Dosyam Temyizden Geldiiii :):)

BULAMADIM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
1.206
9
158
Uzun bir aradan sonra merhaba kızlarrrr :) Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır :):) Konumu hatırlayan varmı bilmiyorum ama boşanma davam sonuçlanmış eski eşim 20.000 tazminat ve nafaka ödemeye mahkum edilmişti oda yargıtaya göndermişti ve sonuç geldiiii :):) Karar bozulmadı...Avukatıma biraz canım sıkkın ama çünkü yaklaşık 7 aydır ben nafaka almıyorum yani hesaba yatırmıyordu çalıştığım için pek üzerine de düşmedim..Avukatım aradı dosyanın geldiğini söyledi nafakayıda yatırmıyor uzun zamandır dedim yokk yatırıyor ama biz çektik masraflara gitti dedi nasıl yani dedim ben sizin paranızı peşin vermiştim.Dosyan temyizdeyken hacize koyduk nafakanı dedi haciz parası falan dedi geçiştirdi.Çalıştığım için fırsatımda olmadı avukatın yanına gitmeye.2.000 liraya yakın neyin masrafıysa hala anlamış değilim.Gerçi bilemiyorum günahta almak istemem ama.
Eski eşim de hala tık yok parada adamın canını acıtmadı anlaşılan :) Neyse ne yaparsa yapsında benden uzak olsunnn..Sizlerle paylaşmak istedim sevgili arkadaşlarım, dert ortaklarım...Sizleri seviyorum iyi ki varsınızzz

avukatınız size sormadan nasıl almış o parayı.En azından telefonla bilgilendirse olurmuş..
Neyse hakkınızda hayırlısı olsun...

hayırlı olsun, darısı başıma...
sakıncası yoksa boşanma sebebini söyleyebilir misiniz?

hakkında hayırlısı canım...Boşanma sebebim şiddet ve ihanet tatlımm...Darp raporu almasamda dövdüğünü ispatladım ihametinide belgeledim..Kurtulduğuma şükrediyorum ...Sizde nedir sorun?

hakkında hayırlısı canım...Boşanma sebebim şiddet ve ihanet tatlımm...Darp raporu almasamda dövdüğünü ispatladım ihametinide belgeledim..Kurtulduğuma şükrediyorum ...Sizde nedir sorun?

psikolojik şiddet, sorumsuzluk, tehdit, hakaret, sebepsiz yere cinsellikten kaçınma... bizde bunlar var.
sen de kurtulmuşsun gerçekten. şiddet ve ihanet en geçerli boşanma sebepleri bence.
dilerim bundan sonraki hayatında yaşananların acısını çıkarır, içindeki eksikleri telafi edersin... tekrar tebrikler.

avukat ne masraf varsa size söylemeli degil mi?
yani ben anlamam ama nasil haberiniz olmadan para gider cok hayret verici
bence avukatinizi arastirmak icin baska bir avukat bulun
cok para yaa

merhabalar bnde boşanıyorum bnde tazminat açacağım benimki oglunu inkar etti iftiralar vs attı evden attı şiddet var. siz 20 bin lira olarakmı açtınız tazminatı yoksa dusurdulermi hangi mahkemedeydi davanız bnimki ist adliyesi 5.aile mahkemesi tazminatı nasıl odeyecek. birde siz çalışırken nasıl nafaka bağlanabiliyor anlamadım?
özel msj kutunuzu boşaltırmısınız?

aslında benimde dikkatimi çekmişti bu tazminat mevzu. aldatmanın şiddetin bedeli 20 bin lira mıdır ya?

senı hatırlıyorum çok sevındım cnm.
davaa masraflarını almış mıydı senden. eğer aldıysa icra takıbının masrafı olmaz. 50 tlye açılır. hacze gıdılse dahı en fazla 150 daha masraf gıder. bırde avukatın ucreti olur bır yıllık nafakanın toplamının %12 si. bunu keser ıcınden. gerısı sızın hakknızıdr. guvenmıyorsanız ıcra dairesine gıdın hesap numaranıızı bıldırın bundan sonra sızın hesabınıza yatırsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…