Doum srasnda elerimiz

çok güzel ifade etmişsin,cok doğru...

benim eşime şaka yollu söylediğimde bile hayatta giremem diyor..
onu ciddi anlamda tutar eminim ben.
kamerayı hemşirelerden birine vericez sanıyorum.
Dualarla yapıcam doğumumu sanırım ben..:Saruboceq:

benim kocis kesin giricek hatta kordonunuda o kesicek oyle muhtesem bi andan yoksun kalmasini hic istemem zaten, baba olucak kizina dokunucak ilk sesini duyacak yani bence bunlar cok onemli tabiki cigliklar olucak kan olucak ama ne demistik hastalikta ve saglikta ....evlilik budur zaten...

yaa benim esim soför ve sabah saat 04:00 ise gider, saat 12:00 ve 15:00 arasi eve gelir
yanimda olmasini istiyorum ama izin almasi zor oldugu icin üzülüyorum ( insallah balam aksama dogru dogarda babasi yaninda olur o ilk nefesini alirken...
yok kocam gelemicekse annem yada teyzem yanimda olur

selam kıslar ben epidural sezeryan düşünüyorum eğer imkan olursa eşimde girsin elimden tutsun istiyorum ama o tırsıyor biraz :)))))))))

merhabalar.
ben normal istiyorum ama bebişimiz enson tersti.
eşim giremez çok tırsar ama eminim ben içerde eşim dışarda 9doğurcaz a.s.

selam kıslar ben epidural sezeryan düşünüyorum eğer imkan olursa eşimde girsin elimden tutsun istiyorum ama o tırsıyor biraz :)))))))))
canım bende o dedıgınde oldum hıc tavsıye etmem sonrası cok sancılı oluyor ......yanı ben ole oldum herkez ıcın konusamam ama ben ck agladım ve cok agrım oldu.....ama yınede sen bılırsın:1no2:

bende böylesi iki kişinin özeli olan bir anı kesinlikle eşlerin her ikisininde görsel anlamda yaşaması gerekir...
ama erkeklerin fıtratı biz bayanlardan çok farklı biliyorsunuz...
bu anlamda düşününcede doğuma girmeleri destek anlamı hariç ne kadar doğru bence tartışılır...

Kızlar ben,eşim kendi isteğiyle doğuma gireceğini söylerken,dün doktorla konuştum ve hayal kırıklığına uğradım.Doğum yapacağım hastanede normal doğuma bile hiçbir yakınım giremiyormuşsenağlamaYani yalnız yalnız gireceğim doğuma:1no2:Neyse ki sordum.Sezeryan fikrine alıştıktan sonra şimdi de buna alışmam gerekecek.Bu arada ayık olacağım doğum esnasında

walla benim istediğim sadece destek zaten...
başka ne beklenirki o anda doğuma giren bir kocadan?

walla benim istediğim sadece destek zaten...
başka ne beklenirki o anda doğuma giren bir kocadan?

kendi açımızdan yaklaırsak tabiki sadece destek olmaları adına doğuma girmelerini bekliyoruz ki bu bizim eşlerimizden bekleyeceğimiz en doğal güç olsa gerek...amma velakin ben herzaman tecrüblerden ders edinen bir mizaça sahibimdir öyleki 100 kişi bunun psikolojik anlamda destek olduğunu söylerken sadece 3 kişi bunun tecrübesini yaşamış ise bana göre o 3 kişinin deneyim ettiği için söylecekleri çok çok daha fazla önem taşır.Çünkü yaşanmadan söylenen herşey bana göre farazidir o yüzden yaşayan bilir sözünü son 3 yıldır kendime yaşam felsefesi edindim...
özetle doğuma eşleri giren bir kaç bayanın ortak düşüncesi erkekler daha sonra o görüntüyü gördükleri için işin duygusal tarafını üzerlerinden attıktan sonra eşlerinden cinsel anamda soğuyabiliyorlarmış...
ben sezaryan olduğum için açıcası yaşamadım ama yaşayinsanlardan buu duyunca üzerinede erkeklerinin kimyasını ekleyince açıkcası bu durumun olsığına inanmaya başladım.

sonuna kadar katılıyorum..eşimin beni normal doğum yaparkn görmesini bnde istemezdm...sezaryandada o cesaret edemez ...

sonuna kadar katılıyorum..eşimin beni normal doğum yaparkn görmesini bnde istemezdm...sezaryandada o cesaret edemez ...

teşekkürler canımm her ne kadar hassas ve göreceli bir konu olsa da, yaşanan tecrübeleri hiçe saymadan ve yanlış algılamadan bişeyler almak gerekir diye düşünüyorum ben

Benim esimde yanimdaydi hic birakmadi elimi,benimle agladi benimle guldu o anlar...bebegimizin kordonunuda o kesti,ayni duygulari beraber yasadik,,,Esiniz girsin derim...
Tiksinilecek bi durum olmadigi gibi o an akila gelmiyor biz mucizenin dogusunda !
Once esimde tedirgin olmustu ama iyiki girmisim dedi!a.s

normal doğumdu. eşim kendi isteği ile girdi elimden tuttu ve ıkınırken ensemden tutarak destek oldu. o olmasaydı doğuramazdım herhalde. ona olan aşkım bi kat daha arttı. o da böyle bi mucizeye şahit olduğu için çok mutlu. şimdi ikinci kez hamileyim ve yine girmek istiyor...

Ben de isterim ama benim eşim hastane kapısından girince tansiyonu düşen bir insan. Normal doğum olursa tam süreci bilmiyorum ama doğumhaneye girmeden önce sancı aşamasında yanımda bulunabilir belki.

wallahi ben de çok istiyorum eşimin doğuma girmesiniii ama mümkün değiL gibi gösüküyooo

ay adamlara yasık ya ben nette dogum videosu seyredemezken yüregim kaldırmasken adamlar canlı canlı görcekler..valla adama işkence yapmak isteyen olursa dogumhaneye götürsün:):):)

ay adamlara yasık ya ben nette dogum videosu seyredemezken yüregim kaldırmasken adamlar canlı canlı görcekler..valla adama işkence yapmak isteyen olursa dogumhaneye götürsün:):):)

İşkence değil ki o mucize..
Girecek tabiki el ele olucaz doğum boyunca..

İşkence değil ki o mucize..
Girecek tabiki el ele olucaz doğum boyunca..

benim eşim de çok istio doğumda yanımda olmayı ama ben pek emin deilim.bu tiksinme durumunu bende okumuştum bi yerde. evet aslında tiksinilcek bi durum deil ama belki elinde olmadan o anki görüntü onu çok etkiler die endişeleniorum. ama yanımda olmasını da çok istiorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…