Doum srasnda elerimiz

Yok canım sen öyle düşünme eşinden emin ol yanyana olun güç alıcaz birbirimizden inşallahh..

:)) ayyy evet dimi canım yaaa? hem neler çektiğimizi görsünler de kıymet bilsinler. evet evet kesinlikle girmeli doğuma kaydirigubbakcemile2

eğer eşim işte olursa yalnız doğuracam galiba kaydirigubbakcemile3
istemiyorum eşimin doğumda yanımda olmasını ben doğum yapmadan o bayılır zaten bide doğum yaparken onla uğraşmıyayım.

ben sadece e$imin yanimda olmasini istiyorum, baska hickimseyi istemiyorum.
Ilk baslarda olmaz yapamam falan dedi ama resti cektim biraz, ben 9 ay tasiyacagim ikimizin bebegini, sen dünyaya geldiginde ilk görmeyeceksin onu, yanimda olmayacaksin, destek cikmayacaksin bana diye.
Artik girmem falan demiyor :)) ya zaten gerçekten kötü olursa ciksin elimden bise gelmez ama denemesini isterim en azindan.
Kaynanami istemiyorum dogumda, hic rahat olamam ki, yalniz yaparim daha diye.
Annemdende biraz cekiniyorum.

En iyisi es...

bende esimin yanimda olmasini istiyorum gelmem hayata diyor ama bakalim sanki biraz degistirmis düsüncesini gelirse cok mutlu olurum en azindan dayana bildigi kadar dursun

Benım esım gıremez kan gorse dayanamıyor bı de o halımı gorunce ıyıce bocalar.Yanımda kımsenın olmasını ıstemezdım.Cıglık cıglıga hallerımı gormelerıne gerek yok.Ama dogumdan sonra hep yanımda olmasını sterdım annemın ve esımın

benim esim kesin giricem doguma ve fotograf cekicem diyor, kendisi fotografla ilgileniyor ve cok istekli biliyorum ama, normalde igneden bile cocuk gibi kacar nasil dayanicak hic bilmiyorum

Bende eşimin girmesini istiyorum zaten epıduralde okadar cığlık falan olmuyomuş elimi tutsun bana destek olsun bebeğimizi ilk biz görelim.Oda istiyo ama doğum anında görmek lazım tabi ne derece kararlı olduğunu

bence kocaların girmesine karşıyım.her yere bakınıp durur,ebelere ayıp olur o iş başka bu iş başka ben her zaman red ettim,doğuma giren erkekler jinekolijik muaynede korkuyorsunuz diye eşiniz muayneye yanınızda mı giriyor?bence bu tür şeylere kocalarınızı karıştırmayın.ayyyyy düşünmek bile beni ürkütüyor

bu tur syeler dediginiz cocuk dogurmak, bunu esten sakliycak ne var ki? hem bence zaten hamilelik suresince eslerimiz yeterince dislaniyor, birsey hissedememek urkutuyo onlari, ne kadar hevesli oluyorlar, bence cocuklarinin dogumunda yaninda olmayi hakediyolar , tabi eger istiyolarsa..

Dogum ya da saglikla ilgli herhangi bir konu (buna her turlu muayene de dahil) ne utanilcak ne ayiplancak birsey.

benimkide giricem fotoğraf çekicem diyor.. bencede girsin yanımda olsun elimi tutusun beraber mcadele verelim... sonuçta herşey değişti artık eskisi gb değil... kendimizi kısıtlamaya gerek yok... ayrıca adam bacakalrınızın karşısında duracak değil ya başucunuzda olacak ve örtü var göreceği bişiy yok yani bebeğin çıkışını izlmeyecek... sizin yanınızda olup elinizi tutacak bence bunda hiç bir sakınca yok....

aynen katılıyorum canım.Geçip karşıdan bakacak halleri yok,başımızda durup elimizi tutacaklar.Ben istiyorum,kendiside istiyor girmeyi.Bizimkide resim çekecek kendisine bişe olmazsa tabi

size bir oneri, resimm cekmek cok zor olabiliyormus, eger imkaniniz varsaa kameraya cekmek hem daha gereeckci hem de beyler icin daha kolay oluyomus diye duydum, paylasmak istedim

Benim esimde ins yanimda olcak ama karsida olmam dedi. Dedim zaten karsida ne isin var. Yanimda dur bana destek ol yeter.. Ins bayilmam diyor. Biraz cani tezdir kocamin.. Dedim bı de beni uzme doğumda dayan bayılma dedim:)))

Zaten doğuma giren eşler annenin yanında olmuyor mu sonuçta karşıdan durup bakmayacaklar her şeyin detayını görmezler o zaman. :26:

benim de eşim girmek istiyor doğuma kızlar.
ben normal olursa girmesini istemiyorum beni o kadar acı içinde görmemesi için. ama gircekmiş sonumuz hayır olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…