Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Yaaa kac gun oldu bgn hergun temiz dolabi siliyom hala kokuyor, birde bizim odada yatarken cami kapiyom sanki koku artiyor cami aciyom soguk, koltukta yatmaktan sirtim belim daha cok agridi valla, napcamda gecicek bu koku sinir oldum ((

canım bu arada sen klomen,glifor vs. bişeyler kullanıyor musun?
süreç nasıl ilerliyor,doktor ne demişti?
hem sen pkolu değil miydin?

Evet tatlim ben pkoluyum,diaformin kullaniyordum,bu ay ki doktor kontrolumde matofin+ klomen50 mg+ inofolic diye bir folik asit verdi, 2aydir adetlerim duzeldi sükür, bu ay guzel seyler olacak insallah,suan yumurtaliklarim biraz daha iyi, sagda olusmasi muhtemel olan yumyumu bekliyoruz,bide ek olarak bu kürü denemek istedim

Yeni mobilya kokusu be canim kac gundur cikmadi kokusu hadi dicem bana kokuyor ama kozalagada kokuyor

Canim o sorunu bende yasadim gitmeedi bir turlu,giysilere bile siniyordu en son cozum yuvarlak naftalin gibi seyler var onlardan aldim 2-3gun beklettim sonra havalandirdim gitti,ama oburunun kokusuda seni rahatsiz eder belki

canım kan ılacı nasıl bılmıorum ama benım doktorum ve eczanecı ustune basa basa soyle demıstı
sabah ac karna ıcılecek 1 saatte sut ve sut urunlerı tuketılmeyecek
sımdı ılacın adı ne yada tıpı ne bılmıorum ama ben 3 cesıt denedım benıde ılk ıctıgım hap seklınde ıdı ıshal etmıstı karnım agrıordu sureklı degıstık sonrakının tadı ıgrenctı sımdı memnunum kucuk cam sısede surup gıbı bırsey ıcıyorum 13. haftadan beri iciyorum sanırım dogumdan snrada bı sure kullanılacakmıs sanırım

bakalım gorelım dogumda da gorecegız ınsallah
bu arada haberdar et bızede canım bakalım bebıs nasılmıs annesı nasılmıs

Kizlar bir sorum olacak bu btc kürüne adetin 2. Gunu.baslamak gerekiyormus ya benim bugun 7. Gunum aksam basladim fayda eder dimi

canım ben 8. gun baslamıstım sanırım ve 14. gune kadar tuketmıstım o ay hamıle kalmıstım bencede basla ama cok yeme coguda zarar dıye bılıorum

Yaaa kac gun oldu bgn hergun temiz dolabi siliyom hala kokuyor, birde bizim odada yatarken cami kapiyom sanki koku artiyor cami aciyom soguk, koltukta yatmaktan sirtim belim daha cok agridi valla, napcamda gecicek bu koku sinir oldum ((

canım bence sılmenın hıc bır faydası yok bosuna sılmekle ugrasma mecburen tek yol havalandıracaksın ama onu havalandırırken hasta olma bence naftalın daha agır kokar ve daha cok cıksın dıye ugrasmak zorunda kalabılırsın
bence 1 hafta havalansa yeter sen gunduzlerı ac camı guzelce havalansın sende odada olma ama zaten hastasın

ya kızlar bnada dua edn bat 1 ekım

hadi bakalım boncuk gibi dizildiniz sıraya hafta ve topikteki güzel haberler açılışını görkemle yapıcaz inş bugün arkasındanda hepiniz dökülceksiniz patır patır hamileyim diye allah yardımcın olsun

canım ateş olayını ben yapmıştım bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim sana şimdi sen hiç başladınmı yapmaya yani fertility friends'e üye felan oldunmu olmadıysanda sen düzenli olarak sabahları 6-8arasında yataktan kalkmadan uyanınca ölçmeye başla tablonu oluşturalım bat ne senin buarada
tesbihte canım abdestli olarak lailaheillallah diyosun 100.'de lailaheillallah muhammedurrasulullah diyosun kaç tane olduğunu burdan yazıyosunuz ben topluyorum tabiki niyet önemli hepimiz şuan diğerimiz için temiz ağızla art niyet gözetmeden dua ediyoruz inş allahımda kabul eder

hadi gözünüz aydın arkadaşınında sneinde allahım şifa versin inş o beebciği annesine annesini bebeciğe bağışlasın ayırmasın allahım

hıı kaynanam börekler çörekler açmış herbişey hazırlamış o bir kere olur gülüm hep olmaz dünü size birazdan detaylı anlatcam

teşekkür ederiz teyzesi iki tane ilgi düşkünü cadı geliyo baabsının başına 3 olcaz adam evden kaçacak sanırım zaten şimdiden olmadı askere giderim diyo yolunu yapıo:)))
buarada benim kocamda bugün gidiyo puffff kaldık seninle şendullar(((

ilaç konusundada sen bakma millete taamm kötülüklerinden demiyolar ama sıkıntı çeksen daha kötü abartmamak koşuluyla alabilirsin tabi ben iki tane diye korkmuştum bide midem fazla hassas ama ona rağmen iki gün dayanamayıp içmiştim doktor biraz fazla söylemiş ama sen dayanamadığın yerde iç boşver o sıkıntıyı çekmek dahada kötü bende çektiğim için biliyorum
inş hafifler artık benim yolumdan gidiyosun gibime geliyo kuzum sakın beni takip etme valla ben hala çekiyorum o baş ağrılarını ve üstelik mide ağrısıyla boşuyorum bi süredir ne yesem rennie'ye dayanıyorm deli çılgın midem ağrıyo sonrada mide bulantısı başlıyo

birisi benim kızların evlenmesindenmi bahsetti yoook olmaazzz ayy bide bunlar şimdi ikisi aynı anda bulurda ikisi birden evlenmek isterse kafalarını uçururum bunların evden kapı dışarı adım atmak yok benimkilere yoksa anaları gibi bulur birini ben evlencem diye tuttururlar:)))

seninki kansızlık felan değil kocacıpının yokluğu ee bugün benimde o deli ağrılarmı başlıcak ozman kocam gidiyo diye yaa olmas ki ama canım kan ilacının adı ne bildiğim kadrıyla hepsi yemekten önce içiliyo aç karnına aman düzenli kullan onu

Kizlar bir sorum olacak bu btc kürüne adetin 2. Gunu.baslamak gerekiyormus ya benim bugun 7. Gunum aksam basladim fayda eder dimi

ben ona başlamıştım ama malesef yapamamıştım çörek otu ağzıma süremediğim için o yüzden bilmiyorumda sen başla bencede yumurtlama dönemine kadar devam et inş şifası olurda bebiş geliverir

kan ilacı kullananlar kızlar aman dikkatli kullanın hamileleikte en önemli ilaç kan ilacıymış eğer düzenli kullanılmazsa doğumda sorunlar çıkabiliyormuş ve bildiğim kadarıyla bu kan ilaçlarının hepsi aç karnına içiliyo

eveeet günaydın diyebiliirm valla arada cevap yazmadıklarım varsa kk'nın azizliği ben hep alıntı ile işaretle dedim ama sanırım hepsini almamış neyse neyse herkese mutlu güzel haberlerle dolu haftalar son yarım saat kaldı inş ilk güzel haberi almamıza

kocam bugün gidiyor sakarya'ya dua edin yaaa hocalarla konuşcak 3haftada felan geliyim sorun olurmu diye inş sırun yapmazlar acırlar haline yoksa orda kalcak hoş gitse benide gıcık etmeemiş olur buaralar yine olur olmaz fikirlere sahip kendisi görümcemin evlenme durumu var istanbula gelin gidecek(buarada istanbuldaki kızlarla buluşmak için fırsat çıktı bana) neymiş kocaman evmiş babası zaten eve gelmiyomuş annesi yalnız kalırmış biz yanına taşıncakmışız

gunaydin hanimlar,

ohh vallaha senlik gelmis topige...
ayy ilk 3 ayda kusmadigimi 4 uncu ayda kustum...
benim bebek kesin bana benzicek... kesinlikle kofte fln sevmiyor... nezaman yesem aradan 10 dakka gecmiyo daha 2.incide hersey disari...
bide bu sabah kan ilaci kusturdu... ben hap gibi olanlari icemiyorum yaa... eskiden de oyle idi... doktora ilk sivi yazdirmistim... hop diye iciveriyordum... sonra hap olarak yazmis... vallahi daha yarisina gelmedim... berbat etti midemi....

yaw kizlar bide bu 4'lu teste acmi gitmek lazim.. bnm randevu ogleden sonra 3.30 da... ozamana kadar ac duramam heralde

ve asil haber sonunda kilo almisim.... tuzlada gece tuvalete diye kalktim bir baktim tarti... bir tartildim ....

vee gelelim haftasonuma

cumartesi eşimin halasının oğlunun nişanı vardı pazarda düğünü bizimkiler aşırı uzaktırlar akrabalarıyla ama akraba işte allhatan nişan 2-4 arasıymış bende geç çıktım bide kayınpedrimin okulda program işleri felan varmış o arabayla götürmeyecek olunca kynanam sağolsun düşünmüş yorulmasın o demiş kendisi gitmiş hoş zaten işten 2de çıktım ben neyse eve gittim görümcem geldi sofra mofra hazırladık biraz oturduk derken kaynanamda geldi saat 4gibi bide ben uykusuzum önceki günden habire esniyorum neys eoturduk felan akşamda onları otobüse bindirdik yürüyüşte yapmış olduk ama eşim tutturdu neymiş bizde gidecekmişiz annesinde kalacakmışız bi sus dedim sustu oturdu ertesi gün sabah karga kahvaltı etmeden uyandım çaktırmyın (9,30du saat) hazırlandım kayınvalidemler geldi bzii aldılar düğüne gittik eşimin iki halasıyla birlikte oturduk sofraya ayyy 1sat içinde beynim afedersiniz şey edildi anlatsam gülmekten ölürsünüz nasıl dayandın dersiniz bide herkese laf yetiştiriyo bide insnaları taramalı tüfel gibi tarıyo kaıdnın birni kıstırdı resmen sen benim düğünüme gelmedin diye ne terbiyesizliği kaldı kadının ne kabalığı ne görgüsüzlüğü sadece şunu anlatıyım yemekteyiz zaten habire benim karnıma bakmaya çalışıyo bende bol giyindim zaten önümede çantamı aldım bide elimde hırkam vardı önüme kapattım sürekli göremedi çatladı meraktan yemekte otururken ee zor olmucakmı iki tane dedi ya hani zor olur sıkıntı çekersin ama çok güzel olur sonradan denilir zaten herkes diyo bende biliyorum ama zor olmucakmı diye sorulupta cevap beklenmez bu soruya bende yine patavatsızlığım üsütmdeydi sanırım bide ayar olmuşum iyice zor olcak evet ama napıyım birini geri gönderme ihtimalimiz yok hadi git diyemeyiz allah verdi zor mor bakcaz dedim sonra kendimde afalladım nasıl dedim diye kendide bozuldu ama iyi oldu sustu oturdu ordanda gıcık eşimin düşüncesizliği yüzünden ben kaynanama gitmek zorunda kaldım gece 11,30felandı işte eve geldiğimiz tüm hafta sonum mundar oldu bugün gitcek doğru düzgün gömlek pantolon yok hepsi ütüde ee yolluk yapmakta lazım ee akşam yeeğide yapılcak bide bende bikaç gün annemde kalcağım için evi buzdolabını felanda toparlamam lazım sonra yorma kendini yapma dinlen ohh gelde yapma

kız cute sendemi geldin hoşgeldin gel sende bizim topiğimize valla çok şenlikliyiz hem bisürüde hamiş haberimiz gelcek inş:)))

yok artik... seninkide sakaryada... artik kaynana gelin takilirsiniz....
aman aman bence sen hic konuyu fazla acip irdeleme... bi kisadevre anina ver hic usteleme...
vallahi bnim kaynananin hakkini yemim... karsi daireleri bostu... benimkide orayi tutalim dedi... kayinvalidem de yok istemem sizi orda... aklim sizde olur sesinizi duyarim merak ederim biseymi oluyor diye fln dedi... azcik kendi rahatinida dusundu tabii de ... neyseki ikna etti kozalagi...
bence seninkide istemez sizi... kadin ne guzel kafasini dinlicek... ayaginin altinda biri olmicak...

allala bu kan ilacı maşallah bana bişey yapmadı ama elevit içiyorum vitamin olarak bu sefer onun kokusu mahvediyo benide ne iğrenç bir ilaçtır o öyle kız benimkide et met töbe sevmiyo
ben malum yaptırmadım bana yapmadılar testi ama sen onu bi sor çünkü geçen doktordayken bi kadın vardı 4'lü test yapalım ama sen şimdi açsın dolaysıyla bebekte hareketsiz öğleden sonra yapalım demişti ama belkide başka bişey içn demiştir sen onu bi ara sor istersen doktoruna yada netten bi bak
bende kilo aldım sanırım geçen biyerde tartıldım 54 çıktım bu akşam anneme gidince tartılcam inş almamışımdır

yaaa kesin öyle düşünür ebnim kaynana şimdiden yolunu yapıyo valla kendi baıma kalcam çok zor olcak diye görümcemde bişey olmaz hülya çocuklardan birini sana verir ona bakarsın dedi:)))

kız benim kaynanam taamm hakkını yemeyim cadı kaynana değildir ama geçinemeyiz biz yapamayız tam zıttız çünkü ben fazla ince düşünürüm ve herşeyi kafama takarım o düşünmeden konuşur geçende cinsiyet söylemek için aradım kız dedim bana küt diye ayy kız çozuk iyi oluyo ama evlendirirken çok zor oluyo diye sızlanıyo bende tabi anlam veremedim meğer görümcemin evlilik olayı varmış içi yanmışta ondan bahsediyomuş neyse anlattı anlattı sonra demezmi gelin evdeki kızın yerini tutarmı bilmiyorum ama gidince napcam bilmiyorum diyo denilecek lafmı geline şu laf güldüm geçtim tutmaz tabi dedim bende

dün geec sabaha kadar uyu uyan uyu uyan bi hal oldum karnım çok acıdı tuhaf bi şekilde hareket bile etmekte zorlandım ve çok rahatsızdım süreklide tuvalete gittim içimide bi korku sardı hastanede beebği karnında ölen bi kaıdn vardı karnındaki ağrıyı doktora tarif ediyodu bendeki ağrıda ilk defa olunca aklım çıktı kendimi rahatlatmaya çalıştım ama hala içim içimi yiyo kötü bişeymi var diye

günaydın şekerim valla istanbula gelmeni görüşmeyi isterim valla dua mı etsem ne :)
bu arada eşin içinde ii yolculuklar inş ikna eder şimdilik hocaları

kaç kilo almışn tatlım.
Bence ilacı bitirmeye calışma ilk fırsatta değiştir
beni de hap olan kötü yapmıştı

ay anlamıyorum eee zor olacak istemiyorum demeni mi bekler acaba ya bırak sen bunları sıkma canını millet de ne dediğini bilmiyor ki

Görkem mm mmmm nerelerdesin kuşum 10 old saat valla bilinç altım tık diye uyandırdı beni güzel haberler bekliyoruz

bebişler büyüyor annesi ondan sen Aklın kör şeyler getirme
bende sana benzer bi gece geçirdim saga yatsam bi tekme sola yatsa bi tekme yedim çok hareketli idi şimdi belim çok ağrıyor 5 kere wc ye 5 kere de tekmelere kalktım sanırım :) antremanyaptıryor afacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…