Ben kızım olaydı nas koyacaktım bencede cok güzel isim
hülyanın bebişler tek yumurta ikizi değilkikız el ele tutulamazlar bence
Günaydın kızlar ..
Bugün benim için çok büyük bir gün .. İnşallah Rabbimin izniyle bebeğine poyraZı ma kavuşucam .. Dualarınızı benden ve bebeğimden esirgemeyin hepinizi öpüyorum inş siZlere güzel haberler vermeyi Rabbim nasip eder..
yaa valla varya sabah sabah ağladım yaa ne güzel yaa allahım inş hiç ayırmasın benim yavrularımıda kimsenin yavrularınıda hep el ele olsunlar oo bunlar evcilik felanda oynarlar çalıkuşundaki gibi bi kamran bulurlarsa doktorculuk bile oynarlar:))
isim önerilerin için çook teşekkür ederim benim kocam azcık cins bide şu var beb"r" özürlüyüm yoksa azra afra berra isimlerini felan çok beğeniyorum ama veletlerin dalga konusu olmayım diye dikkat ediyorum o harfin olmamasına ama nas güzel ikinci isim olabilir dediğin gibi yazıyım ben bunu hem hayrünnisa'ylada uyumlu ben sude isminide çok beğeniyorum meryem sude felan olabilr ama benim kuzenimin çozuğunun adı meryem sude gerçi görüşmüyoruz ama olsun hemde kocam beğenmedi nisa isminide çok beğeniyodum onuda kabul ettirememiştim manası saçma demişti ama hayrinnisa olunca oldu hayırlı kadın demekmiş hayrünnisa
ayy demi unuttum ben onu. ama ne bilim aklıma ikiz deyince direk o geldi el ele tutuşurlar sandım dı :) Onlarda bakışırlar canıımm
Hülü diyince dikkat ettim 40 hafta yazıyo ya cidden.. çok heyecan verici...
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Dün akşamdan beri aklımdaydın. İnşallah şuan Poyraz göğsünde uyuyodur.Haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi.
elif ismini bende seviyorum ama oyle bir durum varsa bosver koyma bencede.... cagan fikir vermiyor mu ? :44: cagan ve cagla
Nuran 40.000
Ozlem. 1.000
Hulya. 10.000
Esra. 2.500
Toplammmmmm......53.500 son guncellemeeee...
Allah yardımcın olsun canım.Günaydın kızlar ..
Bugün benim için çok büyük bir gün .. İnşallah Rabbimin izniyle bebeğine poyraZı ma kavuşucam .. Dualarınızı benden ve bebeğimden esirgemeyin hepinizi öpüyorum inş siZlere güzel haberler vermeyi Rabbim nasip eder..
canım ya ben arkadaşımn kızına kaban alacatım hediye.kızlar bişey sorcaaaam
şimdi bizden kimin kızı olcak esra var başka kim var hep erkekmi ben bi kaşe mont aldım kızlara ama çoook güzel eve gidince resmini çekiyim size atıyımda beğenirseniz kızı olacaklara alıp kargolayım pazar günü bi çocuğun üzerinde görmüştüm görümcemle ikimiz bayılmıştık tesadüf salı günü gezerken denk geldi aldık hemen ama 2 yaşında felan giyebilirler heralde fiyatınıda söylesem asla inanmazsınız
benim arkadasın oğlunun ismi de sadece maviydi.bir unlunun cocugunun adi da mavi ruzgar iki isimli.. bend ilk orda duymustum mavi ismini degisik olmus ama... soyledikce insan alisiyor gibi ama cok iddiali ...
kizlaaar oleey dogumlar basladi hayirli dogumlar olsun insallahh valla sanorim ilk bat bende 27 ekim ama bu ay olmaz benim nurtopu gibi bi kistim varmis zaten bebise yer yok anlicaginiz
merhaba hayaatt
dikkat etmek derken korunmayimi dusunuorsun hayiiiir rahim filminden sonra sansin daha yuksek zaten canimm sakin korunmaaa
bende bu ay sogan kuru yaptim kizlar su kistten kurtulayim die bide esime keciboynuzu onu da yapali 1 ay olmuss insallah vesile olurda bizde kavusuruz bebemizeee hepinizi opuorumm
Allah yardımcınız olsun tatlım.Kızlar dualarınız için tel ederim halen doğum yapamadım suni sancı almaya devam ediyorumçok zor halen bir parmak açılma var çok ilerlemiyor sabaha kadar devam edip eğer gelmez şe sezeryan olucm.. Nolur benden ve oğlundan dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum bişey olacak diye (
Kızlar dualarınız için tel ederim halen doğum yapamadım suni sancı almaya devam ediyorumçok zor halen bir parmak açılma var çok ilerlemiyor sabaha kadar devam edip eğer gelmez şe sezeryan olucm.. Nolur benden ve oğlundan dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum bişey olacak diye (
bende aynen bunları uyguladığım ay hamile kaldım şekerimmmm
kızlarrr ben çarşamba günü sabah 11 de nişanım gelr gelmez dr. gttm 4 cm açılma vardı yarım saat snra 6 cm açılma oldu hemen doğuma alındm. ve buğünnn şükürler olsun bebeğimizlee evimize geldkk:)) hala şoktayızz:)) emzirme dışında harikayızzzzdarısı tüm bekleyen arkadaşlarmn başınaaaaaa
Kızlar dualarınız için tel ederim halen doğum yapamadım suni sancı almaya devam ediyorumçok zor halen bir parmak açılma var çok ilerlemiyor sabaha kadar devam edip eğer gelmez şe sezeryan olucm.. Nolur benden ve oğlundan dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum bişey olacak diye (
kızlarrr ben çarşamba günü sabah 11 de nişanım gelr gelmez dr. gttm 4 cm açılma vardı yarım saat snra 6 cm açılma oldu hemen doğuma alındm. ve buğünnn şükürler olsun bebeğimizlee evimize geldkk:)) hala şoktayızz:)) emzirme dışında harikayızzzzdarısı tüm bekleyen arkadaşlarmn başınaaaaaa
Kizlaaar oleey dogumlar basladi hayirli dogumlar olsun insallahh valla sanorim ilk bat bende 27 ekim ama bu ay olmaz benim nurtopu gibi bi kistim varmis zaten bebise yer yok anlicaginiz
Merhaba hayaatt
Dikkat etmek derken korunmayimi dusunuorsun hayiiiir rahim filminden sonra sansin daha yuksek zaten canimm sakin korunmaaa
Bende bu ay sogan kuru yaptim kizlar su kistten kurtulayim die bide esime keciboynuzu onu da yapali 1 ay olmuss insallah vesile olurda bizde kavusuruz bebemizeee hepinizi opuorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?