Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Masallah kızına ben tam 32 oldun sandımdı 5 gün 5 gündür tabi boşvet cuma al sen bi hafta daha senin için

Ozlem mis gibi olmissin valla. Bende ust taraflari aldim .altlar kaldi onlarida epi.aletinin tras basligi ile aldim..yoksacok aciyor.

Ozlem mis gibi olmissin valla. Bende ust taraflari aldim .altlar kaldi onlarida epi.aletinin tras basligi ile aldim..yoksacok aciyor.

Gittikçe cok artıyor ya basta bu kadar degildi neyse az kaldı şimdi alınınca doğumdan sonrada uzun süre götürür herhalde diye düşündüm
Haklısın, sanırım olumsuz çıkmasından korktum. Bir kaç gün daha bu heyecaını yaşıym bari

Bence stresi uzatma rahatlarsın dn azından

Iremmm

Sen isten cikmadimiydn kiz...ne 32. Hafta raporu:)

Suziii canim izne ayrilmadim.. 37. Hafta ayrilacam...

Maşallah kızına kocaman olmuş sıpa :)
ben işten çıktım ama ssk işverenim tarafından hala yatırılıyo bende değerlendireyim dedim :))

yaa artık paşamız gelebilir ama şimdi de onun gelesi yok gibi :) herşey hazır bekleniyo :)
gitmicem canım bi Çarşamba günü Sağlık ocağından çağırdılar kontrol etceklermiş onun için gidicem sonrasında haftaya dr. kontrolune gitcem kısmetse.
Ayy o ağda işini ben kendim halletmeye çalışıyorum hala. ama çok azlar ya hormonlardan olsa gerek. İnşallah doğumdan sonrada öyle olur da tamamen biter gider :)

Gelicek eli mahkum 8 gün kaldı bügünde bitti sayılır
ya bırak Agdaya kendim yapmayı elim zor yetişiyor kız sen süpersin valla :)))
ust komşum bugün bizde tartıldı 25 gün oldu dogum yapalı hamilelik pncesi kilosuna dönmüş bizde dönebilcez mi acaba

valla ben lazer yaptırmıştım hamilelikte azdı

ayy evet çok az kaldı seninde. hayırlısıyla gelir inşallah kız sen şu otu koysan suya açılma olup gelmez mi ki acebaa
Ne yapayım anacım koca olmaz diye diretince kendim yapıyorum ama Allah'tan yok gibiler.
Pardon ama o komşun kilo almamış mı.. veririz bizde hiiiç merak etme sen. ben doğum sonrası korsemi aldım oydum kenara. tek sıkıntım çatlaklar. kilo gider kalmaz.

10 kılo almıstı ıste gıtmıs sekerım on kılosuda

valla koca olmaz dıyorda dogumda artık kımler kımler gorucek Allah kerım

ya aklıma geldı ama sancı gelınce koymak en mantıklısı gıbı geldı yınede
rske atmayalım yaaa

Kızlar günaydın astım için hastaneye geldim sayılır
bugün doktora gidicek suzan ve Belgin den güzel haberler bekliyorum
öpüldünüz

astım mı hayırdırr canımmm..

Canım ben astım hastasıyım çıktım doktordan su an sınırdan az kötü nefesim yüzde 80 sınır benim yüzde 74 çıktı normal dogum olabilir ama kriz olursa sezeryana direk geçmen gerekir dedi dogum sırasında 3 kere 20 dk da bir hawa verilecek bakalım kendi doktorumuz be dicek

kizlar gunaydin ,

esra cnm masallah prensesine kocaman olmus artik o da....
doktor iyi rapor konusunda yardimci olmus durumu aciklamis... bazilari cok odun cnku umurlarinda olmaz.

ozlem arada yaz bari cnm sende hastanelerde ... iyice merakta birakma bizi cunu senin isin uzun bugun ...

sezggi
senin pasa nasil bakalim... bak yine saglik ocagi dedin ben hala gidemedim persembe ye niyetliyim insallah... gidip bir gorim beni ne arayan var ne soran .... bizim istanbuldakiler calismiyor belli...
seni neguzel aramislar...

belgin cnm insallah senden de bugun guzel haberleri aliriz... aksama supriz yapma ama bize bebisle....... :18:

Kızlar merhaba ben geldim .. Maalesef bugün şe doğum yapamadım ama Perşembe yatış yapıcam suni sancı verilecek nts de sancım Çok az çıktı bakalım en azından günü belli oldu :)
Özlemim bence ve riske girme sezeryan ol direk öyle bir risk varsa.. Önemli olan sen ve bebeğin sonuçta ..

canım geçmiş olsun daha önce bahsetmemştn bu hastlıktan.. Allah acil şifalar versin
bnce epidural sezeryan ol cnm sen... tıp bu kadar ilerlemişken riske gerek yok. ogluna kavus bian önce..
sağlıkla tabykii.. sağlık olca güsel herşey... hem epiduralle ilk doum anını yine görme şansın olacak

cnm gecmis olsun ama uzulme bence en azindan persembe gunune kadar kendini doguma hazirlarsin pasa pasa sancini alip dogurursun... insallahda tek ikinmada geliverir oglusun...

bende geldim doktordan hersey normal hersey guzel dedi doktorumuz.... 375 gr - 21 cm (bas-topuk) sipanin elleri cenesinin altinda uslu uslu duruyordu... kilo alimi sadece 500 gr kadar... bu defa balik yagi yazdi.. haftada 3-4 gun kullan dedi.. bundan sonra teee 1 ay sonra gel seker yuklemesi yapalim dedi... o bir ay nasil gecer bilmiyorum....
birde onumuzdeki iki hafta icinde 10 sonra detayli ultrasona gidebilirsin dedi... birine yonlendirdi beni... randevu alicam.. sizce kacinci hafta gideyim 22. hafta uygun mu? yoksa beklim mi daha fazla... tetenozuda git ol hastanede dogum yapicaksin ama yinede isimizi saglama alalim dedi...
dogum kursu sordum... bir telefon verdi acibademde de yeri var onun... ara benim hastam oldugunu soyle dedi ucretsizmis galiba kurs. bakalim onuda arastircam simdi.... benden haberler bu kadar...

OZLEMMMMMMM nirdesinnnn kizzz????

Gözünaydın Suzicimmm, maşallah oğluşunaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…