- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
40.haftadasın maşallah canım.
hepimiz heyecanla bekliyoruz.bebiş içerde ne kadar kalsa iyi ama c.tesi kendi sancılarıyla gelir inş.
hakkınızda hayırlısı canım.
kız maşallah paşaya.nasıl da kilo almış.
gayet normal gidiyor.
sağlıkla gelsin inş.
canım senin bat geçmiş.
test yapıp kendinin de bizim de merakımızı gidersene.
artık varsa da yoksa da kesin çıkar.
yalnız ateş tablona baktım.
regl geliyor gibi gözüküyor.
bugün ölçtün mü canım?yazmamışsın...
çalışırken hep geride idik izine çıkıp biraz istirahat edince bide proteine yüklennce cok şükür farkı cok azalttık
sorma gelesi vardı o kadar gelme dedik zoruna gitti herhalde gelmiyor :))
Cok sagol tatlım oğlum keçi çıktı anası ondan keçi
o almıcam diye cok uğrastı anası alsın diye zafer kasap dükanın :)
Nasilsiniz kizlar,
Umarim bayraminiz guzel gecmistir, hemde guzel haberlerimiz vardir..
Ozlemcim, Belgincim noldu bebisler gelmiyormu henuz.. Belgin senin 40 haftada doldu sanirim ne yapiyor pasamiz, Allah ins kolaylikla kurtarsin sanada bebisinede saglik versin, guzel haberini tez zamanda bekliyorum..
Ozlem noldu bizim damat erkenden gelcem dedi bizi panikletti , benim kizda dedi bekletmiyim naz yapmiyim dedi, ama baksana masallah haftasini doldurmaya kararli Ozer Pasa anlasilan :)
Saglikla gelsin guzel guzel buyusun ins.. :)
Kizlar benim minik melegim annecigine bayram hediyesi verdi sali aksamindan beri artik silikon meme ucu olmadan direk mememden emiyor, ama cok keyifci 5 dk emiyor 15dk uyuyyor memede , sutumun var cok sukur ama ole bol olduguda soylenemez, sagiyorum ins biraz daha artar ama sagma sayesinde meme ucum buyudu en azindan :))
Sizler nasilsiniz ne var ne yok?
Benim kanama ne yazikki halen devam cook azaliyor ha diyorum bitti gene basliyor doktor kontrolum vardi cuma gunu cok sukur dikisler iyilesiyor doktor hersey guzel dedi ama biran once temizlensemde bende sizler icin duaya baslasam, sonra her ay kirmizilar bana gelsin, sizinkilerde misafirlige bana gelsinler ins..
Günaydın kızlar
sonunda tatilin son gününe ulaştık :) çalışanlar üzülüyordur ama evde insan sıkılıyor ya anca tekken yine birşeyler yapıyordum eşim varken daha cok sıkıldık valla.
Esra Ay 32 oldun ya ne çabuk geçiyor zaman
bi soluk sanada az kaldı Belgin ben çıkayım arasan sonra sen esta irem gelicek inş
ewt cnmm heycan basıyoo.. buarada nişan fln geldi mi snde???:44:
yerini çok sevdi bu bebişşş.yok canım gelmedı nısanım henuz zaten nısan gelınce hemen dogum oluyor dıyorlar 24-48 saate kadar
beklıoruz bakalım
yerini çok sevdi bu bebişşş.
heyecan yaptırıyor herkese.
1 gün bile kalsa kar kardır diyordun.
son ana kadar bekletecek bizi anlaşılan.
off yaw.nerdesinz valla?kimsecikler yok yine topikte kızlar bayram bitti ama bizim kızların gezmesi bitmedi sanırım..
zamanı gelmemiş annesi.ne yapsın?Sorma tatlım ya
doktor doğmasın diye dayadı ilaçları şimdi de tık yok :) 10 gün geçti bırakalı ilaçları ama gelmiyor içim dışım şişti :)
off yaw.nerdesinz valla?
kozalak da gitti.o kadar kalabalıktan sonra gene yapayalnızım
Allahtan bebiş var...
yaw ben bu bebişi ne zaman hissedicemmmmmmmm?
doktor çok hareketli demişti oysa...
babası gibi anca yatıyor mu ne?
zamanı gelmemiş annesi.ne yapsın?
sabredelim,az kaldı.
Kizlar slm. Kafayi.yemek.uzereyim sanirim.kese ortada degil sag tarafa dogru yerlesmis. Progestani gunde 3 kereye cikardi.doktor.sag tarafa yerlestigi icin dusuk riski varmis.Benim gibi boyle bir sey basina gelen var mi?
off yaw.nerdesinz valla?
kozalak da gitti.o kadar kalabalıktan sonra gene yapayalnızım
Allahtan bebiş var...
yaw ben bu bebişi ne zaman hissedicemmmmmmmm?
doktor çok hareketli demişti oysa...
babası gibi anca yatıyor mu ne?
Bu bu aralar başlarsın canım ya merak etme çıktı mı göbüş
bu arada tek kalman kötü olmuş 9 gün den sonra 29 ekim de gelecekmiş 4 gün var o zamanda
son 9
Hiç duymadım kanaman fakan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?