Salı günü ikimizde doktora gidicez Suzanda gidicekmiş inş hepimiz için ii olur
Ozser
Hamile oldugumu ogrenmeden 2 gun once geldi.leke seklinde.azicik.
Bende duymadim.internette arastiriorum.dogru duzgun bilgi yok :/
Ne sormak istediğini anlamadım canım ama ta sağ da ya solda olmaz mı kese zaten benim de sağdaydı ..
Ayrıca leke de çoğu hamile arkadaşta gelen birşey devamı gelmiyor şa kahven yasa pembemsiyse kanama şeklinde olmadığı sürece sorun olmuyor diye biliyorum .. Korkma Rabb'ime dua edelim inşallah benişinin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder .. Kalp atışlarını duydun mu bu arada ??Cnm henuz duymadim.5.haftadayiz.aslinda kendi doktoruma yarin gidicem.biz dayanamayip cmrtesi gunu baska bir doktora gittik. Normalde kesenin konumu ortada olmasini bekleriz ama seninki biraz sagda, buda dusuk riski var demek,dedi.uzuldum tabii,simdi gunde 3 kere progestan iciyorum
Leke konusunda bi tereddutum yok,bende normal diye biliorum cnm.
Ne sormak istediğini anlamadım canım ama ta sağ da ya solda olmaz mı kese zaten benim de sağdaydı ..
Ayrıca leke de çoğu hamile arkadaşta gelen birşey devamı gelmiyor şa kahven yasa pembemsiyse kanama şeklinde olmadığı sürece sorun olmuyor diye biliyorum .. Korkma Rabb'ime dua edelim inşallah benişinin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder .. Kalp atışlarını duydun mu bu arada ??Cnm henuz duymadim.5.haftadayiz.aslinda kendi doktoruma yarin gidicem.biz dayanamayip cmrtesi gunu baska bir doktora gittik. Normalde kesenin konumu ortada olmasini bekleriz ama seninki biraz sagda, buda dusuk riski var demek,dedi.uzuldum tabii,simdi gunde 3 kere progestan iciyorum
Leke konusunda bi tereddutum yok,bende normal diye biliorum cnm.
Canım aklına kötü şeyler getirme kendi Dr una git inşallah kalp atışlarını da duyup rahatlatsın ..
Kalp atisi tahminen cumartesi, insallah hemen gelir cumartesi.boyle diye diye bayramdan da bisi anlayamadim :)Ne sormak istediğini anlamadım canım ama ta sağ da ya solda olmaz mı kese zaten benim de sağdaydı ..
Ayrıca leke de çoğu hamile arkadaşta gelen birşey devamı gelmiyor şa kahven yasa pembemsiyse kanama şeklinde olmadığı sürece sorun olmuyor diye biliyorum .. Korkma Rabb'ime dua edelim inşallah benişinin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder .. Kalp atışlarını duydun mu bu arada ??
Canım aklına kötü şeyler getirme kendi Dr una git inşallah kalp atışlarını da duyup rahatlatsın ..
Ozser
Hamile oldugumu ogrenmeden 2 gun once geldi.leke seklinde.azicik.
Bende duymadim.internette arastiriorum.dogru duzgun bilgi yok :/
İnşallah canım Rabbim hakkımız da hayırlısını versin inşallah güzel haberler alırız salı günü ..
korkma o zaman canım düşüğün en büyük belirtisi devam eden kanma senin kanamanda yokmuş
bu doktorların işi bu Korkutmak benim de 6 haftalıkken kese boş demişti kürtaj demişti 39 haftalık olduk
Sabah kabuslarimdan sonra cok iyi geldin,saol :)
Yalniz senin o doktora kafa atasim geldi :/
korkma o zaman canım düşüğün en büyük belirtisi devam eden kanma senin kanamanda yokmuş
bu doktorların işi bu Korkutmak benim de 6 haftalıkken kese boş demişti kürtaj demişti 39 haftalık olduk
Belgin in nnn kız sonunda rüyamda gördüm seni yaşayan doğuruyorsun :)))
size gelmişim bana ev yapımı tatlı yediriyorsun bi tabaktan ikimiz yiyoruz ama önce hangimiz yedik hatırlayamıyorum
sizn ev de bi apartmanın en üst katı idi
Gnaydin kizlar..
Bugun kontrolum var. 32. Haftya girdim bugun.raporumu alcam. 14:45 de.
Okulda iki saat bos dersim var. B Enm sinifa ingilizce ogretmeni giriyor iki ders boslugunda gidip gelecem.
Bakalm bizim kiz kac kilo oldu..
Suzide yok ortaliklarda oda iyi gezdi. Hulyada bugun gelir herhald buraya..
Sabah kabuslarimdan sonra cok iyi geldin,saol :)
Yalniz senin o doktora kafa atasim geldi :/
Hepimiz iz aynı şeyi hissetmiştik :)
neyse gecgi gitti sende stres yapma basta doktorlar tamamen bi kanpıhtısı olarak görüyor bu sebeple cok önemsiz bulunuyor patır patır konuşuyorlar sen bakma onlara sarıl bebeğine zaten 7 haftada kalp atışı görülüyor rahatlarsin sonrasinda
Gnaydin kizlar..
Bugun kontrolum var. 32. Haftya girdim bugun.raporumu alcam. 14:45 de.
Okulda iki saat bos dersim var. B Enm sinifa ingilizce ogretmeni giriyor iki ders boslugunda gidip gelecem.
Bakalm bizim kiz kac kilo oldu..
Suzide yok ortaliklarda oda iyi gezdi. Hulyada bugun gelir herhald buraya..
hadi bakalim kizindan guzl haberler getir tatlim
feride sonuclari nezaman Alıcan?
nurancom devamı geldi mi? İnş gelmemiştir
hılya nerelerdesin
Günaydın yaşasın o zaman canım :) aldığım en güzel haber inşallah hemen bugün doğum yaparım :))) senin rüyaların çıkıyor belki de ikimiz aynı gün gideriz Doğuma belli mi olur ..
canım benim bebeğimde sağ tarafıma yerleşmiş.Kizlar slm. Kafayi.yemek.uzereyim sanirim.kese ortada degil sag tarafa dogru yerlesmis. Progestani gunde 3 kereye cikardi.doktor.sag tarafa yerlestigi icin dusuk riski varmis.Benim gibi boyle bir sey basina gelen var mi?
canım 18 haftalık olduk.Canım benim kaç haftalık oldu? Tel den girdiğim için göremiyorum ama hissedersin yakında merak etme zaman çık çabuk geçiyor .. Benimde canım çok sıkılıyor günüm bitti ama benim afacanın gelmeye niyeti yok yerini çok sevdi sanırım(
canım benim bebeğimde sağ tarafıma yerleşmiş.
hatta hala sağda.ortada falan değil.
doktorlar bakarken hep sağ kasığımdan bakıyorlar.
ama benim doktorum çok iyi bir yere yerleşmiş demişti.
sağa yerleşmenin sakıncalı olduğunu ilk defa duydum.
ben hangi taraftan yumurtlanırsa oraya yerleşmesi daha muhtemel diye biliyorum.
biz bu nedenle hiçbir sıkıntı çekmedik,umarım sen de çekmezsin.
canım 18 haftalık olduk.
geriye bakınca çok çabuk geçiyor haklısın.
hatta şimdi esranın rapor alacağını okudum.
32.ye bir gelseydim dedim.
valla özlemle sen de ortam rahat anlaşılan.
ekmek elden su gölden yaşayıp gidelim diyorlar herhalde.
onlar da haklı.bu dünyada yaşamak hiç de kolay değil.
Rabbim yardımcıları olsun.
:)) vallaunuturm diye görür görmez yazdım :))
inş canm bugundogar canım hayırlısı bakalı gelsin artık bebişler
canım benim bebeğimde sağ tarafıma yerleşmiş.
hatta hala sağda.ortada falan değil.
doktorlar bakarken hep sağ kasığımdan bakıyorlar.
ama benim doktorum çok iyi bir yere yerleşmiş demişti.
sağa yerleşmenin sakıncalı olduğunu ilk defa duydum.
ben hangi taraftan yumurtlanırsa oraya yerleşmesi daha muhtemel diye biliyorum.
biz bu nedenle hiçbir sıkıntı çekmedik,umarım sen de çekmezsin.
canım 18 haftalık olduk.
geriye bakınca çok çabuk geçiyor haklısın.
hatta şimdi esranın rapor alacağını okudum.
32.ye bir gelseydim dedim.
valla özlemle sen de ortam rahat anlaşılan.
ekmek elden su gölden yaşayıp gidelim diyorlar herhalde.
onlar da haklı.bu dünyada yaşamak hiç de kolay değil.
Rabbim yardımcıları olsun.
İnşallah canım .. Artım ağrım var demeye korkuyorum çünkü arkası gelmiyorbakalım yarın Dr umuz ne diyecek çok merak ediyorum inşallah ağrı çıkar çıkmazsa suni sancı isteyeceğim zaten hakkımızda hayırlısı olun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?