Dövme sildiren var mı?

Ben sildirdim. Gerçekten acı verici bir süreçti, hatırlamak dahi istemiyorum. Ama kayboldu benimki. Çok hafif bir iz var, o da dövme olduğunu bilmeyenin anlayabileceği gibi değil. Yine de anne-baba ismi silinmese de olur nolcak, bundan rahatsız olan adamla evlenmeyin zaten. :63:

Hatırlamak istemiyorsunuz ama ayrıntılarında merak etmiyor değilim :) uyuşturdular mı orayı? Kaç seans sürdü?

Ayrıldığı sevgilisinin adı yazılı kolunda dövme olarak kız başkasıyla nişanlandı dövme kaldı bide kıskanç kızlardan zerre kadar hazmetmiyorum kıskanç kızı çekemem gibisinden büyük konuşmaları var içimden bir ses bu dövme ve büyük konuşmalar onun başını çok ağrıtacak diyor :))

Ayy takipteyim.
Ben de sildireceğim.
Parmağımda eski öküzün ismi yazıyor.

Gördükçe sinirlerim bozuluyor.
Çarşamba için randevu aldım, ayrıntı sormadım ama nasıl yapacaklar ki?

Hatırlamak istemiyorsunuz ama ayrıntılarında merak etmiyor değilim :) uyuşturdular mı orayı? Kaç seans sürdü?

Ben yaşadığım yerde özel bir hastanede yaptırdım bu işlemi. Seanslar arasında en az 6 hafta vardı. Lokal anestezi uygulandı. 5 seans sürdü toplam. Belki bir kere daha gidebilirdim ama artık yeterli geldi son hali. Dayanamadım. Ben yaptıralı yıllar oluyor. Eminim teknoloji ilerlemiştir bu konuda.

Ayrıldığı sevgilisinin adı yazılı kolunda dövme olarak kız başkasıyla nişanlandı dövme kaldı bide kıskanç kızlardan zerre kadar hazmetmiyorum kıskanç kızı çekemem gibisinden büyük konuşmaları var içimden bir ses bu dövme ve büyük konuşmalar onun başını çok ağrıtacak diyor :))

Ooo işi iş hiçbir kadın eski sevgilisinin ismi yazılı bir kola girmek istemez :KK49:

Benim arkadaşımın eski sevgilisinin ismi yıldızdı. İsmini yazdırmamıştı yıldız sembolü yapmıştı. Şimdi ikisi de başkalarıyla birlikte ama hiç sorun olmuyor

Ayy takipteyim.
Ben de sildireceğim.
Parmağımda eski öküzün ismi yazıyor.

Gördükçe sinirlerim bozuluyor.
Çarşamba için randevu aldım, ayrıntı sormadım ama nasıl yapacaklar ki?

O zaman çarşambadan sonra bekliyorum yorumlarınızı :) İstanbul'da mı yaptırıyorsunuz?

Ben yaşadığım yerde özel bir hastanede yaptırdım bu işlemi. Seanslar arasında en az 6 hafta vardı. Lokal anestezi uygulandı. 5 seans sürdü toplam. Belki bir kere daha gidebilirdim ama artık yeterli geldi son hali. Dayanamadım. Ben yaptıralı yıllar oluyor. Eminim teknoloji ilerlemiştir bu konuda.

Umarım ilerlemiştir. Anestezi uygulandığı halde acı hissettiniz mi yoksa uyuşma gittikten sonra mı hissettiniz?

O zaman çarşambadan sonra bekliyorum yorumlarınızı :) İstanbul'da mı yaptırıyorsunuz?
Evet İstanbul Taksimde bir merkez biliyorum.
Ayy acıyosa yapmasınlar canım çok tatlıdır ahahah

Bir de benimki yalnızca 5 harf. Sen koca dövmeyi nasıl sildircen kız, bak iyi düşün bence.

Evet İstanbul Taksimde bir merkez biliyorum.
Ayy acıyosa yapmasınlar canım çok tatlıdır ahahah

Bir de benimki yalnızca 5 harf. Sen koca dövmeyi nasıl sildircen kız, bak iyi düşün bence.

Taksim bana yakın memnun kalırsanız ben de giderim belki. Benim toplamda 10 harf tabii bir omuzda 4 parmak var büyüklüğü. Valla bilmiyorum deli cesaretimin gelmesi gerek :KK76:

Ooo işi iş hiçbir kadın eski sevgilisinin ismi yazılı bir kola girmek istemez :KK49:

Benim arkadaşımın eski sevgilisinin ismi yıldızdı. İsmini yazdırmamıştı yıldız sembolü yapmıştı. Şimdi ikisi de başkalarıyla birlikte ama hiç sorun olmuyor
O kişi akıllıca davranmış kaynımın durumu öyle değil baya bildiğin kızın ismi yazılı :)) şimdi kaale almıyor pek hayatın da biri olmadığı için

Back
X