Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Burcu meryem Meryem burcuya alışıyormuş aldığımız haberleri güzel dikişleri de ii gidiyormuş öğrendiğimiz kadarı ile ama dünürler arası çekişme var mı fikrim yok :)

bizde yarın inş inş havadisleri getircez

oh hayırlı olsun canım güle güle kullansın küçük adam

hahahaa bendeki meraka bak once dunurleri merak ettik o da ayri

sagol tatlim... valla sizden ozendim dayanamadim aldim... bunlar bir sure beni keser.. birde fiyatlari uygundu kacirmak istemedim... ozellikle biberonlar... cok pahaliymis bebek urunleri yaw...

sen randevu aldin mi bakim yarin icin ???

bu arada eltilerden haber varmi? nasildi bayram ????

Kızlar ekimin 10. ve 11. günü ovulasyon testi belirgin bir şekilde iki çizgiydi. Daha sonra yapmadım. Ki 10. gün 16. günüm oluyordu. Çarşamba günü adet günüm ama elimde son bir tane ovulasyon testi kaldı. Onu da yapasım geldi. Hamile olduğumu hiç sanmıyorum ama merak da etmiyor değilim. Çift çizgi çıkara hamile olma ihtimali varmış. Ne dersiniz kızlar. Yapsam mı, beklesem mi, erken gebelik testi mi yapsam.
Eşim bekle acele etme diyor ama merak işte duramıyorum.

Cok da normal olacak diye zorlama canım açılman hiç yoksa olmadı sezeryan iste ben de cok korkuyorum sma hem suni hem sezeryan olmak daha kötü

Canım yarın belli olur Allah'ın izniyle olabildiğince normal olsun istiyorum ama hayırlısı tabi ki..

Öyle canım beklemedeyiz Rabbim hayırlısını versin hakkımızda bakalım .. Sen de iyisin dimi bebiş nasıl ..

Maşallah canım güle güle kullanın.. Yavaş yavaş başlaman iyi olmuş sonra tamamını almak Zor .. Gerçekten pahalı bebek eşyaları .. Ben de çok eken almaya başlamıştım çok şükür bir eksiğimi kalmadı sadece bebişin gelmesi kaldı bakalım onun da canı ne zaman isterse artık :)

Öyle canım beklemedeyiz Rabbim hayırlısını versin hakkımızda bakalım .. Sen de iyisin dimi bebiş nasıl ..

erkek bebisler gec gelirmis... insallah saglikla alicaksiniz bebisleri kucaginiza... Burcu gibi bizi 1 gun merakta birakip dogumdaydim diye supriz yapicaksiniz .....

bende iyim cok sukur... simdilik hersey yolunda heralde... 3 hafta oldu galiba ultrasona girmeyeli ama agri sizi yok..
yarin kismetse gorcem bende bebisi...

vallahi cnm ben cok erken test yapanlardanim ama yani gunes isiginda bile cift cizgiyi zorla gormustum... oyuzden bekle derim...
ovulasyon testlerinide yapanlar var ama nekadar guvenli bilemicem.... bence carsamba ise bat , sen normal test al yarin sabah yap ozaman cok meraktaysan... bu aksamda gecsin ustunden derim ben...

evet ya en pahalı kısmı bencede bıberon bakım urunlerı falan ama saglıklı olsun yeterkı onlar
ben yarın sabah 10 a gogus hastalıklarına aldım randevuyu astım ıcın
11:45 de bebıs ıcın aldım ama kesın ogledn sonraya yetısırm
sıslıde gogus hastalıkları bebıs ıcınde gazıosmanpasaya gecıcem bakalım artıkın
hayırlısı

valla eltılerde bayramdan oncekı persembe geldıler cuma bızı cagırdılar gıttık kapı duvar sınırlenıp eve donduk malum bılıorsunuz onu snra bayramın bırıncı gunu kayınvalıde de gorustuk
snra cumartesı aksam cagırdılar ıste telafı ıcın yemek yapmıslar falanmıs gelmezsenız bız gelıoruz dıyınce kalktık gıttık bı ıkı saat oturup kalktık sımdılık boyle dogurayım dıe beklıorlar artık

senın nasıl gectı tatıl anlat bıraz ucundan kulagından

bence yarın sabah ılk ıdrarla yap zaten soyledıgıne gore 10 ekım 16. gunun ıse 22 ekımde 28. gunun olur varsa buyuk olasılıkla cıkar

cumartesinden - bayramin 2. gunune kadar benim anneannemin yaninda idik... cumbur cemaat annemler biz teyzemler fln...
tum aile zaman gecirdik... bolbol gezdim orda alisveris fln yaptim iste biberon fln bazi kiyafetlerde aldik tulumlar kot montlar fln ama hersey annemde yikayip hazirlicak.. sonra bana son aylarda getircek...
sonra bayram gunu babamlar fln kurbanla fln gecirdik... orda bolbol dinlendim... kimse birsey yaptirmadigi icin gobek buyuttum
2. gunu kozalaginkilerin yanina gittik.. hemde kucuk yegenin dogum gunu idi 16.ekim... 1 yasina girdi... kuzeninin oglu ... masallah bir tatli olmus birde... faceden resmini koyucam birazdan... Rabbim bizede boyle akilli saglikli evlat nasip eder insallag...
onun anneannesi teyzesi fln cumartesiye kadar onlarla gecti... iste orda bebek arabalarina fln baktik.. bir kac yerden fiyat aldik... birde orda sonra internetten satis yapabiliyorsun hemen... iste kozalagin kuzeni 1 gunde hemen satmis arabayi dusun...
daha hafif yazlik bir model almis artik.. burda oyle imkan pek olmuyor maalesef satis fln.. onca para veriyorsun sonra gitti cope...
ama cok pahaliymis bebek urunleri onu anlamis olduk... en iyisi ufaktan arastirmaya baslayip indirimleri takip edip bisiler almak..
sonra bir anda zor olur diyoruz...
tatil genel olarak guzel gecti yani... bolbol dinlendim gezdim... bida artik nezman boyle tatil kismet olur belli olmaz...

vallahi ii gene yuzune bakabilmisler...resmen bile bile yap sonrada niye oyle oldu de... cok tilki ciktilar... ama bir yandan iyi olmus esinde gormus oldu durumu..
azcik ucundan bile bi sakarlik yapmadin mi kiz yemekte... tuzu fln bosaltsaydin bari sofraya...

Ozlemcigim suana kadar bir umut bekledim ama artik yavas yavas geliyor kirmizilar gorundu artık

tabı canım ya sonra zaman su gıbı akıo 20 lı haftalardan 35 e kadar zaman akıor resmen o yuzden bırseylerın ucundan tutmak gerek kesınlıkle

yok be kuzum yapamadım valla sakarlık falan ama popomu kaldırmadım kı keza kaldıramıyorum artık aksamları baya yorgun dusuyorum yanı yemek cay hep onumuze geldı yanı bıde uyuzluk yaptım bızı cagırdınız masa nıye hazır degıl acız falan gıbı cazgırlık yaptım bıraz saka ıle

Ozlemcigim suana kadar bir umut bekledim ama artik yavas yavas geliyor kirmizilar gorundu artık

hayırlısı olsun
bende umutluydum ama su ana kadar bırsey yazmayınca herhalde gelmedler dedım ama sanırım bı sonrakı ay ferıde merve ve senden guzel haberlerı alıcaz bellı kı
burcunun gobusu devır alın artık
gerıden benım ve belgının gelıor bızım gobus devır torenı olacak

bugun ku menunuz nedır kızlar

ben gunlerdır yatısın acısnı cıkardım

sabah bı sepet utu yaptım
evı supurdum
makarna salatası, kısır, yalancı profetorol, ve sosıslı mılfoy yaptım
cay yanına yemegımız bugun

sımdı dus alıp kuafore gıdıcem ufff olacak
cok acıyor artık ya vucut odemlı ya ınanılmaz acıyor ya

ohh ohh dokturmussun masallah... makarna salatasi ve kisir favorim...
valla bu aksamda gorunen o ki kayinvalide mutfagindan otlakcilik yapicaz yine... hala ofisteyiz cunku...
ama yarin aksam senin iki yemegini devralabilirim...
bide patates yemegi cekiyor canim... onumu yapsam acaba... yanina cacik bide...

hadi bakalim cnm insallah Ozlemin dedigi gibi bu son olur insallah... gelen bebislerin gobisleri icin devir teslim baslasin artik...
hayirlisi ile onumuzdeki ay devir teslim yapilmis olucaktir....

şükür kavuşturanaa :)
geçmişe baktım faceden pek takip edemedim sizi. bu bayram nerdeyse hep Ankara'da k.valide de geçti.
Aklım hep sizlerdeydi.
Belgincim hayırlısıyla evladını alırsın kucağına inşallah.
Özlem ve Suzan Yarın hepinizden güzel haberler bekliyoruz :)

Esra
sen naptın yazmamışsın. ne kadar olmuş fıstık nasılmış. :) Bende 2 hafta sonra gidicem raporu almaya. gerçi baştan beri raporluyum ya ben bakma

Suzan güle güle kullansın paşamız eşyalarını. Yavaştan alman iyi olmuş.
bizde çoğu şeyini tamamladık. beşiği için haftasonu bi Ankara gezisi daha yapıcaz bakalım oradan alıp gelicez. bide dolap alacaz kıyafetleri için koymak için zaten hepsi tamam Kasım'ın başında yıkayıp kaldırcaz. sonraki haftalar da da ev temizliği yapıcaz. Allah'ın izniyle..
Geriye sabırsız bekleyiş kalıyo. Allahım sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese de tez zamanda nasip etsin inşallah
Burcuuu sizden böle güzel haberler almak ne güzel :) Annelikte ne güzel yakışmıştır sana canım benim. :) Öpüyorum ikinizi de.
Özleeem hayatım o nasıl menü öyle yahu :) valla çeşit çeşit eline sağlık :)
bende çamaşırları makineye atıyorum 2 posta kaldı. yarın ütü faslı başlar.

bence yarın sabah ılk ıdrarla yap zaten soyledıgıne gore 10 ekım 16. gunun ıse 22 ekımde 28. gunun olur varsa buyuk olasılıkla cıkar

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Son kalanı kullanmışım :) Bulamayınca fark ettim. Artık perşembeye kadar hastalanmazsam hamilelik testi yapıcam.

İnşallah canım benim Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder olmayan arkadaşlara da biram önce gönüllerinin benimle dolmasını nasip eder .. Sen şe yorma kendini fazla canım bakalım yarın kontrol de ne diyecek belki girmişken doğuruveririm kim bilir :)) Rabbim hayırlısını versin ..
Esracım yazmadın bekledim ama naptın nasıl geçti kontrol prenses nasıl kaç kilo olmuş ?

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Son kalanı kullanmışım :) Bulamayınca fark ettim. Artık perşembeye kadar hastalanmazsam hamilelik testi yapıcam.

Hadi bakalim insallah hamilesindir canim..

Adet gunun ne zaman na gore adet gunnde yap testini.

Eveeett.iki ders arasi.da dr a gittim. 31 a 2 gunluk. 1722 gr. Boy 42 cm. Olmus haftayla uyumluymus. 32. Hafta raporum vermedi cuma verecekmis. Cunku simdi verirsem 5 gun zararda olursun dedi.cuma verimki doguma 37 de ayrilirsin..burdan gec gittigim kadar dogum snrasin aktarabiliyomusuz. Malm sezaryen ldugu icn 39. Haftada dogum olcak..geriye kalan bi hafta dogum sonrasi 13 haftama eklenip 14 hafta olacakmis.

Iremmm

Sen isten cikmadimiydn kiz...ne 32. Hafta raporu:)

Suziii canim izne ayrilmadim.. 37. Hafta ayrilacam...

hafta ta uzun tatlım bi gün birini bi gün birini inş yaparsın oh mis
bizde kayınvalide uzak otlakcılık falan olmuyo

ben bitirdin işleri Agdadan gelince tozu alıp yetide viledaladım banyoyu söyle düzelttim bi artık gelebilir bebeğim :) temizcek evi :) de annesi :)

senin de ii olman güzel sekerim 2 hafta sonra ilk kontrol olucak demi daha önce gitmicen demi

Hadi hayırlısı ama al bi test ne olacak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…