tabıkı neden olmasın
hıkayen nedır senın bebek mı beklıorsun hamıle mısın bıraz bahset bakalım kendınden
ben 2 yıllık evliyim ve bu süreçte 2 tane düşüğüm var..ikiside spontane düşük oldu ve kürtaj olmadım..bebek istiyoruz tabiki ve hiç korunmadık..2 kez düşük olunca bi dolu test yapıldı sebep ne diye ama testler temiz çıktı hiçbirinde sorun çıkmadı..bu yüzden şansa,kadere bağlandı sonunda o 2 düşük..gerçi bu dönemde o kadar çok örnek var ki..umutsuz değilim yani,hâlâ umudum var ve denemeye devam..
bu arada pko sorunum var başlangıç seviyede gibi + kilo vermem gerekiyor...ve sanırım buna bağlı olarakta regl düzensizliği var 1 seneyi geçkin süredir...nerdeyse her ay söktürücü ile hastalanıyorum...ve gariptir ki böyle olmasına rağmen her ay hastalanmayınca heyecan yapıyorum acaba diyorum...amma pozitif insanım yahu
yani kısa özetim hikayem böyle...
inş banada sağlıklı bi şekilde kısmet olur...
tabi isteyen herkese de
Feride gördüm seni aşağıda yakalandın :))
yarın inş test öbür gün mü veriyorlar acabasonucu kaç gün meraklı meraklı dolaşıcaz ğ
ohh elleri e saglık canım bu hafta rahat edersin inş ev temizcek hayırlı olsun süpürge de
valla hamile pant aynen dediğin gibi ben basenden de şişince paşa paşa giydim o pant hala da giyiyorum insana kendini hiç ii hissettirmiyor ama neyse ki az kaldı tayt falan denedim ama doktorlar cok kızıyor kan dolaşımı için dar seyler giymeyin diyo
2 hamile pant 2 tayt 2 de bedeni 40 aldığım pant ile bitiriyorum inş hamileliği (benim 3 ayda pantolonlarım olmaz olmuştu. )
hadi bakalım canım aklım a geldi o kadar dedik gidicen 3 kişi dönücen diye merak ettim az kalmış son hafta inş
Canimm valla yarin verecegim normalde ertesi gun cikiyr bi aksilik cikmazsa,sıkı sıkı tembihliycem progesteron icin diye,bi kere aile hekimim hemsiresi tiroidim icin kan verdigimde hormon diye hemograma bakmisti bosa gitmisti insallah oyle olmaz,ay kizlar sabahki gordugum iki ruyami anlatmak istiyorum size ruyamda hamileydi 1aulikmis kucuk bi gobegimde vardi,sonra pazaradan tursuluk salatalik gibi birsey almis babamlar onu kucakliyorum icimdende diuorum ki insallah bi zarari olmaz
Sabahta esim nobetten geldikten sonra uyudugumda denizde bir botun icindeydim ablam falan yuzuyorlar guya balik tutuyormusuz boyle kocaman kicaman baliklar var elimi atiyorum yakaliyorum bir suru cok acayipti,canimda balik istiyr bu ruyayi ondan mi gordum bilemiyorumama ben kismet diye yorumladim
Son bir soru burcunun tesbihleri bitti mi ne kdr oldu,maaşallah ana kiz ikisinede bayildim
Ay ne guzel ruya gormussun balikli olan ozellikle.. insallah guzel kismetli bebeginin habercisidir..
tesbih sadece 2000 tane cekmistim o...
ne bileyim canım kimileri daha uzun kalıyo 10 saat 12 saat filn ona nazaran daha iyi ama tabi o plesantanın kalması kötü olmuş. ne güzel dikişsiz halletmiş ama doktorlar gene yapmış yapacaklarını.
benim montumunda önü zor kapanıyo ama Allah'tan kapanıyo :) Kasımda hiç kapanmaz sanırım napcaz bilemiyorum :)
Eveett aldık baya da tuttu. bizde alalım güzel güzel yıkar ütüler kaldırırım kısmet olursa.
ütü kışın güzel oluyoda bu sefer her yer kapalı buhar nem yapıyo terletiyo sanki beni. :) biz kadınlar bence yaz kış sevemeyiz bu ütüyü ama yapcan mecbuuurrr :)))
kesinlikle katılıyorum sana. üstler hep anne işi dandirik şeyler hiç şık yok. hele bide yala kısmını pile gibi yapıyolar ya gıcık oluyorum.
bende hamileliğin daha ilk aylarında Ankaradan beli lastikli bi pantolon almıştım.
İyiki almışım tüm yazı nerdeyse onunla geçirdim
bi tane de hamile pantolonu var onunda lastikli kısmı sanki karnımı sıkıyo gibi hissediyorum.
geçen bayram almıştım giymiştim. bu bayramda onu giyerim.
Üstüne de bol kesim bi gömlek almıştım taa ne zaman onu giyecem.
tabi kaynanam hemen dün eşime talimatı verdi. gidin bişeyler bakın elbise filn diyo.
Sinir oluyom bazen böle bizim eve karışmasına.
yahu ne gerek var zaten 2 ay sonra bitecek doğum serüveni Allah izin verirse
napiim ben geniş hamile elbisesini bilmem nesini. bebek eşyalarını almak varken.
Eki Görüntüle 824238 Efe yeleğinin arka kısmı böle Özlemcim :))
Eki Görüntüle 824239 bunu yeni ördüm
İçine çıngırak top koydum ses çıkarıyo yani aynı zamanda. bizim babamız müzikle ilgileniyo. Onun mikrofonu var bi tane de oğlumun olsun dedim :))
Eki Görüntüle 824240 Ponponları da yaptım demiştim ya. sanırım böle daha cici oldular :) hazır manayla bunları da sizinlen paylaşayım dedim :)
ben 2 yıllık evliyim ve bu süreçte 2 tane düşüğüm var..ikiside spontane düşük oldu ve kürtaj olmadım..bebek istiyoruz tabiki ve hiç korunmadık..2 kez düşük olunca bi dolu test yapıldı sebep ne diye ama testler temiz çıktı hiçbirinde sorun çıkmadı..bu yüzden şansa,kadere bağlandı sonunda o 2 düşük..gerçi bu dönemde o kadar çok örnek var ki..umutsuz değilim yani,hâlâ umudum var ve denemeye devam..
bu arada pko sorunum var başlangıç seviyede gibi + kilo vermem gerekiyor...ve sanırım buna bağlı olarakta regl düzensizliği var 1 seneyi geçkin süredir...nerdeyse her ay söktürücü ile hastalanıyorum...ve gariptir ki böyle olmasına rağmen her ay hastalanmayınca heyecan yapıyorum acaba diyorum...amma pozitif insanım yahu
yani kısa özetim hikayem böyle...
inş banada sağlıklı bi şekilde kısmet olur...
tabi isteyen herkese de
Canimm valla yarin verecegim normalde ertesi gun cikiyr bi aksilik cikmazsa,sıkı sıkı tembihliycem progesteron icin diye,bi kere aile hekimim hemsiresi tiroidim icin kan verdigimde hormon diye hemograma bakmisti bosa gitmisti insallah oyle olmaz,ay kizlar sabahki gordugum iki ruyami anlatmak istiyorum size ruyamda hamileydi 1aulikmis kucuk bi gobegimde vardi,sonra pazaradan tursuluk salatalik gibi birsey almis babamlar onu kucakliyorum icimdende diuorum ki insallah bi zarari olmaz
Sabahta esim nobetten geldikten sonra uyudugumda denizde bir botun icindeydim ablam falan yuzuyorlar guya balik tutuyormusuz boyle kocaman kicaman baliklar var elimi atiyorum yakaliyorum bir suru cok acayipti,canimda balik istiyr bu ruyayi ondan mi gordum bilemiyorumama ben kismet diye yorumladim
Son bir soru burcunun tesbihleri bitti mi ne kdr oldu,maaşallah ana kiz ikisinede bayildim
Sen kiloya hizli basladinda sonradan iyi gittin... senin de bisey kalmadi kurtulacan bu pantolonlardan.
gerci ben sezeryan oldugum icin dogumdan 1 ay sonraya kadar giyiyorum. amelyt izine denk gelmesin diye.
irem
bende hamile ustlerine ayrica gicik oluyorum..dedigin gibi bide pile atiyolar. var bende bi tane caganin hamileliginden kalma.
ferideeee. heyecanla bekliyoruz canim....
yelizzzz hadi bakalim bayram haftasi merve ozgen bide senden haber beklicez...
aynen bende aylardır az kaldı dıye bırsey almadan gıcık gıcık dolasıyorum dun usudum kıslık pıjama cıkardım gobusum kırlı gıbı acık gezıyorum cok komıgım :) valla kendıme guluyorum ama yapacak bırsey yok kalmıs surdada maksımum 20 gun sonra olur ınsallah gobek fosss sonunce demı sonrada yavas yavas verıcez kıloları
bayrama kadar dogurmamıs olursam evden dısarı cıkmayı sırf bu nedenle planlamıorumhanı hep dıyorlar ya kadınların dolap doludur hıc gıyecek seylerı kalmamıstır dıye ıste o sroun sımdı bızım evd e
kız bebeıs kıyafetlerı normal ınsan kıyafetınden pahalı yaa ama cok guzeller ve degerler mını mınnacık
sımdı bende dun aldıgımız uyku setını attım makınaya ınsallah guzel cıkar asarım kurur yarında sererım besıgımıze son kez hazır olur besıgımız
mont olayı ıcın ınan dıyecek bır sey yok :S on kapanmıor gecen hastaneye onum acık gıttım annem ertesı gun aradı sunu getırsem olurmu bunu yapsam olurmu onune sal mı baglasak ayy dur daha kac kere dısarı cıkıcam ıstemıorum dıorum anlamıor abuk subuk teklıfler sızı hıc dusunemıorum :S
Allahım oyuncaklarını da yapmıs masallah valla sana canım ınsan ayrı ozenıor canı cıgerı ıcın yapınca
yelegın arkası ıcınde sagol bende yapayım dur :)
sapkandan da yapcam bu arada bıde ferıdenın attıgı patık var ya onu da grı lacıvert yapcam takım olacaklar
rabbım ınsallah hayırlı zamanda hayırlı evladınızı verır sızlerede
belkıde gercekten zamanı gelmemıstır
kur denedın mı hıc bıde ne kadar kılon yanı ne kadar vermek ıstıorsun
ınsallah hersey carcabuk olur ve kucagına alırsın kucuk melegını sende raabbım sıfa versın
canım ruyaların ıkısıde harıka ve ınsallahda guzel guzel sonuclarınız olur ben bu ruyayı kısmete bebege yormak cok ıstıorum ama senı heveslendırmektende ayrı korkuyorum ınsallah haftaya bırlıkte sevınc cıglıkları atıcaz brada
tesbıh bıtmedı canım burcu ıcın en son 31000 dı 2800 senden artmıs bende 1200 okudum 35000 oldu baska da henuz okudum dıye ekleyen olmadı hafta sonu topık bostu hulya da da vardır belkı ınsallah hafta bası bellı olur durum sen burcuya cek hala canım
hızlı kosan atın cıftesı pekkk olur derlerhızlı hızlı aldık kıloları baya da guzel sıstım hanı hayatımda cıkmam dedıgım en ust tavan kıloları 3er 5 er atladım :) sonunra 74 oldum ((
neyse neyse yapacak bırsey yok sonra bende vermek ıcın azımleırmı paylasıcam bu toopıkte :)
Aaaaaamiiiin canim insallah,tamam canim ben devam ediy yine fazlasini siradakine aktaririz opuyorum simdilik sizlerii
Kiz sen hic 74 gostermiyosun...
ben ilk aldin kilo sonra yavasladin biliyorum. ama maasallah hic gostermiyosun. dogumdan sonra bol
bol emzirip veririz kiloyu kuzum..
elele verip basariruz...
rabbım ınsallah hayırlı zamanda hayırlı evladınızı verır sızlerede
belkıde gercekten zamanı gelmemıstır
kur denedın mı hıc bıde ne kadar kılon yanı ne kadar vermek ıstıorsun
ınsallah hersey carcabuk olur ve kucagına alırsın kucuk melegını sende raabbım sıfa versın
Canim p ko var ve sokturucu ile hasta oluyorsan herkese tavsoye ediyotumsogan kuru uygula
burda senin gibi uzun surefe adet olan arkadas vardi simdi kilo verme surecine girdi...senin kilon ne kadar...
ben evlenirken 69'dum şimdi 85.. Evlilik yarıyo valla,herşeyi lendin yapmaya başlayıp düzene otutturunca fena yeniyo..bide 1 yıl çalışmamıştım evdeykende canım sıkıldıkça yedim derkeeeeen oldu 85bitek avantajım var o da olduğumdan daha zayıf gösteriyorum.. Kimse inanmıyo 85 diyince ayrıca 2 defa diyetisyene gittim kilo bermek nasıl oluyo neler yapışmalı hepsinide çok iyi biliyorum ama pratikte bişey yok yav içimden gelmiyo..oysa evlenmeden önce daha kolay yapardım ve düzenli kilo verirdim..zaten doktorum kilo vermeye başlasam reglin düzeleceğini söylüyo..
kürlerşn hiçbirini denemedim bu zamana dek kızlar..soğan kürünü hep duyuyorum okuyorum da ama düşüncesi bile midemi bulandırıyo,ben içemem gibime geliyo onu bilmiyorum ki...
ben evlenirken 69'dum şimdi 85.. Evlilik yarıyo valla,herşeyi lendin yapmaya başlayıp düzene otutturunca fena yeniyo..bide 1 yıl çalışmamıştım evdeykende canım sıkıldıkça yedim derkeeeeen oldu 85bitek avantajım var o da olduğumdan daha zayıf gösteriyorum.. Kimse inanmıyo 85 diyince ayrıca 2 defa diyetisyene gittim kilo bermek nasıl oluyo neler yapışmalı hepsinide çok iyi biliyorum ama pratikte bişey yok yav içimden gelmiyo..oysa evlenmeden önce daha kolay yapardım ve düzenli kilo verirdim..zaten doktorum kilo vermeye başlasam reglin düzeleceğini söylüyo..
kürlerşn hiçbirini denemedim bu zamana dek kızlar..soğan kürünü hep duyuyorum okuyorum da ama düşüncesi bile midemi bulandırıyo,ben içemem gibime geliyo onu bilmiyorum ki...
Ozlemcigim ben burcu için 10000 daha cektim bunu da ekle kizlar hadin bir an once bitirelim bak burcu da bize dua edin demis evw gecmeden bitirelim su duayi
canım ben çatlatma iğnesi olduğum zamanlarda hep çatlamış mı diye de doktora gidip merakımı giderdim.EBDAAAAAAAAAAAAA
sana bir sorum var,sen gebeliğini öğrendiğin ay mı progesteron testi yaptırdın,
canım ben kaç defa çatladığnı gözümle gördüm,ama olmadı.ptesi yaptıracağım bende,ama içime bir korku geldi esra yaa,evet illa olacak diye birşey yok ama çatlasa döllenme olmayabiliyormuş,büyük bir hayalkırıklıgı olur bende
canım valla ben 15 gündür hele de bazı günler başımı duvarlara vuracak kadar başım ağrıyor.yok canım ankarada oturuyorum ben.. bilmiyorum ama aşırı derecede başım ağrıyor ilaç ta alamıyorum bakalım bugün nasıl geçecek.. geçmesi için bildiğiniz bir yöntem var mı kızlar?
kıskanç karı ne olacak.ayy dun bı kere daha anladım kesınlıkle ortada bı cınsıyet sorunuda var yarıs ıcındeyız sen erkekdogurdun ben kız dogurdum muabbetıne donuyor laf bı sekılde
masada acı yıyebılıormusun dedı yıyorum dedım ben yıyemezdım mıdem cok eksıyordu dedı
dedım kız bebekte galıba daha cok eksıyormus ama emın degılım benım mıde eksımem cok olmadı dedım
tamamen ıı nıyetım ıle dedım yemın ederım aklımdan bısıde gecmedı kı nıye gecsın
aaa kavgada soylenmez ben erkek doguramadım dıye mı yapıorsun falan dedı ay dedım ne sacmalıorsun kızı da evlat erkegıde dıyor sende kız yapamadın bak erkek oluyor falan gıbı sacma bı yere gıdınce konu artık sey dedım ben erkek ıstıordum mevlamda gonlume gore verdı nıye bunu konusuyoruz kı kısmet kader bu ısler dedım
dıyo bende yapcam ınsallah o da erkek olucak tarıfını ver dıo sakayla dedım ıkı kızın var valla hıc mı canın acımadı kız nasıl da gozun kara ben bırının hamılelıgınde yoruldum dogumu da yasamadım daha hemen gozum kesmez ıı kesıor dedım erkek yapcamda ondan dıyo
tesbıh ıcınde 33800 oldu desene hadı bakalım bnde bugun evı toplayınca cekıcem yıne
tatlım bence 32 ye falan bırakma
32den sonra gercekten bı agırlık cokuyor sımdıkı enerjın kalmıo
hemen yorulmaya baslıorsun bu yuzden bence artık sen kesınlıkle almalısın
lısteye gelınce ya gecen suzana da dedım ama bulamadım ben ya :S
valla oyle guzel yedırıyorlar kı hıc de ıstıflerını bozmadan
neyse bak sen bı gun daha gırmezsen belgını sonra benı dogurtucak bu topık
sen gır o yuzden arayı acma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?