Dostlugun ve dayanışmanın topiği

aman dikkat et canım bak tüp bebkelrde daha çok dikkat etmek itina göstermek gerekiyomuş ağrım sızım yok diye paldır küldür eskisi gibi okşturmaya devam etme ben yaptım aynısını ama sakıncalıymış işte dikkat et yat kalkma işe felan gitmesen iyi olur valla aman dikkat et emi bizim meleğimizede kendinede:)))

ebeeeeeetttttt:)))

wuwww cumaya az kaldı pır dıye gecsın ınsallah gercı sımdı haftaya tatıl dıe cabuk gecer bence sızler ıcınde
ısler yogun olur kesın sonra sen bıze cuma sabahı mujdemızı verrsın ınsallah cnaım

buarada malesef kötü bi haberim var bahsettiğim ikiz doğum yapan bayan vardı ya anne karnında sıkıtıpı için kolu morararn bebeği malesef kaybetmişler diğerinin durumuda kritikmiş habire kan arıyolar hemde b(-) kan merkezindede yokmuş değişim kabul etmiyolar ilk gün bulup vermişler ikkinci günde biyerden bulmuşlar dün yine gerekli olmuş biz biyerden bulduk onu verdiler arık ameliyatmı yapıolar yoksa noluyo soramadımda allahım inş şifa versin kız bildiğiniz doğum yaptı hemde hem alttan hem karından dikişleri var ama eli boş allahım inş onada güç kuvvet dayanma gücü versin sizlerde dua edin emi annenin ismi gamze ismen dua etmek isteyenler için

eline sağlık canım sıcacık giysin inş heeheh bende nihayet çocuklarıma yapcak bişey buldum kundak bezinin kenarını örüyorum sonrada kurdele nakışından elbise yapcam inş ben şeyimi kaldırıp yapana kadar kzıalr gelemzse tabi:)))) eee annesi gelcek tabi artık ta ondan buarada 19+0olduk ben hala bişey hissetmiyorum yahu böyle bazen arada içimden bişeyler boşluğa düşmüş gibi oluyo o acaba bebeğin hareketi olabilirimi

cuma bize müjdeli habermi verceeeennn ayyy inş senden sonrada feride var sırada sanırım allahım nooolur bize bissüürü bissürü bayram müjdesi almayı nasip et aaaaaaammmmmiiiinnnnnn....

kızlar konya acaaaaip soğuk yaa kaloriferleride yakmadılar donuyorum yatak odam zaten kuzey taarfta kalıyo odaya girmeiyorum bile oturma odasında yattım yine ve şuan havlu pijama altında badi madi var ama donuyorum bide kapıyı felan kapattım sıcak dursun diyenolcka bilmiyorum normalde yakarlardı hemen pufff

Hulyaaa allah sabir versin canim o tanidigina.
antep bile donuyor nasil konya donmasin. ufo yaktik cagan hasta olmasin diye sabaha kadar. yun ceketle yatiyorum bende
hic usumezdim ben bu hamilelikte boyle olduk.
cumayi beklicez o zamann ozgen senin icin...

evet bugun hareketli bueasi cok guzel...

ohooooo 4.gunden beri işe geliyorum 2-3 gundur de ağrılarım sızılarım gectı normal bi insanmışım gibi davranıyorum içimden öle geliyo hiç sakınamadım nedense hayırlısı olsun inşallah canım benim allahım esirgesin benden önce

yaa evet az kaldı cuma akşam yapmayı planlıyorum yoksa akşama kadar dayanamam eşime haber vermek ıcın olumlu olursa, olumsuz olursa da işte durmak ıstemem o yzuden akşama dogru yaptırıcam

allahım yar ve yardımcısı olsun canım...allahım kimseyi böyle sınamasın..

cuma bize müjdeli habermi verceeeennn ayyy inş senden sonrada feride var sırada sanırım allahım nooolur bize bissüürü bissürü bayram müjdesi almayı nasip et aaaaaaammmmmiiiinnnnnn....

inşallah canımm inşallah müjedli haberdir size vereceğim haber bakalım az kaldı galiba heycan dorukta bi taraftan bi taraftan da hiç heycan yok test gunu gelmesin ıstıyorum çünkü her gun onla konusmaya alıştım,olmadığını duymak ıstemıyorum:18:

Gunaydin bayanlar ,

yeni haftamiz herkese hayirli olsun...
bu hafta guzel haberler alicaz insallah ozellikde TAZEBAHAR senden bekliyoruz cnm...

yaa ne cene var kiz sizde 1 gun girmedim oku oku ancak...
bu bel agrisi beni oldurcek...
dun bir akrabamizin ev mevludu vardi kayinvalide annem hep beraber oraya gittik... gerci sonuna yetistik.. bayramda burda olmucaz diye annem ve teyzem dedemin kabristan ziyaretine gittiler... ordan gectik mevlude... ev hediyesi almakta amma zormus yaa... cumadan beri ancak begenip aldik... bide isin komik tarafi ben sarap bardagi aldim... yani su ve meyve suyu icinde olur ama asil sarap... kayinvalidem bir dalga gecti valla carpilcaz diyo bende dedim su bardagi niyetine aldim
donustede tefal outlet varmis oraya girdik.. benim kozalak kati meyve sikacagi istiyordu... zatalileri illa havuc suyu icicekmis bu kis... vitamin olsun diye... kayinvalideminde duduklu tencereye ihtiyaci varmis... ne hikmetse bilmem nekadarlik alisveris yapana hediye cekide varmis.. bizim sikacak yari fiyatina geldi... gerci kendi odedi yine tamamini sagolsun kayinperde sanirsam kendisini sabah kizdirmis isin yok benle ugrasiyorsun deme gafletinde bulunmus... bizimkide alisverisi is edindi galiba...
aksamda onlarda kaldik. gece kayinpeder geldi yurtdisindan misafirleri vardi... neyse diyoki Suzan cok israr etti duduklu icin ihtiyacmis... bizde aldik... oglunda meyve sIkacagi istiyormus onuda aldik... adamda napsin ben ordayim biseyde diyemedi caniniz sagolsun sizin icin calisiyoruz dedi...
ama outlette fiyatlar iyiymis gercekten... teshir urunleri dahada uygun... arada yoklamak lazim... gittgimiz mevlud sahibi 250 tl ye actifry ve mevye sikacagi katisi yine bide tava almis 2 ay once... o aklima girdi zatn...

biraz yuruduk ama belim beni olduruyor... hapsurmak bile agri yapiyor yaa...

ohh masallah annesinin kuzusuna... kocaman olmus baksana bebisin...
hani haftaya gitcektin dayanamadin tabii ozledin bebisini

kiz ozlem msallah sana nerden bu kadar enerji... soylemim diyorum nazar degicek diye ama masallah yani iki saat k... ustunde zor oturuyorsun devamli bir action var hayatinda hee... kiskanicam artik...
azcik dikkat et kendine bakim sen artik...

yaa bende cok acayip bir gobek var... top koymuslar gibi... daha 1 ay once hamile kotu aldim ben cok memnunum valla.. simdilik normal elbiselerimi de giyiyorum.. hirka elbise... bide benim bebek biraz asagida galiba pantalonlarin tam bellerinin oldugu yerde... legen kemiklerimin hizzasinda... oyuzden hic tayt fln giyemiyorum.. gerci hamile tayti buldum.. onunda gobek kismi cok guzel ama popo kismi bol geldi emanet gibi duruyor ustumde daha giyemicem onu maalesef.
allahtan ofiste giyim olayim rahat... oyle idare edicem ama kisin mont olayi nasil olcak onu bilmiyorum

geçmiş olsun tatlım ilişkiden sonra ağır kokuyu bende hissetmiştim ve hatırlarsan solugu hemen doktorda aldım benımde akıntım yoktu ama doktor akıntın ıcerıde coook desmıt bana fıtıl vermıstı ve 1 haftada ılıskı olmasın demsıtı ama sımdı sen hamılesın sana ne verır bılemem dıkkat et kendıne usutmeee enfeksıyon kapmıssın tatlım

inşallah canımmmmmmmm inşallah güzel haberdir
yeni cicişlerin hayırlı olsun , yeterki göbüşündeki byüsün mutlaka bulursun kendıne uyacak bişeler

yaaa kizlar bide bisey sorucam
ben daha onceden de hissederdimde ihtimal vermemistim... 13 haftada faln 1-2 kere olmustu...
simdi tam bebegim oldugu yerde boyle yumurta gibi arada gidip gelen bir sertlik hissediyorum... ozellikle one geldiginde... yani dire k yumurta gibi cikiyor... sag sola oynuyor... sonra kayboluyor.. ozellikle boyle uzanip rakatladigimda one geliyor elimi koyuyorum ustune... bebis oldugunu tahmin ediyorum... oylemidir acep gercekten
ben onu daha once gaz topu snamistim ama degil anlasilan...

cnm durumlar nasil... yanlis hatirlamiyorsam Bat yarindi ama... nasil hissediyorsun kendini .....

gunaydınnnn tatlımmmm hepımız içinnnn çoook güzel bir hafta olsun inşallaj

Kızlaaaaaaaar günaydın,

Naılsınız neler yapıyosunuz???çooooook güzel musmutlu bi hafta dilerim hepimize

günaydın sekerımmm

kızcıklar günaydınnnnnnnnnnnn evimdeyim çok şükür nasılsınız bakalım geçmişi okuyummu özetlermmisiniz bana:))

gunaydın hulyaaaaaaaa nasılsın tatlım dıkkat et usutme kendını bebelerını ustme annesı :)

cnm durumlar nasil... yanlis hatirlamiyorsam Bat yarindi ama... nasil hissediyorsun kendini .....

slm tatlımmmm benim ya aslında hssettiğim seyler var eger bebegım gelırse bunu paylasırım psıkolojık olabılır diye birşey demeyeyeım :) hafta sonu gorumcem sen yuzune bırsey mı yaptırdın guzellesmıssın pamuk gıbı bembeyazzzz cıldın dedı :) suratımda gercekten bır degısıklık var hamıslıkte olur mu boyle seyler kızlar

Son düzenleme:

canım hiç hamile kalmadım bilmiyorum ama genelde hamile olanlara ay sen bi güzelleştin derler inşallah onun habercisidir

Allah sabır versın canım aıleye ve kalan bebek ıcınde rabbım aılesıne bagıslasın ınsallah tabıkı dua ederız etmezmıyız
cok zor olmalı emınım ne denır kı :S

sagolasın canım senınde ellerıne saglık sımdıden yap tabı annesı cok ıı hıssettırıor ınsana kendını almak guzel bı duygu ama ormek yapmak cok baska
bence bebegın hareketlerıdır sımdı onları kasları cok zayıf 3 4 haftaya guclenınce canını bıle yakıcaklar sekerım

buralarda cok soguk esım tutturdu dogalgazı yakalım dıye ama yarından sonra ısınıcakmıs bıraz dıe zor bela tuttum sımdıye kadar hırkalarla dolasıyorum tek sorun kapanmayan gobegım
ekmek teknesındekı kırlıyı nasıl da sempatık buluyorum bu aralar anlatamam

kan testı mı yaptırıcaksın canım ne kadar suruor sonuc alman pekı bı ıkı saate alacagın bı yerde mı yaptıracaksın beklemeyelım sonra butun hafta sonu

canım hayırlı olsun meyva sıkacagınız bızde sızın muhabbetı gecen sene yaptık bolca portakal havuc greyfurt sıkıp ıctık cok ıı gelıor esın agzının ve saglıgının kıymetını bılıor bence :)
bence gobek ısınde daha yukarı cıkmamıs bebıs ondandır canım bı ara bı yukarı cıkıor oo mıdene tasınıor resmen bebek tekmelerde guclenınce resmen goguslerıne ısabet alıcak o tekmelerı :)

valla kına kız benı aaa boyle kadın mı olur bu ne bıcım enerjı de sana da versın mevlam
saka bı yana enerjım oldugu ıcın mutluyum ben sureklı yatmak ıstesem sımdıye esım kapıya koyardı herhalde bıde dılınden kurtulamazdım bı hamıle kaldın kıcını kaldıramadın falan dıe
yedıgı onunde yemedıgı arkasında oldu sımdı sesı cıkmıor cok sukur
gercı bı donem bana acımıslıgı var hamılelıgımde 7 ayda ayaklarım cok sısıordu ama onn dısında pek acıdıgını gorememıstım bıde bı ıkı haftadır azıcık acımaya basladı oda bıldıgın tosbaga ya donustum ondan

canım bel agrın ıcın cok erken degılmı benımde bel agrım coktu ve kum dokuyor cıkmıstım meger ondan mıs yanı senınde oyle alakasız bırsey olmasın hamılelık bel agrısı ıcın cok erken henuz dıye dusunuorum benım ılk 3 ayda agrım oldu ve kum dokme dısında yenı yenı agrılarım var cok sukur

sırt ustu uzanınca goruyor olman lazım tatlım artık kucuk bır mısketcık gıbı bebıs o bebıs

özlemcim cuma akşam 3 bucuk gıbı yaptırıcam,2 saate veriyolar geçen yaptırmıstım olursa eşimde süpriz yaparım olmazsada eve gider durumu kabullenırım o yuzden akşama doğru yaptırıcam allah ızın verır de cesaretim gelirse mutlaka sizlere cuma akşam haber vermiş olurmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…