Yerine göre aramalarım değişiyor. Bazen gün aşırı, bazı zamnlar haftada bir. Ayda bir bile olduğu oluyor.Canım arkadaşının tavırları aramalarından bıkmış gibi acaba çokmu fazla arıyorsun gün aşırı arıyorsanız biraz özlemek isteye bilir ama haftada bir defa iki defa arayıp açmıyorsa bu biraz kendini beğenme nasıl olsa açmasamda yine arar diye düşünüyordur biraz kendini kıymetlendir o aramassa sende arama kim sana ne kadar değer veriyorsa sende ona okadar değer ver.Ne demişler fazla değer soytarıyı kral eder
Bence kafana taktigin inanilmaz gereksiz bi konu insanlar hayatta nelerle ugrasiyo sen boyle seyler için kendini üzüyodun ayrica herseferinde neden sen ariyosun ki onu bi elini ayagini cek bakalim üstünden müsait oldukca o seni arasin sonucta onun bi esi var cocugu var sürekli müsait olmamasi cok normal bence üstüne gitme büyütülcek bi konu degilBenim yakın çok yakın bir dostum var. Kendisi evli ve memleketten uzağa gelin gitti. Telefonda haftada 1-2 kere konuşurduk o zamanlar. Hamilelik döneminde iletişimimiz zayıflamaya başladı Bende üzerine gitmedim. Hormonların etkisidir dedim. Hemen hemen ayda bir kısa konuşur olduk. Doğumdan sonra da konuşmalarımız yavaş yavaş sıklaştı eskisi gibiydik. Evli olduğu için telefonlarımı açmadığında suçlamadım , elimden geldiğince alttan aldım. Artık bir de çocuğu vardı ve anneliğe adapte olmaya çalışıyordu o yüzden dostu olarak anlayışlı oldum ve bana her fırsatta anlayışımdan dolayı teşekkür etti. çocuğu şimdi 2 yaşında maşaALLAH... Halen telefonları açmama huyu devam ediyor bense kendi dakikam yoksa bile annemden babamdan haftada bir olsun aramaya devam ediyorum. Son zamanlarda artık bu durum canımı sıkmaya başladı. En ufak bir sevincimi zamanında paylaşamaz oldum. Mesela arıyorum telefon açılmıyor. Ben görmediğini düşünüyorum. Ama akşamına facebooktan bir mesaj , ''aradın ama açamadım sonra dönmeyi unuttum. Yarın konuşalım mı? ''Bu seferde ben sitem ediyorum .(önceden etmezdim inanın ki...) ya da susuyorum. Arıyor görüp açmadım mesela bu hafta. İlk defa telefonunu açmadım.o zaman konuştuk beni anladığını sanıyordum.
En son olay az önce oldu. Haftaya nasipse sevgilim ailesi beni istemeye gelecekler. Doğal olarak günü belli olunca sevincimi dostuma anlatmak istedim. Aradım açmadı , 5 dk sonra yine aradım son kez diye gene aradım. Yani 3 kere ve üçüncüsünde açtı. ''Şükür açtın'' dedim. Evlenince senide görürüz, Seninde çocuğun olsun konuşuruz , Her zaman açamıyorum'' dedi. Çok alındım bu lafına . Sanki ben hep anlayışsız dosttum. Hep yerli yersiz aradım. Bu beni çok üzdü. Ama çaktırmamaya çalıştım. sonra laf arasında ''açamadım komşum var oturuyoruz gördüm ama açamadım baktım daha çalıyor telefon açtım'' dedi. Bu da ayrı bir üzdü beni... Ben ona daha geçen dedim. ''Müsait değilsen meşgule at anlayayım'' dedim. ''Bana saygısızlık gibi geliyor o '' dedi. Görüpte açmamak saygısızlık değil mi?
Neyse ben anlatıyorum gerginliğimi belli etmemek için anlatıyorum , sevgilimde yaptığımız planları. Sözde stüdyoda fotoğraf çekinmek istiyoruz dedim. Çektirme ne gerek var masraf. Cep telefonunda çekinip çıkartırırsınız dedi. Ben diyorum yok biz istiyoruz. o diyor masraf yaptırma. Arkadan komşusu da lafa karışıyor yap ne istiyorsan gibisinden... Sanki ben müsrif biriyim gibi hissettirdi. Ayrıca komşusunun yanında bana karşı bu kadar rahat olmasına da sinir oldum. Ben kapatayım dedim. Bana mı sinirlendin , içim rahat etsin doğruyu söyle dedi. Yok işim var dedim kapattım.
Konuyu tam açıklayabildim mi bilmiyorum. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Dostumu çok seviyorum , kötü bir niyeti yok biliyorum. Sizce ne yapayım da hatasını anlasın?
neden bu kadar sertsiniz anlamadım yani üslubunuz sert. Sonuçta beni tanımıyorsunuz.ben de eşi ve çocuğu yok demedim. Anlayışsınızım da demedim.hep te ben aramıyorum o da arıyor ama çoğunluk bana ait.Bence kafana taktigin inanilmaz gereksiz bi konu insanlar hayatta nelerle ugrasiyo sen boyle seyler için kendini üzüyodun ayrica herseferinde neden sen ariyosun ki onu bi elini ayagini cek bakalim üstünden müsait oldukca o seni arasin sonucta onun bi esi var cocugu var sürekli müsait olmamasi cok normal bence üstüne gitme büyütülcek bi konu degil
Hayir beni yanlis anladin sert falan degilim ben senin icin soyledim bunu yani sonucta buna üzülmüssün kafani takmissin ve konu acmissin üzülmen cok gereksiz onu anlatmaya calistim..vede sen onu düsünüp özleyip sürekli ariyosun.birazda o seni özlesin arkadasim napiyo acaba desin merak etsin demek istedimneden bu kadar sertsiniz anlamadım yani üslubunuz sert. Sonuçta beni tanımıyorsunuz.ben de eşi ve çocuğu yok demedim. Anlayışsınızım da demedim.hep te ben aramıyorum o da arıyor ama çoğunluk bana ait.
kusuruma bakma o zaman lütfen hakkını helal et.Hayir beni yanlis anladin sert falan degilim ben senin icin soyledim bunu yani sonucta buna üzülmüssün kafani takmissin ve konu acmissin üzülmen cok gereksiz onu anlatmaya calistim..vede sen onu düsünüp özleyip sürekli ariyosun.birazda o seni özlesin arkadasim napiyo acaba desin merak etsin demek istedim
en doğrusu bu sanırım yoksa ikimiz de yıpranırız.bence biraz ara verin o sizi hatırlayıp arayana kadar sizde onu aramayın
Olurmu canim ne demek helal olsun özüre gerek yok.ben senin iyiligin icin söyledim yani bazen insanlarin üstüne düsünce biraz degisebiliyolar arkadasin icin kötü demiyorum elbet iyi bir insandir ama iste bazen insanlarin üstüne gitmemek daha iyi havaya girebiliyorlar bazen cünkü baktin ki böyle seni rahatsiz eden durumlar oluyo en güzeli kendini biraz geri cekmek sonucta o evli cocukluda olsa hala senin dostun ve o da senin onu sevdigin kadar seviyordur seni ve evliligide bahane degil senin onu düsündügün gibi seni düşünmesi icin..yani demek istedgim sen ona bukdar deger verip üstüne düsüyosun ariyosun hep birazcik geri cekil bakalim o da ayni özveriyi göstersin senin icin birazda o meraklansinkusuruma bakma o zaman lütfen hakkını helal et.
Ben onu kaybermek istemiyorum .Çok arkadaşım var ama o başka benim için. Gönül sevdiğine kırılırmış misali. Hakkını yiyemem o da merak eder ararda işte bazı hareketlerine çok takıyorum son zamanlarda.
Dedikleriniz bana vakit ayırdığınız için ALLAH razı olsun.O
Olurmu canim ne demek helal olsun özüre gerek yok.ben senin iyiligin icin söyledim yani bazen insanlarin üstüne düsünce biraz degisebiliyolar arkadasin icin kötü demiyorum elbet iyi bir insandir ama iste bazen insanlarin üstüne gitmemek daha iyi havaya girebiliyorlar bazen cünkü baktin ki böyle seni rahatsiz eden durumlar oluyo en güzeli kendini biraz geri cekmek sonucta o evli cocukluda olsa hala senin dostun ve o da senin onu sevdigin kadar seviyordur seni ve evliligide bahane degil senin onu düsündügün gibi seni düşünmesi icin..yani demek istedgim sen ona bukdar deger verip üstüne düsüyosun ariyosun hep birazcik geri cekil bakalim o da ayni özveriyi göstersin senin icin birazda o meraklansin
Evli yada çocuklu olması tlf açmasına engel değil. Hem nasıl komşusuyla oturacak zaman buluyorsa tlf açmayada vakit bulurdu. Ben en çok komşumla oturuyordum ama açmadım, demesine takıldım bana birisi bunu söylese bir daha aramazdım.Benim yakın çok yakın bir dostum var. Kendisi evli ve memleketten uzağa gelin gitti. Telefonda haftada 1-2 kere konuşurduk o zamanlar. Hamilelik döneminde iletişimimiz zayıflamaya başladı Bende üzerine gitmedim. Hormonların etkisidir dedim. Hemen hemen ayda bir kısa konuşur olduk. Doğumdan sonra da konuşmalarımız yavaş yavaş sıklaştı eskisi gibiydik. Evli olduğu için telefonlarımı açmadığında suçlamadım , elimden geldiğince alttan aldım. Artık bir de çocuğu vardı ve anneliğe adapte olmaya çalışıyordu o yüzden dostu olarak anlayışlı oldum ve bana her fırsatta anlayışımdan dolayı teşekkür etti. çocuğu şimdi 2 yaşında maşaALLAH... Halen telefonları açmama huyu devam ediyor bense kendi dakikam yoksa bile annemden babamdan haftada bir olsun aramaya devam ediyorum. Son zamanlarda artık bu durum canımı sıkmaya başladı. En ufak bir sevincimi zamanında paylaşamaz oldum. Mesela arıyorum telefon açılmıyor. Ben görmediğini düşünüyorum. Ama akşamına facebooktan bir mesaj , ''aradın ama açamadım sonra dönmeyi unuttum. Yarın konuşalım mı? ''Bu seferde ben sitem ediyorum .(önceden etmezdim inanın ki...) ya da susuyorum. Arıyor görüp açmadım mesela bu hafta. İlk defa telefonunu açmadım.o zaman konuştuk beni anladığını sanıyordum.
En son olay az önce oldu. Haftaya nasipse sevgilim ailesi beni istemeye gelecekler. Doğal olarak günü belli olunca sevincimi dostuma anlatmak istedim. Aradım açmadı , 5 dk sonra yine aradım son kez diye gene aradım. Yani 3 kere ve üçüncüsünde açtı. ''Şükür açtın'' dedim. Evlenince senide görürüz, Seninde çocuğun olsun konuşuruz , Her zaman açamıyorum'' dedi. Çok alındım bu lafına . Sanki ben hep anlayışsız dosttum. Hep yerli yersiz aradım. Bu beni çok üzdü. Ama çaktırmamaya çalıştım. sonra laf arasında ''açamadım komşum var oturuyoruz gördüm ama açamadım baktım daha çalıyor telefon açtım'' dedi. Bu da ayrı bir üzdü beni... Ben ona daha geçen dedim. ''Müsait değilsen meşgule at anlayayım'' dedim. ''Bana saygısızlık gibi geliyor o '' dedi. Görüpte açmamak saygısızlık değil mi?
Neyse ben anlatıyorum gerginliğimi belli etmemek için anlatıyorum , sevgilimde yaptığımız planları. Sözde stüdyoda fotoğraf çekinmek istiyoruz dedim. Çektirme ne gerek var masraf. Cep telefonunda çekinip çıkartırırsınız dedi. Ben diyorum yok biz istiyoruz. o diyor masraf yaptırma. Arkadan komşusu da lafa karışıyor yap ne istiyorsan gibisinden... Sanki ben müsrif biriyim gibi hissettirdi. Ayrıca komşusunun yanında bana karşı bu kadar rahat olmasına da sinir oldum. Ben kapatayım dedim. Bana mı sinirlendin , içim rahat etsin doğruyu söyle dedi. Yok işim var dedim kapattım.
Konuyu tam açıklayabildim mi bilmiyorum. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Dostumu çok seviyorum , kötü bir niyeti yok biliyorum. Sizce ne yapayım da hatasını anlasın?
emrime amade olmak? Bu ne kadar anlamsız bir yaklaşım. Kimseden emrime amade olmasını istemedim.Bence çok büyütmüşsünüz benim de evlenen ve bebeği olan bu yüzden sık görüşemediğim o kadar çok arkadaşım var ki. Benim bebeğim yok haliyle daha çok vaktim var sizinde aynı şekilde istediğiniz zaman arayabilyorsunuz ama o öyle değil tüm bebeği olan arkadaşlarım vakitsizliktne dert yanıyorlar kuzenlerimi de yakınen gördüğüm için arkadaşlarımını anlıyorum ve dostunuz doğru demiş evlenip bebek sahibi olunca onu anlarsınız ayrıca doğumdan sonra eskiye dönmüşsünüz aramak istemese aramazdı zaten sizin istediğiniz anda herkes müsait olmayabilir misafir varken bende aramam arayan arkadaşlarımı sonra dönerim çünkü onların yanında tel de biriyle muhabbet etsem ayıp olur. Stüdyo ftoğrafına neden laf sokmuş anlamadım zaten stüdyoda çekiliyor fotoğraflar kendi de öyle yapmıştır mazur görün her istediğinizde insanlar emrinize amade olamazlar.
ALLAH razı olsun yorumlarınız için teşekkürler...Evli yada çocuklu olması tlf açmasına engel değil. Hem nasıl komşusuyla oturacak zaman buluyorsa tlf açmayada vakit bulurdu. Ben en çok komşumla oturuyordum ama açmadım, demesine takıldım bana birisi bunu söylese bir daha aramazdım.
Bu evlenince vakti olmayan kadınları anlamıyorum hiç, sanırsın evlenip cumhurbaşkanı oldularda hiç bi şeye vakitleri kalmıyor, bende evliyim benimde çocuğum var ama kimseye böyle davranmadım. Arkadaşımıda ararım, mesajda yazarım evimle çocuğumlada ilgilenirim ne varki bunları yapmakta.
Siz bir daha aramayın bence çünkü o artık aranıza mesafe koymaya ve kendine yeni bir yol çizmeye başlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?