Dostlugun ve dayanışmanın topiği

canım yasin mi okuyacaksınız bende alabilirim şimdilik 2 tane ama ben arapça değilde türkçeden okuyorum eğer kabul olursa taze bahar için şimdilik 2 tane bende alabilirim

cnm bence 6-9 al... 9-12 ay yaz donemi tam... sadece atleet ile bile kaliyor bebisler... ama ara sezon daha kotu...
bahar aylari icin...bide her bebek ayni hizla buyumuyor... 9-12 aylar bazen kendi ayinda buyukte gelebilir.. yazlik sey sonra kisin giydiremeyedebilir...

ben geneldeherseyin ayina gore alinip giydirilmesi taraftariyim... yani cocuk bu cabuk buyuyor... saklamaya gelmiyor esyalarini... hemen havalarda degisiyor bazi seyleri hic giydiremiyorsun sonra...

Allahım hepimizin yüzünü güldürsün canım benim. bizimkisi destek. İnşallah Rabbimin katında kabul görür içimizdeki meleklerimizin yüzü suyu hürmetine senin meleğini de gönderir.
Allah seni ne etmeye yukarda duygulandım aşağıda gülmekten yarıldım

evet bende öle düşündüm zaten. en azından işe yarar yani..
o zaman ben gideyim LCw'ye bakayım. takım gibi olanlar var onlardan alayım olmassa. zaten kızlara ne güzel ciciler var. etekli şortlu askılı

Enee valla mi bu ayda gitti o zaman desene neyse ptesi kontrol var bakalim yum yum ne alemde

hemen olumsuz dusunme ... etkisi azalmistir sadece... bide tok karina diyorsun ama yemek var yeeemek var yani...
germe kendini.... hele bir git kontrole de doktor seni biraz rahatlatir insallah...
oluyor oyle bazen yanlisliklar var eczacilar bile farkli soyluyor...

Hülücüm bende ctesiye kadar diye baya bi agurdan aldim heralde bi tane okudum taze bahar icin yasin, tesbihtede suanda 5000 devaminida yazarim rabbim dualarimizi kabul etsin

amaann ne zor yahu bu işler.. gidip göreyim ben mağazalarda neler var ona göre orada karar verir alırım. zaten kararsız bir kişiliğe sahibim işin içinden çıkamadım kaldım..

Canim nicein doktoru bif ayda gostrrir dedigi icin ogle dedim, dun uyuyamadim online doktr sitesnde bi kadin dogumcuya sordum folik asit alimi fark etmez dedi nasil isterseniz oyle alabilirsiniz yazmis,yinede ozlemde soracak bende kontrole gidince sorarim,nice da saolsun kendi bildiklerini soyledi

canım yasin mi okuyacaksınız bende alabilirim şimdilik 2 tane ama ben arapça değilde türkçeden okuyorum eğer kabul olursa taze bahar için şimdilik 2 tane bende alabilirim

canımsın allah kabul etsinnn,olmazmı türkçeside arapçasıda bir öneli olan anlamı niyetin,ay inşallah allahım sana da bana da nasip etsinn inşallah

yaaa allahım hepimizn yüzün güldürsün inşallah,
ya o kadar alışmışımki cidden bazen dua ederken mesela başka bişe demem gerekiyo kendimi ailaheillalah derken buluyorum hoooop başa dönüyorum allahım dilimziden düşürmesin inşallah ama günlük hayatta komik oluyo

canım cumartesi trasnfer yapılcak ya onun için cumartesiye kadar 41 yasin okuyalım dedik ondada kendimizi fazla kaptırmışız şuan 30oldu daha özlemin ve diğer kızların okuduklarıda vardı sende istersen 1 tane oku canım seninde duan bulunsun içinde eksik kalırsa yine yazarım burdan eksik kalan kadar paylaşır okuruz

Enee valla mi bu ayda gitti o zaman desene neyse ptesi kontrol var bakalim yum yum ne alemde

kız niye gitti bu ay diyosun allahım yarabbim nihayetinde folik aist içtiğin bi vitamin tamam destekleyici ama yanlış içtin diye gitti bu ay olmazki üstelik tamamen yanlışta değil o şekilde içenlerde varmış işte ben 3ay folik asit içtim bi cacık olmadı sonra aylarca içmedim içmediğim o aylardan birinde hamile kaldım

tamam canım bende aldım o zaman bir tane :) Rabbim inşallah ona hayırlısıyla bir evlat nasip eder ve adeti yaklaşan gönlü bebek aşkıyla yanan tüm herkese Rabbim meleğini nasip etsin inşallah.

Hülücüm bende ctesiye kadar diye baya bi agurdan aldim heralde bi tane okudum taze bahar icin yasin, tesbihtede suanda 5000 devaminida yazarim rabbim dualarimizi kabul etsin

canımsın nerdeyse bitirmişsiniz:)))))) allah razı olsun tüm dualarım hepinizin yanında ayyy için nasıl bi güçle doldu anlatamam yaaaaaaaaa hepiniz ii ki varsınız

Tazebaharim insallah hersey guzel olacak,hulu herkes yazdiktan sonra eksik kalan olursa en az 2ve daha fazlasini okurum,simdilik opuyorum hepiciginizi allaha emanetsiniz,

oturup çekince geliyo evet.. Oda bişey mi ben çekirdek çitleyince bile geliyo. sürekli aynı hareket başka bişey yok ondan geliyo herlde.
ama yolda giderken çek tesbihi nasıl gittiğini anlamıyosun. :)

Valla canim benim evden ciktigim yokki, en yakin market ekmek almak icin bile 4 km , kozalak gelirken alir eksigi yada gelince beraber gider alisveris yapariz ole arkadas fnda yok gidiyim .. evde de dedigin gibi otursam, oturamiyom bile hemen uzaniyom koltuga.. Neyse bir yolunu bulcaz seytana uymucaz artik .. Kozalak bir haftadir evdeydi guzeldi sabah ogle aksam yemegdzenli daha cok is yapiyordum, bugun saat kac odu bir kahvalti yaptim, mutfagi topla camasir makinesini baslat bu saat oldu

Kizlar Allah hepimizin dualarini kabul etsin, ins bende gelistiririm hemencik okuyuveririm sizin gibi , birde bende arapca bilmiyorum turkce okunusundan okudur umarim olur ..

canım önemli olan nıyet türkçe arapça ne farkeder,güzel yüreklerinize sağlık inşallah..sağlıklı doğumalrınız olsun sizlerinde hayırlı evlatlara sahip olun inşallah

hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsın kuzum??sinirin geçtimi ???dur mi yi ayrı yazayım sinirin geçti mi??
bak benim mniklerimi üzme sakın taaaaaaaaaam mı

canım önemli olan nıyet türkçe arapça ne farkeder,güzel yüreklerinize sağlık inşallah..sağlıklı doğumalrınız olsun sizlerinde hayırlı evlatlara sahip olun inşallah

Aminnn canim ins hepimize , valla ne yalan soyliyim cok korkuyorum napcam nasilbuyutcem burda hemde kiz cocugu diye, Allah elbet kz evlat verdiyse bizlere onu guzelce yetistirmek icin sabrini yolunuda gosterir. Ins Allah hepinize guzel hamilelikler kolay dogumlar nasip eder , topigimiz bebis sesleriyle civil civil olur ins..

hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsın kuzum??sinirin geçtimi ???dur mi yi ayrı yazayım sinirin geçti mi??
bak benim mniklerimi üzme sakın taaaaaaaaaam mı

Hulunun sinir gecmicek kolay kolay gibi duruyor ama kntrolu bir gelsin , o minikler bir iki haftaya dahada bir hareketlensin , o zaman cidden diyorsun amannnn bosver diye, hicbisi meleklerdedegerli degil kozalaklar buu belki daha gec anlcaklar ama kendini uzmemeye kafana daha az takmaya basliyorsun.. Zaten olcaklar belli hulyaninda dedigi gibi tek yapilabilcek oturcaz dua etcez beklicez Allah ins en kisasurede haklarinda hayirlisini eyler, mutlu saglikli beraberce buyuturler fistiklarini evlernde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…