şimdi şöyle iki mahkeme olarak görünüyor, biri davayı açtığımız şehrin mahkemesi, diğeri ankara bölge adliyesi.Evet itiraz etmişler karara, o yüzden bir üst mahkemeye gitmiş dosya.
Peki temyiz ve istinaf aynı şeylermi? dava bittikten sonra temyize verdiler diye biliyorum. İstinaf başka birşey değil mi?Dosya itirazdan yani istinaftan dönmemiş gibi
Zira karara çıkmış Ankara da ama sizin oradakine gelmeyince orada istinafta yazar
Henüz kesinleşmemiş
Peki temyiz ve istinaf aynı şeylermi? dava bittikten sonra temyize verdiler diye biliyorum. İstinaf başka birşey değil mi?
Buarada bu temyizin üzerinden 1 ay 4-5 gün geçti. Kesinleşmiş olmalı ama uyap'a mı düşmemiştir? sizin bir bilginiz var mı bu konuda.
Cevap için ayrıyetten teşekkür ederim
temyiz kararının(sonucunun) elimize ulaşmasının üzerinden 1 ay 4-5 gün gecti.Temyiz genel ad eskiden öyle idi şimdi de ağız alışkanlığı istinaftır o
Temyizin üzerinden dediğiniz ne
Temyize gitmesi mi duruşması mı
Evet itiraz etmişler karara, o yüzden bir üst mahkemeye gitmiş dosya.
temyiz kararının(sonucunun) elimize ulaşmasının üzerinden 1 ay 4-5 gün gecti.
.bu 1 ay içerisinde tekrar ikinci bir itiraz hakkı varmış, tekrar itiraz edip uzattılarsa diye korktum ben..
Şimdi kesinleşmiş olması gerekmezmiydi ama
Yeni konu açın.Merhabalar benim bir derdim var 3 ay once mahkememiz goruldu bosandik esim anlasmali bosanma icin bana imza attirdi atmazsan cocuklarin yuzunu bile goremezsin seni rezil ederim dedi bende cocuklarim icin attim. Dilekcede nafaka mal varlihi zinet talebinde bulunmayacagim ve cocuklarin velayeti babada kalacak ve mahkeme masraflarin kocaya aittir diye 3 tane madde yaziyordu. Mahkemeden sonra karar kesinlesmesi icin 2 hafta sonra gelin imza atin dediler ben gitmedim esim gecen hafta gitmis atmis ben simdi ameliyat oldum ben hastanedeyken eve tebligat gelmis ama yokum diye bildiri kagidi asmislar. Ben temyize basvurmak istiyorum. Esim zorluk cikarirsan seni ahlaksizlikla suclarim diyor. Ben oyle bisey asla yapmadim asil yapan kendisi ben disardan okuyorum diye sucladi facedeki acikogretim sayfasinda bilgi amacli gorusmemi ve internetten kitap aldihim kisiyi ile aramda bursey olduhunu idda ediyor gec saatteki whats app gorusmelerini falan delil saydiririm diyor ama alisveris yaptigim kisiler saat 11 12arasi musaitler diye o saatte iletisime gecoyordum mecburen o da onlari kotu anlama cekiyor. Simdi ben ne yapmaliyim. Bunlar gercekten beni haksiz saymaya yetermi temyize basvurdugumda muhtemelen bunlari ortaya dokecek cocuklarimi ve velayeti alabilirmiyim temyize nasil basvurabilirim?
Yeni konu nasil acilir bilmiyorumYeni konu açın.
ana sayfa sağ üst köşede konu aç diye bir yer var,oradan açabilirsiniz.Yeni konu nasil acilir bilmiyorum
Allah razi olsunana sayfa sağ üst köşede konu aç diye bir yer var,oradan açabilirsiniz.
Baktimda yok yeni konu ac sekmesiana sayfa sağ üst köşede konu aç diye bir yer var,oradan açabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?