Dostuma yanlış mı yaptım ?

AlisVolatPropriis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
921
1.025
113
Merhaba canlar. Konularıma yorum yapmaktan sıkılmayın lütfen hepinizi seviyorum :KK68:Çok yakın bir arkadaşım var. 8 yıllık dostum. Kendisini çok severim. Her zor zamanımızda birbirimizin yanında olduk şimdi ayrı şehirlerdeyiz o ailesiyle kalıyor. Ailesiyle ciddi problemler yaşıyor evi terk edeceğini söyledi ve sana kalmaya gelebilir miyim gibi bir talebi oldu. Bende önce eşime sormam gerek ama bu ay çok yoğun olduğumuzu söyledim. Ki gercekten öyle. Bu haftasonu ve diğer haftasonu ben şehir dışına çıkacağım. Eşimde 1-2 gün tabi ki kalabilir normalde ama bu pandemi döneminde misafir kabul etmemiz mantıksız olur dedi haklı olarak. Bilmiyorum arkadaşım biraz üzüldü ve bozuldu gibi. 3-4 gün tabi ki kalabilir ama daha fazlası yorar kafasındayım çünkü artık hayatımızın başka evresindeyiz. Kendi bekar evim olsa gelsin istediği kadar kalsın. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum, Hata mı etmişim sizce ?

Bende doğru yapmışsınız çok yakın bir akrabam evime.geldi benim erkek arkadaşımla evli şuan demem o ki kimseye de güvenilmiyor siz ev açıyorsunuz ama öyle olmuyor işte

Senin akraban senin sevgilinimi ayartti yuh artik dunyada baska erkek mi kalmamis

Merhaba canlar. Konularıma yorum yapmaktan sıkılmayın lütfen hepinizi seviyorum :KK68:Çok yakın bir arkadaşım var. 8 yıllık dostum. Kendisini çok severim. Her zor zamanımızda birbirimizin yanında olduk şimdi ayrı şehirlerdeyiz o ailesiyle kalıyor. Ailesiyle ciddi problemler yaşıyor evi terk edeceğini söyledi ve sana kalmaya gelebilir miyim gibi bir talebi oldu. Bende önce eşime sormam gerek ama bu ay çok yoğun olduğumuzu söyledim. Ki gercekten öyle. Bu haftasonu ve diğer haftasonu ben şehir dışına çıkacağım. Eşimde 1-2 gün tabi ki kalabilir normalde ama bu pandemi döneminde misafir kabul etmemiz mantıksız olur dedi haklı olarak. Bilmiyorum arkadaşım biraz üzüldü ve bozuldu gibi. 3-4 gün tabi ki kalabilir ama daha fazlası yorar kafasındayım çünkü artık hayatımızın başka evresindeyiz. Kendi bekar evim olsa gelsin istediği kadar kalsın. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum, Hata mı etmişim sizce ?
Terk edecekse evini size guvenmemelı.

Bu dönemde evime 1 gün bile alamam kimseyi. Sosyal mesafe kimseyle görüşmeyin diyorlar, bir de eve alacaksınız...

Amacı ne arkadaşınızın? İş bulup yeni bir hayat mı kuracak size güvenip, bir daha evi terk etmeyeyim iyi davransınlar diye evdekileri mi korkutmak?
Bilmiyorum o da yakın zamanda evlenecek inşallah o benim gibi düşünmez gideyim 1 ay kalayım sesini çıkarmaz ama ben rahat edemem evde eşi varken mesela, biz arkadaşlarımızın olduğu şehre gittiğimiz zaman otelde kalırız rahatlarını bozmayalım diye ben böyle ince düşünüyorum bazen hata mı ediyorum ki diyorum

bizim yan blokta bi daireye evi terk etmiş gelen bi kadının kocası silahla evi basmıştı, sonra kadın kocasına döndü o evine sığındıklarını suçlu çıkarmıştı bi güzel.yok benim canım kocam işte onlar benim aklımı çeldiler de bizi ayırmaya çalıştılar da neler neler.kendi ağlaya ağlaya geldi kumar oynuyo beni dövüyo diye halbuki.ortalık ayağa kalkmıştı silahla adam gelince.

Ve evimde altı ay kaldı. Hatta eve çıkma boşuna para ödeme bizde kal dedk oda sözde. Bir ay kalıp gidecekti sonrada bunlar oldu işte bence iyi yapmıssn
Valla Allah kurtarmış sizi. Mesela annem anlatır eskiden samimi oldukları, biz o zaman küçükmüşüz surekli evimize gelip giden arkadaş gruplarından bir kadın babama sanırım farklı bir şekilde yaklaşmaya çalışmıs annemin yanında o gün kesmiş arkadaşlıgını. O yüzden annem evine yatılı pek misafir almaz.

Back
X