kızlar doktoruma celestonu sordum bugün...kesinlikle hayır dedi..... çooook nadiren erken doğum tehlikesiyle acelen hastaneye getirilen mesela gece getirilip sabah doğuma alınacak gibi olan hastalara yapıyoruz... erken doğum riski olanlara 28 30 haftalarda falan değil dedi.hatta kendisi prenatal derneği başkanı olduğu için yapan doktor kimmiş adını söyle yasal işlem başlatalım bile dedi....
Israrla sormam rağmen doktorum bu iğneyi yapmadı.
Yan etkilerinin tam olarak ne olduğu belli değil dedi. Durduk yere yapmaya gerek yok dedi.
eğer erken doğum tehlikesi yaşasaydım beni yatırıp doğumu geciktirici iğneler yapıp öyle yapacaktı bu iğneyi.
34+4 de doğum yaptım.Bir problem yaşamadık.Küveze girmediler.
Kiminin İğne yapıldığı halde küveze giriyor bebeği.
Her doktorun görüşü farklı bu iğne konusunda.
Sakın vurdurmamazlık yapma Kayra..Sonra Allah esirgesin istenmeyen bir durumda çok sıkıntı çekersin..O zaman ne diyecek dr.un..O iğne 1 gece öncesinden vurulacak bir iğne değil.48 saat geçmesi gerekiyor işe yaraması için..Yasal işlem başlatalım demesine de çok şaşırdım.O zaman bütün dr.ların işine son verdirecek demek ki,eczaneden istediğin zaman 3 liraya gidip alabileceğin bir ilaç bu..Yeşil reçete ile satılmıyor..madem o kadar feci ,heyet raporuyla satılırdı ,vurdurulurdu.Ben sana mutlaka yaptır derim.Tecrübeyle sabittir...İnş. sen 37.haftanda doğurursun canım ama ikiz gebesisin unutma bunu...Wavy'e sor bir de....kızlar doktoruma celestonu sordum bugün...kesinlikle hayır dedi..... çooook nadiren erken doğum tehlikesiyle acelen hastaneye getirilen mesela gece getirilip sabah doğuma alınacak gibi olan hastalara yapıyoruz... erken doğum riski olanlara 28 30 haftalarda falan değil dedi.hatta kendisi prenatal derneği başkanı olduğu için yapan doktor kimmiş adını söyle yasal işlem başlatalım bile dedi....
kızlar doktoruma celestonu sordum bugün...kesinlikle hayır dedi..... çooook nadiren erken doğum tehlikesiyle acelen hastaneye getirilen mesela gece getirilip sabah doğuma alınacak gibi olan hastalara yapıyoruz... erken doğum riski olanlara 28 30 haftalarda falan değil dedi.hatta kendisi prenatal derneği başkanı olduğu için yapan doktor kimmiş adını söyle yasal işlem başlatalım bile dedi....
nevracım ne zaman nasıl doğum yaptın,ayrıntıları yazsana canım,
yazdıysan da ben kaçırmış olabilirim kusura bakma..
Hymarycim merhaba,bebeklerin hayırlı olsun seninde büyütmüşsün bile maşallah..Canım 30. haftamda erken doğum tehlikesi geçirince annem baktı bana buraya hiç giremedim sonrası hep yatak istirahatiyle geçti ta ki 33+6 iken haftada 1 vurulduğum güya erken doğumu geciktiren iğneyi vurulmaya hastanenin aciline gitmişken birde nst ye gireyim dedim tamamiyle kendi isteğimle ve hiçbir sıkıntım yoktu doğrusu ben öyle zannediyormuşum nst de sancılar 90 a vuruyodu hemen kendi drumu aradım..(ben silivride oturuyorum dr um beşiktaş ta bir hastanede ortak kararla yeşilköy internationalde doğum olur diye karar vermiştik) arayıp sancıları söyleyince yeşilköye yola çıktık hemen gelin dedi..sancılar orada 120 130 a falan vuruyodu ama ben hiç hissetmiyordum bir bebeğimde sıkıntıya girince doğuma aldılar 34. haftaya girdiğim ilk saatlerde 1:23 ve 1:24 te bebeklerim doğdu genel sezereyan oldum,haftam iyi diye ve celeston vuruldu diye içim çok rahattı ama maalesef bir bebeğimin ciğerleri gelişmemiş 12 gün biri 9 gün biri kaldı küvezde çok zor günlerdi gerçekten bu arada kiloları 1700 ve 2025 doğdular,birbirlerine hiç benzemiyolar biri sarışın biri esmer Kayra ve Buğra isimleri....Ama erken doğum yapmamdan dolayı druma çok kızıyorum 30. haftamda böyle bir tehlike geçirmeme rağmen bana kasılma önleyici hiçbir ilaç vermedi ne nidilat ne prepar söylediğim zaman neden vermiyorsunuz diye o ilaçlar evde kullanılacak ilaçlar değil dedi ama herkes kullanıyor dediğimde genelde işini iyi yapmayan kötü drlar veriyorlar o ilaçları bildiklerinden vermiyolar dedi ama kullanan herkes en azından bir 36. haftayı görmüş...çok kızıyorum o yüzden druma...
geçmiş olsun arkadaşım. zor günler geçirmişsin. aniden doğuma alınınca sende benim gibi neye uğradığını şaşırmışsındır sanırım .
bende doktoruma çok kızıyorum . Çoğu kişi kasılma önleyici ilaçlar kullanmış benim doktorum adını bile etmedi böyle ilaçların. ayrıca başka bir doktor tarafından Nts de sancılarım çıktı diyede apar topar sezeryana alınmış olmamada çok kızıyorum.Kendi doktorum yoktu malesef. Bende sancı yok ağrı yok. bebeklerde sıkıntı yok. Bu ilaçlardan verip az daha bekletseler olmazmıydı diyorum kendi kendime.. olan olduu ama eskiye bakıp bakıp kızıyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?