Double ikinci kadın!

Kesinlike güven kontrole tabidir...Ben eşime çok güveniyorum ama bütün şifrelerini bilirim haberi yoktur bazi şifrelerini bildiğimden. Telefonu hher daim ortadadır. Face ortak zaten pek sosyal medyaya düşkünlüğümuz yoktur elhamdülillah. Insigrammidir bak yazılışını bile bilmiyorum onu bilmeyiz foto yayınlamayiz hic bir zaman. Yani dışarıya karşı hiç bir merakımiz olmadi kimsede bizi merak etmesin kafasındayiz. Bu bayanlada ilişkinizi kesmeniz
çok iyi olmuş zira başkasının malında gözü olandan korkacaksın.

Ev önemli ev...

Burada tek kesin olan,şimdiki herifte para bol.
Ev açmasından ve kadının hemen çocuk yapmasından belli.

Ben bebeģin babası kim onu bile bulamadım ki yazık tabi yavrucuga.
O değilde kadında hiç utanmadan bunları anlatabiliyor. Hemde ilk kez taniştigı birine ilginç.
vay be kadındaki cesarette iyiymiş hani ağzı gevşek biri olsan tüm yere naklen yayın

evlilik mi imam nikahı ve 2. kadın olmayı evlilikten saymıyorum ben cnm
Yok yok onları demiyorum. Onlari bende saymıyorum. Nikahlı kocasından ayrilmış baska adamla nikahlanmıs sonra onuda terk etmis. Bu yenisiyle imam nikahi yapmis. Arada bi bebegin babası vardi. O nerden geldi bilmiyorum.
Simdi birlikte yasadigi adamda bosaninca nikah yapcaklarmis. Ay dur kafam karıstı ben konuyu tekrar okuyum

Iste bu yüzden bazı seyleri bilmek istemiyorum
Bilmeyince hayat ne güzel
Böyle iğrenç ilişkilerin olduğu bir ortamda bulunmak ruhuma zarar veriyor
Konu sahibi sen de kadindan uzak dur tehlikeliyim diye bagırıyor resmen.

yok cnm kadın evli iken bir adamla sevgiliymiş kocasını boşuyor adama ev aç bana diyor adam ev açmayınca başka bir adamla imam nikahıyla evleniyor ama imam nikahlı koca eşinden boşandığı halde resmi nikah istemiyormş kadın çnkü eşi ile şuan imam nikahlının arasında olan eski sevgiliye aşıkmış

Resmi nikahi yoksa zaten evli demek degildir baska evli adamdan cocuk yapip yuva yikan kadin ki kendi de ayni şeyi yaşamis.
Ne denebilir ki insanlarda hicbir deger kalmamis.

Vallahi senin yazdıgıni bile okurken kafam karıstı canim iyi anlamissin
Ben çok yanlış anlamışim meger.
peki bebek kimden onu bulabildin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…