Dostum olun acı söyleyin

serraq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2022
42
-17
1
27
Erkek arkadaşımla eskisi gibi değiliz. Mesaj bile atmıyor artık ben atmasam hiç yazmıyor. Konuşmuyoruz. Eski samimiyet yok artık aramızda. Umursamıyor beni. Üstüne gidip bişey de demek istemiyorum akışına bıraktım. İlk zamanlar o hep peşimde koştu benim hislerim yoktu ona. Hatta ben geç yazardım. Şimdi roller değişti o umursamıyor. Ama çok üzülüyorum ağlıyorum sürekli. Böyle beni kendime getirecek birşeyler duymak istiyorum. Mesela şuanda oturdum onu düşünüp ağlıyorum yazmak istiyorum zor tutuyorum kendimi. Bu arada kendisi mimar bende mimarlık son sınıfım. Açıkçası işim düşer diye de arayı kötü yapmak istemiyorum onunla. Ne yapacağım bilmiyorum

Uzatmaları oynuyorsunuz...
Kendisine işiniz düşeceğini düşündüğünüz için de diyorum ki biran evvel ayrılın. Hiç vakit kaybetmeyin. Uzatmaya gerek yok..

Çünkü uzattikça sinirleriniz daha fazla yipranacak ve lanet olsun diyerek ağız dolusu kavga ile kötü bir ayrılık yaşayacaksınız.

Daha fazla yıpranmadan yüz göz olmadan, sanırım ayrılmak en doğrusu diye olgun bir konuşma yapıp hayatınıza güzel şekilde devam edin.
Gördüğünüz de selam verebilecek, işiniz düşünce danışabilecek yüzünüz olsun.

Aynı kişi mi bu sen halen neden onun için ağlıyorsun bu güzel cumartesi gününde.
İşim düşer demişsin de dünyada ki tek mimar o mu kaldı. Sırf işim düşer demene takıldım. İşin de düşmeyiversin.
Toparlan biraz kafanı dağıt. Sil bu çocuğu hayatından.

Ağlamayı bir bırakın önce.
Bak güzelim bir erkeği kendinden çok sevmişsen onu kaybetmeyi göze almışsın demektir veda saati yaklaşıyor demektir.

Hadi madem tavsiye istedin git elini yüzüne yika ve kendini ondan cok sevmeye başla.
Arayan o, soran o , seven o olsun.
Kıymetli olmak istiyorsan, bu dediklerimi yabana atma.

Böyle durumlarda yorumum genelde aynı oluyor. Ayrılık mesajı falan atmayın, hiçbir şekilde de yazmayın. Ya normale döner ya da o da yazmaz ve ayrılırsınız.
Siz bir de açık kapı bırakmak istiyorsunuz üstelik. Ayrılık konuşması olunca duygusallıkla yanlış şeyler söyleme ihtimaliniz de var. O yüzden salın bakalım ipini. Okullar açılacak zaten son sınıf zordur aklınıza bile gelmez.

Medeni iki insan gibi oturup konusun baktınız ki ilgisi sevgisi bitmiş bir yandan da yeni bir iş kapısı arayın kendinize bulunca da ayrılın olacak tek çözüm bu bence

Erkek arkadaşımla eskisi gibi değiliz. Mesaj bile atmıyor artık ben atmasam hiç yazmıyor. Konuşmuyoruz. Eski samimiyet yok artık aramızda. Umursamıyor beni. Üstüne gidip bişey de demek istemiyorum akışına bıraktım. İlk zamanlar o hep peşimde koştu benim hislerim yoktu ona. Hatta ben geç yazardım. Şimdi roller değişti o umursamıyor. Ama çok üzülüyorum ağlıyorum sürekli. Böyle beni kendime getirecek birşeyler duymak istiyorum. Mesela şuanda oturdum onu düşünüp ağlıyorum yazmak istiyorum zor tutuyorum kendimi. Bu arada kendisi mimar bende mimarlık son sınıfım. Açıkçası işim düşer diye de arayı kötü yapmak istemiyorum onunla. Ne yapacağım bilmiyorum
Çıkar ilişkisi kurup birde anlam mı yüklediniz ?pes.
Karşı taraf duygularınızı hissetmiş olacak ki kendini size adamaktan vazgeçmiş olacak gerçi yine erdemli davranıp engeli basmamış

Açıkçası işim düşer diye de arayı kötü yapmak istemiyorum onunla. Ne yapacağım bilmiyorum
? Baltayla kovalamazsaniz kötü olmadan da bitebilir?
Toksik bir iliski işte bulus ayrılma kararini konuş.Öyle agla? Boyle birlikteyken acı cekmektense ayrıl da adam gibi netlik icinde acını cek.
Senin olan sana gelir zaten sal adami da kendini de.

Bırak şu dengesizi, senden değer görünce egosunu tatmin edip çekilmiş zaar ayrılık konuşması da yapmıypr mu ne kal bi kenarda diye. Böyle bir ilişkiyi hakediyor musun sence? Etmiyorsan ona da söyle ya düzelirsin ya ayrılırız die ki o zaten onu söyle diye mi bekliyor ne.. genceciksin daha neler çıkacak karşına, sen de muhtemelen ego yapıyosun geçer gider

Sizin adama bi sevginiz yok. Peşinizden koştu diye egonuz okşanmış, işim düşer diye sürdürmüşsünüz, işler tersine dönünce de okşanan egonuz zedelendi diye aşk acısı çektiğinizi zannediyorsunuz. Gerek yok böyle ilişkilere bitirin gitsin

Çok mu Naz yaptınız ?
Sıkılmış olabilir
Ya da ilgisi başka alanlara kaymış olabilir.
Tavsiyem ; sizle ilgilenmiyorsa siz de ilgilenmeyin
Kimseyi okkalamayın.

Boşluk bu. Ciddiyim.

Back
X