- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
Dövmen cok güzelmiş canım güle güle kullan :) İlk dövmesini yaptırmak ısteyenlere tek tavsıyem yaptıracagınız dövmenın sızın ıcın bı anlamı olsun :)
ilk dövmesini yaptıracak olandan da bir soru o zaman :) dövme kemiğin üzerine geldiğinde daha çok acıttığını duymuştum doğru mudur? Köprücük kemiğimin olduğu yere yaptırmak istiyorum ama dayanamayabilirsin diyorlar
kızlar benimde aklımda uzun zamandır dövme yaptırmak var aslında ne yaptırcağımı ve nereye yaptırcağımı biliyorum ama nette hiç göremedim resim. Yani acaba kötü durur mu çok kararsızım keşke birisinde görsem ona göre karar versem
nereye yaptıracagını bılmıorsun ve ne yaptıracagınıda bılmıorsun dogrumu anladım nette neyı görmedın ne görmek ıstıyorsun ona göre sana kötumu duracagı hakkında bılgı verebılırız olmayan bısı ıcın yorum yapmamız olurmu olursada ne kadar dogru olur? bılemedım yanı once o modelı bul ve nereye yaptırman gerektıgı konusunda fıkırleselım
yok yok yanlış okumuşsunuz.. ben ne istediğimi nereye istediğimi biliyorum kararımı verdim. ama keşke nette benzerini görseydim ama aradım taradım bulamadım. kulak arkasından boyuna doğru uzanan bir balon olacak.
El bileklerime barkod şeklinde dovme yaptırmak ıstıyorum
ama vcuutta en acıyan bolge dedıler korkuyorum bıraz
sol el bılegıme esımın sag el bılegıme oglumun adını yazdırmak ıstıyorum yatay bır sekılde
ıkısını aynı anda yaptırmamam gerek sanırım ıs yerınde yazarken sorun olurmu :) acırmı yanı sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?