Doum yapan ikiz ve z Anneleri :))

herkesin ömründe tekrar tekrar yaşamak isteyeceği güzellikte ve kolaylıkta doğumları olsun inşallahhhh...

kızlar claire planlanan üzere 28.12.209 da doğum yapmışş,

13.20 de 2800gr. Derin,
13.24 te 2830gr.ınci dünyaya gelmişler,
kendisi de gayet iyiymiş,herkese çok selamı var,

yeni annemizi ve ailesini yürekten tebrik ediyorumopuyorumnanaktan
Allahtan hayırlı bir alınyazısı,sağlıklı upuzun bir ömür diliyorum..

Kızlar bir sorum olacak,loğusalık biteli 25 gün oldu ama benim hala ara ara kanamalarım oluyor 3 yada 5 gün süren ve karın ağrısıda oluyor beraberinde....var mı böyle bir durum yaşayan?????doktora kontrolede gitmedim doğumdan sonra....

pordon yaa ben anlamamışımmmm kusura bakma bir bilgin yok cnm yaa

Son düzenleme:

canım benim burda topiğimizde bunu yaşayan özelden konuştuğumuz bir arkadaşım oldu,
bu çok sıkıntılı bir durum,rahim duvarı kalın kalmış doğumdaki ameliyatta diyerek arkadaşı tekrar kürtaj yaptılar,
muhakkak bir doktora görün canım,
geçmiş olsun...

Gerçekten mi cnm ya aynen bu şekildemi onunda benim 40 gün normal loğusa kanamam oldu 40 gün bittikten 1 hafta sonra adet oldum 7 gün sürdü (yani adet olduğumu düşünüyorum diyeyim) şimdide 3 gündür kanamam var,karnımda 5 aylık hamile gibi...hemşire arkadaşım var o bunun normal olduğunu 6 ay kadar böyle düzensiz kanamaların olacağını söyledi ama??? onun başka ne gibi belirtileri vardı acaba...korktum şimdi,birde arkadaşın ne zaman kürtaj oldu?

canım benim arkadaşın bu max. 40 gün süren lohusalık dönemi uzun sürmüştü fakat ara ara değildi,

ama snlattığının aynısını ben yaşıyorum şuanda,
dedğin dibi yakşalık 28-30 gün kanamam sürdü,sonra 45-51.günler arasında kanamam oldu,
sonra ilişki sonrasında ciddi bir kanamam başladı,gündüz tık kesiliyor,akşam dolu dolu geliyordu,bu da bu şeklde 1 hafta sürdü,
sonrasında 18 gün sonra yine ilişki sonrası ciddi kanamam başladı,6.güne kadar çok yoğun bakımda sürdü,yeni kesildi diyebilirim,
ama bunu doktorumla konuştum,hiç normal olmadığını derhal görüşmemiz gerektiğini söyledi,haftaya Ctesi randevumuz var,geç bile kaldım..
sonuçta bir ameliyattan çıktık canım,ara kanamalar normal değil bence,
bir doktora görünmekte fayda var..

cnm herhalde rahim ancak toparlanıyor diye düşünüyorum kolay değil devasa bir rahmimiz vardı,benimde ilişki sonrası kanamam oldu işte 3 gündür bu şekilde...bazen kıpkırmızı geliyor bazende adetteki gibi parçalar oluyor anlamadım gitti..bende en yakın zamanda bir dra gidiyim...sende gittikten sonra dr ne dedi buraya yazarsan sevinirim cnm,inşallah normal bir durumdur bu...

merhaba arkadalşlar. kürtaj olan arkadaş bednim malesef. ( 40 gün bitmeyen kanamm so günlerde daha çok arttı ve bi sabah bardaktan boşalırcasına geldi. parça ve kıpkırmızı kan.. şöyle söyleyeyim pedler yetmedi bebeklerin beini bağladım sonrada hasta bezi aldım kendime. doktorumu aradığımdfa acil çağırdı ve rahi duvarınn çok kalınlaşmış olduğunu söyledi önce radyolojide detaylı ultrasona girdim. rahim duvarı 22 mm olmuş ve rahimde şiddetli kanamalar görüldü. ve hen-men ertesi güne kürtaja aldılar. malesef doğum esnasında içerde parça kalmış ve bu rahim duvarını kalınlaştırmış enfeksiyon iltihap oluşturmuş.. şimdi tekrar başa döndüm doğum yapmış gibiyim iğneler ilaçlar çilem bitmiyor. bu son olur bununla kalır inşallah. kanamalaı yabana atmayın ve kesinlikle bi kontrole gidin. sağlıkla kalınn..

Cnm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın kanaman bittimi?

wavym çok geçmiş olsunn canım benimmm,sıkıntılı bir süreç oldu seninki...

anlaşılan aynı durum bizimkiler,
ilişki sonrası olması ve aynı formda olması da aynı gibi,çok sinir,
haftaya ctesi doktor sonrası muhakkak yazarım canım..

çok geçmiş olsun wavy cim.... sakınan göze çöp batarmış... umarım bu son olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…