Dostum... Ben mi abartıyorum sizce?

kadın acık acık arama demıs hareketlerıyle konusmalarıyla bır ınsan telını gorupte acmıyorsa bunu acık acık da soyluyorsa daha nıye arıyorsunuz kı
Çünkü o benim dostum ve onu gerçekten çok seviyorum. Açmaması arama anlamına gelmiyordur sanmam da bu konuda rahat diyelim.

Teşekkür ederim önerilerin için ALLAH razı olsun. Evet korkuyorum ve elimde değil. ama önerilerinizi deneyeceğim.

Böyle düşünmüyordur umarım. Yorumunuz için ALLAH razı olsun

Arkadaşınızı yanlış anlamayın. Çok yakın 4 arkadaşım var aralarından bi tek ben evliyim eskisi gibi görüşemiyoruz ben de başka şehire gelin geldim fırsat buldukça arıyorum onlarda öyle ama acamadigim zamanlar çok oluyor. Eşimle ilgilenirken ya da yemek yaparken ya da ne biliyim temizlik falan. Bi de derdim olduğunda onlara anlatamıyorum artık. Can dostlarım ama evli olmadıkları için anlamiyorlar sevgililik dönemi gibi düşünüyorlar.
Kendinizi uzmeyin olağan şeyler bunlar

Arkadaşa çok kapılmamak lazım
Dünya menfaat dünyası olmuş..
o kendi yapamadığı şeyleri siz yaptıkça daha da sinir olacaktır.
Bu arada komşusuna neymişte karılşıyormuş..
Sinir olduğunu düşünmuyorum da komşusuna bende sinir oldum.

teşekkürler yorumlarınız için.ALLAH razı olsun

Kötü niyetli biri olduğunu düşünmedim ama arkadaşın bence senden daha haklı. Olaylara çok bencilce yaklaşıyorsun, doğru söylemiş ilerde evlenir çocuğun olursa sen de açamazsın. Senin arkadaşının her sözüne alınasın var, kız kıza takılmak muhabbet etmek istiyorsun. Eğer samimi arkadaşın olmasaydı fotoğraf çektirmeyin boşuna masraf demezdi. Sözde fotoğraf gerçekten gereksiz masraf, içinde kalacaksa çektir tabii tercih senin. Ama ben arkadaşını haklı buldum anlattığın her şeyde.

teşekkür ederim.ALLAH razı olsun.

Sonucta kopmamissiniz onemli olan o bence. Hala sana değer veriyor ve zamani olmasa da sonradan bir sekilde geri dönüyor. Cok kafana takmaya baslarsan bu nispet olsun diye telefonu acmamalarin ilerde aramamaya donecek araniz açılacak. Zaten simdi senin de dugun hazirliklarin kosturmacalarin olacak. Cok dusunmemeye çalış.

Evet şükür ALLAH'a kopmadık.

Çok üstüne düşüyorsun belli ki arkadaşın da rahatsız bu durumdan..bence biraz geri çek kendini gerek yok herşeyi ona anlatmaya, duymayı çok istese zaten geri döner telefonlarına. Hepimiz çoüu zaman yapıyoruz ve emİnim bilerek açmadığına..benim de kızım var emzirirken bile açıyorum istediğim kişinin telini, ama yok istemiyorsam bahanem çok olur aynı arkadaşının ki gibi.

ben seni anladım ah arkadaşım o oluyor ama hiç sorun etme çünkü gerçekten işi vardır meşguldür o an konuşamayacak durumdadır
evlenince insanın iş yükü çok artıyor sanırım benim en yakın arkadaşlarımdan birisi de evlendi de biliyorum yani...hoş görüyorum hoş gör sen de ayrıca başka şehre gittiyse ister istemez iletişim zayıflayacak bunlara hazırlıklı ol
o artık senin güzel anacağın bir arkadaşa dönüşecek bunu bil ona kızma hayatın gereği bu herkes kendi yolunda sürüklenir...
Ayrıca komşusu seni tanımıyor diye o kadar rahat konuşmuştur yanında seni tanıyan bilen birsi yanında senin anlattıklarını konuşacağını sanmam hani bizim kkda konuşmamız gibi kimse kimseyi tanımıyor nasıl olsa tarzında...

Ben de biraz çekmeyi düşünüyorum.

teşekkürler ALLAH razı olsun yorumunuz için

Hicbirsey yapmana gerek yok. Dostun hatali deyil bence, sadece artik o ve siz cok farklisiniz. Daha dogrusu soyle artik dostunuz eski dostunuz deyil. Siz de deyiseceksiniz emin olun.

Bence kirlimaya bile deymez.

Hicbirsey yapmana gerek yok. Dostun hatali deyil bence, sadece artik o ve siz cok farklisiniz. Daha dogrusu soyle artik dostunuz eski dostunuz deyil. Siz de deyiseceksiniz emin olun.

Bence kirlimaya bile deymez.
teşekürler ALLAH razı olsun yorumunuz için...

Canı istememiştir açmayı. Evli ve çocuklu olmak bazılarına gerçekten güzel bir bahane fırsatı sunuyor hem de bir başları göğe eriyor ki, aman aman evlenince çocuk sahibi olunca

Canım arkadaşının tavırları aramalarından bıkmış gibi acaba çokmu fazla arıyorsun gün aşırı arıyorsanız biraz özlemek isteye bilir ama haftada bir defa iki defa arayıp açmıyorsa bu biraz kendini beğenme nasıl olsa açmasamda yine arar diye düşünüyordur biraz kendini kıymetlendir o aramassa sende arama kim sana ne kadar değer veriyorsa sende ona okadar değer ver.Ne demişler fazla değer soytarıyı kral eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…