- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
ayyy çok şükür sonundaaaaa.
eline sağlık canım.nerde takılacağımız şaşırmıştık zaten.
valla evime geri gelmiş gibin oldummmmm.
nası mutluyummmmm
hadi inşşşş canım.
kızlar bu arada uzun zamandır yoktum biliyorsunuz.
hem malum konular hem başağrılarım yüzünden.eşim geldi hafta sonu.
tayini ist e çıktı.1.tercihine.
uzak olmak çok zormuş yaaa.
evde yalnızım.annem de ameliyat oldu,gelemiyor.
bayrama kadar tek idare edicem artık.
hepinizi çoookk özledim canlarımmmm
merhabahayat canım dualarım seninle.
inş meleğin gelir de huzura erersin.
kızlaaaarrr bu arada sensenin cinsiyet belli oldu mu?
Oz
suandaki dogim izni yasal olarak 16 mi 18 hafta mi
Kaynanamdyim sabahtan beri esir kaldim burda 10.sayfada kaldim ben ordan devam edicem ins yarin:)))bekleyin beni anacim buarada yasemin simdi esim geldi onun telefonundan seni ariycaktim yeni topigin haberini vermek icin sen gelmissin bile bas agrilarin nasil oldu aklim sende kaldi o gunden beri bide ates soran arkadasa bildigim kadar yardimci olurum tabi ama malesef en erken yarin(((( opuyorum sizi sekerlerrrrr cok kaynatmayin valla zor takip ediyorum sonra yaaaa
ayyy çok şükür sonundaaaaa.
eline sağlık canım.nerde takılacağımız şaşırmıştık zaten.
valla evime geri gelmiş gibin oldummmmm.
nası mutluyummmmm
hadi inşşşş canım.
kızlar bu arada uzun zamandır yoktum biliyorsunuz.
hem malum konular hem başağrılarım yüzünden.eşim geldi hafta sonu.
tayini ist e çıktı.1.tercihine.
uzak olmak çok zormuş yaaa.
evde yalnızım.annem de ameliyat oldu,gelemiyor.
bayrama kadar tek idare edicem artık.
hepinizi çoookk özledim canlarımmmm
kızlaaaarrr bu arada sensenin cinsiyet belli oldu mu?
canım eşim cuma günü geldi ist ten.
onu görünce geçti
perşembe günü başağrısından hastanelik oldum.
doktor günde 4 tane parol bile alabileceğimi söyledi.
kiminin midesi bulanırmış,kiminin başı ağrırmış vs...
ben gene de günde 1 tane alıyorum ama geçmiyordu tabi.
eşimi görünce şak diye geçtiilaç gibi adam
yarına ne olacak bilmiyorum,ilacım gitti çünkü...
bu arada senin cinsiyetler ne oldu tatlım,söyle bakemmmm.
benim de sürprizlerim olabileeerrrr
topik açıp bana haber itmezseniz böle yalnız kalırsın işte.
şaka maka özlemişim yavrummm..
ya canım parolu alıcam ama etrafımdaki herkes aman alma almaaa,bişey olur diye kafamı karıştırıyor.canım doktorum 18 hafta dedı tabı ama dogumdan once 8 dogumdan sonra 10 dedı sımdı 8 haftalık raporum var dogumda yenı rapor alacagım ıcın almadm henuz emın degılım yanı :S
kaynanacıgın neler hazırlamıs kız sana borek acmısmı kızbızsız yersen bogazında kalır he
hosgeldın evıne ozaman sekerım faceden baktım yoktun bulamadım senı haberdar edemedım kusura bakma ama sen dogru yolu bulmussun helal sana
bebegı husursuz etme gerktıgınde agrı kesıcı kullan tatlım doktorum hamıle ıdı ben bıle mecbur kaldıkca ıcıyorum bebegı huzursuz etmek daha kotu demıstı
sensenın bebegı de sense gıbı cıktı saglıyo kutuyu
tayın ıcınde tatlım sende cık gel ıstanbula alalım senıde sehrı ıstanbula
bak bak bak esını gorunce gecmısmıs ılac gıbı adammıs wuww hamılelıgın en duygusal donemıne gırmısssın gıbı gıbıme geldı
allah bozmasın tatlım aranızı anlayısını
senın suprızlerın ne bakalım yoksam sende mı ogrendın cınısıyetı bu sır gıbı saklama huyuda kımden bulastı ya
bulastıranı cezalandıralım valla
sen evınde saklan bız senı nasıl bulak yavrum adres ver bıdaha kıne posta atayım
canım nerelerdeydin senn.ben biraz uzak kaldım topikten.Nasıl gidiyor bebişimiz ne alemde,özledik seni,İnşllah bu aydan umutlu gibiyim rabbim hepimizi sevindirir inşallah
Selam arkadaşlar,
Dostlukla, huzurla sohbet edecegimiz hamile olsun yada olmasın herkesin katılıp sorularını yazabılecegı topigimizi acmıs bulunmaktayım.
Sevgiyle kalın,
ya canım parolu alıcam ama etrafımdaki herkes aman alma almaaa,bişey olur diye kafamı karıştırıyor.
zaten ben onları dinlediğim için sonunda hastanelik oldum.migren gibi,sonunda midem de bulanıyor.
geçen haftalarda yeminle evde yalnız olmama rağmen bırak internete girmeyi telefonla bile konuşamadım doğru düzgün.
ölü gibi yattım.zaten de eski tadı kalmamıştı.
valla çok iyi etmişsin canım burayı açarak.
yalnız ben gerideki sayfaları başım ağrıyacak diye korkumdan okuyamıyorum.
bu satırları da ekrana bakmadan yazıyorum
hülüünün tek kızı geliyordu şimdi iki olmuşlarrr.
maşallahçok sevindim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Herkese tabiii.
senseeeee sana inanmıyorum.kesin gördün de bize söylemiyorsun di mi?
sen söyleyene kadar ben de söylemiyorum cinsiyeti.
kız daha dün açmışsınız topiği.
ben de uzun zamandır takılıyorsunuz sandımm.
Allah iyiliğinizi versin.
cnm yeeni topik hayirli olsun.....
bol hamisli bol mujdeli tatli sohbetlerimiz olsun inslalah
ebda cnm valla net degil. dr oyle bakti boyle bakti gostermedi
persembe 4'lu test var bakalim ozmn ama biliyosun bn supriz olsn istiyorum
bebisde anne sozu dinliyor gostermiyor
bu arda telden yaziorum bu gece sayfalari okuyup doncemm hemn 14 sayfa olmusssss
yelizz hadi ilk mujdemiz gelsin senden
canım eşim cuma günü geldi ist ten.
onu görünce geçti
perşembe günü başağrısından hastanelik oldum.
doktor günde 4 tane parol bile alabileceğimi söyledi.
kiminin midesi bulanırmış,kiminin başı ağrırmış vs...
ben gene de günde 1 tane alıyorum ama geçmiyordu tabi.
eşimi görünce şak diye geçtiilaç gibi adam
yarına ne olacak bilmiyorum,ilacım gitti çünkü...
bu arada senin cinsiyetler ne oldu tatlım,söyle bakemmmm.
benim de sürprizlerim olabileeerrrr
Oh evde işler bitmiş temiz pak da olmuşsun yat ve oğluşumuzu bekle canım bende yarın gideyim Agdaya fiyorum artık alttan falanda muayene ediyorlar inş gelmez oğlum da bide 39 da giderim
Teşekkürler tatlım elimden geldiğince dediğini yapıyorum :) tırnağım varsa basımı kalıyorum
Sizde iyiki varsınız canım
Ay haklısın gitmek güzel dönmek kötü dikkat edin canım
bizde sözde Şişli'ye gidecektik yakan oldu pazara gittik haftalık alışveriş yapıldı balık aldık bide ay içim kalka kalka ayıklafım yedik şimdi ama daha 1 ay balık görmek istemiyorum niye bu yararlı seyler hep midemi bulandırıyor ya
Sağol canım evet artım öyle yapıcam .. Bence de git ne olur ne gitmez ağacaklar gelmeye niyetlenebiliyor lar .. İnşallah zamanlarında gelirler tabi.. Bende eğer gelmezse arefe günü tekrar giderim ağda ya diye düşünüyorum bakalım hayırlısı .. Canım bide sen raporu aldın verdi ya sgk nın sitesinde bana gösterdiğin yerde göre biliyormusun ?? Ben de 2 Ekim de alıp vericem kısmetse de nasıl olduğunu söylersen sevinirim canım ..
Burasi bizdaginin. gorunen kismi asil faceedeyizzz
Hadi bakalım kızlar hayırlı olsun
sağol canım.sizin tayin de hayırlı olsun.Ayyyy essek ne kadar ozlemisiiiimm.faceinde yokk...hayirli olsun tayininizzz..
bas agrisi caganda oldu kandizliktan oluyorrr..kan ilacina basladin miii
face bana yasak ya lütfen burda takılın.Burasi bizdaginin. gorunen kismi asil faceedeyizzz
bu çok güzel bir haber tatlım
sagol tatlım aynen ama artık ogrendım bende kıme ne yapacagımı :) ne demısler bır musıbet bın nasıhattan ıyıdır dıye
maymun gozunu actı dıyelım yada... haha
evet tac o tactı ben baska tac aldım ettım o gece sabahlamıs yapmıs son dk golu yanı neyse yınede elıne saglık dıyelım ugrasmıs etmıs bız umudu kesmıstık :)
ohh ne guzel bır haber umarım anne bebek de turp gıbıdır :)
rabbım kucuk bebege ve anneye saglık ayrıcada anneye bol sabır bol enerjı ganı ganı sut nasıp etsın..
Selam kızlar nasılsınız benim de dün çok yoğun geçti çok şükür herşey yolunda bebîşimin odasını tamamladık yerleştirdik herşey tamam artık bugün de gittik ve ağdamızı yaptırdık ne olur ne olmaz sancılar arada yokluyor çünkü artık evimizde bebişimi bekliyoruz tabi inşallah zamanın da gelir.. Özlemcim maşallah çok hamaratsın gerek mi söz artık kimseden fayda yok boşuma dememişler tırnağın varsa başını kaşı .. Heyecanlı çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine inşallah bebişi sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip eder Rabbim .. Tüp bebek yaptıracak arkadaşıma da Rabbim yardım etsin dualarımdasın canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin .. Bu arada t arkadaşımız için de tesbih çekmeye bende başladım sayısı artsun ne kadar olduğunu söyleyeceğim ..
canım ben kullanmadım ama bence eder.Kizlar bir sorum olacak bu btc kürüne adetin 2. Gunu.baslamak gerekiyormus ya benim bugun 7. Gunum aksam basladim fayda eder dimi
canım bu arada sen klomen,glifor vs. bişeyler kullanıyor musun?Kizlar bir sorum olacak bu btc kürüne adetin 2. Gunu.baslamak gerekiyormus ya benim bugun 7. Gunum aksam basladim fayda eder dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?