dövme meselesi..

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.682
13.965
773
Diğer
kızlar bu konuyu yorumlarınızı merak ettiğim için açıyorum... çünkü ben yorum yapamıyorum.. düşünün ki sevdiğiniz adamla evlendiniz.. ama eşinizin bütün vücudunda eski sevgilisinin adı ve adının anlamını taşiyan resimlerin dövmesi var.. eski sevgilinin adı melek.. sırtında bi melek, kolunda melek yazısı, angel yazısı ayrı bi yerde.. böyle bi adam yani.. dövmeler kalıcı.. bu bi arkadasımın en büyük sorunu.. bu yüzden eşiyle birlikte olurken çok kötü hissediyor kendini ve hep kavga çıkıyor aralarında.. bu dövmelerin geçebilmesi için bi yol var mıdır acaba.. bi de merak ediyorum siz olsaydınız siz de böyle üzülür müydünüz ?

bence çok çirkin.. biraz maliyetli ama sildirsin o zaman.. lazerle falan siliniyor bildiğim kadarıyla.. eşine hak vermek lazım yani.. elma-armut değil ki ismi temsil eden bir sembol :1closedeyes:

Evet, dövmeler silinebiliyor. Ama hafif iz kalıyor yinede...
Bende rahatsız olurdum,arkadaşın verdiği tepkide son derece haklı.

evet benım basıma gelse ben de çok uzulur, sorun ederdim.
evlenmeden gormemış mı kolundakı dövmeyı?.belkı sırtındakını görmemıştır ama saklamışmı bu dövmelerı.?
bıldığım kadarıyla lazerle sılıyorlar bu dövmeleri.
eğer evlenmeden görmüşse bu dövmeleri., kabul etmışkı bu durumu evlenmış. bu saatten sonrada sorun etmeye hakkı yok bence.

elbette siliniyor dövmeler.

hemen çaresine baktırsın. muhakkak adam da biliyordur çıkartılıp sildirilebildiğini.

evlenmeden önce bu kadar sorun etmiyodu.. kolunda melek yazıyodu.. ama evlendikten sonra bütün vücudunda melek şekilleri olduğunu görmüş.. birlikte olmak istemiyorum dedi.. eşimi öperken hep o ismi görüyorum çok kötü hissediyorum kendimi dedi.. sanki her dakika aramızda o kız varmıs gibi dedi.. arkadasım çok takıyor kafasına.. evet bence de araştirsinlar bi şekilde sildirsin o dövmeleri.. cidden çok itici bişey yaa.. ablamın da bileğinde sevgilisinin adı yazıyor.. umarım sildirmek zorunda kalmaz o da.. saolun canlarım yorumlarınız için.. demek ki cidden her kadın kafasına takarmış..

işte bu yüzden dövme yaptırırken iyice düşünmeli :)
valla ben olsam ben de bozulurdum hoş bir durum değil
maddi olarak kötü durumda değillerse sildirsin bence de :hulya:

bende olsam çok büyük problem yaparım bu durumu..
istemem kocamın sırtında yok bilmem neresinde eski sevqilisine ait dövme yada başka bir hatıra:olmaz:
madem var sildirsin o zaman adamında içi nasıl rahat edior yaff
düşüncesizmişşşş:umursamaz:

Yeni bir yöntem, dövme cihazı ile dövme yapar gibi pigmentsiz çalışma. Dövmenin olduğu alan kanatılır, böylece gözenekler iyice açılmış olur. Özel bir sıvı sürülür (correktion Lotion). Bu ürün pigmentlerin bulunduğu tabakaya iner, pigmentlerle birleşir ve tekrar cilt yüzeyine çıkar. Böylece o bölgedeki pigmentli kısım kaybolur.Fakat bir iz mutlaka kalır.

bu yaziyi buldum silinebiliyormus ama biraz iz kalirmis sildirdikten sonra üzerine baska dövme yaptirabilir bence

Siliniyor diye biliyorum ben de...

Valla benim de zoruma giderdi ne yalan söyleyim.

Adamın her yerinde eski sevgilisi ben nereye sığıcam diye düşünürdüm :delphin:

kötu cidden...
bende siliniyor diye biliyorum ama maliyeti çok fazla..

çok üzülürdüm :gitme: eşi onun yerine koysun kendini.bunu kimse istemez bence :olmaz:
arkadaşların söylediği yöntemleri denesin.En azından izi kalsa da DENESİN yani..

ya evet dövmeler siliniyo biraz maliyeti fazla gerçekden kötü bi durum benim başıma gelse eşimin sırtını kazırım valla zemuszemus eski sevgilisinin adının geçtiği cümleleri yasakladım ben sözlüme bide tutup onun olduğu bi dövme olsa öldürürüm onu:oklava:

Sildirmeye hiç gerek yok
Mevcut motifin üstü başka bir motifle kapatılabiliyor.
Sildirirse yanık gibi bir iz kalıyor yama şeklinde
Ama motifin üstüne başka bir motif yaptırarak hem görüntüden kurtulur,hemde daha ucuza mal olur.

yüklediği anlama bağlı birazda, neden angel kelimesini görünce illede o kız gelir ki aklına, sevgilisinin adı melek olmayanlarda melek dövmesi yada angel kelimesini dövme yaptırıyor, başka bi problemleri yoksa sorun etmesin bence
yada onun adını simgeleyen neyse ona çevirtsin dövmeleri sevgilisi
:hulya:

yüklediği anlama bağlı birazda, neden angel kelimesini görünce illede o kız gelir ki aklına, sevgilisinin adı melek olmayanlarda melek dövmesi yada angel kelimesini dövme yaptırıyor, başka bi problemleri yoksa sorun etmesin bence
yada onun adını simgeleyen neyse ona çevirtsin dövmeleri sevgilisi
:hulya:

Canım şimdi ismini bilmese ve öylesine melek simgesi yaptırsa dediğin gibi sorun olmazda, ismini bilince ve ne niyetle yapıldığını bilince işte orası sıkıntı.

geçmiş önemli değil, ama bu kadar her yerine yazdıracak kadar sevmişse zamanında ne yalan söyleyeyim üzülürüm. benden daha çok sevdiğini düşünebilirim bi şeyleri sürekli sorgularım herlade istemeden de olsa..

Kötü gerçekten, zaten şu sevgili eş ismini dövme yaptırmayı da hiç akılcı bulmuyorum, hayat bu belli mi olur?

Silinmesi zor ise başka bir motif deseni yaptıracak o zaman, arkadaşınız haklı hangi kadın olsa rahatsız olur.

Bir de tam tersini düşünün, kadında böyle bir dövme olsa yurdum erkeği nasıl karşılar acaba? herhalde derinin yanma pahasına sildirtir o dövmeleri sempatiksalakcinni

Back
X