Hadi bakalim insallah hamilesindir canim..
Adet gunun ne zaman na gore adet gunnde yap testini.
Eveeett.iki ders arasi.da dr a gittim. 31 a 2 gunluk. 1722 gr. Boy 42 cm. Olmus haftayla uyumluymus. 32. Hafta raporum vermedi cuma verecekmis. Cunku simdi verirsem 5 gun zararda olursun dedi.cuma verimki doguma 37 de ayrilirsin..burdan gec gittigim kadar dogum snrasin aktarabiliyomusuz. Malm sezaryen ldugu icn 39. Haftada dogum olcak..geriye kalan bi hafta dogum sonrasi 13 haftama eklenip 14 hafta olacakmis.
Hadi hayırlısı ama al bi test ne olacak ya
Ozlem mis gibi olmissin valla. Bende ust taraflari aldim .altlar kaldi onlarida epi.aletinin tras basligi ile aldim..yoksacok aciyor.
Haklısın, sanırım olumsuz çıkmasından korktum. Bir kaç gün daha bu heyecaını yaşıym bari
Iremmm
Sen isten cikmadimiydn kiz...ne 32. Hafta raporu:)
Suziii canim izne ayrilmadim.. 37. Hafta ayrilacam...
ben bitirdin işleri Agdadan gelince tozu alıp yetide viledaladım banyoyu söyle düzelttim bi artık gelebilir bebeğim :) temizcek evi :) de annesi :)
senin de ii olman güzel sekerim 2 hafta sonra ilk kontrol olucak demi daha önce gitmicen demi
Maşallah kızına kocaman olmuş sıpa :)
ben işten çıktım ama ssk işverenim tarafından hala yatırılıyo bende değerlendireyim dedim :))
yaa artık paşamız gelebilir ama şimdi de onun gelesi yok gibi :) herşey hazır bekleniyo :)
gitmicem canım bi Çarşamba günü Sağlık ocağından çağırdılar kontrol etceklermiş onun için gidicem sonrasında haftaya dr. kontrolune gitcem kısmetse.
Ayy o ağda işini ben kendim halletmeye çalışıyorum hala. ama çok azlar ya hormonlardan olsa gerek. İnşallah doğumdan sonrada öyle olur da tamamen biter gider :)
Gelicek eli mahkum 8 gün kaldı bügünde bitti sayılır
ya bırak Agdaya kendim yapmayı elim zor yetişiyor kız sen süpersin valla :)))
ust komşum bugün bizde tartıldı 25 gün oldu dogum yapalı hamilelik pncesi kilosuna dönmüş bizde dönebilcez mi acaba
valla ben lazer yaptırmıştım hamilelikte azdı
ayy evet çok az kaldı seninde. hayırlısıyla gelir inşallahkız sen şu otu koysan suya açılma olup gelmez mi ki acebaa
Ne yapayım anacım koca olmaz diye diretince kendim yapıyorum ama Allah'tan yok gibiler.
Pardon ama o komşun kilo almamış mı..veririz bizde hiiiç merak etme sen. ben doğum sonrası korsemi aldım oydum kenara. tek sıkıntım çatlaklar. kilo gider kalmaz.
Kızlar günaydın astım için hastaneye geldim sayılır
bugün doktora gidicek suzan ve Belgin den güzel haberler bekliyorum
öpüldünüz
astım mı hayırdırr canımmm..
Canım ben astım hastasıyım çıktım doktordan su an sınırdan az kötü nefesim yüzde 80 sınır benim yüzde 74 çıktı normal dogum olabilir ama kriz olursa sezeryana direk geçmen gerekir dedi dogum sırasında 3 kere 20 dk da bir hawa verilecek bakalım kendi doktorumuz be dicek
Kızlar merhaba ben geldim .. Maalesef bugün şe doğum yapamadımama Perşembe yatış yapıcam suni sancı verilecek nts de sancım Çok az çıktı bakalım en azından günü belli oldu :)
Özlemim bence ve riske girme sezeryan ol direk öyle bir risk varsa.. Önemli olan sen ve bebeğin sonuçta ..
cnm gecmis olsun ama uzulme bence en azindan persembe gunune kadar kendini doguma hazirlarsin pasa pasa sancini alip dogurursun... insallahda tek ikinmada geliverir oglusun...
bende geldim doktordan hersey normal hersey guzel dedi doktorumuz.... 375 gr - 21 cm (bas-topuk) sipanin elleri cenesinin altinda uslu uslu duruyordu... kilo alimi sadece 500 gr kadar... bu defa balik yagi yazdi.. haftada 3-4 gun kullan dedi.. bundan sonra teee 1 ay sonra gel seker yuklemesi yapalim dedi... o bir ay nasil gecer bilmiyorum....
birde onumuzdeki iki hafta icinde 10 sonra detayli ultrasona gidebilirsin dedi... birine yonlendirdi beni... randevu alicam.. sizce kacinci hafta gideyim 22. hafta uygun mu? yoksa beklim mi daha fazla... tetenozuda git ol hastanede dogum yapicaksin ama yinede isimizi saglama alalim dedi...
dogum kursu sordum... bir telefon verdi acibademde de yeri var onun... ara benim hastam oldugunu soyle dedi ucretsizmis galiba kurs. bakalim onuda arastircam simdi.... benden haberler bu kadar...
OZLEMMMMMMM nirdesinnnn kizzz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?