Dövme ve Koca Engeli

Gecici dövme yaptirsaniz belki hevesiniz gecer.Ayrica bende hic sevmiyorum dövmeyi bilmiyorum neden .Hatta yas ilerledikce o dövmeler cok kötü duruyor bsna göre.

Ben cok sveiyorum dovmeyi ama asla cesaret edebileceğim birsey dehil. Pismanlik oldugunda geri dönüşü cok zor oluyor diye biliyorum.
Ama bazen cok kotu durabiliyor da. Bir kanalda gelinlik seçiyorlardı gelinlik deneyen kizin gogus ustu hep dovmeydi ve cok kotu gozuktu gözüme. Cok sogudum

Kesinlikle hayır dediyse ikna edemessin bence

Zaten evlilik aşk sevgi bunlar hep fedakarlık demek insan bazen fedakarlık yapmalı

"Benim bedenim" saçmalıklarına kesinlikle katılmıyorum. Elzem bir şey olsa, tedavi amaclı bir uygulama olsa hadi. Sac sakal tıraşını dahi bana danışarak yaptıran eşime hiç sevmediği bir şeyle karşılık veremem şahsen. Siz sevebilirsiniz, sizin kararınız da olabilir ama ömür boyu eşinizi sevmediği bir şeye bakmaya mahkum etmeye de hakkınız yok. Özgür olalım, kararlarımızı kendimiz verelim ama Allah aşkına şu adamları da biraz olsun ciddiye alalım. İş yerinde, apartmanda ya da sokakta asgari düzeyde uyuma dikkat ediyorsak bunu ailemiz için de yapabilmemiz gerekli. Her konuda "Ben, ben, ben" diye tutturursak ne yazık ki "Biz" diye bir kavram kalmaz.

Bunları dövmeyi beğenen, yaptırmayı düşünmüş ve eşinin de desteklediği biri olarak yazıyorum.

Gecici yaptirin.kinayla olanlar bile olabilir.silindikce yaptirirsiniz

Bazı insanlar dövmeyi sevmeyebiliyo. Mesela ben. Hic sevmem eşimde sevmez ikimizde hic dövme yok. Ama kardeşlerinin elinden boynuna kadar
dövme kapli mesela. Benim yaptirmami istemez ama kizimizin adini yazdiricam ufak bi tek manevi degeri olan biseye karismaz diger turlu istemez. Dovme biraz farkli bi bakis acisi cok sevenide var bizim gibi gereksiz gorup asla olmamali diyen. i yuzden esinizin tavri cokta yanlis degil sevmiyodur adam.
keske direk hic soylemeden direk yaptirsaydiniz. bende gobegime piercing taktirirken hic bisey demedim bi anda gosterdim suprizzzzzz dedim Tabi ikizler burcu oldugum icin bi ay sonra cikartip ay bu ne be diyip cope attim ama olsun

Ben eşlerin birbirinin vücudu üstünde söz sahibi olduğunu düşünüyorum
Saçımızı kestirirken birbirimize soruyoruz biz
Eşim biraz vücut geliştirmeye başladı
Şurası şöyle olsun falan gibi yönlendirme yapıyorum

Mesela dövmesi var
Tanıştığımızda sormuştu dövmem var hoşlanır mısın diye
Gerçi şimdi ikimiz de hoşlanmıyoruz ama sildirmek daha büyük sıkıntı diye duruyor
Şimdi bi dövme daha yaptırmak istese ben pek sıcak bakmam
Kalkıp küsmem ama yaptırma derim yani

daha geçenlerde bende nişanlıma söyledim iyi bi yer bulalım ki pişman olma dedi. o kadar şaşırdım ki kendisi biraz karışır olur olmadık şeylere. hatta ona da dedim beni şaşırttın diye 1 ay sonra evlenecek de olsak senin bedenin yaptırmak istersen yaptırırız araştırıp dedi.

Ama mesela ben koluma yaptırmak istiyorum. atıyorum bi belime yaptırmak istediğimi söyleseydim işin içine kıskançlık eminim ki girerdi. acaba sizde de böyle bir durum mu var

Dövmelerim var, hiçbirinde de eşimden izin almayı düşünmedim. Fikrini sorarım elbette, şunu yaptırmak istiyorum, sence nasıl olur diye, o da söyler. Hayatımda sadece kendimi ilgilendiren hiçbir konuda, kimseden izin almadım. Size de tavsiyem bu. Fikirlerini sorun ama kararı siz verin. Engel olmaya çalışanlara da sahibiniz olmadığını hissettirin.

Valla bende dövme sevmem. Eşime de bi kaç kez sordum nasıl olur diye. Oda hiçbirşeyime karışmaz normalde ama dövmeye çok katı bir şekilde istemiyorum dedi. Evet çok güzel görünebiliyo. Ama peki yaşlanınca? Derilerimiz sarkmaya başlayınca? O renk solduğunda?

Valla benim bedenin benim kararım diyenlere katılmıyorum. Dövme ciddi bir iş. Eşiniz istemiyorsa başka çözüm bulmayı deneyin. Benim eşimde ara ara dövme yaptırmak istediğini dile getirir ama ben olmaz derim. Çünkü sevmiyorum dövmeyi. Benim istemediğimi bile bile yaptırırsa bana saygısızlık ettiğini düşünür ve kıyameti koparırım. Tanıdığım birçok dövme sevdalısı sonrasında sildirmek için çırpınıp durdu. Pişman olmaktansa yaptırmamak daha iyi

Git yaptır sonra göster. Ben eşime estetik yaptırıcam dedim o da bana saçmalama dedi . İş seyahatindeyken yaptırdım . İki konuştu sonra sustu ...

eşin haklı. seni tanıdığında dövme yokmuş o yüzden tanıdığı evlendiği gibi istiyor.

bu şey gibi. kıskanç adamlar ben sana güveniyorum çevreye güvenmiyorum der ya, o hesap.

Yıllardır yaptırmak istediğim birşeydi dövme. Eşimle ne zaman konuşsam sen bilirsin falan derdi. Birgün (resmi güzeldir) kağıda birşeyler karalıyordu. Hoşuma gitti aldım iş çıkışı gittim yaptırdım dövmemi .Aradım telefonla inanmadı .Çünkü o bile inanmamıştı yaptıracağıma gecici bir heves diye düşündü galiba. Sonuç nur topu gibi bize özel bir dövmem var. 2. yi istiyorum ama bir zamanını bulup gidemedim. Beden sizin evet eşte ikna olmalı ,rızası olmalı diye düşünenlerdenim

Dövme sanatçısı kadın, yaptırmak istediğim yer de sağ bacağım, baldır kısmı

Şimdi anladım
benim eşimde öyle kıyafetime çoğu zaman yorum yapmaz ama ipli bikiniye takık asla istemıyor giymemi o takık ya bende hep o model beğeniyorum ama giymiyorum orta yolu bulmanız gerek sanırım gerçekten istemiyorsa ben vazgeçerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…