Sevgili canbebek ve nevra
hayırlı olsun kızlar geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin bebişlerinize ..
kayra sen celeston vuruldun mu dr un dedi mi birşey bu konuda
henüz vurulmadım doktorumda hiçbirşey söylemedi.... ama bu hafta sorayım artık diyorum...wavy nin doktoru yaptırmamıştı... benimki acaba yaptıracakmı merak ediyorum... sen neler yapıyorsun hazırlıklara başladınmı..... ben dün çamaşırlarımızı yıkadım ütüleyeceğim... çantamı hazırlayacağım...kalan süreci hastanede geçirme ihtimalimizde var... çantamı başkası hazırlasın istemiyorum.....
henüz vurulmadım doktorumda hiçbirşey söylemedi.... ama bu hafta sorayım artık diyorum...wavy nin doktoru yaptırmamıştı... benimki acaba yaptıracakmı merak ediyorum... sen neler yapıyorsun hazırlıklara başladınmı..... ben dün çamaşırlarımızı yıkadım ütüleyeceğim... çantamı hazırlayacağım...kalan süreci hastanede geçirme ihtimalimizde var... çantamı başkası hazırlasın istemiyorum.....
Bana doktorum 30. haftada yaptı celestonu 33+6 da doğum yaptım ve bir bebeğimin ciğerleri iğneye rağmen maalesef gelişmemişti şimdi keşke diyorum 32. haftada bir tane daha yapsaydı...
bende 30.haftamda 1 doz yaptırmıştım şuan 32+5 teyim pazartesi tekrar kontrole gidecem.
bakalım tekrar verecekmi doktorum.
canım doktorun yapmasa bile yaptır muhakkak benim düştüğüm hataya düşme.
Israrla sormam rağmen doktorum bu iğneyi yapmadı.
Yan etkilerinin tam olarak ne olduğu belli değil dedi. Durduk yere yapmaya gerek yok dedi.
eğer erken doğum tehlikesi yaşasaydım beni yatırıp doğumu geciktirici iğneler yapıp öyle yapacaktı bu iğneyi.
34+4 de doğum yaptım.Bir problem yaşamadık.Küveze girmediler.
Kiminin İğne yapıldığı halde küveze giriyor bebeği.
Her doktorun görüşü farklı bu iğne konusunda.
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?