Gunaydin kizlarr :))cok guzel bi hafta olsun insallah :))
ya cumartesı calısmıyorum ya sabahtan ofste ısım var dıye evden cıkacagım dogru doktora gidecegım tahlilimi yaptıracagım dıye dusundum eve gelınce de esımeee surprız ama bakalım bugun yarın bır gecsınde belkıde gderım doktora bılemıyorum :)
Tatlim insallah biran once gelir sular olmayinca hayat cok zorlasiyo ama gelene kadar dinlen sende bari bi is yapmaa popon yer gorsun azcik :)))
amin cnm insallah... herkeze tez zamanda insallah...
OZlem
cnm uzulme okadar su kesintisi icin seninkilerin gelmemesi icin bahanen hazir iste... sular yok de direk.
kiz saka bir yana su olmayinca insanin tuvalete bile gidesi gelmiyor yaa... berbat bisey... ayy insallah hemen hallederler ...
valla elektrik neysede su bambaska...
takipteyiz sekerim siziiınsallah tatlım ınsallah artık sana da tunaydın :)
canım sen yınede once ıkı ıdrar testı ıle durumu garantıle oyle gıt kan testıne derım ben
benım hayat baglarım suya baglıymıs ayy bı fena oldum bak hala gelmedı :S
kız aynen demın tuvalete gıttım ay durım azıcık gelır belkı dedım gerı cıktım
aa bızımkılerın rutın kontrolu genelde carsamba epersembe oluyor artık ararlar carsamba yada persembe
bua rada randevumuzu yarın oglen 1 e aldık sekerler bızı takıp etmeye devam edınız lutfen
takipteyiz sekerim siziigüzel haberlerle gelin insallah yinee bizimde yarın 1.30 da randevumuz kalp atısı duyucaz insallah da nasıl heyecanlıyım anlatamam midemin bulantısı hamilelikten degilse kesin stresten
valla yarın cok güzel bi gün olucak insallahhayy yarın ben doktora gıtcem sen doktora gıtcen ferıde kan sonucu aıcak merve hala regl olmamıs olursa hamıs cıkıcak ınsallah ay ne mubarek gun kız
varmı baska guze haberı olan
kiz tahtaya vur gelmesinler... yani yine gelmeye kalkarlarsa yuh artik...kız aynen demın tuvalete gıttım ay durım azıcık gelır belkı dedım gerı cıktım
aa bızımkılerın rutın kontrolu genelde carsamba epersembe oluyor artık ararlar carsamba yada persembe
bua rada randevumuzu yarın oglen 1 e aldık sekerler bızı takıp etmeye devam edınız lutfen
valla yarın cok güzel bi gün olucak insallahhdoktora gidicek 1 kişi daha vardı sanki yarın ama yanlıs mı hatırlıyorum kii:26:
kiz tahtaya vur gelmesinler... yani yine gelmeye kalkarlarsa yuh artik...
kisa bir mesajim olcak onlara ....
bence ararlarsa yaa acma yada direk bahaneni sun kendilerini...
cnm bugun ebda gidicekti doktora .... 1.30 demis.... bakalim cinsiyet belli olcakmis belki...
belki dunur olma sansimiz vardir hala... benim oglan kaldi ortadaa
dogruuuu ebdanın erkek bence kesin yaa kuzum dur bakalım bu ay birsürü hamile haberi alıcaz elbet bir kızz düsücek bizim kucuk pasaya dakiz tahtaya vur gelmesinler... yani yine gelmeye kalkarlarsa yuh artik...
kisa bir mesajim olcak onlara ....
bence ararlarsa yaa acma yada direk bahaneni sun kendilerini...
cnm bugun ebda gidicekti doktora .... 1.30 demis.... bakalim cinsiyet belli olcakmis belki...
belki dunur olma sansimiz vardir hala... benim oglan kaldi ortadaa
offff cok sinir bozucuuuusaatı 18 yaptılar ya sınır olmaya devam edıorum
su aksam 6 ya kadar gelmıcekmıs yaa :S
aynen bende aylardır az kaldı dıye bırsey almadan gıcık gıcık dolasıyorum dun usudum kıslık pıjama cıkardım gobusum kırlı gıbı acık gezıyorum cok komıgım :) valla kendıme guluyorum ama yapacak bırsey yok kalmıs surdada maksımum 20 gun sonra olur ınsallah gobek fosss sonunce demı sonrada yavas yavas verıcez kıloları
kızlar yaaa bir sorunum var.
acayip kötü kokulu bir akıntım var.
aslında akıntım yok gibi de koku var işte.
mikmik sırasında hissettik ailecek
nefret ediyorum bu kokudan.
doktora söylesem alttan mı bakacak?
onu da hiç istemiyorum.
başına gelen var mı kızlarrrr??
:) anneye malum olurmuş doğum bugün mü yoksa :44:ıremmm yelek bıttı annem yarın dıkerse ceker koyarım foto sıpsak :) yuz tane hırka oreyım bı tanesını dıkmeyeyım oyle sıkılıorum kı
bu arada kızlar ıcımde bı garıplık var bugn yıne o kadar hareketlı kı bızım oglan fırsatını bulsa gobegımı yarıp cıkıcak
buarada malesef kötü bi haberim var bahsettiğim ikiz doğum yapan bayan vardı ya anne karnında sıkıtıpı için kolu morararn bebeği malesef kaybetmişler diğerinin durumuda kritikmiş habire kan arıyolar hemde b(-) kan merkezindede yokmuş değişim kabul etmiyolar ilk gün bulup vermişler ikkinci günde biyerden bulmuşlar dün yine gerekli olmuş biz biyerden bulduk onu verdiler arık ameliyatmı yapıolar yoksa noluyo soramadımda allahım inş şifa versin kız bildiğiniz doğum yaptı hemde hem alttan hem karından dikişleri var ama eli boş allahım inş onada güç kuvvet dayanma gücü versin sizlerde dua edin emi annenin ismi gamze ismen dua etmek isteyenler için
İyim kuzum nasıl oliymAteş topiğinde bugün 1 bebeğimiz oldu, gerçi daha haber gelmedi ama eminim sağlıcakla annesinin kucağındadır bebecik... Dualarınızı esirgemeyin kızlar...
kızlarrr aslında benım bat ım bugün :) ve hala gelen gıden yok ben 30 gunde bır adet oluyorum 10 agustosta adet olmuştum sonra 30 gun sonra 8 eylul de adet oldum ve 30 gun daha ekleyınce 7 ekım :) hala gelen gıden yok ama yarına hatta olmazsam cumartesıye kadar beklemek ıstyıorum :)
umarım bebegım annesıyledır .
özlem teyzesiiii ve kızlarrr nasıl olmuşşşş?
saol canım valla sayıları anlatabilmek için oturdum ördüm,diğer tekinide öreceğim ne zaman geleceği belli olmayan benim sıpanın ilk patikleri olurçok güzel olmuş maşallah Eline emeğine sağlık :)
ayyy kızlar benı heyecan bastııı yaaaa bencede ben bekleyeme cumartesıye kadar yanı ıdrar yaparım mutlaka :) ama esıme soylemeden durmaya calısacagım kızlar ne bılım ıcımde yeserennn kocaman bırrr umuttt var umarım yıne yıkılmam hos yıkılsam ne olacak Rabbımın takdırı ama sol tarafıma ara ara sancı gırıyor sankı bebegım buradayım der gıbı pofff :)ayy yarın ben doktora gıtcem sen doktora gıtcen ferıde kan sonucu aıcak merve hala regl olmamıs olursa hamıs cıkıcak ınsallah ay ne mubarek gun kız
varmı baska guze haberı olan
Aşk olsun 2 gün girmedim diye unutmuşsunuz beni
bugün dr. gidenlerden biri de bendim. hoş gitmesem de olurmuş.
Devlet Hastanesine gittim. 5 tüp kan ve idrar tahlili verdim sonuçlar yarın çıkacak.
sonra ultrasona girdim kadın bana şikayetin var mı dedi. kasılmalarımı söyledim. tmm dedi
bebeğimin boyu kilosu ne kadar olmuş normal mi dedim. evet dedi. ama kadın bana bi birim söylemedi.
Sinir oldum. Ekrandan bi kaç kısaltmaları okudum kendim. o okuduğumda boyuymuş. 37,1cm. kilosu ne kadar hiç bilmiyorum.
yarında tahlillere bakacak. bana Önümüzde ki ay gene özel hast. yolu göründü.
Niye bu devlettekiler böyle anlamıyorum.
ayyy kızlar benı heyecan bastııı yaaaa bencede ben bekleyeme cumartesıye kadar yanı ıdrar yaparım mutlaka :) ama esıme soylemeden durmaya calısacagım kızlar ne bılım ıcımde yeserennn kocaman bırrr umuttt var umarım yıne yıkılmam hos yıkılsam ne olacak Rabbımın takdırı ama sol tarafıma ara ara sancı gırıyor sankı bebegım buradayım der gıbı pofff :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?