Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Gunaydin kizlarr :))cok guzel bi hafta olsun insallah :))

ınsallah tatlım ınsallah artık sana da tunaydın :)

canım sen yınede once ıkı ıdrar testı ıle durumu garantıle oyle gıt kan testıne derım ben

Tatlim insallah biran once gelir sular olmayinca hayat cok zorlasiyo ama gelene kadar dinlen sende bari bi is yapmaa popon yer gorsun azcik :)))

benım hayat baglarım suya baglıymıs ayy bı fena oldum bak hala gelmedı :S

kız aynen demın tuvalete gıttım ay durım azıcık gelır belkı dedım gerı cıktım
aa bızımkılerın rutın kontrolu genelde carsamba epersembe oluyor artık ararlar carsamba yada persembe

bua rada randevumuzu yarın oglen 1 e aldık sekerler bızı takıp etmeye devam edınız lutfen

takipteyiz sekerim siziigüzel haberlerle gelin insallah yinee bizimde yarın 1.30 da randevumuz kalp atısı duyucaz insallah da nasıl heyecanlıyım anlatamam midemin bulantısı hamilelikten degilse kesin stresten

takipteyiz sekerim siziigüzel haberlerle gelin insallah yinee bizimde yarın 1.30 da randevumuz kalp atısı duyucaz insallah da nasıl heyecanlıyım anlatamam midemin bulantısı hamilelikten degilse kesin stresten

ayy yarın ben doktora gıtcem sen doktora gıtcen ferıde kan sonucu aıcak merve hala regl olmamıs olursa hamıs cıkıcak ınsallah ay ne mubarek gun kız
varmı baska guze haberı olan

ayy yarın ben doktora gıtcem sen doktora gıtcen ferıde kan sonucu aıcak merve hala regl olmamıs olursa hamıs cıkıcak ınsallah ay ne mubarek gun kız
valla yarın cok güzel bi gün olucak insallahhdoktora gidicek 1 kişi daha vardı sanki yarın ama yanlıs mı hatırlıyorum kii:26:

kiz tahtaya vur gelmesinler... yani yine gelmeye kalkarlarsa yuh artik...
kisa bir mesajim olcak onlara ....
bence ararlarsa yaa acma yada direk bahaneni sun kendilerini ...

valla yarın cok güzel bi gün olucak insallahhdoktora gidicek 1 kişi daha vardı sanki yarın ama yanlıs mı hatırlıyorum kii:26:

cnm bugun ebda gidicekti doktora .... 1.30 demis.... bakalim cinsiyet belli olcakmis belki...
belki dunur olma sansimiz vardir hala... benim oglan kaldi ortadaa

saatı 18 yaptılar ya sınır olmaya devam edıorum
su aksam 6 ya kadar gelmıcekmıs yaa :S

dogrukız bugun ebda gıtcektı artık gece yarısı bı gorunur kacar yıne

artık valla dedıgın gıbı acınca aaa ck kotuyum soyleyım boyleyım dıe acarım telı ıı bıle olsam

dogruuuu ebdanın erkek bence kesin yaa kuzum dur bakalım bu ay birsürü hamile haberi alıcaz elbet bir kızz düsücek bizim kucuk pasaya da
saatı 18 yaptılar ya sınır olmaya devam edıorum
su aksam 6 ya kadar gelmıcekmıs yaa :S
offff cok sinir bozucuuuu sabah erken kalktın yat uyu bence kuzum sen 4 saat kaldı az kaldıı

görkemciğim inşallah öyle olur, Özlemciğim inşallah fotoyu yükleyebilirsem güzel birşey biraz sinirini alır, tarifinide yazmaya çalışacağım burdan yükeleyemezsem facede paylaşıyım mı canım

Benimde annem kiloludur bana git benim dolabından bişeyler giy diyo
yelek bitmiş hayırlı olsun çek koy bakalım :) bende bi şapka daha var ananemiz ördü dün koysam bunu da çok beğenirsiniz kii :))

canım ben ilişki sırasında hiç hissetmedim ama bu sıcak zamanlarda olmuştu bende de. dr. gittim. alttan muayene etmedi. tahlil istedi. gece içmem için suya karıştırılan 1 ilaç verdi 10gün ilişki yasak dedi. o bölgeyi kuru tut gerekirse yıkama direk sil çık dedi. ben yine su kullanıyorum ama çok iyi kuruluyorum çamaşır değiştir bide sık sık. şuan hiç bişey kalmadı çok şükür

:) anneye malum olurmuş doğum bugün mü yoksa :44:
Bide ben 3300 çektim. Bu çektiğimden 750sini filn ekleyin hülü 750 çeksin. benimde tesbihim bulunsun. gerçi önceki kalandan eklenmişti ama bu taze taze

canım sizlere çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.. İnşallah Gamze arkadaşında evladı yaşar Rabbim sağlık güç sabır versin.
İyim kuzum nasıl oliym Ateş topiğinde bugün 1 bebeğimiz oldu, gerçi daha haber gelmedi ama eminim sağlıcakla annesinin kucağındadır bebecik... Dualarınızı esirgemeyin kızlar...

Maşallah hayırlı olsun inşallah. Darısı senin göbüşüne

canım inşallah güzel haberler gelicek senden. İnşallah annesine sıkısıkı sarılmıştır bebişin.
ben topiği kalabalık görünce aceba haber geldi mi ki dedim ama sen beklemedeymişsin :)

Tazebahar..Feride..
İnşallah sizlerde güzel haberler verin bizlere.. İnşallah bebekleriniz annelerine sıkısıkıya tutunmuştur.

Aşk olsun 2 gün girmedim diye unutmuşsunuz beni
bugün dr. gidenlerden biri de bendim. hoş gitmesem de olurmuş.
Devlet Hastanesine gittim. 5 tüp kan ve idrar tahlili verdim sonuçlar yarın çıkacak.
sonra ultrasona girdim kadın bana şikayetin var mı dedi. kasılmalarımı söyledim. tmm dedi
bebeğimin boyu kilosu ne kadar olmuş normal mi dedim. evet dedi. ama kadın bana bi birim söylemedi.
Sinir oldum. Ekrandan bi kaç kısaltmaları okudum kendim. o okuduğumda boyuymuş. 37,1cm. kilosu ne kadar hiç bilmiyorum.
yarında tahlillere bakacak. bana Önümüzde ki ay gene özel hast. yolu göründü.
Niye bu devlettekiler böyle anlamıyorum.

şimdi gelelim anlatımına
42 ilmekle başlıyoruz 6 sıra haroş örüyoruz sonra ilmekleri 3e bölüyoruz, ortada her zaman 12 ilmek olacak,15ilmek örüp 12 ilmek daha haroş yapıyoruz ancak 12. ile 13. ilmeği bir kesiyoruz.( püf noktası iki ilmeği bir kestikten sonra sağda kalan ilmeklerden ilkinin etrafından ipi dönelimki arada boşluk olşmasın.o da aşağıdaki şekilde)

kenarlarda 6şar ilmek kalana kadar devam ediyoruz.toplamda 24 ilmek olacak,sonra 4 sıra haroş ördüktan sonra baştaki ilmeği boş alıyoruz 1 ajur alıp 2 ilmek kesiyoruz,sıranın sonuna kadar aynısını yapıyoruz.Sonra isteğe göre 2 yada 3 sıra daha haroş örüp bitirp dikiyoruz işte bu kadar inşallah anlatabilmişimdirr

Son düzenleme:
ayyy kızlar benı heyecan bastııı yaaaa bencede ben bekleyeme cumartesıye kadar yanı ıdrar yaparım mutlaka :) ama esıme soylemeden durmaya calısacagım kızlar ne bılım ıcımde yeserennn kocaman bırrr umuttt var umarım yıne yıkılmam hos yıkılsam ne olacak Rabbımın takdırı ama sol tarafıma ara ara sancı gırıyor sankı bebegım buradayım der gıbı pofff :)

sonra millete laf soylerle neden devlete gitmiyorsunuz ... yok soyle iyi yok boyle iyi diye...
tmm belki iyi doktorlarda vardir da yani cogu boyle olunca insan gitmek istemiyor iste...

ohh masalllah bebisine cnm benim... o iyi olsunda varsin doktorun agzindan cimbizla al laflari ... ama bencede aklinda durucagina ozele bir git gorun dedim ben...

kizlar bu arada ben doktorumla hic eger normal dogum olursa ve diyelim gece baslarsa doguma glerlimi diye sormadim...
bazi doktorlar varmis gece dogumlara gelmiyorum fln diyormus. son dakka baska doktor fln giriyormus...pazar gunu hani mevlutde konustukta... simdi bayramdan sonra Varujan Bey ile ilk onu konuscam..
Rabbim kismet ederde ozamanlara gelebilirsek eger simdiden bilmek istiyorum nasil olcak diye.. yoksa baska doktor bakmak lazim yada gelmesi icin ucret konusmak gerek belkide....

cnm benim sen bat i en kotu yarin diye dusunuyorsun... bence carsamba - persembe gibi idrar yap...
cumartesiye kadar kendini strese sokma derim ben... ama benim fikrim tabii cnku ben cok tez canliyim hayatta dayanamam oyle beklemeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…