- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.544
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dovme sildirme cok acili pahali ve genellikle basarisiz bir yontem, onun yerine cover dovme dusunebilirsiniz, isinde iyi bir dovmeciyle gorusun sevmediginiz dovmeyi kapatacak yeni bir tasarim yapsin sizin icin.
Evlenince neden sorun olsun kolumda kocaman bir dövme var dirseğime kadar hiç bir sorun yaratmadı bendecover up'lar da hoş durmuyor ya genelde kapatmak için yapıyorlar ama görseli hiç hoşuma gitmiyor. Aslında dövmemden rahatsız değilim ama omuz çok göz önünde olduğundan sorun yaratabilir sanki evlenince.
Dövmenizi dövmeyle kapatsanız? Neden sildirmek istiyorsunuz? Ben de izim için yaptırmak istiyorum da..
Forumda dövme sildirenlerin birkaç mesajını okumuştum tam başarılı olanı görmedim, acılı süreç oldugundan bahsediyorlardı. Dövmenizi seviyorsanız bence dokunmayın...Omuzların ön tarafında olunca çok göz önünde oluyor. Sanırım bu da artık hoşuma gitmiyor. Kapatmak istemiyorum çünkü cover up olarak daha büyük bir şey olacak o da çirkin olur.
Evlenince neden sorun olsun kolumda kocaman bir dövme var dirseğime kadar hiç bir sorun yaratmadı bende
Ananla babandan rahatsız olucak adamı ne yapıcaksın zaten bende sandım başka birşey annenin babanın adı işteAdam anamla babamın adını mı görsün süreklio zamanlar rahibe gibi olduğumdan dert etmemiştim ama eski sevgilimin çok hoşuna gitmiyordu. Şimdiki aklım olsa başka bir yere yazdırırdım. Bir de ilerde göğüs tarafına yaptırmak istiyorum çok sıkışık durur mu diye de düşünüyorum. Kafamda deli sorular anlayacağınız
![]()
Forumda dövme sildirenlerin birkaç mesajını okumuştum tam başarılı olanı görmedim, acılı süreç oldugundan bahsediyorlardı. Dövmenizi seviyorsanız bence dokunmayın...
Ananla babandan rahatsız olucak adamı ne yapıcaksın zaten bende sandım başka birşey annenin babanın adı işte
sende dövmeli bi eş bul :)
cover up'lar da hoş durmuyor ya genelde kapatmak için yapıyorlar ama görseli hiç hoşuma gitmiyor. Aslında dövmemden rahatsız değilim ama omuz çok göz önünde olduğundan sorun yaratabilir sanki evlenince.
Benim de var omzumda dovme, hicbir ortamda hic sorun yaratmadi. O kadar takmamak lazim.
Şuan eşim sildiriyor omzunda onunda 3. Seansda hemen hemen kayboldu.Ama zor bi süreç
Kaynım ayvayı yedi o zaman