Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Ozser
Hamile oldugumu ogrenmeden 2 gun once geldi.leke seklinde.azicik.
Bende duymadim.internette arastiriorum.dogru duzgun bilgi yok :/

Ne sormak istediğini anlamadım canım ama ta sağ da ya solda olmaz mı kese zaten benim de sağdaydı ..
Ayrıca leke de çoğu hamile arkadaşta gelen birşey devamı gelmiyor şa kahven yasa pembemsiyse kanama şeklinde olmadığı sürece sorun olmuyor diye biliyorum .. Korkma Rabb'ime dua edelim inşallah benişinin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder .. Kalp atışlarını duydun mu bu arada ??

Ozser
Hamile oldugumu ogrenmeden 2 gun once geldi.leke seklinde.azicik.
Bende duymadim.internette arastiriorum.dogru duzgun bilgi yok :/

korkma o zaman canım düşüğün en büyük belirtisi devam eden kanma senin kanamanda yokmuş
bu doktorların işi bu Korkutmak benim de 6 haftalıkken kese boş demişti kürtaj demişti 39 haftalık olduk

İnşallah canım Rabbim hakkımız da hayırlısını versin inşallah güzel haberler alırız salı günü ..

Belgin in nnn kız sonunda rüyamda gördüm seni yaşayan doğuruyorsun :)))
size gelmişim bana ev yapımı tatlı yediriyorsun bi tabaktan ikimiz yiyoruz ama önce hangimiz yedik hatırlayamıyorum
sizn ev de bi apartmanın en üst katı idi

Gnaydin kizlar..
Bugun kontrolum var. 32. Haftya girdim bugun.raporumu alcam. 14:45 de.
Okulda iki saat bos dersim var. B Enm sinifa ingilizce ogretmeni giriyor iki ders boslugunda gidip gelecem.

Bakalm bizim kiz kac kilo oldu..
Suzide yok ortaliklarda oda iyi gezdi. Hulyada bugun gelir herhald buraya..

Günaydın yaşasın o zaman canım :) aldığım en güzel haber inşallah hemen bugün doğum yaparım :))) senin rüyaların çıkıyor belki de ikimiz aynı gün gideriz Doğuma belli mi olur ..

Hadi canım benim minik prensese TEn inşallah güzel haberlerle gelirsin merakla bekliyorum inşallah ...

Günaydın yaşasın o zaman canım :) aldığım en güzel haber inşallah hemen bugün doğum yaparım :))) senin rüyaların çıkıyor belki de ikimiz aynı gün gideriz Doğuma belli mi olur ..

:)) vallaunuturm diye görür görmez yazdım :))
inş canm bugundogar canım hayırlısı bakalı gelsin artık bebişler

Kizlar slm. Kafayi.yemek.uzereyim sanirim.kese ortada degil sag tarafa dogru yerlesmis. Progestani gunde 3 kereye cikardi.doktor.sag tarafa yerlestigi icin dusuk riski varmis.Benim gibi boyle bir sey basina gelen var mi?
canım benim bebeğimde sağ tarafıma yerleşmiş.
hatta hala sağda.ortada falan değil.
doktorlar bakarken hep sağ kasığımdan bakıyorlar.
ama benim doktorum çok iyi bir yere yerleşmiş demişti.
sağa yerleşmenin sakıncalı olduğunu ilk defa duydum.
ben hangi taraftan yumurtlanırsa oraya yerleşmesi daha muhtemel diye biliyorum.
biz bu nedenle hiçbir sıkıntı çekmedik,umarım sen de çekmezsin.
canım 18 haftalık olduk.
geriye bakınca çok çabuk geçiyor haklısın.
hatta şimdi esranın rapor alacağını okudum.
32.ye bir gelseydim dedim.
valla özlemle sen de ortam rahat anlaşılan.
ekmek elden su gölden yaşayıp gidelim diyorlar herhalde.
onlar da haklı.bu dünyada yaşamak hiç de kolay değil.
Rabbim yardımcıları olsun.

Cnm bgn kendi doktoruma gidicem. Onun guzel seyler soylemesini bekliyorum.insallah guzel hbrlerle gelicem.buraya yazarim

:)) vallaunuturm diye görür görmez yazdım :))
inş canm bugundogar canım hayırlısı bakalı gelsin artık bebişler

İnşallah canım .. Artım ağrım var demeye korkuyorum çünkü arkası gelmiyor bakalım yarın Dr umuz ne diyecek çok merak ediyorum inşallah ağrı çıkar çıkmazsa suni sancı isteyeceğim zaten hakkımızda hayırlısı olun canım..

Canım zaman o kadar çabuk geçiyor ki bak 18 haftalık olmuş bile maşallah . Keyfini çıkar . Evet bizim bebeler yerlerini sevdiler gelmeye niyetleri yok sanırım herşeyim hayırlısı vakti saati vardır mutlaka bak bize şimdiden sabretmeyi beklemeyi öğretiyorlar ağacaklar :)

Cok da normal olacak diye zorlama canım açılman hiç yoksa olmadı sezeryan iste ben de cok korkuyorum sma hem suni hem sezeryan olmak daha kötü

selam kızlar yeni topik yapmışsınız hayırlı olsun..ya ne güzel ir sürü hamile var gözünüz aydın hepinizin..Allah tamamına erdirsin inşallah nasılsınız herkes iyi mi ?

selam kizlar ,

oncelikle herkezin gecmis kurban bayrami mubarek olsun... nete hic giremedim maalesef...
sonrasinda bugun kabus gibi ....
bayram ertesi ilk is gunu siz dusunun artik nasil olabilecegini...
ancak firsat bulabildim...

belgin cnm sende hala beklemedesin anlasilan...
ama ben gitmeden dedim Ozleme bayramdan sonra dogur diye.... 2 gune gelirler hazirlanin...

Esra tatlim hadi bakalim git gor kizceni... al raporunu dinlen azcik evde... gerci bayramda annenle idin yanlis hatirlamiyorsan iyi bakmistir sana....

kizlar yeni gelismeler varmi?? geriye donup okumam ancak yarini bulur... hizli bir ozet mukemmel olurdu

bu arada burcu nasil ? annesi gelcekti en son.... evde durumlar nasil acaba? dunurler arasi :18:

kizlar bu arada annem ilk alisverisi yapmis bulunuyor...

2 set hastane cikisi aldik....
2 biberon aldik... 0 ay icin.. cam olanlardan. bir chico bir dr browns...
2 takim belek seti aldik.. anlarin icinde tulbentleri fln var banyo sonrasi kurulanmasi icin fln...
sonra bebek arabasi ; gecici besik (0-6 ay arasi icin) ve araba icin ana kucagni sectik...

simdi burdaki fiyatlari arastircaz... sonra son duruma gore karar vericez aralik ocak gibi alicaz kismetse...
bebek arabasi kayinpederdenmis - digerleri besik ve anakucagi benimkilerden...

ama daha hic bir seyi eve sokmadim... hersey annemde... hersey yolunda giderse kismetse 30. haftadan sonra eve getirip yerlestrimeye baslarim diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…