ben dogrusu çok isterim esimi yanımda... Tiksinme v.s. sozkonusu olmamalı bence dogan kendi canı, akan bir nevi kendi kani...zaten perde ayırdığı için çok detay göremiyor ki...
Yani doğum heyecanını sevincini bizim kadar hissedebilecek baska kim olabilir ki?
Bence eşimizle bizi en çok yakınlastıracak bir butun yapacak en kıymetli anlardan biri dogum anı...
canım bende o dedıgınde oldum hıc tavsıye etmem sonrası cok sancılı oluyor ......yanı ben ole oldum herkez ıcın konusamam ama ben ck agladım ve cok agrım oldu.....ama yınede sen bılırsın:1no2:selam kıslar ben epidural sezeryan düşünüyorum eğer imkan olursa eşimde girsin elimden tutsun istiyorum ama o tırsıyor biraz :)))))))))
bende böylesi iki kişinin özeli olan bir anı kesinlikle eşlerin her ikisininde görsel anlamda yaşaması gerekir...
ama erkeklerin fıtratı biz bayanlardan çok farklı biliyorsunuz...
bu anlamda düşününcede doğuma girmeleri destek anlamı hariç ne kadar doğru bence tartışılır...
walla benim istediğim sadece destek zaten...
başka ne beklenirki o anda doğuma giren bir kocadan?
kendi açımızdan yaklaırsak tabiki sadece destek olmaları adına doğuma girmelerini bekliyoruz ki bu bizim eşlerimizden bekleyeceğimiz en doğal güç olsa gerek...amma velakin ben herzaman tecrüblerden ders edinen bir mizaça sahibimdir öyleki 100 kişi bunun psikolojik anlamda destek olduğunu söylerken sadece 3 kişi bunun tecrübesini yaşamış ise bana göre o 3 kişinin deneyim ettiği için söylecekleri çok çok daha fazla önem taşır.Çünkü yaşanmadan söylenen herşey bana göre farazidir o yüzden yaşayan bilir sözünü son 3 yıldır kendime yaşam felsefesi edindim...
özetle doğuma eşleri giren bir kaç bayanın ortak düşüncesi erkekler daha sonra o görüntüyü gördükleri için işin duygusal tarafını üzerlerinden attıktan sonra eşlerinden cinsel anamda soğuyabiliyorlarmış...
ben sezaryan olduğum için açıcası yaşamadım ama yaşayinsanlardan buu duyunca üzerinede erkeklerinin kimyasını ekleyince açıkcası bu durumun olsığına inanmaya başladım.
sonuna kadar katılıyorum..eşimin beni normal doğum yaparkn görmesini bnde istemezdm...sezaryandada o cesaret edemez ...
ay adamlara yasık ya ben nette dogum videosu seyredemezken yüregim kaldırmasken adamlar canlı canlı görcekler..valla adama işkence yapmak isteyen olursa dogumhaneye götürsün:):):)
İşkence değil ki o mucize..
Girecek tabiki el ele olucaz doğum boyunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?