• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Döverim seni rezil olursun"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin adama tahammülünüz kalmamış adamında sinirleri bozulmuş. Tabiki dövemez öyle bir hakkı yok kadınız diye de körü körüne haklı değiliz yani

Malesef bizim gibi bir kadın bu şekilde yetistirmis, 6 kardeşler 6si da bu huyda
Yemişim huylarını.
Resmen kullanıyor eşiniz sizi. Sessiz sakin bulmuş herhalde sizi herhalde.
Hem elini işe sürmüyor hemde onu yap bunu yap diyor, sizde peki deyip yapıyor musunuz?
Haftalık yardımcı alın bari, 6 gün çalışıp tek tatil gününde tek başına en işi yapmak akıl karı değil z canınıza yazık.

ben de bunu anlamıyorum kadın seviyorum asla boşanmıcam dese haklılar ama diyor ki boşanıcam ama zamanı var. ben böyle kadınların kendini garantiye almadan, ayakları üzerinde duracak seviyeye gelmeden hemen kavga olur olmaz pat diye hadi boşanıyorum demesini doğru bulmuyorum.

benim gibi düşünmeyenlere saygım sonsuz ama ben böyle düşünüyorum. adamın karakterini gördün mü umudun kalmadı mı o zaman düşüncelerini ona sezdirmeyip kendine yatırım yapacaksın, mesleğin yoksa edineceksin, varsa işe girip tecrübe kazanıp kendini yükselteceksin, para biriktireceksin, seni daha ileriye taşıyan ne varsa yapacaksın, boşanınca kimseye muhtaç olmadan çocuğunu da alıp kendine çok güzel bi hayat kuracak seviyeye geldiğin anda alacaksın karşına ben senden boşanıyorum diyeceksin.

Bu kocalarla yaşarken bu dediklerinizi yapmak ne kadar mümkün acaba ?!

sadece derdimi yazmak istedim eleştiri yapmayın lütfen biz yapmadık bunları böyle terbiye verilmiş aile yapıları böyle bize siz alıştırdınız demeyin bilmiyordum önceden de böyleymiş benimle evlenince güya düzelmiş yine onuda bir ben bilirim...
Boşa demem, tedavi ettir derim. Dengesiz bir kocan var. Ömür geçmez bu tiple. Düzeldiği hali buysa.... Allah kolaylık versin sana.

söylediği cümle çok aşağılıkça ama bana eşiniz yazdıklarınızdan yola çıkınca pek kötü biri gibi gelmedi.

gezmeye gitmedin mi diye soran bir adam... ben haftanın 6 günü çalışıyorum eşek gibi eşim de bunu görüyor çünkü aynı iş yerindeyiz buna rağmen pazar günü oturup ayaklarımı uzatmama bile fırsat vermiyor. Gayet yumuşak dille işin yok mu ev işi falan oturuyosun da , kıyafetlerim yıkanmış mıydı , yarın giyeceklerin ütülü mü sabah ütü yapma zor olur , yemek ne yicez bugün , acaba bi de kek mi yapsaydın , bulaşıkları mı yıkıyosun sonra bi çay içelim diyecektim ya , çay olana kadar da karpuz mu yeseydik , benim çoraplarım yıkandı mı ,ev de çok tozlanmış bu şekilde cümlelerle tüm gün bana iş çıkartıyor. Eşim e oturup televizyon izledim dediğim bir günü bile hatırlamıyoru bırakın arkadaş geldi oturduk diyeyim.
herhalde dibine darı eker hangi arkadaşın, ben tanıyo muyum , gelmeden önce hiç demedin , neden gelmiş ne oldu , ne diyodu usandırır.

yani dediklerinde bir şey yok ama gezmeye gitmedin mi diye soran bir adam , arkadaş geldi oturduk cümlesine işin gücün yok otur tabi demiyor , ben çocuklara bakayım sen git hediye al diyor , sizi istediğiniz yere araba ile götürüp getiriyor belli ki kendi başına git demiyor
bence eşinizle karşılıklı birbirinizden soğumuşsunuz her şeyiniz batıyor gibi geldi bana....
çok daha kötü şeylere katlanan insanlar var bence ne uğruna olursa olsun belki çocuklarınızın hatrına kurtarılabilir bir evliliğiniz var gibi geldi bana , kendinizi üzmeyin
Valla bence eşinden soğuması gereken kişi sizsiniz. Zaten normali öyle diye memesi. Arkadaşım geldi oturuyoruz cümlesine işin yok mu da oturuyorsun diyen adamın alnını karışlayacaksınız ki bunu söylememesi lütuf olmayacak. Ne münasebet, sizi hizmetçi gibi kullanmasına nasıl müsaade ediyorsunuz? Canınıza yazık değil mi ya, Allaha aşkına kızlar kendinize azıcık değer verip size böyle davranan adam sizi ne seviyor ne de saygı duyuyor demektir. Yani hiç mi dokunmuyor size, vallahi ben üzülüyorum. :KK57:

Slm kizlar yine ayrı bi konuyla geldim karşınıza..

Eşimle aramız bu sıralar limoni onunla konuşmak oturmak hiç istemiyorum kısaca derler ya" he he yok " yok yok öyle bi haldeyim...

Iki gün önceki olayı anlatayim başta..

Eşim beni aramıştı işten eve gelirken ne yapıyorsun falan diye

Bende "arkadaş geldi oturduk "dedim

"Gezmeye gitmedin mi ? dedi

"Yok gitmedim ama sonradan evin çevresini gezindik biraz" dedim

Kapattık eve geldi bi cins hareketler ben zaten son olaydan doluyum birşeyler dedi muhatap olmadım fazla yan blok evde taşıyor almanlar ayıp olmasın kavga çıkmasın ses gitmesin diye ...

Sonra bana çok şımardın çok harcıyorsun falan dedi kendine ve bana haftalık aynı parayı verdi bendr kızdım...

"Sen kendine ve bana niye aynı veriyorsun sen tek kişisin ben hem ev iki çocuk birde benim için bana verdiğin para toplam 4 şeye harcama yapılacak para kendinse tek kişi şimdide ben mi çok harcıyorum oldu ..oda haklı olduğumu anladi Bir sey demedi...

Sabah oldu dün ki olaylar bunlar da ...

Beni işe gittiktrn sonra aradi uyuyordum kızımın doğum günü az kaldı hediye alacaktik dedi ki "istersen vaktin varsa bugün git hediyeyi al"
Tamam dedim kapattım...biraz durdu yine aradi "cocuklara ben yetişirim ben bakarım sen derse gidersin" dedi
Yine "tamam "deyip kapattım ...

Akşam oldu eve geldi bey efendi olay burda çığrından cıktı...

Hazırlandım beni derse bıraktı bana "bu kaçıncı ders diye soruyor söyledim ayın kaçında gittik diyor söyledim kendide yanlış tarih söylüyor falan cvb vermedim muhatap olmadım yine "He he yok yok"
Bana defterin yanındami ever gidince kayit ettikleri defter yanımda bakayım dedi baktı

Bir ders yok "e hani yazılmamış bi ders "dedi

"Defteri unutmuştum gittiğim gün götürmeyi ama bugün yazdiririm "dedim

Dönüp bana
"YAZDIRIRSAN GETİR GÖSTER BANA"deyince çok doldum o sırada geleceğimiz yere varmışız arabadan inecekken baya dolmuşum zor tutuyorum kendimi...

Bana"Ne oldu sana" diye soruyor

"Ne mi olucak yaptığın işmi yani GÖSTER diyorsun yalan mi söylüyorum "diyince ben

"Seni burda indirir döverim rezil olursun çevreye rezil olursun" dedi

"Valla beni döversen rezil olan ben değil sen olursun bana demezler ne yaptin sana derler hayırdır ne oluyor diye ne yapıyorsun ne yaptı bu kadın derler o zaman da ne için dövdüğünü söylersin "ded im o sira

Biliyorum bosan diyecek olan çok olucak ama toparlamam gerek kendimi biraz ehliyet ve dilimi biraz gelistireyim o zamanada kadar düzelmese Gerisi Allan büyük...

Eve geldim kendim yürüme almasını istemedim yürüyecem dedim geldigimde yemek yedi sonra gülüm falan demeye başladı az öncede işe gitmeden once gelip sarılmaya çalışıyor öpüyor yani gönül almaya çalışıyor dün inanin kizlar diş etlerime kadar Canim sızladı karnim ağrıdı stresten kendi söyledi kendi geldi ben artık anlam veremiyorum ...

sadece derdimi yazmak istedim eleştiri yapmayın lütfen biz yapmadık bunları böyle terbiye verilmiş aile yapıları böyle bize siz alıştırdınız demeyin bilmiyordum önceden de böyleymiş benimle evlenince güya düzelmiş yine onuda bir ben bilirim...

Sözleriyle piskolojik şiddet uyguluyor etkilenmemeye çalışıyorum ama bazen haddi aşıyor...

Sanki derse gitmemişim başka bir yere gitmiştim imajı sergiledi...

Yetmedi küçük aklıyla dayak yiyen ben olucam rezil olanda ben olucam tavrı sergiledi...

Neyin kafası bu bunuda anlamış değilim yani erkekler bi çogu gercekten dayak yiyince kadınlar mi rezil oluyor sanıyor bu ne kafadır onun içinden çıkamıyorum...
Para kokusuna gelirsek bacim bende 7 ay olcak evliyim ama ben esimin 1lirasini bile gormedim yani bana donupde 1 lira bile vermedi benim birazcik devletten gelen bi yardimim var onu alirim evin giderlerini alirim yani o gelenlede evi cekip duzene sokan benim 7 aydir 1 kurusunu dahi gormedim calisdigini nereye gidiyo napiyo hc bir fikrim yk calisdigiyla eve hc bise getirmez hp ben alirim bana sadece yapdigi ilk geldigimde alis veris oda 100 eroydu birde su koronada bi alis veris yapdi toplam baya yuksekdi ama onun cebinden cikan 50eroydu yani anlicagin 7 ayda eve yapdigi alis verisi 150ero tutdu e gel gelelim hergun etli yemek ister et alir getiririm eve bana niye demedin ben alirdim diyo ee ona diyincede acip dolaba bakar et varmi eyer kiyada kosede bi kactane varsa onlari bitir der sonra yani pasif olmamak lazim erkeklere karsi ama oda bizde biraz zor gibi duruyo obur konunuza gelirsek bnm gibi sizden ck pasifsiniz bazen onlar gibi rezil olmak lazimki isin icinden cikila bilsin

Bu kocalarla yaşarken bu dediklerinizi yapmak ne kadar mümkün acaba ?!
bende de var o kocalardan. mümkün olduğunca işte. mesela şuan okula gidicem desem yok demez ki konu sahibi de derse falan gidiyormuş. bu tarz şeylere engel olmuyosa kendimize yatırım yapmamız mümkün bence.

Bu cümleyi kuran öküzle daha fazla aynı evde kalma
Görmüyor musun hergün bir yenisi eklemiyor Kadın cinayetlerine.
Bu gibi iprenç zihniyetli dayakla ders vermeye çalışan döverim diye kaba kuvvetle korkutmaya çalışan adamları yaratıkları eş baba yapmayın.
O iş Almanya' da sıkar biraz. Orda '' Beni tahrik etti, delirtti, yok namus belası'' diyene ceza indirimi uygulanmaz.

Valla bence eşinden soğuması gereken kişi sizsiniz. Zaten normali öyle diye memesi. Arkadaşım geldi oturuyoruz cümlesine işin yok mu da oturuyorsun diyen adamın alnını karışlayacaksınız ki bunu söylememesi lütuf olmayacak. Ne münasebet, sizi hizmetçi gibi kullanmasına nasıl müsaade ediyorsunuz? Canınıza yazık değil mi ya, Allaha aşkına kızlar kendinize azıcık değer verip size böyle davranan adam sizi ne seviyor ne de saygı duyuyor demektir. Yani hiç mi dokunmuyor size, vallahi ben üzülüyorum. :KK57:
Eşim normalde her ise yardımcıdır ve dünya iyisi bir insandır gerçekten esi benzeri olduğunu sanmıyorum , haftaici yorulmayayim diye her gun disarda yesek hic sesini cikarmaz ,bir dedigimi iki etmez ayrıca benim evime yardımcı bir ablamız geliyor ,bana pek de bir iş kalmiyor kendimi nankor hissettim 🙈🤦‍♀️
Soylediklerim size yanlış hissettirmiş olabilir , arkadaşım gelince işin yok mu da oturuyorsun diyor demedim
Pazar günü otururken ev isi falan yok mu oturuyosun da diye soruyor dedim aslinda bunu kotu niyetle sormuyor sonra gezmeye giderken isim var deme anlamında söylüyor ama öyle anlamakta haklisiniz
Anlatım biçimim hatalı olmuş

Benim demek istediğim buradaki arkadaşıma eşine karşı fazla dolduğu için her dediginin kötü gelmesiydi , eşi çocuklara ben bakayım sen alışverişe git diyorsa kendi kendine çok gecinilmeyecek biri değildir diye düşündüm
Onu yatıştırmak için her evde bu tip şeyler olabilir demek istedim.

Yemişim huylarını.
Resmen kullanıyor eşiniz sizi. Sessiz sakin bulmuş herhalde sizi herhalde.
Hem elini işe sürmüyor hemde onu yap bunu yap diyor, sizde peki deyip yapıyor musunuz?
Haftalık yardımcı alın bari, 6 gün çalışıp tek tatil gününde tek başına en işi yapmak akıl karı değil z canınıza yazık.

Birine cevap yazdim da canım durum çok yanlış anlaşılmış kendimi nankör hissettim yardımcı alıyorum zaten hafta ici de çoğu dışarda yiyoruz
Eşim birçok şeye el atar benden beklemez demek istediğim başka bir şeydi ama ben de ifade edememisim
mesajimi tekrar okudum öyle anlamakta haklisiniz

Eşim normalde her ise yardımcıdır ve dünya iyisi bir insandır gerçekten esi benzeri olduğunu sanmıyorum , haftaici yorulmayayim diye her gun disarda yesek hic sesini cikarmaz ,bir dedigimi iki etmez ayrıca benim evime yardımcı bir ablamız geliyor ,bana pek de bir iş kalmiyor kendimi nankor hissettim 🙈🤦‍♀️
Soylediklerim size yanlış hissettirmiş olabilir , arkadaşım gelince işin yok mu da oturuyorsun diyor demedim
Pazar günü otururken ev isi falan yok mu oturuyosun da diye soruyor dedim aslinda bunu kotu niyetle sormuyor sonra gezmeye giderken isim var deme anlamında söylüyor ama öyle anlamakta haklisiniz
Anlatım biçimim hatalı olmuş

Benim demek istediğim buradaki arkadaşıma eşine karşı fazla dolduğu için her dediginin kötü gelmesiydi , eşi çocuklara ben bakayım sen alışverişe git diyorsa kendi kendine çok gecinilmeyecek biri değildir diye düşündüm
Onu yatıştırmak için her evde bu tip şeyler olabilir demek istedim.

Lütfen diğer yorumunuzu ve bu yorumu tekrar okuyun aradaki dağlar kadar tezatlari görün.

Yani anlatım biçimi hatalı değil, komple birbirinden farklı. Garip.

Birine cevap yazdim da canım durum çok yanlış anlaşılmış kendimi nankör hissettim yardımcı alıyorum zaten hafta ici de çoğu dışarda yiyoruz
Eşim birçok şeye el atar benden beklemez demek istediğim başka bir şeydi ama ben de ifade edememisim
mesajimi tekrar okudum öyle anlamakta haklisiniz
Okudum ama anlatmak istediğinizi anlatamamak değil, sizinki iki farklı yorum olmuş.

6 kardeşler anneleri böyle yetiştirmiş diyende sizsiniz üstelik 🤷

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X