Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Efe yeleğinin arka kısmı böle Özlemcim :))

bunu yeni ördüm
İçine çıngırak top koydum ses çıkarıyo yani aynı zamanda. bizim babamız müzikle ilgileniyo. Onun mikrofonu var bi tane de oğlumun olsun dedim :))
Ponponları da yaptım demiştim ya. sanırım böle daha cici oldular :) hazır manayla bunları da sizinlen paylaşayım dedim :)

tabıkı neden olmasın
hıkayen nedır senın bebek mı beklıorsun hamıle mısın bıraz bahset bakalım kendınden

ben 2 yıllık evliyim ve bu süreçte 2 tane düşüğüm var..ikiside spontane düşük oldu ve kürtaj olmadım..bebek istiyoruz tabiki ve hiç korunmadık..2 kez düşük olunca bi dolu test yapıldı sebep ne diye ama testler temiz çıktı hiçbirinde sorun çıkmadı..bu yüzden şansa,kadere bağlandı sonunda o 2 düşük..gerçi bu dönemde o kadar çok örnek var ki..umutsuz değilim yani,hâlâ umudum var ve denemeye devam..

bu arada pko sorunum var başlangıç seviyede gibi + kilo vermem gerekiyor...ve sanırım buna bağlı olarakta regl düzensizliği var 1 seneyi geçkin süredir...nerdeyse her ay söktürücü ile hastalanıyorum...ve gariptir ki böyle olmasına rağmen her ay hastalanmayınca heyecan yapıyorum acaba diyorum...amma pozitif insanım yahu

yani kısa özetim hikayem böyle...
inş banada sağlıklı bi şekilde kısmet olur...
tabi isteyen herkese de

Canim p ko var ve sokturucu ile hasta oluyorsan herkese tavsoye ediyotumsogan kuru uygula

burda senin gibi uzun surefe adet olan arkadas vardi simdi kilo verme surecine girdi...senin kilon ne kadar...

Feride gördüm seni aşağıda yakalandın :))
yarın inş test öbür gün mü veriyorlar acabasonucu kaç gün meraklı meraklı dolaşıcaz ğ

Canimm valla yarin verecegim normalde ertesi gun cikiyr bi aksilik cikmazsa,sıkı sıkı tembihliycem progesteron icin diye,bi kere aile hekimim hemsiresi tiroidim icin kan verdigimde hormon diye hemograma bakmisti bosa gitmisti insallah oyle olmaz,ay kizlar sabahki gordugum iki ruyami anlatmak istiyorum size ruyamda hamileydi 1aulikmis kucuk bi gobegimde vardi,sonra pazaradan tursuluk salatalik gibi birsey almis babamlar onu kucakliyorum icimdende diuorum ki insallah bi zarari olmaz
Sabahta esim nobetten geldikten sonra uyudugumda denizde bir botun icindeydim ablam falan yuzuyorlar guya balik tutuyormusuz boyle kocaman kicaman baliklar var elimi atiyorum yakaliyorum bir suru cok acayipti,canimda balik istiyr bu ruyayi ondan mi gordum bilemiyorum ama ben kismet diye yorumladim
Son bir soru burcunun tesbihleri bitti mi ne kdr oldu,maaşallah ana kiz ikisinede bayildim

Sen kiloya hizli basladinda sonradan iyi gittin... senin de bisey kalmadi kurtulacan bu pantolonlardan.
gerci ben sezeryan oldugum icin dogumdan 1 ay sonraya kadar giyiyorum. amelyt izine denk gelmesin diye.

irem
bende hamile ustlerine ayrica gicik oluyorum..dedigin gibi bide pile atiyolar. var bende bi tane caganin hamileliginden kalma.

ferideeee. heyecanla bekliyoruz canim....

yelizzzz hadi bakalim bayram haftasi merve ozgen bide senden haber beklicez...

Ay ne guzel ruya gormussun balikli olan ozellikle.. insallah guzel kismetli bebeginin habercisidir..

tesbih sadece 2000 tane cekmistim o...

Ay ne guzel ruya gormussun balikli olan ozellikle.. insallah guzel kismetli bebeginin habercisidir..

tesbih sadece 2000 tane cekmistim o...

İnsallah canim oyle olur, öözlem topluyordu tesbihleri otuz bin küsurdu, bu ara okuyamadm bitmediyse ona bityiyse siradaki arkadasa cekiyim diye soruyorum

aynen bende aylardır az kaldı dıye bırsey almadan gıcık gıcık dolasıyorum dun usudum kıslık pıjama cıkardım gobusum kırlı gıbı acık gezıyorum cok komıgım :) valla kendıme guluyorum ama yapacak bırsey yok kalmıs surdada maksımum 20 gun sonra olur ınsallah gobek fosss sonunce demı sonrada yavas yavas verıcez kıloları

bayrama kadar dogurmamıs olursam evden dısarı cıkmayı sırf bu nedenle planlamıorum hanı hep dıyorlar ya kadınların dolap doludur hıc gıyecek seylerı kalmamıstır dıye ıste o sroun sımdı bızım evd e

kız bebeıs kıyafetlerı normal ınsan kıyafetınden pahalı yaa ama cok guzeller ve degerler mını mınnacık
sımdı bende dun aldıgımız uyku setını attım makınaya ınsallah guzel cıkar asarım kurur yarında sererım besıgımıze son kez hazır olur besıgımız

mont olayı ıcın ınan dıyecek bır sey yok :S on kapanmıor gecen hastaneye onum acık gıttım annem ertesı gun aradı sunu getırsem olurmu bunu yapsam olurmu onune sal mı baglasak ayy dur daha kac kere dısarı cıkıcam ıstemıorum dıorum anlamıor abuk subuk teklıfler sızı hıc dusunemıorum :S

Allahım oyuncaklarını da yapmıs masallah valla sana canım ınsan ayrı ozenıor canı cıgerı ıcın yapınca
yelegın arkası ıcınde sagol bende yapayım dur :)
sapkandan da yapcam bu arada bıde ferıdenın attıgı patık var ya onu da grı lacıvert yapcam takım olacaklar

rabbım ınsallah hayırlı zamanda hayırlı evladınızı verır sızlerede
belkıde gercekten zamanı gelmemıstır
kur denedın mı hıc bıde ne kadar kılon yanı ne kadar vermek ıstıorsun
ınsallah hersey carcabuk olur ve kucagına alırsın kucuk melegını sende raabbım sıfa versın

canım ruyaların ıkısıde harıka ve ınsallahda guzel guzel sonuclarınız olur ben bu ruyayı kısmete bebege yormak cok ıstıorum ama senı heveslendırmektende ayrı korkuyorum ınsallah haftaya bırlıkte sevınc cıglıkları atıcaz brada

tesbıh bıtmedı canım burcu ıcın en son 31000 dı 2800 senden artmıs bende 1200 okudum 35000 oldu baska da henuz okudum dıye ekleyen olmadı hafta sonu topık bostu hulya da da vardır belkı ınsallah hafta bası bellı olur durum sen burcuya cek hala canım

hızlı kosan atın cıftesı pekkk olur derler hızlı hızlı aldık kıloları baya da guzel sıstım hanı hayatımda cıkmam dedıgım en ust tavan kıloları 3er 5 er atladım :) sonunra 74 oldum ((
neyse neyse yapacak bırsey yok sonra bende vermek ıcın azımleırmı paylasıcam bu toopıkte :)

Aaaaaamiiiin canim insallah,tamam canim ben devam ediy yine fazlasini siradakine aktaririz opuyorum simdilik sizlerii

Kiz sen hic 74 gostermiyosun...
ben ilk aldin kilo sonra yavasladin biliyorum. ama maasallah hic gostermiyosun. dogumdan sonra bol
bol emzirip veririz kiloyu kuzum..
elele verip basariruz...

Aaaaaamiiiin canim insallah,tamam canim ben devam ediy yine fazlasini siradakine aktaririz opuyorum simdilik sizlerii

Bizde öptük seni tatlım

Kiz sen hic 74 gostermiyosun...
ben ilk aldin kilo sonra yavasladin biliyorum. ama maasallah hic gostermiyosun. dogumdan sonra bol
bol emzirip veririz kiloyu kuzum..
elele verip basariruz...

Oldum valla :) 29 haftadan sonra yarasın bebeğe diye sürekli bişiler tıkıştırılfı ağzıma kilo almamak mümkün mü evet oğlum kilo aldı ama bende aldım
inş az kaldı zaten daha takamıcam artık tek hedef doğumdan sonra vermek

Canim p ko var ve sokturucu ile hasta oluyorsan herkese tavsoye ediyotumsogan kuru uygula

burda senin gibi uzun surefe adet olan arkadas vardi simdi kilo verme surecine girdi...senin kilon ne kadar...

ben evlenirken 69'dum şimdi 85.. Evlilik yarıyo valla,herşeyi lendin yapmaya başlayıp düzene otutturunca fena yeniyo..bide 1 yıl çalışmamıştım evdeykende canım sıkıldıkça yedim derkeeeeen oldu 85
bitek avantajım var o da olduğumdan daha zayıf gösteriyorum.. Kimse inanmıyo 85 diyince ayrıca 2 defa diyetisyene gittim kilo bermek nasıl oluyo neler yapışmalı hepsinide çok iyi biliyorum ama pratikte bişey yok yav içimden gelmiyo..oysa evlenmeden önce daha kolay yapardım ve düzenli kilo verirdim..zaten doktorum kilo vermeye başlasam reglin düzeleceğini söylüyo..

kürlerşn hiçbirini denemedim bu zamana dek kızlar..soğan kürünü hep duyuyorum okuyorum da ama düşüncesi bile midemi bulandırıyo,ben içemem gibime geliyo onu bilmiyorum ki...

Canim hos geldin aramiza,sogan suyunun tadi bana gorede igrenc otesi ama eger suyunu icemiyrsan közle ya, benim bi tanidigim boylede faydasini gordu,onun kisti vaardi ameliyat olacakti közlemis yemis kaybolmus kist doktor bile inanamamis ne yaptinda gitti diye

Ozlemcigim ben burcu için 10000 daha cektim bunu da ekle kizlar hadin bir an once bitirelim bak burcu da bize dua edin demis evw gecmeden bitirelim su duayi

hiç mide bulandırıyor deme.. şöyle düşün ilaçlarıda zevkle içmiyoruz. bu doğal yoldan üstelik pkolulara çok yarayan bi kür. acil başla ... adetin kaçıncı günündesin. ben kürü uyguladım hamile kaldım...belki olacaktı ama hamileliğin bi ay öncesinde kist oluşmustu onu temizlemek için yapmıştım hamile kaldım sonraki ayı...

ilk defa butik bebeye baktım alıcı gözle ne kadar uygun fiyatlar.. kaliteleri nasıl acabaa

bugun çağanın bebeklik tulumlarını falan çıkardım yıkıcam bi araa

EBDAAAAAAAAAAAAA
sana bir sorum var,sen gebeliğini öğrendiğin ay mı progesteron testi yaptırdın,
canım ben çatlatma iğnesi olduğum zamanlarda hep çatlamış mı diye de doktora gidip merakımı giderdim.
çatladıklarını kaç defa gördüm gözümle.ama olmadı...
son ay artık ümidimi kesmiştim.iğne bile olmamıştım.
ekime tüp bebeğe bırakmıştık

ptesi yaptıracağım bende,ama içime bir korku geldi esra yaa,evet illa olacak diye birşey yok ama çatlasa döllenme olmayabiliyormuş,büyük bir hayalkırıklıgı olur bende
canım ben kaç defa çatladığnı gözümle gördüm,ama olmadı.
zaten biz pkolu olduğumuz için çatlama sorunu yaşıyoruz.
normal kadınlar her ay çatlıyorlar,ama sen de görüyorsun ki hemen tutmuyor.
yumurta çatlaması hamile kalmak demek değil.
sadece sürecin normal gitmesi demek.biz normal kısma ilaçlarla iğnelerle ulaşıyoruz.
sonrası ise herkesle aynı : adı KADER...

yok canım ankarada oturuyorum ben.. bilmiyorum ama aşırı derecede başım ağrıyor ilaç ta alamıyorum bakalım bugün nasıl geçecek.. geçmesi için bildiğiniz bir yöntem var mı kızlar?
canım valla ben 15 gündür hele de bazı günler başımı duvarlara vuracak kadar başım ağrıyor.
her tür kocakarı ilacını deniyor,olmuyor.
migrene çevirip,mide bulantısı da yapıyor.
artık mücadeleden vazgeçtm.
ilaç almıycam diye direnmiyorum.parol içiyorum...
inş seninki ilaçsız geçer.

kıskanç karı ne olacak.
aman uzak dur,kale alma lütfen şunları...
sidik yarışına girmiş senleee.

canım cuma itibarıyle kozalkala oluyorum.
ondan giremiyorum.hafta içi de malum baş ağrısı...

burcu
burcuya çok sevindim bu arada.
demek sadece türkiye içerde parça unutmuyorlar.
insan hayatı bu.biraz dikkatli olur insan,işini iyi yapar.
iki defa eziyet çektiriyorlar kıza.
biz inş ehli bir doktora denk gelririz.
zaten bizim kozalak çok sinirlidir böyle konularda.
valla kalan parçayı adama yedirir

kızlar yaaa bir sorunum var.
acayip kötü kokulu bir akıntım var.
aslında akıntım yok gibi de koku var işte.
mikmik sırasında hissettik ailecek
nefret ediyorum bu kokudan.
doktora söylesem alttan mı bakacak?
onu da hiç istemiyorum.
başına gelen var mı kızlarrrr??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…