Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Ben kızım olaydı nas koyacaktım bencede cok güzel isim
hülyanın bebişler tek yumurta ikizi değilkikız el ele tutulamazlar bence

ayy demi unuttum ben onu. ama ne bilim aklıma ikiz deyince direk o geldi el ele tutuşurlar sandım dı :) Onlarda bakışırlar canıımm
Hülü diyince dikkat ettim 40 hafta yazıyo ya cidden.. çok heyecan verici...

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Dün akşamdan beri aklımdaydın. İnşallah şuan Poyraz göğsünde uyuyodur. Haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi.

beyaz gibi 'R' harfini sölüyemiyon mu canııımm
olsun canım hayrunnisa güzel isim ben Sn. Gül'ün hanımını da beğendiğim için ismide hep hoşuma gitmiştir.
Bakın kararlaştırın işte zor işler Allah kolaylık versin :)

Suziii...
hadi geçmiş olsun. sonunda oldu bitti aşı. Sıradaki kimse aşısını ihmal etmesin.

Esra..
Çağla güzel oldu çağan'la da uyumlu

Kıs orada son 6 gün diyo ama 3 günümüz kaldı 28 i sabahı gidicez kuzu kuzu

11 gibi mi ne yazıştık bekliyodu hala inş doğmuştur küçük adam artık

elif ismini bende seviyorum ama oyle bir durum varsa bosver koyma bencede.... cagan fikir vermiyor mu ? :44: cagan ve cagla

annemlerde çağla diyor bakıcımızda diyor işin garip tarafı çağan çok istiyor çağla olmasını ama. uyumlu olmasına gerek yok diyoduk ama bizde bilemiyoruzzz

belgin noldu acabaaaaaa

Allah yardımcın olsun canım.
inş doğumun kolay geçmiştir.
merakla haberini bekliyoruz.
canım ya ben arkadaşımn kızına kaban alacatım hediye.
hem yeğenim de var malum.doğum günü.üstelik konyada
fotoyu koysana.bi de ne kadara aldın söle bakem.
yeğenime ne alıcam diye düşünüyordum.çok iyi olur valla.
ama 3-4 yaşa uygun var mıdır?
bir unlunun cocugunun adi da mavi ruzgar iki isimli.. bend ilk orda duymustum mavi ismini degisik olmus ama... soyledikce insan alisiyor gibi ama cok iddiali ...
benim arkadasın oğlunun ismi de sadece maviydi.
çocuğun kaşı gözü gayet siyahtı.
duyduğumda çok beğenmiştim.gerç önce tuhaf gelmişti.
valla benim de isim seçeneklerim arasında.ama 2.isim olarak...

Kizlaaar oleey dogumlar basladi hayirli dogumlar olsun insallahh valla sanorim ilk bat bende 27 ekim ama bu ay olmaz benim nurtopu gibi bi kistim varmis zaten bebise yer yok anlicaginiz
Merhaba hayaatt
Dikkat etmek derken korunmayimi dusunuorsun hayiiiir rahim filminden sonra sansin daha yuksek zaten canimm sakin korunmaaa

Bende bu ay sogan kuru yaptim kizlar su kistten kurtulayim die bide esime keciboynuzu onu da yapali 1 ay olmuss insallah vesile olurda bizde kavusuruz bebemizeee hepinizi opuorumm

Kızlar dualarınız için tel ederim halen doğum yapamadım suni sancı almaya devam ediyorum çok zor halen bir parmak açılma var çok ilerlemiyor sabaha kadar devam edip eğer gelmez şe sezeryan olucm.. Nolur benden ve oğlundan dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum bişey olacak diye(

Allahın izniyel canım hiç bişey olmicakk korkmaa sakın sen bebeğin yarın en geç merhaba diceksiniz...
Sakın sezaryenden korkmaaa. Normal olmassa yapacak bişey yok...

bende aynen bunları uyguladığım ay hamile kaldım şekerimmmm

Allah yardımcınız olsun tatlım.
sakin ol.hayırlısı neyse öyle doğsun.
normal doğacak diye de kasma.
herkes sezeryan yapıyor.
dua ederiz hepimiz.
sabaha bebişinle berabersin.
çoookk güzellllll

Allah yardimcin olsun canim hic korkma yarin bu saatlerde oglusunun kokusunu icine cekiceksin ayy ne guzel yarabbim sen ne buyuksun eminim harika bir duygudur rahat ol sen tatlim dualarimiz seninle

bende aynen bunları uyguladığım ay hamile kaldım şekerimmmm

Agzindan bal damlio kuzum insallah bende kavusurum artik bebisime

kızlarrr ben çarşamba günü sabah 11 de nişanım gelr gelmez dr. gttm 4 cm açılma vardı yarım saat snra 6 cm açılma oldu hemen doğuma alındm. ve buğünnn şükürler olsun bebeğimizlee evimize geldkk:)) hala şoktayızz:)) emzirme dışında harikayızzzz darısı tüm bekleyen arkadaşlarmn başınaaaaaa

Ayy canim gozun aydin saglikla buyut bebegini

Canım km normal dogum diye zorlama kendini de bebeği De aclmıcak belli ki bu zamana kadar uğraştın yorma kendin lütfen Rabbim saglıklabir an önce kucağına almayı nasip etsin canm

Ay inanmıyorum bi aceleci dahasırasını beklememiş :) kaç kilo kaç cm miz dogum nasıl geçti anlat bakalım
Allah saglık sıhhat versin sizlere Rabbim korusn hayırlı uğurlu olsun canım

ohhh yarasın şifa olsun inş kist varken hamile olunmaz diye bişeymi var kız yumurtan yokmuda benimde hep kistlerim vardı ama yanında yumurtada vardı kisti eritip bebek getirdi o yumurtacıklar seninde öyle olur belkim ne biliyosun ayrıca esra gibi bende bu taktiği uyguluyodum biliyosun soğan +keçiboynuzu:)) inş müjden gelir yakın zamanda

rabbim yardımcın olsun inş şu vakitlerde bebişini sağ salim almışsındır kucağınada güzelce huzurlu bi uyku uyuyosunuzdur

anaaaam bizde bu kız nerelere kayboldu diyoruz bacım ne pratik çıktın arada derede gidip doğurup gelmişsin bile maşallah sanada bebeişinede rabbim bağışlasın inş hepimizede böyle biranda doğum nasip etsin inş ee hadi ikinci bebğimizin resmini koyda bizde görelim:))

feride

canım allah yardımcın olsun inş bugün kolaylıkla atlatırsın hiç ağrın sızın olmaz

ebda

tatlım dün face'ye koydum resimleri dur resimleri silmediysem bakayımda burdanda atayım valla satan adam 1yaşında olur dedi ama bence 2yaşında anca giyilir o kaban bedenleri varmı idyede inan hiç sormadım en küçüğünü ver dedim aldım:)) veee sen bu arada konya'yamı geliyosun heyecan yaptım valla hemde benim evimin dibine :)))

özlem

nasılsın tatlım varmı yoklayan gelen giden ne durumdasın
yaa aklıma takıldı hafta sonu geldi normalde senin eltilerin felan sana gelmesi lazımdı eee niye gelmediler hazır malzemeleride var doğumdan önce son kez bi görelim dedik felan diye bahane üretebilirler nasıl olduda gelemediler hayret valla çok şaşırdım:))

canım kaban bu işte resimden kaç yaşında bebeğe olduğunu anlayabilirmisin bilmiyorum ama ben yarın inş gitmeyi düşünüyorum bunu aldığım yere bi sorarım diğerleride dayanamayıp büyük küçük demeden alınan kıyafetlerimiz :)) kabanın rengi lacivert buarada resimde sanki siyah gibi durmuş

kızlar toplam 57600olmuştu bende 3000 okudum 60600 oldu kalan yaklaşık 10000 taneyi ben okuyum sırada kime okucaksak siz ona okumaya başlayın olurmu kime okucaz şimdi

gunaydin kizlar herkese ,

masallah sabah bir baktim bisoluk patlatmis bombayi… ozlem cnm azcik ornek al bakim durumu…

cnm tebrik ederim… masallah sana ve bebise… hopp diye doguruvermissin ne guzel…. darisi bekleyenlerin basina artik…
emzirmede duzelir yakinda merak etme … simdi alisma zamanlari birbirinize nede olsa

belginden haber varmi kizlar :26: insallah da o da kucagina almistir artik oglusunu… normal veya sezeryan diye kasmamak lazim demekki veletlerin cani nasil isterse oyle gelicekler belliki.. yeterki saglikla dogsunlar ….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…