Dostum... Ben mi abartıyorum sizce?

Yerine göre aramalarım değişiyor. Bazen gün aşırı, bazı zamnlar haftada bir. Ayda bir bile olduğu oluyor.

Bence kafana taktigin inanilmaz gereksiz bi konu insanlar hayatta nelerle ugrasiyo sen boyle seyler için kendini üzüyodun ayrica herseferinde neden sen ariyosun ki onu bi elini ayagini cek bakalim üstünden müsait oldukca o seni arasin sonucta onun bi esi var cocugu var sürekli müsait olmamasi cok normal bence üstüne gitme büyütülcek bi konu degil

neden bu kadar sertsiniz anlamadım yani üslubunuz sert. Sonuçta beni tanımıyorsunuz.ben de eşi ve çocuğu yok demedim. Anlayışsınızım da demedim.hep te ben aramıyorum o da arıyor ama çoğunluk bana ait.

Hayir beni yanlis anladin sert falan degilim ben senin icin soyledim bunu yani sonucta buna üzülmüssün kafani takmissin ve konu acmissin üzülmen cok gereksiz onu anlatmaya calistim..vede sen onu düsünüp özleyip sürekli ariyosun.birazda o seni özlesin arkadasim napiyo acaba desin merak etsin demek istedim

kusuruma bakma o zaman lütfen hakkını helal et.
Ben onu kaybermek istemiyorum .Çok arkadaşım var ama o başka benim için. Gönül sevdiğine kırılırmış misali. Hakkını yiyemem o da merak eder ararda işte bazı hareketlerine çok takıyorum son zamanlarda.

O
Olurmu canim ne demek helal olsun özüre gerek yok.ben senin iyiligin icin söyledim yani bazen insanlarin üstüne düsünce biraz degisebiliyolar arkadasin icin kötü demiyorum elbet iyi bir insandir ama iste bazen insanlarin üstüne gitmemek daha iyi havaya girebiliyorlar bazen cünkü baktin ki böyle seni rahatsiz eden durumlar oluyo en güzeli kendini biraz geri cekmek sonucta o evli cocukluda olsa hala senin dostun ve o da senin onu sevdigin kadar seviyordur seni ve evliligide bahane degil senin onu düsündügün gibi seni düşünmesi icin..yani demek istedgim sen ona bukdar deger verip üstüne düsüyosun ariyosun hep birazcik geri cekil bakalim o da ayni özveriyi göstersin senin icin birazda o meraklansin

Benimde çok yakın arkadaşlarım var ama bebeğim den fırsat bulup aramiyorum onlar aradığı zamanda cevap veremiyorum bazen

Dedikleriniz bana vakit ayırdığınız için ALLAH razı olsun.

çalışıyor mu ? 7/24 konusmicaksınız ki.. sana hiç mi ayıracak zaman yok.. dost demek ne demek...
bende de aynı sorun var..
liseden arkadaşım..
üniversite 3.sınıftayım. 3 senedir ayrıyız.. hiç ulaşamıyorum.. çok sinirlerim bozuluyor...

Yoo yo hic bozulma arkadasim hadi evlilik bi sebep degil ama cocuk engel.ben dostlarimla nerdeyse iletisimi kopardim hatta esim gun icerisinde aramiyosun arayincada acmiysun diye bissuru trip atiyo.alinma normal seyler bunlar.

Bence sen abartıyorsun ben olsam bir iki defa bu duruma maruz kalsam üstelemezdim yani,

onun bana dönmesini beklerdim dönmüyorsa da kendi bilir.

hem kadının çocuğu varmış 2 yaşında çocukla uğraşmak hele de yaramazsa çok zor(kendimden biliyorum)

Evli yada çocuklu olması tlf açmasına engel değil. Hem nasıl komşusuyla oturacak zaman buluyorsa tlf açmayada vakit bulurdu. Ben en çok komşumla oturuyordum ama açmadım, demesine takıldım bana birisi bunu söylese bir daha aramazdım.
Bu evlenince vakti olmayan kadınları anlamıyorum hiç, sanırsın evlenip cumhurbaşkanı oldularda hiç bi şeye vakitleri kalmıyor, bende evliyim benimde çocuğum var ama kimseye böyle davranmadım. Arkadaşımıda ararım, mesajda yazarım evimle çocuğumlada ilgilenirim ne varki bunları yapmakta.

Siz bir daha aramayın bence çünkü o artık aranıza mesafe koymaya ve kendine yeni bir yol çizmeye başlamış.

Bence çok büyütmüşsünüz benim de evlenen ve bebeği olan bu yüzden sık görüşemediğim o kadar çok arkadaşım var ki. Benim bebeğim yok haliyle daha çok vaktim var sizinde aynı şekilde istediğiniz zaman arayabilyorsunuz ama o öyle değil tüm bebeği olan arkadaşlarım vakitsizliktne dert yanıyorlar kuzenlerimi de yakınen gördüğüm için arkadaşlarımını anlıyorum ve dostunuz doğru demiş evlenip bebek sahibi olunca onu anlarsınız ayrıca doğumdan sonra eskiye dönmüşsünüz aramak istemese aramazdı zaten sizin istediğiniz anda herkes müsait olmayabilir misafir varken bende aramam arayan arkadaşlarımı sonra dönerim çünkü onların yanında tel de biriyle muhabbet etsem ayıp olur. Stüdyo ftoğrafına neden laf sokmuş anlamadım zaten stüdyoda çekiliyor fotoğraflar kendi de öyle yapmıştır mazur görün her istediğinizde insanlar emrinize amade olamazlar.

emrime amade olmak? Bu ne kadar anlamsız bir yaklaşım. Kimseden emrime amade olmasını istemedim.

ALLAH razı olsun yorumlarınız için teşekkürler...

Valla ben bazen annem arayinca bile açamıyorum.Insanlik hali.Ayrica resim konusunda haklı kötü bir şeyler dememiş ki siz fazla alingansiniz...

Cnm gönül ummadğına incinirmiş seni anlyorm.. bende evliym 2yasında bi kızım var annemi haftadabir arıyorum arkadaşim var atanmaya çalısıo bi özel okulda çalısıyo o da ders çlşyo yorgun oliyo fln.ben de aöf kpss..
Ve 2yasındaki kızım,yemk ev isi ..cocuk eğitimi bakımı vs.. bi kac ayda bi uzunca konusuruz okader... dert etmee.. evlenince...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…