Dostlugun ve dayanışmanın topiği

tazebahar
canım çok heyecanlandım,tüp bebek falan çok güzel.
malum benim ikiz takıntım var
hadi güzel haberler olsun inşşş.dualarım seninle.

canım nerelerdeydin senn.ben biraz uzak kaldım topikten.Nasıl gidiyor bebişimiz ne alemde,özledik seni,İnşllah bu aydan umutlu gibiyim rabbim hepimizi sevindirir inşallah

Son düzenleme:
Oz

suandaki dogim izni yasal olarak 16 mi 18 hafta mi

canım doktorum 18 hafta dedı tabı ama dogumdan once 8 dogumdan sonra 10 dedı sımdı 8 haftalık raporum var dogumda yenı rapor alacagım ıcın almadm henuz emın degılım yanı :S

kaynanacıgın neler hazırlamıs kız sana borek acmısmı kız bızsız yersen bogazında kalır he

hosgeldın evıne ozaman sekerım faceden baktım yoktun bulamadım senı haberdar edemedım kusura bakma ama sen dogru yolu bulmussun helal sana

bebegı husursuz etme gerktıgınde agrı kesıcı kullan tatlım doktorum hamıle ıdı ben bıle mecbur kaldıkca ıcıyorum bebegı huzursuz etmek daha kotu demıstı

sensenın bebegı de sense gıbı cıktı saglıyo kutuyu

tayın ıcınde tatlım sende cık gel ıstanbula alalım senıde sehrı ıstanbula

bak bak bak esını gorunce gecmısmıs ılac gıbı adammıs wuww hamılelıgın en duygusal donemıne gırmısssın gıbı gıbıme geldı
allah bozmasın tatlım aranızı anlayısını

senın suprızlerın ne bakalım yoksam sende mı ogrendın cınısıyetı bu sır gıbı saklama huyuda kımden bulastı ya
bulastıranı cezalandıralım valla

topik açıp bana haber itmezseniz böle yalnız kalırsın işte.
şaka maka özlemişim yavrummm..

sen evınde saklan bız senı nasıl bulak yavrum adres ver bıdaha kıne posta atayım

ya canım parolu alıcam ama etrafımdaki herkes aman alma almaaa,bişey olur diye kafamı karıştırıyor.
zaten ben onları dinlediğim için sonunda hastanelik oldum.migren gibi,sonunda midem de bulanıyor.
geçen haftalarda yeminle evde yalnız olmama rağmen bırak internete girmeyi telefonla bile konuşamadım doğru düzgün.
ölü gibi yattım.zaten de eski tadı kalmamıştı.
valla çok iyi etmişsin canım burayı açarak.
yalnız ben gerideki sayfaları başım ağrıyacak diye korkumdan okuyamıyorum.
bu satırları da ekrana bakmadan yazıyorum

hülüünün tek kızı geliyordu şimdi iki olmuşlarrr.
maşallahçok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Herkese tabiii.

senseeeee sana inanmıyorum.kesin gördün de bize söylemiyorsun di mi?
sen söyleyene kadar ben de söylemiyorum cinsiyeti.

canım nerelerdeydin senn.ben biraz uzak kaldım topikten.Nasıl gidiyor bebişimiz ne alemde,özledik seni,İnşllah bu aydan umutlu gibiyim rabbim hepimizi sevindirir inşallah

ben de uzak kaldım buralardan.
üzülme pek bişi kaybetmemişiz anlaşılan
bebiş gayet iyi maşallah.
dün ikili test yapıldı.10gün sonra sonuç alıcakmışız.
doktor işler yolunda dedi gerçi

inşşş canım Allah gönlünüze göre versin.
umarım hepinz bir an evvel bebişlerinize kavuşursunuz.
kendim kadar sevinicem.
heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi.

kız daha dün açmışsınız topiği.
ben de uzun zamandır takılıyorsunuz sandımm.
Allah iyiliğinizi versin.

Selam arkadaşlar,

Dostlukla, huzurla sohbet edecegimiz hamile olsun yada olmasın herkesin katılıp sorularını yazabılecegı topigimizi acmıs bulunmaktayım.

Sevgiyle kalın,

cnm yeeni topik hayirli olsun.....
bol hamisli bol mujdeli tatli sohbetlerimiz olsun inslalah

ebda cnm valla net degil. dr oyle bakti boyle bakti gostermedi
persembe 4'lu test var bakalim ozmn ama biliyosun bn supriz olsn istiyorum
bebisde anne sozu dinliyor gostermiyor

bu arda telden yaziorum bu gece sayfalari okuyup doncemm hemn 14 sayfa olmusssss

yelizz hadi ilk mujdemiz gelsin senden

o tıpler doktorlardan daha ıı bıldıgı ıcın genelde sonumuz doktorluk oluyor ya neyse S:
canım yorma o zaman kendını gunde 1 saat ızın sana sonra kac yıne yorma kendını bebesımızı uzme agrıların ıle
gobek kordonundan bebege gecıor aynı agrı acıyı oda cekıor demıstı doktorum ben kum dokerken

sorma damat bulmak durumunda kalıcaz hulunun kızlara o her ne kadar vermeyecem dıye tepınsede

bence senın oglusun gelıyor bahıslerı acıyorum

kız daha dün açmışsınız topiği.
ben de uzun zamandır takılıyorsunuz sandımm.
Allah iyiliğinizi versin.

bız ıkı gunde hem faceden hemde topıkten bır kaynattık ooo aylardır ıcımızde kalmıs sankı dedıkodu kazanı kaynıyor

sagol canım ınsallah

kız yelız bebek merhabahayat ozge tazebahar nıce hepsınden beklıoruz bakalım kım bırıncı olacak daha adını saymadıgım dıger kızlar sızlerde takıbımesınız

Ayyyy essek ne kadar ozlemisiiiimm.faceinde yokk...hayirli olsun tayininizzz..

bas agrisi caganda oldu kandizliktan oluyorrr..kan ilacina basladin miii

Sağol canım evet artım öyle yapıcam .. Bence de git ne olur ne gitmez ağacaklar gelmeye niyetlenebiliyor lar .. İnşallah zamanlarında gelirler tabi.. Bende eğer gelmezse arefe günü tekrar giderim ağda ya diye düşünüyorum bakalım hayırlısı .. Canım bide sen raporu aldın verdi ya sgk nın sitesinde bana gösterdiğin yerde göre biliyormusun ?? Ben de 2 Ekim de alıp vericem kısmetse de nasıl olduğunu söylersen sevinirim canım ..

canım aslında kendıme gelınce ıs bakmadım valla
ınsallah sorun cıkmaz musavır baktı sorun gorunmuyor dedı

bıde ben ozel saglık sıgortası ıle gıdıyordum hem sırf rapor sorun olmasın dıe o gun sgk ıle yaptım kaydı ınsallahda sorun cıkmaz
tabı tabı pazartesı gıdeyım artık bende temız pak olayım barı

Burasi bizdaginin. gorunen kismi asil faceedeyizzz

demı demı burası kucucuk gorunen tarafı :)

Ayyyy essek ne kadar ozlemisiiiimm.faceinde yokk...hayirli olsun tayininizzz..

bas agrisi caganda oldu kandizliktan oluyorrr..kan ilacina basladin miii
sağol canım.sizin tayin de hayırlı olsun.
kansızlık vardı ben de.
işte perşembe doktora gidince kan ilacına başladı.
valla cuma itibarıyla baş ağrım azaldı.c.tesi pazar ağrı yok.binlerce şükür.
yalnız ben ağrının olmamasını kan ilacına değil,kozalağın eve gelmesine bağlamıştım
valla doğru galiba.ilacı aldığımdan beri tık yok.maşşşşşaaaallaaahhh!
valla kızlar başağrısı da çok zor oluyor.delirecektim neredeyse.
canım bu arada bu kan ilacını ne zamanlar alıyorsunuz.yemekten 2 saat sonra mı?ben gece yatmadan alıyorum.olur mu ki?
zaten ishal oldum:26:
Burasi bizdaginin. gorunen kismi asil faceedeyizzz
face bana yasak ya lütfen burda takılın.
ben arda bir kaçamak face e giriyorum.
esra seni ekledim ama sen hala beni kabul edemedin.
açık olduğumda yakalaaaaa...

bu çok güzel bir haber tatlım

İyi bari tacın gelmesi iyi olmuş biz umudu kesmiştik ama demkki o yetiştirmiş :) Aferin geline şimdilik benden 2 puan kaptı bakalım doğumunda napıcak :))

hafta içi ziyaretlerine gidicem bakalım doğumu nasıl olmuş nerde olmuş bilgi alıcam :)

Oh ne güzel herşey geçmiş bitmiş artık beklemeye çekilmişsin. sağlıkla gelir inşallah bebeğinde zamanında :)

Kizlar bir sorum olacak bu btc kürüne adetin 2. Gunu.baslamak gerekiyormus ya benim bugun 7. Gunum aksam basladim fayda eder dimi

Kizlar bir sorum olacak bu btc kürüne adetin 2. Gunu.baslamak gerekiyormus ya benim bugun 7. Gunum aksam basladim fayda eder dimi
canım bu arada sen klomen,glifor vs. bişeyler kullanıyor musun?
süreç nasıl ilerliyor,doktor ne demişti?
hem sen pkolu değil miydin?

Kizlar kizlar kozalak evdeyken hem face hem bura yetisemiyom valla, koca gun hem bilgisayari hem laptopu isgl ediyor
O yuzden okuyamadim butun sayfalari (

Heyecanli canim kalp atislarinida duymussun cok sukur cok sevindim, bak bundan sonra cok cabuk gecicek saglikla kavuscan melegine ins..

Ebda kis ozlettin kendini , esinin tayini hayirli olsun, bebiste iyimis cok sevindim.
Sen bakma suziye ogrenince yaz bize ama bencede erkek, suzisinkide kiz :))))
Canim bende kan ilacini son bir aydir aliyorum doktor gunde iki tane yemeklerden once dedi ama benim aklima hep yemegin ortasinda geliyor

Yarin hafta guzel baslicak ins Bebis test yapicak , yelizin bebis libyalardan annecim ben geldim eve donelim dicek :))
Sonra hafta kapanisinida tazebahirin haberiyle yapcaz ins guzel bir hafta olcak..

Merhabahayatim bencede basla kure gec mec faydasi olur zarari olmaz bence, hem klomenede basladin birbirini destekler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…