allha herkesin gönlünden geçen küçük büyük ne muradı varsa hayırlısıyla tez zamnda kabul etsin inş bizim bu naçizane dualarımızıda inş kabul eder
sende bir tane oku senin yasininde bulunsuncanım ben şimdi sanada 1 tane yazıyorum
o allahın emri canım sonra nolcak ben anlatayım geleceği sana(töbe töbe bilemden şirke girmiyorumdur inş) bana taşınalım diye baskı yapcak bende ona baskı yapıp susturacam bisürü küscez tam o sustu derken onlarda alttan alttan zaten iki çocuk var bisürü kira veriyosunuz bisürü masraf diye bizi düşünüyo ayağına girecekler bizimki hayır diyemicek ben duydukça benimkinin sessiz kaldığını gördükçe delircem evde sürekli tepesine çullanacam yine tartışma yine küslük olcak en son ben resti çekecem oda sana ev mev yok hayat boyu kirada oturcaz dicek olay kapancak umarım bu kadar hafif atlatabiliriz çünkü bunlar daha öncede yaşandı bu şekilde atlatıldı bidahaki bukadar hafif atlatılmaz gibime geliyo
snein komşuları ben toptan küçük büyük hepsiin köküne kibrit suyu çalacam bu sinirle gelip benimkiler komşulardan anne babadan girip seninkilerden çıkacam şimdi:)))
allah kabul etsin canım oo senin duan daha makbul olur şimdi ohh ne güzel senin kuran okumanada vesile oldu hem kızın annesinin kuranını dinledi oda amin dedi ne güzel:))
tazebahar garanti senin bu iş baksana taa nerelerden amin geldi sana:))
tamam canım ben sana 7 yazıyorum şuanda 30 oldu diğer kızlarda yazsınlar eksik kalırsa tamamlayalım ona göre ama eksik kalmıcak hatta fazla gelcek gibi
Canım birsey olmaz bundan sonra sende sabah akşam ac karnina ic zaten etkisini bir ay sonra gosterir dedi doktorum
ayy kızlar bide size ne danışcam ben. hani bi arkadaşım doğum yaptı demiştim ya kızı oldu. Önümüzdeki günlerde ziyarete gitcem ama nasıl bişey alsam.
Mayısta 8 aylık olucak acaba 9-12 aylık giyabileceği yazlık bişeyler mi alıp götürsem. ?
yoksa 6-9 aylık mayısa kadar giyebileceği bişey mi alıp götürsem.. Şimdi küçük şeyler de almak istemiyorum. yavrucaklar hemen büyüyo kalıyo sonra küçük gelenler.
canım allah kabul etsin, allah razı olsun allahım dualarını sana çevrisin canım benim çok saol
allahım yüüznüzü güldürsn ne diyim ay dilenciler gibi iki saattir dua ediyorum am açok içimden geliyo,çok duygulanıyorum benim için oturup dua okumanızdan çok etkileniyorum, gücüme güç katılıyo,inancıma inanç katılıyo,allahım hepinizden razı olsun
ya ben telefona indirdim zikirmatik yolda yürükende çekiyorum,arabadayken otobusteyken otururken sohbet ederken otmatiğe bağladım geçen eşim aradı telefonu cevaplarken lailaheillalah dedim efendim diyeceğim yere
evde olsam benimde uykum geliyo ben genelde işyerind eve işe gelip giderken çekiyorum evim işe arabayla yarım saati buluyo trafik olunca:))
canım küçük bişeyler alma zaten herkes alıyo küçük şeyeri kendiside almıştır ve beebkelr çok çabuk büyüyo sen büyük bişeyler al 9-12 aylık alırsan hem onları daha uzun süre giyebilir benim fikrim biraz öncede demiştim ya eğer ilgini çekerse lcw'ye git derim hatta internet sitesinden bile bakabiirsin hem uygun hem çok şeker şeyler var
Enee valla mi bu ayda gitti o zaman desene neyse ptesi kontrol var bakalim yum yum ne alemde
cnm bence 6-9 al... 9-12 ay yaz donemi tam... sadece atleet ile bile kaliyor bebisler... ama ara sezon daha kotu...
bahar aylari icin...bide her bebek ayni hizla buyumuyor... 9-12 aylar bazen kendi ayinda buyukte gelebilir.. yazlik sey sonra kisin giydiremeyedebilir...
ben geneldeherseyin ayina gore alinip giydirilmesi taraftariyim... yani cocuk bu cabuk buyuyor... saklamaya gelmiyor esyalarini... hemen havalarda degisiyor bazi seyleri hic giydiremiyorsun sonra...
hemen olumsuz dusunme ... etkisi azalmistir sadece... bide tok karina diyorsun ama yemek var yeeemek var yani...
germe kendini.... hele bir git kontrole de doktor seni biraz rahatlatir insallah...
oluyor oyle bazen yanlisliklar var eczacilar bile farkli soyluyor...
canım yasin mi okuyacaksınız bende alabilirim şimdilik 2 tane ama ben arapça değilde türkçeden okuyorum eğer kabul olursa taze bahar için şimdilik 2 tane bende alabilirim
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün canım benim. bizimkisi destek. İnşallah Rabbimin katında kabul görür içimizdeki meleklerimizin yüzü suyu hürmetine senin meleğini de gönderir.
Allah seni ne etmeye yukarda duygulandım aşağıda gülmekten yarıldım
evet bende öle düşündüm zaten. en azından işe yarar yani..
o zaman ben gideyim LCw'ye bakayım. takım gibi olanlar var onlardan alayım olmassa. zaten kızlara ne güzel ciciler var. etekli şortlu askılı
canım yasin mi okuyacaksınız bende alabilirim şimdilik 2 tane ama ben arapça değilde türkçeden okuyorum eğer kabul olursa taze bahar için şimdilik 2 tane bende alabilirim
Enee valla mi bu ayda gitti o zaman desene neyse ptesi kontrol var bakalim yum yum ne alemde
Hülücüm bende ctesiye kadar diye baya bi agurdan aldim heralde bi tane okudum taze bahar icin yasin, tesbihtede suanda 5000 devaminida yazarim rabbim dualarimizi kabul etsin
canım cumartesi trasnfer yapılcak ya onun için cumartesiye kadar 41 yasin okuyalım dedik ondada kendimizi fazla kaptırmışız şuan 30oldu daha özlemin ve diğer kızların okuduklarıda vardı sende istersen 1 tane oku canım seninde duan bulunsun içinde eksik kalırsa yine yazarım burdan eksik kalan kadar paylaşır okuruz
kız niye gitti bu ay diyosun allahım yarabbim nihayetinde folik aist içtiğin bi vitamin tamam destekleyici ama yanlış içtin diye gitti bu ay olmazki üstelik tamamen yanlışta değil o şekilde içenlerde varmış işte ben 3ay folik asit içtim bi cacık olmadı sonra aylarca içmedim içmediğim o aylardan birinde hamile kaldım
Hülücüm bende ctesiye kadar diye baya bi agurdan aldim heralde bi tane okudum taze bahar icin yasin, tesbihtede suanda 5000 devaminida yazarim rabbim dualarimizi kabul etsin
Tazebaharim insallah hersey guzel olacak,hulu herkes yazdiktan sonra eksik kalan olursa en az 2ve daha fazlasini okurum,simdilik opuyorum hepiciginizi allaha emanetsiniz,
oturup çekince geliyo evet.. Oda bişey mi ben çekirdek çitleyince bile geliyo. sürekli aynı hareket başka bişey yok ondan geliyo herlde.
ama yolda giderken çek tesbihi nasıl gittiğini anlamıyosun. :)
canım allah kabul etsin, allah razı olsun allahım dualarını sana çevrisin canım benim çok saol
allahım yüüznüzü güldürsn ne diyim ay dilenciler gibi iki saattir dua ediyorum am açok içimden geliyo,çok duygulanıyorum benim için oturup dua okumanızdan çok etkileniyorum, gücüme güç katılıyo,inancıma inanç katılıyo,allahım hepinizden razı olsun
ya ben telefona indirdim zikirmatik yolda yürükende çekiyorum,arabadayken otobusteyken otururken sohbet ederken otmatiğe bağladım geçen eşim aradı telefonu cevaplarken lailaheillalah dedim efendim diyeceğim yere
Valla canim benim evden ciktigim yokki, en yakin market ekmek almak icin bile 4 km , kozalak gelirken alir eksigi yada gelince beraber gider alisveris yapariz ole arkadas fnda yok gidiyim .. evde de dedigin gibi otursam, oturamiyom bile hemen uzaniyom koltuga.. Neyse bir yolunu bulcaz seytana uymucaz artik .. Kozalak bir haftadir evdeydi guzeldi sabah ogle aksam yemegdzenli daha cok is yapiyordum, bugun saat kac odu bir kahvalti yaptim, mutfagi topla camasir makinesini baslat bu saat oldu
Kizlar Allah hepimizin dualarini kabul etsin, ins bende gelistiririm hemencik okuyuveririm sizin gibi , birde bende arapca bilmiyorum turkce okunusundan okudur umarim olur ..
canım önemli olan nıyet türkçe arapça ne farkeder,güzel yüreklerinize sağlık inşallah..sağlıklı doğumalrınız olsun sizlerinde hayırlı evlatlara sahip olun inşallah
hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsın kuzum??sinirin geçtimi ???dur mi yi ayrı yazayımsinirin geçti mi??
bak benim mniklerimi üzme sakın taaaaaaaaaam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?