dostlukmu kazansın sizce..

wor

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
70
2
6
İstanbul
arkadaşlar ne karar vereceğimi bilemedim o yüzden sormak istedim. liseyi üniversiteyi 3 kız arkadaş birlikte okuduk diğer kız arkadaşım abisiyle aynı evde kaldık bende iki kız aydı evde kaldık 5 yıl birlikte öğrencilik ve ev hayatımız oldu. sonra arkadaşım halamın oğluyla evlendirip istanbula geldik önceden memlekette kalıyodu bende okulu orda okumuştum. arkadaşımdan hiç ayrılmicaz dye çok seviniyodum akraba olduk sonunda neyse halamın yüzünden biraz aramız açılmıştı ama bu konuları aştık biz. çocuğu oldu hastanede yanında kaldım hem akraba hem kardeş hem arkadaş oldum ona. benim affedemediği bu sene mayısta düğünüm oldu. diğer akrabalarımızla ve kayınvalidesiyle anlaşamadığı için sözüme nişanıma falan kınamada gelmedi. neyse dedim nişanımın olduğu gün hava yağmurluydu çok kötüydü hemde çocuk küçük gelememiştir dedim. affettim düğünüme gelir dedim. düğün salonumda onun evine çok yakındı. minübüse bindiği zaman 15 dakikada yanımda olacaktı. kimseyi görmek istemediği için düğünümede gelmedi. en azından o kadar geçmişimiz var en azından gelin odasına gelip tebrik edip geri gidebilirdi o kadarına razıydım yada ne bileyim tama gelmedin evimin nerde olduğunu bulabilir ansızın gelip özür dileyebilirdi. telefon numaramı değiştirdim ama bulabilirdi.3. kız arkadaşımdan alabilir numaramı. diğer arkadaşımız benim için düğünüme gelmek için 12 saatlik yoldan geldi. tabi o arkadaşımın yeride farklı.ben ne yapacağımı bilemedim. kırgınım bir yandan bir yandan diyorum boşver dostluğunu bozma ama bilmiyorum kafam çok karışık sizin fikirlerinize ihtiyacım var. şimdiden çok teşekkürler..

arkadaşın çok ayıp etmiş. dediğin gibi en azından seni tebrik edip gidebilirdi, arayabilirdi, evine gelebilirdi. malesef bazı insanlar verdiğimiz değeri haketmiyorlar

kaynanamla ya da gormek ıstemedıgım ınsanlarla aramda kanlı bıcaklı kavgamda olsa ......

yıllanmış dostluga sahıp oldugum kardeşimi o gunde yalnız bırakmazdım ... isteseydı gelırdı ... bazı durumlarda bazı şeyleri aşmak lazım .....

bence hıcbırsey yapmayın ve buna kafaya takmamakla baslayın...

gelmedi etmedi gene yenılır dostluk buyukluk sızde kalsın derımde ... hatasınıda mı telafı edemez ınsan !!!!

ne deger goruyorsanız sızde o kadar verın derim .... bıde akraba olmussunuz hayret

arkadaşın çok ayıp etmiş. dediğin gibi en azından seni tebrik edip gidebilirdi, arayabilirdi, evine gelebilirdi. malesef bazı insanlar verdiğimiz değeri haketmiyorlar

haklısın bu konuyu diğer arkaşımlada konuştum ona çok kırgınım en azından içimdeki kırgınlık hafifleyene kadar konuşmayacağım onula dedim. 4 ay oldu hiç konuşmadık. bende küs kalmayı seven biri değilim. ama bunu bana yapmamalıydı offf

bu imkansız eşi halamın oğlu kendisi çalıştığı için gelemedi eşinede laf sölemez pek fazla..

Hımm anladım.. Ayıp etmiş o zmn hakkaten senin için gelmeliydi ne olursa olsun, sen içinden geldiği gibi davran bence

evet doğru söylüyosun aslında en azından hatasını telafi etmek için çaba harcamalı dostluk kolay kurulmuyor kaybetmemek için birşeyler yapılmalı. ben kinci biri değilim bir çaba sarfetse hemen barışmaya hazırım aslında. zaten böyle olduğum için çok kazık yiyorum ya nedense hep kazık atanlardan en yakın arkadaşlarım oluyor..bana çok safsın diyorlar ya gerçekten safım galiba bilemedim ben..

Aylar geçmiş, düğüne gelemese bile evinize gelebilir, arayabilirdi.
Dostluk karşılıklıdır, verilen değer de ...
Ben olsam ilk adımı atmazdım.

Aylar geçmiş, düğüne gelemese bile evinize gelebilir, arayabilirdi.
Dostluk karşılıklıdır, verilen değer de ...
Ben olsam ilk adımı atmazdım.

haklısın beklemeliyim sonuçta kırılan benim çabalaması gereken arkadaşım. gerçekten seviyorsa beni bişeyler yapar sevmiyorsada dost olmamışız derim geçer.

Ortada bir dostluk var mı sence? Yazdıklarından yanlış anlamadıysam 4 aydır görüşmüyorsunuz.Sen ona gittin davetiyeni verdin ve o gelmediyse,sonrasında da aramadıysa bence üstünde konuşmaya değer bir durum yok.

senin yerinde olsam
dayanamaz arar gelmeme sebebini kendine sorardım
yada halanın ogluna

Hangi dostluk? Neden gelmedi diye düşünmeyin bile. Sınırları koyun..O size değer vermiyor bunu da açıkça belli etmiş..
İnsan yaşamı boyunca 3 kere duyulurmuş doğum, düğün, ölüm..Ve düğününde dostum dediğin kişi yanında yok.
Eeee dahası var mı? Ben olsam asla aramaz sormazdım bir daha ..Ama küsmezdimde yani en güzeli kaale almicaksın küsünce bile kaale almış oluyosun..

Hatasını telafi edecek olan arkadaşın.
Bu dostluk senin için olduğu kadar onun için de önemliyse senin gönlünü almalı.
Ancak bu zamana kadar harekete geçmemiş,senin bişey yapman yersiz olur.
Senin çabanla da bi dostluk sürecek değil.
Kısacası sen de sünger çek üzerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…