feride
canım allah yardımcın olsun inş bugün kolaylıkla atlatırsın hiç ağrın sızın olmaz
ebda
tatlım dün face'ye koydum resimleri dur resimleri silmediysem bakayımda burdanda atayım valla satan adam 1yaşında olur dedi ama bence 2yaşında anca giyilir o kaban bedenleri varmı idyede inan hiç sormadım en küçüğünü ver dedim aldım:)) veee sen bu arada konya'yamı geliyosun heyecan yaptım valla hemde benim evimin dibine :)))
özlem
nasılsın tatlım varmı yoklayan gelen giden ne durumdasın
yaa aklıma takıldı hafta sonu geldi normalde senin eltilerin felan sana gelmesi lazımdı eee niye gelmediler hazır malzemeleride var doğumdan önce son kez bi görelim dedik felan diye bahane üretebilirler nasıl olduda gelemediler hayret valla çok şaşırdım:))
kızlarrr ben çarşamba günü sabah 11 de nişanım gelr gelmez dr. gttm 4 cm açılma vardı yarım saat snra 6 cm açılma oldu hemen doğuma alındm. ve buğünnn şükürler olsun bebeğimizlee evimize geldkk:)) hala şoktayızz:)) emzirme dışında harikayızzzzdarısı tüm bekleyen arkadaşlarmn başınaaaaaa
Kız demeZler mi dün aradılar gelcez diye eşimi eşimde özleme sorayım demiş oda beni Aradı ben çıktım anneme geçiydum dedim sonra biraz geçince eşimi aradım dedim aslında evdeyim ama geliceklerse valla geçerim dedim gelmediler yani
işin esprisi eşim Çarşamba günü bugün doğurdun doğurdun yoksa yarın çağırcam o zama kesin doğurursun diye takılıyordu bende gör onlar arar diyordum aynen öyle oldu yani
feride kız ne yaptın tatlım haber ver mutlaka
dün eşim karnında konuşurken nasıl ağladım anlatamam artık psikoloji fala kalmadı dogması lazım ama nerde
eşm oğlum çöp artık anne cok zorlanıyor sen anneyi sevmiyor musun anne seni cok seviyo faln diyo ama tık yok
dogumu kolaylaştırsın diye duş alıyorum sıcak sürekli bi ton hurma yedim ahududu cayı bi paket bitti böğürtlen çayı bitti yok bana mısn demiyo
Anaaaammkiz iki arada bi derede gittin geldinmiii.. allah bagislason. Vakit buldin mu da dogum hikayeni dinleyelim..
Belgini cok merak ediyorum...napti aca a..
Ozlem
Canm benm erkek kardesim 13 gun sonra gelmis. Dr in yonlendirmesine gore hareket edersin allahim iznile hafta basi cum. Bayraminda alms olursun en gec...
yani okuyan herkesten özürdiliyorum ama oha yuh çüş ne varsa hepsini söylüyorum hatta buraya yazamadıklarımda var mesken tuttular hafta sonları senin orayı bukadrda olmaz valla ya bizim eşlerde bi ayrı gıcık olmaz de geç ne özleme sorayım diyosun bide halin belli değil sanki bilmiyo eşin durumunu töbe töbe sonra ee özlem kabul etmedi olcak yani başka zaman içinde söylüyorum bunu hep yapıolar neyse canım boşver takma doğumdan sonrada artık restini çekersin hem eşine hem onlara ne bu böyle her hafta her hafta
sen niye üzülüyosun bakıyım allala daha zamanınız tam olaark dolmadıki bak belgine demekki daha durması geerkiyor senin miniğin hem anne karnında geçirdiği her günün nekadar faydası varmış biliyomusun sen dün demedimmi sana hakkını sonuna kaadr arıycak diye özserimiz karnında geçirmesi gereken hakkını kulanabildiği kaadr kullancak demekki sıkıntı yapma canım benim üzme özserimizide annem beni vücudunda istemiyo diye düşünür bak sonra avaz avaz bi doğar al işte gel gel diye başımın etini yedin geldim uğraş dur benle der sana:)))
yani okuyan herkesten özürdiliyorum ama oha yuh çüş ne varsa hepsini söylüyorum hatta buraya yazamadıklarımda var mesken tuttular hafta sonları senin orayı bukadrda olmaz valla ya bizim eşlerde bi ayrı gıcık olmaz de geç ne özleme sorayım diyosun bide halin belli değil sanki bilmiyo eşin durumunu töbe töbe sonra ee özlem kabul etmedi olcak yani başka zaman içinde söylüyorum bunu hep yapıolar neyse canım boşver takma doğumdan sonrada artık restini çekersin hem eşine hem onlara ne bu böyle her hafta her hafta
sen niye üzülüyosun bakıyım allala daha zamanınız tam olaark dolmadıki bak belgine demekki daha durması geerkiyor senin miniğin hem anne karnında geçirdiği her günün nekadar faydası varmış biliyomusun sen dün demedimmi sana hakkını sonuna kaadr arıycak diye özserimiz karnında geçirmesi gereken hakkını kulanabildiği kaadr kullancak demekki sıkıntı yapma canım benim üzme özserimizide annem beni vücudunda istemiyo diye düşünür bak sonra avaz avaz bi doğar al işte gel gel diye başımın etini yedin geldim uğraş dur benle der sana:)))
Kız biz suzan la çözdük Perşembe fix hep arıyorlar :) ay ne diyim ki eşime soruyorum akşam istiyomuydun gelmelerini diye yok farketmez diyo ee niye arıyon beni o zaman diyorum ne bilim ben diyo
suni sancı almak istemiyorum belgini duydukca daga korktum valla
Kız demeZler mi dün aradılar gelcez diye eşimi eşimde özleme sorayım demiş oda beni Aradı ben çıktım anneme geçiydum dedim sonra biraz geçince eşimi aradım dedim aslında evdeyim ama geliceklerse valla geçerim dedim gelmediler yani
işin esprisi eşim Çarşamba günü bugün doğurdun doğurdun yoksa yarın çağırcam o zama kesin doğurursun diye takılıyordu bende gör onlar arar diyordum aynen öyle oldu yani
feride kız ne yaptın tatlım haber ver mutlaka
dün eşim karnında konuşurken nasıl ağladım anlatamam artık psikoloji fala kalmadı dogması lazım ama nerde
eşm oğlum çöp artık anne cok zorlanıyor sen anneyi sevmiyor musun anne seni cok seviyo faln diyo ama tık yok
dogumu kolaylaştırsın diye duş alıyorum sıcak sürekli bi ton hurma yedim ahududu cayı bi paket bitti böğürtlen çayı bitti yok bana mısn demiyo
Feride kacta gidecekti saat 2 de mi gidecekti...
kızlarrr ben çarşamba günü sabah 11 de nişanım gelr gelmez dr. gttm 4 cm açılma vardı yarım saat snra 6 cm açılma oldu hemen doğuma alındm. ve buğünnn şükürler olsun bebeğimizlee evimize geldkk:)) hala şoktayızz:)) emzirme dışında harikayızzzzdarısı tüm bekleyen arkadaşlarmn başınaaaaaa
Canim heyecanla bekliyorum valla ne olacak bilmedigim icin
Canim saat 3te randevum dua edin bana
Belgin az doz sancı ile dewammış Sezeryanda olamıyormuş tansiyon çıkmış bekliyormuş
canım 13 gün bekletmiyor doktorlar ki artık ya suni ya sezeryan ikisimizde istemiyorum ben ya
Kız biz suzan la çözdük Perşembe fix hep arıyorlar :) ay ne diyim ki eşime soruyorum akşam istiyomuydun gelmelerini diye yok farketmez diyo ee niye arıyon beni o zaman diyorum ne bilim ben diyo
suni sancı almak istemiyorum belgini duydukca daga korktum valla
ahh hulya ahhh ben nezamandir saydiriyorum onlara…. hep boyleler valla… birde kiz temizlik yapar ortaligi batirip cekip giderler… ama fix her persembe geliyoruz diyorlar… kesin bunlarin haftalik gezme programi var sartlanmislar birkere…
bir kocasini gectim karisi bile halini anlayamiyorsa ozlemin daha ne soylenir bilmemiyorum…. ama az kaldi hele gelsin ozser pasa yapacak haliya bisiler
ozlem cnm hemen korkma bakalim belki doktorun zaten sana suni vermek istemicek…. astim fln var diye… hemen kendini korkutma bakim… daha 3 gun var …
Canim heyecanla bekliyorum valla ne olacak bilmedigim icin
Canim saat 3te randevum dua edin bana
Belgini cok merak ediyorumm artik poyraz kollarindadir heralde dimii ??
nereye kayboldunuz kız hepiniz yine face'desiniz dimiiiii
feride naptın canım hastanedemisin
tatlim kopp gel sende bakim… merakte birakmim seni ben… gelmis feride cok sukur hersey iyiymis… calismalara devam …gelince anlatir o zaten detayli olaraktan …
maşallah yaaa...şipşak doğum diye buna denir.kızlarrr ben çarşamba günü sabah 11 de nişanım gelr gelmez dr. gttm 4 cm açılma vardı yarım saat snra 6 cm açılma oldu hemen doğuma alındm. ve buğünnn şükürler olsun bebeğimizlee evimize geldkk:)) hala şoktayızz:)) emzirme dışında harikayızzzzdarısı tüm bekleyen arkadaşlarmn başınaaaaaa
ben sude ve sevde yi beğendim.özellikle sevde süper.kızlaaar isim buldum ayrıca kocamda beğendi bide siz bakın hayrünnisa sude birtanesi diğeride hüda sevde nasıl???? ayrıca eşimle benim baş harflerimiz oluyo ikiside:)) aslında bide sevde var hayrünnisa ismiyle benzer anlamlara geliyor
canım benim de bazen çoook şişkinlik oluyor.çatlayacak gibi oluyorum.ayy bu aksam kimsecikler yok..
kizlar belginden haberi olan varmi??
bide biri bana mide icin bisey soylesin? soda bile etki etmiyor baska ne rahatlatir sanki yanma var gibi ama tam adini koyamadim
ahh hulya ahhh ben nezamandir saydiriyorum onlara . hep boyleler valla birde kiz temizlik yapar ortaligi batirip cekip giderler ama fix her persembe geliyoruz diyorlar kesin bunlarin haftalik gezme programi var sartlanmislar birkere
bir kocasini gectim karisi bile halini anlayamiyorsa ozlemin daha ne soylenir bilmemiyorum . ama az kaldi hele gelsin ozser pasa yapacak haliya bisiler
ozlem cnm hemen korkma bakalim belki doktorun zaten sana suni vermek istemicek . astim fln var diye hemen kendini korkutma bakim daha 3 gun var
kızlaaar isim buldum ayrıca kocamda beğendi bide siz bakın hayrünnisa sude birtanesi diğeride hüda sevde nasıl???? ayrıca eşimle benim baş harflerimiz oluyo ikiside:)) aslında bide sevde var hayrünnisa ismiyle benzer anlamlara geliyor
korkmaaa korkunun ecele faydası yok sezeryanda olsa sunide olsa senin istedğin gibide olsa sonunda yaşayacağın mutluluğa odaklan sadece inş seninki kolaycacık olcak sesszi sessiz zamanını bekleyip zamanı gelincede cırt diye çıkacak okaadr hurma boşamı sen meryem suresini oku bol bol artık
işte sinir oluyorum nasıl farketmez yaa hayır sen yorulcaksın o yüzden istemiyorum gelmelerini diyemiyolar bizde aman kocalarımız yorgun canı istemez belki diye elinde yemeğiyle gelecek hatta gelip bizim işlerimizi yapacak annelerimizi kabul etmemek için kırk takla atarız aman neyse şimdi boşver onları güzel şeyler düşün
umudumuz özser :)))))
ayy bu aksam kimsecikler yok..
kizlar belginden haberi olan varmi??
bide biri bana mide icin bisey soylesin? soda bile etki etmiyor baska ne rahatlatir sanki yanma var gibi ama tam adini koyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?