• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Döverim seni rezil olursun"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ichblumen23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2020
287
456
53
Slm kizlar yine ayrı bi konuyla geldim karşınıza..

Eşimle aramız bu sıralar limoni onunla konuşmak oturmak hiç istemiyorum kısaca derler ya" he he yok " yok yok öyle bi haldeyim...

Iki gün önceki olayı anlatayim başta..

Eşim beni aramıştı işten eve gelirken ne yapıyorsun falan diye

Bende "arkadaş geldi oturduk "dedim

"Gezmeye gitmedin mi ? dedi

"Yok gitmedim ama sonradan evin çevresini gezindik biraz" dedim

Kapattık eve geldi bi cins hareketler ben zaten son olaydan doluyum birşeyler dedi muhatap olmadım fazla yan blok evde taşıyor almanlar ayıp olmasın kavga çıkmasın ses gitmesin diye ...

Sonra bana çok şımardın çok harcıyorsun falan dedi kendine ve bana haftalık aynı parayı verdi bendr kızdım...

"Sen kendine ve bana niye aynı veriyorsun sen tek kişisin ben hem ev iki çocuk birde benim için bana verdiğin para toplam 4 şeye harcama yapılacak para kendinse tek kişi şimdide ben mi çok harcıyorum oldu ..oda haklı olduğumu anladi Bir sey demedi...

Sabah oldu dün ki olaylar bunlar da ...

Beni işe gittiktrn sonra aradi uyuyordum kızımın doğum günü az kaldı hediye alacaktik dedi ki "istersen vaktin varsa bugün git hediyeyi al"
Tamam dedim kapattım...biraz durdu yine aradi "cocuklara ben yetişirim ben bakarım sen derse gidersin" dedi
Yine "tamam "deyip kapattım ...

Akşam oldu eve geldi bey efendi olay burda çığrından cıktı...

Hazırlandım beni derse bıraktı bana "bu kaçıncı ders diye soruyor söyledim ayın kaçında gittik diyor söyledim kendide yanlış tarih söylüyor falan cvb vermedim muhatap olmadım yine "He he yok yok"
Bana defterin yanındami ever gidince kayit ettikleri defter yanımda bakayım dedi baktı

Bir ders yok "e hani yazılmamış bi ders "dedi

"Defteri unutmuştum gittiğim gün götürmeyi ama bugün yazdiririm "dedim

Dönüp bana
"YAZDIRIRSAN GETİR GÖSTER BANA"deyince çok doldum o sırada geleceğimiz yere varmışız arabadan inecekken baya dolmuşum zor tutuyorum kendimi...

Bana"Ne oldu sana" diye soruyor

"Ne mi olucak yaptığın işmi yani GÖSTER diyorsun yalan mi söylüyorum "diyince ben

"Seni burda indirir döverim rezil olursun çevreye rezil olursun" dedi

"Valla beni döversen rezil olan ben değil sen olursun bana demezler ne yaptin sana derler hayırdır ne oluyor diye ne yapıyorsun ne yaptı bu kadın derler o zaman da ne için dövdüğünü söylersin "ded im o sira

Biliyorum bosan diyecek olan çok olucak ama toparlamam gerek kendimi biraz ehliyet ve dilimi biraz gelistireyim o zamanada kadar düzelmese Gerisi Allan büyük...

Eve geldim kendim yürüme almasını istemedim yürüyecem dedim geldigimde yemek yedi sonra gülüm falan demeye başladı az öncede işe gitmeden once gelip sarılmaya çalışıyor öpüyor yani gönül almaya çalışıyor dün inanin kizlar diş etlerime kadar Canim sızladı karnim ağrıdı stresten kendi söyledi kendi geldi ben artık anlam veremiyorum ...

sadece derdimi yazmak istedim eleştiri yapmayın lütfen biz yapmadık bunları böyle terbiye verilmiş aile yapıları böyle bize siz alıştırdınız demeyin bilmiyordum önceden de böyleymiş benimle evlenince güya düzelmiş yine onuda bir ben bilirim...

Sözleriyle piskolojik şiddet uyguluyor etkilenmemeye çalışıyorum ama bazen haddi aşıyor...

Sanki derse gitmemişim başka bir yere gitmiştim imajı sergiledi...

Yetmedi küçük aklıyla dayak yiyen ben olucam rezil olanda ben olucam tavrı sergiledi...

Neyin kafası bu bunuda anlamış değilim yani erkekler bi çogu gercekten dayak yiyince kadınlar mi rezil oluyor sanıyor bu ne kafadır onun içinden çıkamıyorum...

Seni döverim diye korkutmaya çalışması... erkeklerin gerçekten kafası hiç çalışmıyor ya. Hiç..
Umarım siz boşansam mı boşanmasam mı diyene kadar bir gün size şiddet uygulamaz. Kendinize dikkat edin. Bunu söylemesi aklında böyle bir fikrin olduğunu gösteriyor malesef

Konunun aslı ne ki anlamadım ben? Bu tavrı evvelden beri mi yeni mi? Yeniyse senin de şahsi bi düşüncen vardır elbet önce temele inmelisin. Bişeylere takılmış o da belli ki. Döverim demesine gelince de seni sindirmeye çalışıyor gibi geldi. Daha önce yaptı mı böyle bşy? Yapta görelim arkamda kk var de bakalım ne dicek

Eleştiriye tahammülünüz yoksa konu açmayın yiyin dayağınızı buraya sormayın o halde.
keşke eleştiriye tahammülünüz olmadığı gibi eşinize de “biraz “olsa tahammülünüz olmasa da size bu lafları söylecek cesareti bulamasa ama nerdeee?

Sonu oraya gidiyor? Bunu diyen erkek bu kadını döver. Kadının gözü açılmazsa haka erkeğinin yanlışını savunur. Bunun şçşn eleştiriyoruz.
Zaten kadın belirtmiş düzelir bekliyo şuan içini dökmek için yazmış ama eleştri kabul etmiyo

kadin derdini paylasmis, asla bosanmam bosanamam demiyor. almanyada yasiyor ve beklemesi gereken durumlar var. biraz anlayisli olun. su anda ipleri tamamen koparmaya mecbur durumda degil. yasadigi seyler elbette güzel degil ama sabredip en azindan kendi islerini yola koyabilir. az sakin olun hanimlar.

konu sahibi, bidaha seni tehtit ettiginde döverim diye, yiyorsa gel vur burasi almanya saniyede hapiste bulursun kendini de. ayrica ev onun adina olsa bile polisler siddet uygulayan tarafi uzaklastiriyor. o evde yasadigin icin orda kalma hakkin var.

Hanımlar böyle biz sizinle yaşıyoruz gibi yazıyorsunuz ama hiçbir şey anlaşılmıyor, profilinize girip başka konuyu da göremiyoruz gizliyorsunuz. Kaldı ki mecbur da değiliz araştırmaya.
Daha önceden niye limoniyseniz onun etkisi devam ediyor "he he yok yok" diye gecistirmek yerine iletişim kurun belki eşiniz de böyle lafla korkutmak gibi saçma söylemlerde bulunmaz.
Bu döverim asarım keserim lafları iletişim sorunu olan insanların ağzından dökülen şeyler tam olarak.

Slm kizlar yine ayrı bi konuyla geldim karşınıza..

Eşimle aramız bu sıralar limoni onunla konuşmak oturmak hiç istemiyorum kısaca derler ya" he he yok " yok yok öyle bi haldeyim...

Iki gün önceki olayı anlatayim başta..

Eşim beni aramıştı işten eve gelirken ne yapıyorsun falan diye

Bende "arkadaş geldi oturduk "dedim

"Gezmeye gitmedin mi ? dedi

"Yok gitmedim ama sonradan evin çevresini gezindik biraz" dedim

Kapattık eve geldi bi cins hareketler ben zaten son olaydan doluyum birşeyler dedi muhatap olmadım fazla yan blok evde taşıyor almanlar ayıp olmasın kavga çıkmasın ses gitmesin diye ...

Sonra bana çok şımardın çok harcıyorsun falan dedi kendine ve bana haftalık aynı parayı verdi bendr kızdım...

"Sen kendine ve bana niye aynı veriyorsun sen tek kişisin ben hem ev iki çocuk birde benim için bana verdiğin para toplam 4 şeye harcama yapılacak para kendinse tek kişi şimdide ben mi çok harcıyorum oldu ..oda haklı olduğumu anladi Bir sey demedi...

Sabah oldu dün ki olaylar bunlar da ...

Beni işe gittiktrn sonra aradi uyuyordum kızımın doğum günü az kaldı hediye alacaktik dedi ki "istersen vaktin varsa bugün git hediyeyi al"
Tamam dedim kapattım...biraz durdu yine aradi "cocuklara ben yetişirim ben bakarım sen derse gidersin" dedi
Yine "tamam "deyip kapattım ...

Akşam oldu eve geldi bey efendi olay burda çığrından cıktı...

Hazırlandım beni derse bıraktı bana "bu kaçıncı ders diye soruyor söyledim ayın kaçında gittik diyor söyledim kendide yanlış tarih söylüyor falan cvb vermedim muhatap olmadım yine "He he yok yok"
Bana defterin yanındami ever gidince kayit ettikleri defter yanımda bakayım dedi baktı

Bir ders yok "e hani yazılmamış bi ders "dedi

"Defteri unutmuştum gittiğim gün götürmeyi ama bugün yazdiririm "dedim

Dönüp bana
"YAZDIRIRSAN GETİR GÖSTER BANA"deyince çok doldum o sırada geleceğimiz yere varmışız arabadan inecekken baya dolmuşum zor tutuyorum kendimi...

Bana"Ne oldu sana" diye soruyor

"Ne mi olucak yaptığın işmi yani GÖSTER diyorsun yalan mi söylüyorum "diyince ben

"Seni burda indirir döverim rezil olursun çevreye rezil olursun" dedi

"Valla beni döversen rezil olan ben değil sen olursun bana demezler ne yaptin sana derler hayırdır ne oluyor diye ne yapıyorsun ne yaptı bu kadın derler o zaman da ne için dövdüğünü söylersin "ded im o sira

Biliyorum bosan diyecek olan çok olucak ama toparlamam gerek kendimi biraz ehliyet ve dilimi biraz gelistireyim o zamanada kadar düzelmese Gerisi Allan büyük...

Eve geldim kendim yürüme almasını istemedim yürüyecem dedim geldigimde yemek yedi sonra gülüm falan demeye başladı az öncede işe gitmeden once gelip sarılmaya çalışıyor öpüyor yani gönül almaya çalışıyor dün inanin kizlar diş etlerime kadar Canim sızladı karnim ağrıdı stresten kendi söyledi kendi geldi ben artık anlam veremiyorum ...

sadece derdimi yazmak istedim eleştiri yapmayın lütfen biz yapmadık bunları böyle terbiye verilmiş aile yapıları böyle bize siz alıştırdınız demeyin bilmiyordum önceden de böyleymiş benimle evlenince güya düzelmiş yine onuda bir ben bilirim...

Sözleriyle piskolojik şiddet uyguluyor etkilenmemeye çalışıyorum ama bazen haddi aşıyor...

Sanki derse gitmemişim başka bir yere gitmiştim imajı sergiledi...

Yetmedi küçük aklıyla dayak yiyen ben olucam rezil olanda ben olucam tavrı sergiledi...

Neyin kafası bu bunuda anlamış değilim yani erkekler bi çogu gercekten dayak yiyince kadınlar mi rezil oluyor sanıyor bu ne kafadır onun içinden çıkamıyorum...

söylediği cümle çok aşağılıkça ama bana eşiniz yazdıklarınızdan yola çıkınca pek kötü biri gibi gelmedi.

gezmeye gitmedin mi diye soran bir adam... ben haftanın 6 günü çalışıyorum eşek gibi eşim de bunu görüyor çünkü aynı iş yerindeyiz buna rağmen pazar günü oturup ayaklarımı uzatmama bile fırsat vermiyor. Gayet yumuşak dille işin yok mu ev işi falan oturuyosun da , kıyafetlerim yıkanmış mıydı , yarın giyeceklerin ütülü mü sabah ütü yapma zor olur , yemek ne yicez bugün , acaba bi de kek mi yapsaydın , bulaşıkları mı yıkıyosun sonra bi çay içelim diyecektim ya , çay olana kadar da karpuz mu yeseydik , benim çoraplarım yıkandı mı ,ev de çok tozlanmış bu şekilde cümlelerle tüm gün bana iş çıkartıyor. Eşim e oturup televizyon izledim dediğim bir günü bile hatırlamıyoru bırakın arkadaş geldi oturduk diyeyim.
herhalde dibine darı eker hangi arkadaşın, ben tanıyo muyum , gelmeden önce hiç demedin , neden gelmiş ne oldu , ne diyodu usandırır.

yani dediklerinde bir şey yok ama gezmeye gitmedin mi diye soran bir adam , arkadaş geldi oturduk cümlesine işin gücün yok otur tabi demiyor , ben çocuklara bakayım sen git hediye al diyor , sizi istediğiniz yere araba ile götürüp getiriyor belli ki kendi başına git demiyor
bence eşinizle karşılıklı birbirinizden soğumuşsunuz her şeyiniz batıyor gibi geldi bana....
çok daha kötü şeylere katlanan insanlar var bence ne uğruna olursa olsun belki çocuklarınızın hatrına kurtarılabilir bir evliliğiniz var gibi geldi bana , kendinizi üzmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X