Dostlugun ve dayanışmanın topiği

valla canım kendım yapıcam dıye mınnakarı sıkıstırma oracıkta bende basta kendım hallederım sandım baktım olmuyor utanmayı arlanmayı bırakıp gıttım agdaya bı kız var sagolsun dedım esra kocamdan sonra bıde sana acıyorum aman sakın ısı bırakayım deme en azından dogurana kadar dedım
sımdı ayda bır gıdıorum valla

kasımda gitcem bida kontrole ozamana kadar biter ilaç bende yazdırayım o sıvı olandan onu içeyim bari.

kasımda mı gıtcen kız yuhh nıye ole uzak kı arası :S

dur sana mail atayımda sen kızlara faceden yaz:))) yada dur burdan özel mesaj atayım

okudum ve koptum ya saka gıbı valla

he dogru hatırladım nasıl bır ılac kullandın tatlım bendede bekarken vardı o sorun bı ılac vermıstı haftada 3 kes yarım ıcıordum garıp bır ılactı
ınsallah duser degerın ama o hrmonun asıl sebebı beyınde bıtıor bılıorsun demı streslı kafaya takan bır tıp olmakla ılgılı doktorum dırek ne varkı bu kadar herseyı sorun edıorsun dunyayı sen mı kurtarıcaksın demıstı

yok canım bu süt hormonu bu yüksek oldukça yumurtlamayı engellermiş

dusugude emzırmeyı engellıor bılgıne

kasımda mı gıtcen kız yuhh nıye ole uzak kı arası :S

kasımda rapor için gidicem.. ben dr. sormadım ne zaman geleyim tekrara diye oda şu zamana gel de demedi. bende ekimin başlarında bi dr. var devlette ona gidicem şimdi doğumun nerde olacağı belli değil daha bide ona görüneyim. iyi bi dr. diyolar. Sonrada kasımda özeldeki dr. gitcem :)

he ekım bası gıdeceksen ıı ozaman canım sakın yanlıs anlama benı kendıne oldu baskalarına da konduruyo deme sakın ınan kımseye bırsey kondurma yada yakıstırma telasım yok ama suna emınım ben eger kı doktora ayda bır gıdıor olsaydım ve gıttıgımızde gerılıgım 1 ay olmus olsaydı hemen alırlardır bebegı cunku sınır 3 hafta ımıs sanırım bu yuzden ozele gıttıgım ve sık gıttıgım ıcın cok mutlu oldum
hemen mudahale ettıler ılaclarım arttı dıyet lıstesı verıldı sıkı takıplere gırdık evet streslı bır donem elbette hıc kolay gecmedı gecmıorda ama suna emınım sakın 3 hafta 4 haftayı gecırmeyın kontrol aralıklarında bı sorun varsa ve erken tespıt edılırse ınanın o kadar ıyı
umarım kenıdmı ıfade edebılmısımdır

kız ben face'ye giremiyorum ya burdan yazmamda uygun olmaz olay çıkar yine o yüzden özleme mesaj attım o size yazcak faceden:))

attım attım merak etme sekerım

yok be saçmalama deli yanlış anlayacak değilim dediğini.. :) bende zaten arayı çok uzun tutmayım diye bi devlet bi özel yapıyorum. bana kalsa haftada 1 muayene olurum ama dr. almaz içeri :) Allah göstermesin herşey olabilir tadbir bizden. sen sıkma canını kendimi ifade edemedim diye ben anladım seni

canımsınn..
Yanı yanlıs anlamayacagını bılıyorum ama yınede ıcım rahat etsın ıstedım. ıyı yapıyorsun bı ozel bı devlet hem ıkı tarafta durumu onaylamıs olur mantıklı canım gercı ozele gıdıp devlete gıdınce ınsan sınır oluyor devlette suratsız olunca doktoru hemsıresı ozelın gozunu seveyım dıyorsun

suratlarına tükürrüm ben onların aman benim işimi görüyolar ya öle de böle de pek takmıyom yanii :))

kız ben face'ye giremiyorum ya burdan yazmamda uygun olmaz olay çıkar yine o yüzden özleme mesaj attım o size yazcak faceden:))

yazdi ozlem az once.... cidden guldurdun bizi Allah iyiligini versin...

kizlar bu arada siz aile hekiminize hamile oldugunuzu bildirdiniz mi?
galiba 12. haftaya kadar bildirmek gerekiyormus fln ama ben hicbisey yapmadim...
:44::44:

galiba 12. haftaya kadar bildirmek gerekiyormus fln ama ben hicbisey yapmadim...

evet bildirmek gerekiyomuş. aile hekimindeki hemşire beni kendisi aramıştı hamileymişsin diye. bende daha kalp atışını duymadım duyunca sölerim sana dedim. sona bildirdim aşı için günler verdi iki aşımı da oldum. bide ekimde kontrol için çağırdı. sen bildir gene geç kalmış sayılmazsın.

beni kimse aramadi ... galiba bizim hastane saglik bakanligina bildirmedi beni daha
ne asisi bu peki? hmmm yarin sabahtan gitsem mi acaba ?

Kizlaarr degerim 465,6:))sukurler olsun :))

ayy allaha binlerce şükür sımsıkı tutuna tutuna geliyo annesi

yaa ben öyle güldürürüm işte güzel bi gün bugün yaaa valla insanlar el ele dolaşsa hayat bayram olsa laylaylay
ben ilk öğrnediğim zamanlar gittim bildirdim dosya doldurdu ondan sonrada beni arayan soran olmadı ne aşısı yaa dur ben bi gidiyimde çemkiriyim nie ilgilenmiyonuz die ama ekim sonunu beklesinler ozaman gidebilirim anca

Kizlaarr degerim 465,6:))sukurler olsun :))

katlanarak hızla buyucek ınsallah gor annesı pıtpıtlarıda duyucaz ınsallah burada

suratlarına tükürrüm ben onların aman benim işimi görüyolar ya öle de böle de pek takmıyom yanii :))

:)))) ılahı sen tukur kız tukur DD

canım ben daha 5 haftalık hamıle ıdım annemı aramıslar ozlem ozturk hamıleymıs dıe dusun saklı bır hamılelık olsa ortaya cıkaracaklardı yanı annem de benım numaramı vermıs cemkırmıstım sız nasıl bana sormadan anneme solersınız dıe

daha sonra hıc arayıp sormadılar ası zamanı aradım nıye benı aramıorsunuz hersey yolunda mı sormuyorsunuz dedım bız senı sıstemden takıp edıoruz tum tetkıtlerı yaptırmıssın saglıklı gebelık gorunuor dedı saglıksız olursa arıolarmıs falan fılan
bence bıldır sen yınede ılerde bebısın asıları cartları curtları olacak

beni kimse aramadi ... galiba bizim hastane saglik bakanligina bildirmedi beni daha
ne asisi bu peki? hmmm yarin sabahtan gitsem mi acaba ?

tetanoz asısı dogumda gobek kordonu kesıldıgı ıcın yapılması gerekıormus toplamda 5 doz 2 sı hamılelıkte 3 u dogumdan sonra ben 20 ve 24 haftalarda vuruldum onemlı ımıs

ekım sonu gec olmasın tatlım 20 haftada ılk ası var ne zamana gelıor 20 hafta ona gore bı gıt ac karna gıt bu arada bıde kanına falan baktırırsın ben oyle yaptırmıstım en azından

ozaman ben persembe kendi doktorum ile konusum 4'lu testte gecsin allahin izni ile sonuclarda temiz cikarsa
haftaya pazartesi gideyim... gideyim gideyim ama nereye ???
Allah yaa bi iste duz gitse... benm ikametgah annemlerin yanindaydi... gecen hafta kozalakla onlarin annesinin evine aldirdik... bakirkoye bagli olalim diye... simdi yeni aile hekimi mi ogrenmem lazim...
ben bunlari halledene kadar 20. hafta gelcek ztn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…