Doum yapan ikiz ve z Anneleri :))

kayra sen celeston vuruldun mu dr un dedi mi birşey bu konuda

henüz vurulmadım doktorumda hiçbirşey söylemedi.... ama bu hafta sorayım artık diyorum...wavy nin doktoru yaptırmamıştı... benimki acaba yaptıracakmı merak ediyorum... sen neler yapıyorsun hazırlıklara başladınmı..... ben dün çamaşırlarımızı yıkadım ütüleyeceğim... çantamı hazırlayacağım...kalan süreci hastanede geçirme ihtimalimizde var... çantamı başkası hazırlasın istemiyorum.....

bende yarın dr a gidicem soracağım ona vurdurma derse bile yaptıracağım sanırım sonradan pişman olmaktansa...hazırlıklara pek başladım diyemem ama ben de senin gibi kendim yapmak istiyorum herşeylerini ben kıyafetlerini yıkadım ütüledim dün yarın da biberondur sağma makinesidir v.s. gibi alet edevat kısmını halledicem bir de kendim için gecelik v.s. herşeyi alacam yarın çünkü dışarı artık çıkmak eziyet geliyo bana çantayı hazırlayayım dediğin gibi ne olur ne olmaz kaydirigubbakcemile5

canım doktorun yapmasa bile yaptır muhakkak benim düştüğüm hataya düşme.

Bana doktorum 30. haftada yaptı celestonu 33+6 da doğum yaptım ve bir bebeğimin ciğerleri iğneye rağmen maalesef gelişmemişti şimdi keşke diyorum 32. haftada bir tane daha yapsaydı...

Merhaba güzel anneler ve anne adayları

Bir yakınımın üçüz bebekleri dünya geldi dün

Dünyalar tatlısı üçüzlerimiz için bebek alt değiştirme minderi diktirmek istiyoruz Ankara'da bildiğiniz bir yer varsa eğer yardımcı olurmusunuz lütfen

şimdiden teşekkürler

üçüzler erken davranınca böyle iki elimiz bir pabuca girdi resmen

:1no2:
ankarada değilim ... ayrıca hazırları satılıyor biz netten hazır aldık yastıklı çift taraflı
Ömürlü olsun bebişler ..

şimdi sıra kendi başlarına uyumalarında kaldı annemde kaldıkları zaman annem zorlanıyor oyüzden düzen oturtamadım bakalım bir yol bulucam inş tavsiyelerinizi bekliyorum

maşallah pitosum yavrulara,
benim sarem kendi kendine uyuyor da halem zor,
bu sanki bebeklerin karakterei gibi geliyor bana,bir şekilde öğretilebilir mi ben bilemiyorum açıkçası..
yani benim Haleyi koycan da kendi uyuyacak,mümkün değil :1no2:

Bana doktorum 30. haftada yaptı celestonu 33+6 da doğum yaptım ve bir bebeğimin ciğerleri iğneye rağmen maalesef gelişmemişti şimdi keşke diyorum 32. haftada bir tane daha yapsaydı...

bende 30.haftamda 1 doz yaptırmıştım şuan 32+5 teyim pazartesi tekrar kontrole gidecem.
bakalım tekrar verecekmi doktorum.

canım doktorun yapmasa bile yaptır muhakkak benim düştüğüm hataya düşme.

bugün dr uma sordum celeston u dedi ki erken doğum riskin olursa yaparız şu an gerek yok dedi ama dediğiniz gibi ben 28 ve 32. haftalarda 2 şer doz olayım değil mi nolur nolmaz

ben 31.haftamda erken doğum tehtidi ile yattığım hastanede 12şer saat arayla ikişer dozdan toplam 4 doz vurulmuştum,
sanırım bu sayede 37.haftaya kadar geldik ve bebeklerim küçük olmlarına rağmen kuvöze girmediler hamdolsun,
bunu doktorunuza ısrarla sorunuz..

Israrla sormam rağmen doktorum bu iğneyi yapmadı.
Yan etkilerinin tam olarak ne olduğu belli değil dedi. Durduk yere yapmaya gerek yok dedi.
eğer erken doğum tehlikesi yaşasaydım beni yatırıp doğumu geciktirici iğneler yapıp öyle yapacaktı bu iğneyi.
34+4 de doğum yaptım.Bir problem yaşamadık.Küveze girmediler.
Kiminin İğne yapıldığı halde küveze giriyor bebeği.
Her doktorun görüşü farklı bu iğne konusunda.

Benim iğne yapıldığı halde bebeklerim girdi küvezemafoldumben

nevracım ne zaman nasıl doğum yaptın,ayrıntıları yazsana canım,
yazdıysan da ben kaçırmış olabilirim kusura bakma..

amin canımmmm opuyorumnanaktan
amin canımmmm Şeniz
amin canııımmm :1rolleyes:
amiiinnnnnnn
Rabbim senin de gönlünün muradını versiinnna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…