşim varken daha cok sıkıldık valla.

Esra Ay 32 oldun ya ne çabuk geçiyor zaman
bi soluk sanada az kaldı Belgin ben çıkayım arasan sonra sen esta irem gelicek inş

Birazdan adanadan yola cikacaz. Antep e.
Cagan bile uzuluyor.gitmeyelim adana daha zev kli diye..

Yarin is var. Cok useniyorum..

Evet valla 32 haftalk olduk bile..
Cagana hamile iken cok uzun gi i sirmustu. Hamilelik.sa.ki dogustan beri karnim oyle gibiydi.simdi oyle hissetmiyorum. Cunku bidaha hamilelik yasamicam o.dan galiba..tabi allah bilir ya ....

Yarin kontrolde bakalim bizim kiz ne olmus bakacaz. Daha ev gidip bolge temi,ligi yapcammm:)))

Ozlem sen ne zaman gidecen dr a...

Salı gideyim diyorum Pazartesi son bir ağda falan işleri hallederim diyorum
35 de gitmiştim erken gelicek diye bide 39 da gidelim bakalım ağdacıya vücut ödemli nasıl canım yanıyor anlatamam

Merhaba kızlar hep okudum yazdıklarınızı ama yazmaya fırsat bulamadım 40+ 1 olduk bugün ama halen gelen giden yok bekliyoruz bakalım .. Özlemim haklısın calla ana oğul inatçı çıktınız kazanan ikiniz oldunuz bakalım Özer bey seni ne kadar bekletecek :) Rabbim hayırlı zaman da sağlıklı sıhhatli doğmalarını nasip eder inşallah .. Bebek bekleyen arkadaşlarımıza da tez zaman da nasip eder inşallah .. Bu arada tesbih çekemedim bayramda gelen giden derken tatil bitti inşallah bundan sonra çekebilirim ..

Burcucum canım inşallah Rabbim sana ve bebeişine sağlıklı sıhhatli uzun mutlu ömür verir .. Meryem bebeişin fotoğraflarını bekliyoruz..

BiZde takanım bitti ama poyraz beyin gelmeye niyeti halen yok bakalım heyecanla ha bugün ha yarın diye bekliyoruz ama artık iyice zorlaştırdı bakalım ne zaman gelirse ..

ewt cnmm heycan basıyoo.. buarada nişan fln geldi mi snde???:44:

yok canım gelmedı nısanım henuz zaten nısan gelınce hemen dogum oluyor dıyorlar 24-48 saate kadar
beklıoruz bakalım
yerini çok sevdi bu bebişşş.
heyecan yaptırıyor herkese.
1 gün bile kalsa kar kardır diyordun.
son ana kadar bekletecek bizi anlaşılan.

kimsecikler yok yine topikte kızlar bayram bitti ama bizim kızların gezmesi bitmedi sanırım..

yerini çok sevdi bu bebişşş.
heyecan yaptırıyor herkese.
1 gün bile kalsa kar kardır diyordun.
son ana kadar bekletecek bizi anlaşılan.

Sorma tatlım ya
doktor doğmasın diye dayadı ilaçları şimdi de tık yok :) 10 gün geçti bırakalı ilaçları ama gelmiyor içim dışım şişti :)

kimsecikler yok yine topikte kızlar bayram bitti ama bizim kızların gezmesi bitmedi sanırım..
off yaw.nerdesinz valla?
kozalak da gitti.o kadar kalabalıktan sonra gene yapayalnızım
Allahtan bebiş var...
yaw ben bu bebişi ne zaman hissedicemmmmmmmm?
doktor çok hareketli demişti oysa...
babası gibi anca yatıyor mu ne?

Kizlar slm. Kafayi.yemek.uzereyim sanirim.kese ortada degil sag tarafa dogru yerlesmis. Progestani gunde 3 kereye cikardi.doktor.sag tarafa yerlestigi icin dusuk riski varmis.Benim gibi boyle bir sey basina gelen var mi?

off yaw.nerdesinz valla?
kozalak da gitti.o kadar kalabalıktan sonra gene yapayalnızım
Allahtan bebiş var...
yaw ben bu bebişi ne zaman hissedicemmmmmmmm?
doktor çok hareketli demişti oysa...
babası gibi anca yatıyor mu ne?

Bu bu aralar başlarsın canım ya merak etme çıktı mı göbüş
bu arada tek kalman kötü olmuş 9 gün den sonra 29 ekim de gelecekmiş 4 gün var o zamanda

zamanı gelmemiş annesi.ne yapsın?
sabredelim,az kaldı.

son 9

Kizlar slm. Kafayi.yemek.uzereyim sanirim.kese ortada degil sag tarafa dogru yerlesmis. Progestani gunde 3 kereye cikardi.doktor.sag tarafa yerlestigi icin dusuk riski varmis.Benim gibi boyle bir sey basina gelen var mi?

Hiç duymadım kanaman fakan var mı?

Canım benim kaç haftalık oldu? Tel den girdiğim için göremiyorum ama hissedersin yakında merak etme zaman çık çabuk geçiyor .. Benimde canım çok sıkılıyor günüm bitti ama benim afacanın gelmeye niyeti yok yerini çok sevdi sanırım (

Canım bu gidişle sen ben den önce doğuracaksın :)) dokuz gün de geçer ..

Ozser
Hamile oldugumu ogrenmeden 2 gun once geldi.leke seklinde.azicik.
Bende duymadim.internette arastiriorum.dogru duzgun bilgi yok :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…