Dostlugun ve dayanışmanın topiği

40.haftadasın maşallah canım.
hepimiz heyecanla bekliyoruz.bebiş içerde ne kadar kalsa iyi ama c.tesi kendi sancılarıyla gelir inş.
hakkınızda hayırlısı canım.

Yok canım girmedik ultrasona en son 36+6 2800 dük 49 cm Di
artık 38 haftayız canım
kız maşallah paşaya.nasıl da kilo almış.
gayet normal gidiyor.
sağlıkla gelsin inş.

Amin canim insallah :)
canım senin bat geçmiş.
test yapıp kendinin de bizim de merakımızı gidersene.
artık varsa da yoksa da kesin çıkar.
yalnız ateş tablona baktım.
regl geliyor gibi gözüküyor.
bugün ölçtün mü canım?yazmamışsın...

Maşallah Özer beyimiz gayet güzel kilo alıyor Doğan'a kadar 3 kiloyu geçecek başta erken gelicem diye korkuttu bizi ama şimdi gelmeye niyeti yok :)

çalışırken hep geride idik izine çıkıp biraz istirahat edince bide proteine yüklennce cok şükür farkı cok azalttık
sorma gelesi vardı o kadar gelme dedik zoruna gitti herhalde gelmiyor :))

Cok sagol tatlım oğlum keçi çıktı anası ondan keçi
o almıcam diye cok uğrastı anası alsın diye zafer kasap dükanın :)

57200 son tesbıh sayımız ıdı kızlar
3000 ırem 1000 annesi
3000 feride
2000 ben cektım

toplamda 66200 yaptık kzlar
bı tamamlayabılıyormuyuz son durumunuz nedır?

3000 ırem 1000 annesi
3000 feride
2000 ben cektım

Canim ben bunu tamamlarim merveye baslayalim merve icin biz 40000 okudukbunun sekizbini kayinvalidem bağışladı:-D

3000 ırem 1000 annesi
3000 feride
2000 ben cektım

Canim ben bi 2000 bu 3000 kumustum toplam 5000 okumus oldum o da eklimi bunda,bu arada adetliken cekilmez dimi abdestli okudugumuz icin

Son düzenleme:
Canim ben bi 2000 bu 3000 kumustum toplam 5000 okumus oldum o da eklimi bunda,bu arada adetliken cekilmez dimi abdestli okudugumuz icin

Canım bayramdan önce olan 2000 vardı sanırım onu eklemiştik bide bayramda 3000 dedin o şekilde topladım tatlım doğru hatırlıyorum degil mi
adetlitken olmuyor canım abdest gerekli çünkü sen inş bitince dewam edersin

Canim ben bunu tamamlarim merveye baslayalim merve icin biz 40000 okudukbunun sekizbini kayinvalidem bağışladı:-D

Wuww 40000 mi helal olsun kız size :)
allah kabul etsin kayınvalidene de teşekkür ederiz
azıcık kalmış Merve için de bu durumda

Canim kusura bakma onceki toplami yazdigini sonra gordum ben, henuz kendime gelemedim bakar kör oldum, yarin 3.gunum dontorumun muayenesi varsa gidecegim, ama benim ates hala düşmedi grip falanda degilim bi tuhaflik varr

Canim kusura bakma onceki toplami yazdigini sonra gordum ben, henuz kendime gelemedim bakar kör oldum, yarin 3.gunum dontorumun muayenesi varsa gidecegim, ama benim ates hala düşmedi grip falanda degilim bi tuhaflik varr
Canim belki bogazin falan enfeksiyon
Olmustur eger o gun doktorun muanesi yoksa besinci gunu git nede olsa o gun klomene başlat iyor doktor

Canim belki bogazin falan enfeksiyon
Olmustur eger o gun doktorun muanesi yoksa besinci gunu git nede olsa o gun klomene başlat iyor doktor

Bilmiyorum ki canim hic bogazimda yanma falan yok anlamadim bu ay kendimi yarin yoksa ptesi giderim dedigin gibi artik

canım belkı sonradan bı kırgınlık olucaktır vucudunda
soguklar arttı sanırım ondanda olabılır ama yarın yoksa bence pazartesıde gıt derım ben

herşeye olduu gbi bunada geç kalmışımmm
bu tesbihler kim için ne amaçlı çekilio? bde hangi zikir çekilio?:44::44:

Kelime i tevhid hatmi çekiyoruz canım
şu anda merve arkadasımız için yapıyoruz
abdesti şekilde lailahe illallah çekiyoruz 100 tane de 1

“Lâ İlâhe İlla’llâh Muhammed-ür Rasûlüllah”
Diyoruz canım

Nasilsiniz kizlar,

Umarim bayraminiz guzel gecmistir, hemde guzel haberlerimiz vardir..
Ozlemcim, Belgincim noldu bebisler gelmiyormu henuz.. Belgin senin 40 haftada doldu sanirim ne yapiyor pasamiz, Allah ins kolaylikla kurtarsin sanada bebisinede saglik versin, guzel haberini tez zamanda bekliyorum..

Ozlem noldu bizim damat erkenden gelcem dedi bizi panikletti , benim kizda dedi bekletmiyim naz yapmiyim dedi, ama baksana masallah haftasini doldurmaya kararli Ozer Pasa anlasilan :)
Saglikla gelsin guzel guzel buyusun ins.. :)

Kizlar benim minik melegim annecigine bayram hediyesi verdi sali aksamindan beri artik silikon meme ucu olmadan direk mememden emiyor, ama cok keyifci 5 dk emiyor 15dk uyuyyor memede , sutumun var cok sukur ama ole bol olduguda soylenemez, sagiyorum ins biraz daha artar ama sagma sayesinde meme ucum buyudu en azindan :))

Sizler nasilsiniz ne var ne yok?
Benim kanama ne yazikki halen devam cook azaliyor ha diyorum bitti gene basliyor doktor kontrolum vardi cuma gunu cok sukur dikisler iyilesiyor doktor hersey guzel dedi ama biran once temizlensemde bende sizler icin duaya baslasam, sonra her ay kirmizilar bana gelsin, sizinkilerde misafirlige bana gelsinler ins..

Canim iyi oldugunuza cok sevindim masallah meyreme annesini uzmezmis
Bizim yerimize de op meryemimizi

Tstlım im herseyin yolunda olması cok güzel anane nasıl seviyordur torunu nasıl gidiyor anneciğinle
iyi gitmesi de saglıgın süper Rabbim korusun sizleri
bizde erken gelmesin diye günde 3 magnezyum içiyordum ondan mı ne gelmiyor ya saskınız :) 38+3 de bitti bugün son 10 gün artık gelsin artık diyoruz valla :)

çok öpüyorum gelinimi de seni de foto bekliyoruz ikinizinfe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…