Uzun bir aradan sonra merhaba kızlarrrr :) Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır :):) Konumu hatırlayan varmı bilmiyorum ama boşanma davam sonuçlanmış eski eşim 20.000 tazminat ve nafaka ödemeye mahkum edilmişti oda yargıtaya göndermişti ve sonuç geldiiii :):) Karar bozulmadı...Avukatıma biraz canım sıkkın ama çünkü yaklaşık 7 aydır ben nafaka almıyorum yani hesaba yatırmıyordu çalıştığım için pek üzerine de düşmedim..Avukatım aradı dosyanın geldiğini söyledi nafakayıda yatırmıyor uzun zamandır dedim yokk yatırıyor ama biz çektik masraflara gitti dedi nasıl yani dedim ben sizin paranızı peşin vermiştim.Dosyan temyizdeyken hacize koyduk nafakanı dedi haciz parası falan dedi geçiştirdi.Çalıştığım için fırsatımda olmadı avukatın yanına gitmeye.2.000 liraya yakın neyin masrafıysa hala anlamış değilim.Gerçi bilemiyorum günahta almak istemem ama.
Eski eşim de hala tık yok parada adamın canını acıtmadı anlaşılan :) Neyse ne yaparsa yapsında benden uzak olsunnn..Sizlerle paylaşmak istedim sevgili arkadaşlarım, dert ortaklarım...Sizleri seviyorum iyi ki varsınızzz
Eski eşim de hala tık yok parada adamın canını acıtmadı anlaşılan :) Neyse ne yaparsa yapsında benden uzak olsunnn..Sizlerle paylaşmak istedim sevgili arkadaşlarım, dert ortaklarım...Sizleri seviyorum iyi ki varsınızzz