isterler tabi ilgi alaka,iğneyi yiyince rahat ettilermi barisen ilgi gösterirsin annesiiii onalr orda buldular bırbırlerını yaramazlık yapıyolar
canım ben günleri geçiriyorum ışık hızıyla cumartesi test yapmam lazım ama ben cuma yapıcam süpriz olsun kocişe varsa bişelerbütün agrılarım gectı çok şükür eskisi gibiyim rahatca yuruyebılıyorum pek sakınmıyorum artık kendımı,saldım çayıra mevlam kayıra bakalım heycanlıyım cumayı bekliyorum
kızlarrrrr hulya 13000 okumus bu durumda 68500 yaptı kalan 1500 taneyı de okurum dedı
eger sızler ıcınde uygun ıse nuran ıcın okuyalım mı?
hazır prolaktını dusmus kıstı gıtmısken bıde duaların gucu ıle gobusunun dolmasını temennı edelım mı?
isterler tabi ilgi alaka,iğneyi yiyince rahat ettilermi barisen ilgi gösterirsin annesiiii onalr orda buldular bırbırlerını yaramazlık yapıyolar
canım ben günleri geçiriyorum ışık hızıyla cumartesi test yapmam lazım ama ben cuma yapıcam süpriz olsun kocişe varsa bişelerbütün agrılarım gectı çok şükür eskisi gibiyim rahatca yuruyebılıyorum pek sakınmıyorum artık kendımı,saldım çayıra mevlam kayıra bakalım heycanlıyım cumayı bekliyorum
gunaydın canımmmm
ya ben beceremedım o patıgı yanı aslında becerdımde kocaman oldu ya
1 yas ustu gıbı oldu bıde 3 numara sıs ıle ordum he :S
oooo hosgeldınız sekerım nasılsınız
oooo sızde buradasınızzz
bu hafta topık hareketlı baslıcak sanırım
ıremmm yelek bıttı annem yarın dıkerse ceker koyarım foto sıpsak :) yuz tane hırka oreyım bı tanesını dıkmeyeyım oyle sıkılıorum kı
bu arada kızlar ıcımde bı garıplık var bugn yıne o kadar hareketlı kı bızım oglan fırsatını bulsa gobegımı yarıp cıkıcak
aman dikkat et canım bak tüp bebkelrde daha çok dikkat etmek itina göstermek gerekiyomuş ağrım sızım yok diye paldır küldür eskisi gibi okşturmaya devam etme ben yaptım aynısını ama sakıncalıymış işte dikkat et yat kalkma işe felan gitmesen iyi olur valla aman dikkat et emi bizim meleğimizede kendinede:)))
wuwww cumaya az kaldı pır dıye gecsın ınsallah gercı sımdı haftaya tatıl dıe cabuk gecer bence sızler ıcınde
ısler yogun olur kesın sonra sen bıze cuma sabahı mujdemızı verrsın ınsallah cnaım
buarada malesef kötü bi haberim var bahsettiğim ikiz doğum yapan bayan vardı ya anne karnında sıkıtıpı için kolu morararn bebeği malesef kaybetmişler diğerinin durumuda kritikmiş habire kan arıyolar hemde b(-) kan merkezindede yokmuş değişim kabul etmiyolar ilk gün bulup vermişler ikkinci günde biyerden bulmuşlar dün yine gerekli olmuş biz biyerden bulduk onu verdiler arık ameliyatmı yapıolar yoksa noluyo soramadımda allahım inş şifa versin kız bildiğiniz doğum yaptı hemde hem alttan hem karından dikişleri var ama eli boş allahım inş onada güç kuvvet dayanma gücü versin sizlerde dua edin emi annenin ismi gamze ismen dua etmek isteyenler için
cuma bize müjdeli habermi verceeeennn ayyy inş senden sonrada feride var sırada sanırım allahım nooolur bize bissüürü bissürü bayram müjdesi almayı nasip et aaaaaaammmmmiiiinnnnnn....
Kizlar merhaba :)
Burcunun iyi haberlrrine sevindim super duygular ya masallah :)
Bende doktora gittim bugun vee bebegim artik sekillenmis :)
Ellerini ayaklarini oynatiyordu oyle mutlu oldum ki anlatamam :) cok sukur Allahima...
Boyu 2,5 cm olmus 9 haftayi doldurduk bugun hrrsey yolunda Allahin izniyle..
Rabbim tum isteyen arkadaslarima en kisa ve hayirli zamanda nasip rtsin bu mucizeyi opuyorum hepinizi...
Çok yoruldummmm
Kahvaltı dan sonra çamaşır yıka as esim sagolasun banyoyu yıkadı ütü yaptık beraber sonra çıktık Eyüp sultana indik yürüyerek hurma aldım eşime bayramlık aldık oradan beşikçiye gittik uyku setimiz gelmiş onu aldık evlenen bi arkadas var ona ev hediyesi alıcaktık begenemedik sonra Özser paşaya banyosu için maşrapa kova aldık lohusa için nevresim takımı yapılmıştı o uzun gelmişti onu yaptırdık efe yeleğimize düğme aldık ve nihayet eve girdik :)
ohh elleri e saglık canım bu hafta rahat edersin inş ev temizcek hayırlı olsun süpürge de
valla hamile pant aynen dediğin gibi ben basenden de şişince paşa paşa giydim o pant hala da giyiyorum insana kendini hiç ii hissettirmiyor ama neyse ki az kaldı tayt falan denedim ama doktorlar cok kızıyor kan dolaşımı için dar seyler giymeyin diyo
2 hamile pant 2 tayt 2 de bedeni 40 aldığım pant ile bitiriyorum inş hamileliği (benim 3 ayda pantolonlarım olmaz olmuştu. )
hadi bakalım canım aklım a geldi o kadar dedik gidicen 3 kişi dönücen diye merak ettim az kalmış son hafta inş
kızlar yaaa bir sorunum var.
acayip kötü kokulu bir akıntım var.
aslında akıntım yok gibi de koku var işte.
mikmik sırasında hissettik ailecek
nefret ediyorum bu kokudan.
doktora söylesem alttan mı bakacak?
onu da hiç istemiyorum.
başına gelen var mı kızlarrrr??
Gunaydin bayanlar ,
yeni haftamiz herkese hayirli olsun...
bu hafta guzel haberler alicaz insallahozellikde TAZEBAHAR senden bekliyoruz cnm...
yaa ne cene var kiz sizde 1 gun girmedim oku oku ancak...
bu bel agrisi beni oldurcek...
dun bir akrabamizin ev mevludu vardi kayinvalide annem hep beraber oraya gittik... gerci sonuna yetistik.. bayramda burda olmucaz diye annem ve teyzem dedemin kabristan ziyaretine gittiler... ordan gectik mevlude... ev hediyesi almakta amma zormus yaa... cumadan beri ancak begenip aldik... bide isin komik tarafi ben sarap bardagi aldim... yani su ve meyve suyu icinde olur ama asil sarap... kayinvalidem bir dalga gecti valla carpilcaz diyo bende dedim su bardagi niyetine aldim
donustede tefal outlet varmis oraya girdik.. benim kozalak kati meyve sikacagi istiyordu... zatalileri illa havuc suyu icicekmis bu kis... vitamin olsun diye... kayinvalideminde duduklu tencereye ihtiyaci varmis... ne hikmetse bilmem nekadarlik alisveris yapana hediye cekide varmis.. bizim sikacak yari fiyatina geldi... gerci kendi odedi yine tamamini sagolsunkayinperde sanirsam kendisini sabah kizdirmis isin yok benle ugrasiyorsun deme gafletinde bulunmus... bizimkide alisverisi is edindi galiba...
aksamda onlarda kaldik. gece kayinpeder geldi yurtdisindan misafirleri vardi... neyse diyoki Suzan cok israr etti duduklu icin ihtiyacmis... bizde aldik... oglunda meyve sIkacagi istiyormus onuda aldik... adamda napsin ben ordayim biseyde diyemedi caniniz sagolsun sizin icin calisiyoruz dedi...
ama outlette fiyatlar iyiymis gercekten... teshir urunleri dahada uygun... arada yoklamak lazim... gittgimiz mevlud sahibi 250 tl ye actifry ve mevye sikacagi katisi yine bide tava almis 2 ay once... o aklima girdi zatn...
biraz yuruduk ama belim beni olduruyor... hapsurmak bile agri yapiyor yaa...
yaa bende cok acayip bir gobek var... top koymuslar gibi... daha 1 ay once hamile kotu aldim ben cok memnunum valla.. simdilik normal elbiselerimi de giyiyorum.. hirka elbise... bide benim bebek biraz asagida galiba pantalonlarin tam bellerinin oldugu yerde... legen kemiklerimin hizzasinda... oyuzden hic tayt fln giyemiyorum.. gerci hamile tayti buldum.. onunda gobek kismi cok guzel ama popo kismi bol geldiemanet gibi duruyor ustumde daha giyemicem onu maalesef.
allahtan ofiste giyim olayim rahat... oyle idare edicem ama kisin mont olayi nasil olcak onu bilmiyorum
geçmiş olsun tatlım ilişkiden sonra ağır kokuyu bende hissetmiştim ve hatırlarsan solugu hemen doktorda aldım benımde akıntım yoktu ama doktor akıntın ıcerıde coook desmıt bana fıtıl vermıstı ve 1 haftada ılıskı olmasın demsıtı ama sımdı sen hamılesın sana ne verır bılemem dıkkat et kendıne usutmeee enfeksıyon kapmıssın tatlım
veeee kocaman gunaydın bu sabahın korunde calısanlardan bıle erken kalkmama sebep olan yanlıs arayan esımın enıstesıne sevgılerımle
gerı dalamadım bı turlu bende kalkyaım barım dedım belkı oglen guzellık uykusuna yatarım ne me lazım demı
guzel bır haftaya benımle baslamıs olun emı cancagızlarım :)
hepınızı opuyorummmmmm
Kızlaaaaaaaar günaydın,
Naılsınız neler yapıyosunuz???çooooook güzel musmutlu bi hafta dilerim hepimize
kızcıklar günaydınnnnnnnnnnnn evimdeyim çok şükür nasılsınız bakalım geçmişi okuyummu özetlermmisiniz bana:))
cnm durumlar nasil... yanlis hatirlamiyorsam Bat yarindi ama... nasil hissediyorsun kendini .....
gunaydınnnn tatlımmmm hepımız içinnnn çoook güzel bir hafta olsun inşallaj
günaydın sekerımmm
gunaydın hulyaaaaaaaa nasılsın tatlım dıkkat et usutme kendını bebelerını ustme annesı :)
slm tatlımmmm benim ya aslında hssettiğim seyler var eger bebegım gelırse bunu paylasırım psıkolojık olabılır diye birşey demeyeyeım :) hafta sonu gorumcem sen yuzune bırsey mı yaptırdın guzellesmıssın pamuk gıbı bembeyazzzz cıldın dedı :) suratımda gercekten bır degısıklık var hamıslıkte olur mu boyle seyler kızlar
Günaydıııııııın şekerpareleeeeeer
buarada malesef kötü bi haberim var bahsettiğim ikiz doğum yapan bayan vardı ya anne karnında sıkıtıpı için kolu morararn bebeği malesef kaybetmişler diğerinin durumuda kritikmiş habire kan arıyolar hemde b(-) kan merkezindede yokmuş değişim kabul etmiyolar ilk gün bulup vermişler ikkinci günde biyerden bulmuşlar dün yine gerekli olmuş biz biyerden bulduk onu verdiler arık ameliyatmı yapıolar yoksa noluyo soramadımda allahım inş şifa versin kız bildiğiniz doğum yaptı hemde hem alttan hem karından dikişleri var ama eli boş allahım inş onada güç kuvvet dayanma gücü versin sizlerde dua edin emi annenin ismi gamze ismen dua etmek isteyenler için
eline sağlık canım sıcacık giysin inş heeheh bende nihayet çocuklarıma yapcak bişey buldum kundak bezinin kenarını örüyorum sonrada kurdele nakışından elbise yapcam inş ben şeyimi kaldırıp yapana kadar kzıalr gelemzse tabi:)))) eee annesi gelcek tabi artık ta ondan buarada 19+0olduk ben hala bişey hissetmiyorum yahu böyle bazen arada içimden bişeyler boşluğa düşmüş gibi oluyo o acaba bebeğin hareketi olabilirimi
kızlar konya acaaaaip soğuk yaa kaloriferleride yakmadılar donuyorum yatak odam zaten kuzey taarfta kalıyo odaya girmeiyorum bile oturma odasında yattım yine ve şuan havlu pijama altında badi madi var ama donuyorum bide kapıyı felan kapattım sıcak dursun diyenolcka bilmiyorum normalde yakarlardı hemen pufff
yaa evet az kaldı cuma akşam yapmayı planlıyorum yoksa akşama kadar dayanamam eşime haber vermek ıcın olumlu olursa, olumsuz olursa da işte durmak ıstemem o yzuden akşama dogru yaptırıcam
inşallah canımm inşallah müjedli haberdir size vereceğim haber bakalım az kaldı galiba heycan dorukta bi taraftan bi taraftan da hiç heycan yok test gunu gelmesin ıstıyorum çünkü her gun onla konusmaya alıştım,olmadığını duymak ıstemıyorum:18:
Gunaydin bayanlar ,
yeni haftamiz herkese hayirli olsun...
bu hafta guzel haberler alicaz insallahozellikde TAZEBAHAR senden bekliyoruz cnm...
yaa ne cene var kiz sizde 1 gun girmedim oku oku ancak...
bu bel agrisi beni oldurcek...
dun bir akrabamizin ev mevludu vardi kayinvalide annem hep beraber oraya gittik... gerci sonuna yetistik.. bayramda burda olmucaz diye annem ve teyzem dedemin kabristan ziyaretine gittiler... ordan gectik mevlude... ev hediyesi almakta amma zormus yaa... cumadan beri ancak begenip aldik... bide isin komik tarafi ben sarap bardagi aldim... yani su ve meyve suyu icinde olur ama asil sarap... kayinvalidem bir dalga gecti valla carpilcaz diyo bende dedim su bardagi niyetine aldim
donustede tefal outlet varmis oraya girdik.. benim kozalak kati meyve sikacagi istiyordu... zatalileri illa havuc suyu icicekmis bu kis... vitamin olsun diye... kayinvalideminde duduklu tencereye ihtiyaci varmis... ne hikmetse bilmem nekadarlik alisveris yapana hediye cekide varmis.. bizim sikacak yari fiyatina geldi... gerci kendi odedi yine tamamini sagolsunkayinperde sanirsam kendisini sabah kizdirmis isin yok benle ugrasiyorsun deme gafletinde bulunmus... bizimkide alisverisi is edindi galiba...
aksamda onlarda kaldik. gece kayinpeder geldi yurtdisindan misafirleri vardi... neyse diyoki Suzan cok israr etti duduklu icin ihtiyacmis... bizde aldik... oglunda meyve sIkacagi istiyormus onuda aldik... adamda napsin ben ordayim biseyde diyemedi caniniz sagolsun sizin icin calisiyoruz dedi...
ama outlette fiyatlar iyiymis gercekten... teshir urunleri dahada uygun... arada yoklamak lazim... gittgimiz mevlud sahibi 250 tl ye actifry ve mevye sikacagi katisi yine bide tava almis 2 ay once... o aklima girdi zatn...
biraz yuruduk ama belim beni olduruyor... hapsurmak bile agri yapiyor yaa...
ohh masallah annesinin kuzusuna... kocaman olmus baksana bebisin...
hani haftaya gitcektin dayanamadin tabii ozledin bebisini
kiz ozlem msallah sana nerden bu kadar enerji... soylemim diyorum nazar degicek diye ama masallah yani iki saat k... ustunde zor oturuyorsun devamli bir action var hayatinda hee... kiskanicam artik...
azcik dikkat et kendine bakim sen artik...
yaa bende cok acayip bir gobek var... top koymuslar gibi... daha 1 ay once hamile kotu aldim ben cok memnunum valla.. simdilik normal elbiselerimi de giyiyorum.. hirka elbise... bide benim bebek biraz asagida galiba pantalonlarin tam bellerinin oldugu yerde... legen kemiklerimin hizzasinda... oyuzden hic tayt fln giyemiyorum.. gerci hamile tayti buldum.. onunda gobek kismi cok guzel ama popo kismi bol geldiemanet gibi duruyor ustumde daha giyemicem onu maalesef.
allahtan ofiste giyim olayim rahat... oyle idare edicem ama kisin mont olayi nasil olcak onu bilmiyorum
yaaa kizlar bide bisey sorucam
ben daha onceden de hissederdimde ihtimal vermemistim... 13 haftada faln 1-2 kere olmustu...
simdi tam bebegim oldugu yerde boyle yumurta gibi arada gidip gelen bir sertlik hissediyorum... ozellikle one geldiginde... yani dire k yumurta gibi cikiyor... sag sola oynuyor... sonra kayboluyor.. ozellikle boyle uzanip rakatladigimda one geliyor elimi koyuyorum ustune... bebis oldugunu tahmin ediyorum... oylemidir acep gercekten
ben onu daha once gaz topu snamistim ama degil anlasilan...
Günaydıııııııın şekerpareleeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?